HomeViestejäAisha North12.5.2014 - Luomishistoria, osa 7

12.5.2014 - Luomishistoria, osa 7

LUOMISHISTORIA, OSA 7
 
Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
12.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät!
 
Lokakuussa 2013 kanavoin sarjan viestejä otsikolla "luomishistoria". Olen julkaissut niistä kuusi, mutta minulle annettiin vielä seitsemäs osa, mutta Jatkuvat seuralaiset kehottivat minua olemaan julkaisematta sitä silloin. Olin enemmän tai vähemmän unohtanut sen, kunnes se tuli taas esiin viime yönä, sillä minut taas kerran herätettiin ja opastettiin meditoimaan, mutta tavallisen energialatauksen sijasta minulle annettiin tämä viesti:
 
"Nyt sinun on tullut aika julkaista Luomishistorian viimeinen osa ja syy siihen on, että nyt olette valmiita vastaanottamaan sen. Nimittäin tässä kuten kaikissa muussakin asioissa, ajoitus on kaikki kaikessa, ja nyt palaset ovat yhdistyneet – olette viimeinkin onnistuneet tekemään rakenteen, mikä tukee seuraavaa vuorovaikutustasoa teidän ja näiden luomisenergioiden välillä. Nyt olette valmiita OLEMAAN sitä, mitä oikeasti olette – todellisia Luojajumalia sanan joka merkityksessä, ja nyt olette valmiita ottamaan paljon aktiivisemman osan jatkuvassa keskustelussa mielen ja aineen välillä, energian ja tietoisuuden välillä.
 
Kuten olemme kehottaneet teitä kerta toisensa jälkeen, menkää sisäänne – siellä ovat kaikki vastaukset. Ja kuten olemme osoittaneet teille, tarkoitamme sitä hyvin kirjaimellisesti. Fyysinen kehonne on avain, ilmentynyt osa mikä auttaa avaamaan ovet koko ihmiskunnalle, jotta voitte lopultakin astua ulos vanhasta rajoitusvankilasta. Kehossa näette salaisuudet kaiken luomisen takana ja alatte ymmärtää luomismekanismeja ja näin olette enemmän kuin valmiita aloittamaan kehittymisen vanhojen oppijärjestelmärajojen yli ja astumaan paljon luottavaisemmin uuteen rooliinne todellisena luojana.
 
Nyt teille on näytetty ensimmäiset vilaukset luomisen anatomiasta ja teille on näytetty myös ensimmäiset vilaukset olemuksenne anatomiasta, tuosta luontaisesta osastanne, tietoisuudesta, mikä vastaa hyvin sujuvasti olemuksenne fyysisiä aspekteja. Ja nyt kaikki alkaa yhdistyä täysin uudella tavalla ja meitä ilahduttaa, että olette sallineet tämän tapahtua valmiudellanne sallia itsenne tulla taas kerran YHDEKSI. Tässä on viesti, minkä haluamme sinun viimeinkin välittävän. Se on odottanut, että saavutatte tämän hetken ajassa ja paikassa."
 
Tänä aamuna luin läpi kommentteja, joita olitte kirjoittaneet yön aikana edelliseen artikkeliini ja voin vain sanoa, että kyllä, nyt todella NÄEN, mistä Jatkuvat seuralaiset puhuvat – sekä yllä olevassa viestissä, mutta myös seitsemännessä osassa, minkä he antoivat minulle lokakuussa. Teille jotka ette ole lukeneet näitä upeita kommentteja, voin sanoa vain, että lukekaa ne. Sieltä löydätte todisteita, että emme ole sallineet ainoastaan itsemme tulla YHDEKSI, vaan olemme alkaneet myös tutustua tähän hämmästyttävään informaatiolampeen kollektiivina. Teille kaikille – MEILLE – sanon KIITOS!
 
Tässä on Jatkuvien seuralaisten lokakuussa antama viesti, minkä he haluavat minun lopultakin julkaisevan.
 
LUOMISHISTORIA, OSA 7
 
"Tässä olette, kaikki valmiina ja valmennettuna ottamaan toisen siemauksen tästä tyynestä, mutta voi, niin hedelmällisestä energiahiukkasmerestä, joka odottaa valmiina ottaakseen vaarin kutsustanne. Siitä tässä kaikessa on kyse, halukkuudestanne astua esiin ja luoda kaikella sillä, mitä olette, ja kaikella sillä, mitä teistä on TULOSSA. Olette kulkeneet pitkän tien, rakkaat ystävät, mutta on kuitenkin paljon lisää TEHTÄVÄÄ. Ja tällä kertaa emme puhu henkilökohtaisista saavutuksista, vaan kollektiivisesta luomisenergia-aallosta, mikä pian huuhtoutuu teidän kaikkien yli. Olette vasta alkaneet ammentaa tästä varastosta, mihin teidät on johdettu, ja nyt teidän on tullut todella aika astua siihen. Luulemme, että pidätte muutamaa seuraavaa viikkoa enemmän kuin riemukkainta, kun alatte NÄHDÄ, miten omat pyrkimyksenne alkavat elää.
 
Kuten sanomme, teille on tullut aika todella astua tähän valtavaan luomisenergiamereen, mikä odottaa teitä valmiina TULEMAAN siksi, mitä ikinä tarvitaan, jotta tämä upea maailmanne alkaa palata juurilleen. Sen juuret ovat hyvin erilaisessa olemisessa kuin se, mitä olette kokeneet tähän saakka, ja sitä parhaiten kuvaava sana on "paratiisimainen". Paratiisi odottaa teitä, rakkaat ystävät, mutta se tulee vain teidän kutsustanne, ja näin ollen luomisvoimat jotka kohta päästetään valloilleen, synnyttävät teidän kauttanne kaiken.
 
Kuten olemme kertoneet teille uudestaan ja uudestaan, tätä ei tehdä teidän PUOLESTANNE, vaan TE teette sen, ja nyt teille on tullut aika pitää hauskaa luomalla kaikkea. Itse asiassa jotkut teistä ovat jo kiireisenä luoneet unelmiensa maailmaa jonkin aikaa, mutta nyt unelmien toteutumismäärä on yksinkertaisesti pakahduttava. Taas kerran, se mitä luotte, ei ole sattumanvaraista, vaan sitä on huolellisesti suunniteltu aivan alusta saakka, ja näin ollen voitte vain antaa mennä ja päästää irti kaikista estoista, joita ehkä seuraa tämän suuren tehtävän jalanjäljissä.
 
Se on todella suuri tehtävä, suurin mitä on, ja luonnollisesti tunnette epäröintiä, ennen kuin onnistutte sitoutumaan koko sydämestänne tähän tehtävään. Ja se vain odotettavaa, sillä jos ihmismieli ymmärtää jotain, niin se on rajat, mutta nyt kun alatte yhdistyä näihin luomisenergioiden vapaasti liikkuviin kaistoihin, voitte vain päästää irti kaikista estoista, joita edelleen seisoo tiellänne.
 
Taaskin muistutamme, ettei tämä merkitse, että olette vapaita luomaan sekasortoa omaksi huviksenne. Se ei ole vaihtoehtona tässä, joten voisitte aivan hyvin karkottaa nuo hävityspelot kerta kaikkiaan. Kun kehotamme päästämään irti ja antamaan mennä, viittaamme vain siihen, että teillä on hyvin selvät ohjeet, mikä roolinne tässä kaikessa on, ja siksi teidän täytyy antaa vain periksi tälle ylivoimaiselle tarpeelle LUODA.
 
Ja kuten tiedätte jo, tässä prosessissa on yksinkertaisesti kyse tietoisuutenne antamisesta olla vuorovaikutuksessa tuon mahdollisuusvoimakentän, Lähteen ja materiaalin kanssa, mikä synnyttää ainetta TEIDÄN vaatimuksestanne. Ja te olette JUMALA, kuten olemme sanoneet kerta toisensa jälkeen, ja vaikka ihmiskunnalla on pitkä historia roviolla polttamisesta aina, kun joku on ollut riittävän rohkea väittämään tämän saman tosiasian, tällä kertaa ei ole jälkiseuraamuksia sen tekemisestä.
 
Ei, tällä kertaa teitä kehotetaan toistamaan tätä viestiä mahdollisimman usein: "Minä olen JUMALA ja niin SINÄKIN olet." Sillä tämä on se kätketty aarre, minkä ihmiskunta on kadottanut aioneiksi, mutta tällä kertaa ei ole enää lukittuja ovia tai hankalia käytäviä teidän ja tämän totuuden välillä. Tällä kertaa teistä tulee niitä todellisia ihmeitä, joita oikeasti olette. Sillä te olette ME ja me olemme TE ja nyt näytätte muulle luomakunnalle tien tulevaisuuteen päästämällä valloilleen tuon totuuden itsellenne ja kaikille muille."
 
Rakkautta, valoa ja kiitollisuutta minulta, Aisha
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >