HomeViestejäGaian Totuudentytär21.12.2011 - Itsensä hyväksyminen

21.12.2011 - Itsensä hyväksyminen

ITSENSÄ HYVÄKSYMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
21.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvin usein vaikein osa itsenänne olemista on hyväksyä itsenne sellaisena, kuin olette. Toiseksi vaikein asia on tietää, mitkä osanne laittaa turvaan ja suojaan ja mitkä pitäisi ja voi paljastaa ympärillä oleville.
 
Näyttää olevan itsepäinen uskomus, että ollakseen täysin todenmukainen ja rehellinen - tai uskollinen itselleen - on tuotava kaikki kaikille, riippumatta toisten ihmisten uskomuksista, arvoista, periaatteista ja valmius- ja avoimuustasosta - tai omistanne.
 
Nimittäin yksityisyys ja rajat ovat edelleen oleellisia tässä uudessa energiassa.
 
Jotkut ihmiset tuntevat kyllä tarvetta henkiseen alastomuuteen ja toiset tuntevat pakkoa pilkata ja paheksua kaikkia, joiden kanssa he ovat eri mieltä. Sitä on hyvin outoa katsoa. Oletamme, että uusilla pehmeyden ja avoimuuden energioilla on odottamaton vaikutus joihinkin maan asukkaisiin.
 
Tunnemme sen johtuvan liiallisesta etsimisestä ulkopuolelta. Se oli hyvä asia aluksi, mutta siitä tuli tiheää ja toistavaa jonkin ajan kuluttua, ja se mikä alkoi totuuden tavoitteluna, muuttui jotenkin valheellisuuden metsästämiseksi. Vaaka ikään kuin kallistui puolelta toiselle ja hukkasi keskikohdan tasapainon. Näistä kumpikin - meidän mielestämme - juontuu tarpeesta saada ulkoista vahvistusta ja osoittaa maailmalle, että he ovat oikeassa ja heillä on totuus. Niin kummalliselta kuin se ehkä näyttääkin, se on osa oman itsenne hyväksymisen prosessia.
 
Nimittäin se mikä on totta ja totuus Viestintuojalle, voi olla hyvin eri asia sinulle. On tietysti samankaltaisuuksia, mutta jotkut totuudet ovat erityisiä omalle tehtävällesi tai matkallesi. Nimittäin sinun saattaa tarvita uskoa jonkin aikaa, että X on totta, ennen kuin olet valmis hyväksymään tuon totuuden muunnelman tai lisäyksen. Kuten olemme sanoneet aiemmin, totuus ja todellisuus ovat niin valtavia, ettet voi mitenkään olla tietoinen niistä kokonaan.
 
Otetaan Viestintuoja esimerkiksi. Hän ei voisi olla, kuka hän on tai mitä hän tekee tänä päivänä, jos olisimme kertoneet hänelle kaiken kerralla - ennen kuin hän oli valmis. Hänellä oli ensin opittavana läksyjä - asioita löydettävänä itsestään, maailmasta ja meistä. Hänen oli koettava iloja, suruja, epäilemisen ja epävarmuuden jaksoja, ennen kuin hän pystyi täysin ottamaan itsensä takaisin ja pääsemään töihin. Hänen oli totuteltava laajentumiseen yhdellä tasolla ennen seuraavalle menemistä. Muuten se olisi ollut ylivoimaista. On hyvä mahdollisuus, että hän olisi romahtanut ja palanut loppuun matkan varrella.
 
Sama pätee sinuun. Prosessi on ollut enimmäkseen hidas ja vähittäinen, kasvupyräyksiä siellä täällä.
 
Mitä enemmän kasvatte ja laajennutte, sitä vähemmän tavallisesti tunnette tarvetta oikeuttaa itsenne tai selittää itseänne. Se on oleellinen osa oppimistanne hyväksymään itsenne sellaisena, kuin olette.
 
Kun otetaan huomioon yhteiskuntanne toimintatapa, voi olla haastavaa luottaa uusiin vaistoihinne.
 
Elätte yhteiskunnassa, joka hukkuu informaatioon ja jossa julkiset tunnustukset ja täydellinen paljastaminen on usein normi. Sitä on kaikkialla. Liikaa informaatiota on kaikkialla ympärillänne. Kaikkialla minne menette. Kaikkialla minne katsotte. Ja erilaiset sovellukset tekevät jakamisesta niin helppoa, turvallista ja "yksityistä" (anonyymiä), että rajat jotka olivat ennen hyvin määriteltyjä ja ehdottomia, ovat jokseenkin haihtuneet ilmaan. Melkein kuin tirkistelykulttuuria mikä tekee normaaliksi ajatella, että teidän pitäisi tietää kaikki kaikista ja toisinpäin.
 
Siinä määrin että useimmat ihmiset antavat usein paljon enemmän informaatiota, mitä itse asiassa pyydettiin - ja oikeastaan ajattelematta asiaa. Ja silloin kun pidätte tietyt asiat itsellänne - yksityisasiat tai jutut joita ette mielellänne sano - teillä on taipumus tuntea syyllisyyttä tai levottomuutta siitä, että haluatte yksityisyyttä. Tai jos hiljaisuus on ok teille, toiset saavat teidät tuntemaan syyllisyyttä ja sanovat, että teissä on jotain vikaa, kun ette jaa … tai teillä on jotain piilotettavaa.
 
Jos kuitenkin tunnette tarvetta pitää joitain asioita itsellänne - kuin pienen henkilökohtaisen aarteen pikkuruisessa tinarasiassa - se on täysin hyväksyttävää. Teillä on kaikki oikeus haluta sitä ja kunnioittaa sitä. Pitää jotain todella upeaa ja aiempaa itsestänne, minkä vain te (tai muutama kallisarvoinen ihminen) tiedätte.
 
Jotain upeaa ja voimakasta, joka tekee teistä upeamman ja voimakkaamman, silloin kun tunnette olevanne maailman huipulla, ja joka tuo teille rohkeutta ja vahvuutta kulkea, silloin kun käytte läpi rankkaa aikaa.
 
Eivätkä kaikki joita kohtaatte, tue unelmianne, uskomuksianne, arvojanne tai lahjojanne - he ehkä pilkkaavat tai vähättelevät teitä ja yrittävät sabotoida työtänne, jos jaatte.
 
Miksi ihmeessä tekisitte sen itsellenne? Edes tahtomatta.
 
Riippumatta siitä, miten upea, ainutlaatuinen ja kaunis olette, jotkut ihmiset inhoavat teitä ja vähättelevät, mitä teette. Jostain syystä silitätte heitä vastakarvaan tai muistutatte heitä jostain, jonka he mieluummin unohtavat, tai vielä pahempaa, he näkevät teissä sen, mitä he haluaisivat olla, tai teillä on jotain, minkä he haluaisivat omakseen. On myös mahdollista, että heitä on johtanut harhaan joku, joka väitti olevansa jotain, mitä ei ollut, joten heidän on turvallisempaa sanoa, että jokainen jolla on tuo lahja, on huijari, kuin ottaa luottamisen riski. Useimmiten heidän tunteillaan teitä kohtaan on vähän tekemistä teidän kanssanne henkilökohtaisesti.
 
Se on ok. Se on osa elämää. Ole rehellinen - voitko oikeasti väittää pitäväsi kaikista?
 
Sinun ei tarvitse pakottaa itseäsi rakastamaan kaikkia. On kuitenkin tärkeää kohdella jokaista kunnioittaen ja myötätunnolla. Joskus sekoitatte itse ihmisen siihen, mitä hän tekee (hänen tekoihinsa). Vain se että teit jotain typerää, ei merkitse, että olet typerä - esimerkiksi. Kenties olit vain väsynyt, eksyksissä, humalassa, vihainen tai loukkaantunut.
 
Muistakaa, että vaikka jokin näyttää tai vaikuttaa henkilökohtaiselta, se ei merkitse, että se on sitä. Olemme nähnet viime aikoina merkillisiä asioita ja käyttäytymistapoja Viestintuojan kautta. Nimittäin kaikkiin sotahuutoihin ei pitäisi vastata. Itse asiassa useimmista pitäisi olla piittaamatta.
 
Siksi myötätunto on hyvin tärkeää. Se auttaa teitä ohjaamaan sivuun siitä ansasta, johon hyvin monet ihmiset putoavat. Ajatteluansasta, että tiedätte, miksi ihmiset käyttäytyvät niin, kuin käyttäytyvät, ja olettamis- ja automaattireaktioansasta. Voitte antaa tuon ihmisen vain olla puolustamatta tai oikeuttamatta itseänne siinä, kuka olette.
 
Aika on kallista. Se oikeasti on. On aina teidän tehtävänne päättää, miten aiotte käyttää sen.
 
Joskus ehdottomasti oikea asia on olla tekemättä mitään. Puuttuminen vetäisi vain ns. vihollistulta puoleensa.
 
On mahdollista, että toinen teki satunnaiskommentin, mitä ei ollut tähdätty teihin. Vastaaminen yleiseen tai henkilökohtaiseen hyökkäykseen ihmisiltä, jotka tuntevat ehkä teidät tai eivät tunne, mutta jotka osuvat johonkin, jonka tiedätte todeksi - tai vääräksi - voi johtaa pitkään "älykkyystaisteluun", mikä vie teidät pois todellisesta työstänne ja usein sabotoi asioita, joihin laitatte paljon aikaa ja panostusta.
 
Herkkyys on suurta tänä aikana. Niin on myös hyväksynnän ja vahvistuksen tarve. Olkaa tietoinen siitä.
 
Ollessanne oma itsenne (ja antaessanne toisten olla itsensä) teidän on ajateltava pitkällä tähtäyksellä sitä, mikä on korkeampi etunne matkan varrella. Tuo hetken "tyydytys" jollekin sen todistamisesta, miten älykäs tai oikeassa olette nyt, voi puraista teitä takaapäin myöhemmin, jos se tapa jolla osoititte kantanne oikeaksi, ei ole harmoniassa sen kanssa, kuka oikeasti olette.
 
Valitkaa taistelunne, on toinen tapa ilmaista asia.
 
Kaikki aika joka puolustetaan itseään tai oikeutetaan itsensä toisille, jotka ovat eri kohdassa elämässään, joilla on erilaiset arvot tai uskomukset tai jotka ovat päättäneet teidän olevan väärässä tai "huijari", on usein ajan haaskausta. Koska mitä enemmän ponnistelette osittaaksenne heille olevanne aito, sitä enemmän he ajattelevat olleensa oikeassa teidän suhteenne.
 
Olla itsenne, vain olla itsenne - säteillen valoanne ilman odotuksia ja toimien armossa, rakkaudessa ja myötätunnossa - on usein voimakkain tapa ilmaista kantanne. Toiset voivat edelleen pitää kiinni omista uskomukistaan tai arvosteluistaan, mutta he voivat myös olla valmiita näkemään teidät poikkeuksena sääntöönsä, vaikka vain siksi, että he tuntevat teidät erilaiseksi, että olette tosiaan uskollinen itsellenne.
 
Helpommin sanottu kuin tehty, sanotte. Totta. Aivan alussa se osoittautuu haastavaksi. Kuitenkin tehtyänne sitä muutaman kerran ja tunnettuanne sen vaikutuksen elämäänne, käytännön omaksumisesta tulee melko helppoa.
 
Muistakaa, että jos toiset etsivät uskomus- tai totuustaistelua, he väsyvät pian hiljaisuuteenne ja armoonne ja etsivät jonkun toisen, johon keskittyä.
 
Lisäksi tuon ajan viettäminen taistelukentällä voi hyvinkin olla osa heidän oppimis- tai kehittymisprosessiaan. On mahdollista, että se on paikka, missä heidän täytyy olla oppiakseen jotain oppitunteja tai saadakseen tiettyjä kokemuksia. Uskollisuus itsellenne myötätunnon kera osoittautuu hyvin hyödylliseksi teille ja suotuisaksi heille.
 
Jos otatte hetken ollaksenne hiljaa, tiedätte, pitääkö teidän osallistua tuohon oppituntiin vai ei. Jos ei, antakaa heidän löytää toinen oppimiskumppaninsa.
 
Muistakaa, että taistelut ovat väsyttäviä. Mutta jos jollakin kaikki muu on epäonnistunut tärkeän lisäkasvuoppitunnin oppimisessa, puhkeaa taistelu.
 
Itse asiassa "taistelujenne valitseminen" ei ehkä ole täsmällinen ilmaisu. On ehkä parempi sanoa, että jos kaikki mitä ajattelette tekevänne tai sanovanne, johtaa luultavasti ilkeään taisteluun, jossa on todennäköisesti ruma loppu, rauhan polun valitseminen voi olla parempi.
 
Sillä saavutatte usein enemmän, kun pyritte rauhaan ettekä itseoikeutukseen (osoittaen olevanne oikeassa).
 
Itsenne hyväksyminen tai rakastaminen sellaisena, kuin olette, on tärkein asia, mitä voitte tehdä. Se hahmottelee elämänne kurssin ja ne oppitunnit, jotka saatte hypätä yli, koska opitte ne itseksenne.
 
Tiedämme, että kulunut maavuosi on ollut äärimmäisen haastava. Hyvin usein ympärillänne on niin paljon epävarmuutta, että tunnette tarvetta saada jonkun toisen sanomaan, että olette ok sellaisena, kuin olette. Asia kuitenkin on niin, että jos ette jo tunne sydämessänne, että olette ok, niin se mitä toiset sanovat, ei koskaan riitä. Teidän täytyy tukkia tuo reikä tai muuten mikään mitä kukaan toinen sanoo teistä, ei todellisuudessa pysy mukananne.
 
Polku itsensä rakastamiseen ja hyväksymiseen voi olla näännyttävä, mutta se on kaiken sen hien ja niiden kyyneleiden arvoinen, joita uhraatte siihen. Kaiken rankan työn tekeminen nyt tekee menosta helpompaa tulevaisuudessa.
 
Ja jos et jo tiennyt sitä, olet hyvin tuon kaiken ponnistuksen arvoinen.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >