HomeViestejäElizabeth Ayres Escher26.12.2013 - Luonnon herran tulemisesta

26.12.2013 - Luonnon herran tulemisesta

LUONNON HERRAN TULEMISESTA
 
Valokollektiivia kanavoinut Elizabeth Ayres Escher (bluedragonjournal.com)
26.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Seisomme tässä kanssanne ihmiskunnan kollektiiviheräämisen kynnyksellä - tai tarkemmin sanottuna uudelleenheräämisen todelliseen luontoonne, mikä on rakkaus.
 
Olette kollektiivisesti lihaan ruumiillistuneen aurinkologoksen toinen tuleminen, korkeimman Jumalan, oman sisäisen Kristus-tietoisuutenne inkarnoituminen.
 
Tiedämme, että monet teistä kieltävät sanamme ja yritätte juosta pakoon itseänne, mutta ette voi juosta pakoon totuutta siitä, mitä olette, rakkaat.
 
Kyllä, te olette rakkaitamme. Syleilkää sitä rakkausenergiaa, mitä lähetämme sydänkeskuksenne kautta. Olemme siellä kanssanne ja seisomme sen pyhän sisäisen alttarin edessä, missä pyhä tuli on sytytetty taas tänä päivänä, kuten tehtiin aikoina, mitkä ovat kauan sitten kadonneet unohduksen hämärään.
 
Olette Avalonin lapsia. Olette muinaisdruideja, pappiskuninkaita ja papittaria, jotka pitivät sisäistä tasapainoa, mitä voitiin heijastaa ulospäin ihmisille.
 
Muistakaa vihreä mies. Muistakaa sisäinen aurinko, sol invictus. Muistakaa roolinne kanssaluojana luonnonvoimien kanssa.
 
Kuljette niiden suuren metsän puiden joukossa, jotka kerran seisoivat näillä mailla, mielikuvituksenne mailla. Nähkää kuun ja tähtien liikkuvan kieppuen avaralla tummalla taivaalla, pyörien hitaassa majesteettisessa tanssissa. Kuulkaa musiikkisävelmät, joita enkelikuorot laulavat korkealla. Jokainen teistä on vastaavanlainen nuotti, yksi taajuus tuossa suuressa olemisen sinfoniassa.
 
Tulette takaisin harmoniaan luomistahdon kanssa. Tahtonne on olla harmoniassa sen kanssa, miksi tulitte tänne.
 
Olette unohtaneet, kuka olette, mutta nyt on aika herättää sisäinen nukkuja ja tulla taas täysin eloon kaikkine aisteinenne.
 
Heittäkää pitkät hiuksenne aurinkotuuliin ja tanssikaa kuunloisteessa keijujen ja haltioiden kanssa. Ne toivottavat teidät tervetulleeksi, rakkaat, sillä olette niiden kumppaneita luomisessa. Ne eivät voi työskennellä yksin.
 
Siunauksemme seuraavat teitä matkallanne ykseyteen.
 
Namaste.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >