HomeViestejäElizabeth Ayres Escher12.12.2013 - Yhdestä ovesta sisään ja toisesta ulos

12.12.2013 - Yhdestä ovesta sisään ja toisesta ulos

YHDESTÄ OVESTA SISÄÄN JA TOISESTA ULOS
 
Siriuslaisia kanavoinut Eliza Ayers (Tazjima) (bluedragonjournal.com)
12.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme täällä.
 
Ja keitä siellä on?
 
Siriuslaisia lähettiläitä.
 
Tervetuloa.
 
Tulemme vastaamaan kutsuusi, niin kuin te tulitte vastaamaan Gaian kutsuun kauan sitten. Olette astumassa intensiiviseen siirtymäjaksoon, kun kaikki vanhan viime jäänteet alkavat todella hajota, joidenkin suureksi kauhuksi ja toisten iloksi ja riemuksi. Missä te seisotte?
 
Mitä haluatte todella olevan itse tekemässänne maailmassa? Oletteko ajatelleet yhtään tätä? Vai seuraatteko sokeasti samoja tavanomaisia käyttäytymismalleja, joita olette uurtaneet elämän ajan, mikä on vietetty kumartuneena näkymättömän mutta ehdottomasti tuntuvan kontrollimatriisin alle? Vai oletteko nostaneet päätänne ja haistelleet tuulta - kyllä, se on muuttunut. Valo pilkistää melankoliakerrosten läpi ja tuo toivoa niille, jotka osaavat vielä unelmoida.
 
Mielikuvitus on avain siirtymäjakson läpi selviytymiseen - se ja kyky tarkkailla ja tehdä valintoja. Tietäkää, että voitte nyt valita, miten lähestytte kaikkia tilanteita. Teidän ei tarvitse luottaa "varmaan ja testattuun", sillä nuo menetelmät eivät enää päde - taajuustasot ovat muuttuneet. Vanha ei voi enää toimia ja jatkaa uusiin energioihin.
 
Muutoksesta tulee ainoa jatkuva kumppani maailmassa, mikä on täynnä epävakautta. Syklejä loppuu ja uusia alkaa. Kun siirtymä on tehty, tulee maanmuutoksia ja häiriöitä säämalleihin. Ette voi jatkaa luottamista entiseen tietoon siitä, miten asiat on tehty, koska ne eivät ole enää tehokkaita. Kyvystä sopeutua, tuntea ja purkaa taajuuksia tulee arvokas lahja jokaiselle, joka on riittävän herkkä tunteakseen muutosta ilmassa. Tietäkää, että ainoa asia mihin pystytte luottamaan, on se viisaus ja tietäminen, mikä säteilee omasta sydänkeskuksestanne.
 
Saatatte huomata, ettei kirjoissa, sanomalehdissä, sosiaalisessa mediassa ja muissa kommunikointilähteissä ole mitään tolkkua tai niistä tulee ärsyttäviä herkkyydellenne. Ette ole aivan poistuneet yhdestä maailmasta ettekä astu aivan vielä seuraavaan - on tuo klassinen siltä väliltä, mikä koetaan ennen heräämistä unennäkemisen jälkeen. Kuitenkin kerromme teille, että tämä on voima-aikaa, jolloin voitte yhdistyä voimakkaimmin sisäiseen viisauteenne, suureen tietokirjastoon mikä on käytettävissä sieluyhteyden ja oman kehonne kuuntelemisen kautta. Kehonne on elävä valokirjasto, mikä on koodattu DNA:nne osiin, jotka alkavat nyt vasta toimia. Tuntuuko teistä yhtään erilaiselta, rakkaat? Jos otatte hetken ja viritytte sisäänne, saatatte huomata, että teistä tuntuu tosiaan erilaiselta.
 
Kenties unenne muuttuvat. Puhdistatte edelleen tekijöitä, jotka eivät siirry korkeampiin taajuuksiin. Suuri osa työstä on tehty moniulotteisessa unimaailmassa ja tämän fyysisen maailman ulkopuolella, mutta osallistutte siihen täysin, vaikkette vielä tiedostaisikaan, mitä verhon takana tapahtuu. Sitten kun aika on oikea, heräätte, ensin vähitellen ja sitten nopeammin, tullaksenne täysin tietoiseksi niistä eri kerroksista, joissa jo koette elämää. Hämmästytte oivaltaessanne, että olette Kaiken olevaisen hyvin poikkeuksellinen polttopiste.
 
Kirjurimme voi tuntea virran mukana kulkemisen, jos hän sulkee silmänsä hetkeksi. Se on voimakas, tyyni ja tasainen virtaus, mikä kuljettaa häntä eteenpäin ja ylöspäin. Päästäessään irti odotuksista ja suunnitelmista hän sallii prosessin kehittyä luonnonmukaisesti, hänen sielunsa haluamalla aikataululla.
 
Luottakaa ylösnousemusprosessiin. Kehonne reagoi luonnostaan planeetan kohoaviin taajuuksiin, kun se on osa planeettaa - maapallo on sen äiti. Te ette ole yhtä kuin kehokulkuneuvonne. Toivomme, että olette oivaltaneet tämän. Olette tietoisuutta, puhdasta energiaa ja kehonne palvelee väliaikaisena asuinsijana, missä olette tarkoituksenanne tutkia fyysisyyttä tällä nimenomaisella planeetalle. Olette monissa muissa muodoissa, ulottuvuuksissa ja taajuuksissa ympäri universumia. Olette lisääntyneet monta kertaa, kuitenkin säilytätte tietoisuuden.
 
Ihmiskunta on siirtymässä oivallukseen yhtenäisestä tietoisuuskentästä. Muutosta tapahtuu tavallisessa väessä, kun muutoksesta tulee liian selvä sivuuttaa. Ne jotka ovat ankkuroineet valokehon fyysiseen kehoon, toimivat tiennäyttäjinä ja portinvartijoina eksyneille ja hämmentyneille. Monilla on kysymyksiä. Tietäkää, että pystytte vastaamaan niihin, sanomaan myös vain: "Etsi sisältä ja vastaus tulee."
 
Planeetan muinaiskulttuurit sisältävät paljon viisautta, mikä on ollut osittain kätkettyä ja mennyt materialistiselta yhteiskunnalta huomiotta, mutta suurta osaa tuosta tiedosta käytetään, sitten kun maailman lähestymistapa elämiseen yksinkertaistuu tarpeesta ja halusta päästää irti kaikesta, mikä käyttää hyväksi toisia ihmisiä, eläimiä ja planeettaa. Viisautta ja sopeutumistapoja tulee myös niiden kautta, jotka ovat tuoneet lahjansa tähän elämään käytettäväksi kaikkien hyväksi, ei muutamien hyödyksi.
 
Jos teillä on huolia siitä, että laahaatte perässä, päästäkää irti noista peloista. Jokaisella teistä on oma ajoituksenne. Oppikaa päästämään irti huolesta. Käyttäkää kevyitä liikuntamuotoja, kuten Tai Chi, Qi Gong ja joogaa kehojännityksestä irtipäästämiseksi. Levätkää ja syökää kevyttä ruokaa. Viettäkää aikaa eläinten kanssa ja luonnossa. Menkää kävelylle. Etsikää elämän yksinkertaisia nautintoja. Viettäkää aikaa luovassa toiminnassa ja naurakaa ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Naurussa on korkea taajuus ja se lievittää sydämiä, jotka kuulevat sen.
 
Olemme täällä auttamassa ja opastamassa. Tietäkää, että kaikilla ihmisillä on luontainen ja synnynnäinen telepatiakyky. Voitte kuunnella ja yhdistyä oppaisiinne ja mentoreihinne, jos vain annatte aikaa tottua siihen, että kommunikoitte olentojen kanssa, joita ette ehkä näe. Jos kuitenkin kuuntelette, voitte tuntea yhteyden sydämen kautta lämpönä ja lohduttavana energiana. Käyttäkää tätä tunnetta vahvistuksena, että olette yhdistyneet korkean taajuuden olentoihin. Ja muistakaa, että olette täysivaltainen - vain ne olennot joita kutsutte, voivat kommunikoida kanssanne. Jos ette resonoi vastaanotetun viestin kanssa, katkaiskaa yhteys ja pyytäkää noita olentoja lähtemään. Kosmiset lait pätevät kaikkiin olentoihin - näkyviin ja näkymättömiin.
 
Ymmärrämme, että monet ovat huolissaan elannostaan ja taloudellisesta tilasta. Emme tee ennusteita tai anna päivämääriä. Tietäkää vain, että vuodessa maailmanne on kovasti muuttunut. Siinä missä viime vuosi on käytetty paljon vanhan puhdistamiseen, seuraava paljastaa, että maailma on todella muuttunut täysin uudeksi alueeksi. Vanhat kartat eivät riitä, vaan löydätte tien eteenpäin käyttäen intuitiota ja sydänkompassia. Menkää eteenpäin rakkaus sydämessä ja rauha mielessä. Universumi tukee ja rakastaa teitä ja antaa teille sitä, mitä pidätte eniten mielessänne. Unelmoikaa suuria, komentakaa omaa tilaanne ja olkaa se mestari, joka olette.
 
Kunnioitamme ponnistelujanne ja seisomme rinnallanne aina valppaana ja avuliaana, kun astutte yhdestä ovesta sisään ja menette toisesta ulos. Ei, rationaalinen mielenne ei ymmärrä, mutta tiedämme sydämenne ymmärtävän. Seuratkaa sydänkeskuksenne rytmiä ja sykettä - se opastaa teitä hyvin.
 
Namaste.
 
Kiitos, rakkaat siriuslaiset.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >