HomeViestejäGaian Totuudentytär1.1.2012 - Kunnioittakaa omaa kalenterianne

1.1.2012 - Kunnioittakaa omaa kalenterianne

KUNNOITTAKAA OMAA KALENTERIANNE
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
1.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Teillä on taipumusta olla erittäin lineaarisia, maan olennot. Erityisesti aikoihin ja päivämääriin liittyen. Tämä on pelkästään fakta. Tällä tarkoitamme, ettei se ole hyvä eikä huono - niin vain on.
 
Erilaiset mallit joita seuraatte, ovat kuin loistava majakka, joka valaisee polkuanne ja pitää toivonne elossa.
 
Kauan, kauan sitten ajan jakaminen tunteihin, päiviin, viikkoihin, vuodenaikoihin, vuosiin … oli paljon tärkeämpää kuin tänä päivänä. Hyvin monia asioita ette ymmärtäneet. Satojen ja tuhansien vuosien saatossa hankitte tietoa ja viisautta.
 
Kuitenkin edelleen kaikki nämä laatikot auttavat teitä ylläpitämään jotain rakennetta tai järjestystä siinä kaaoksessa, mikä on elämä.
 
Kyllä, elämässä on järjestys, kierto, mikä vaikuttaa sotkuiselta, mutta siinä on suuri tarkoitus. Tiedätte ehkä enemmän kuin asuessanne luolissa, mutta ette välttämättä tiedä paremmin. Ulkoinen maailma ja ulkoiset elintapanne saivat hyvin monet teistä kadottamaan tuntuman luonnon kiertoihin ja keskittymään liikaa ihmisen tekemiin järjestelmiin, rakenteisiin ja kalentereihin.
 
Liika keskittyminen eri kalentereihin perustuviin päivämääriin - lähes pakonomaisesti - on tehotonta. Ikään kuin juna-aikataulun tuijottamista niin intensiivisesti, että jäätte junasta, kun se menee ohi etuajassa, myöhässä tai aikataulussa.
 
Muinaisihmisillä oli syy kalentereidensa aloittamiseen ja syy yhden lopettamiseen eikä se tapahtunut välttämättä niistä motiiveista, joita te (ja muut) annatte heille. Sanomme vain, että he olivat - ja edelleen ovat - erittäin viisaita. Se teidän vain täytyy tietää.
 
Teidän pitäisi aina tiedostaa, mihin kiinnitätte huomionne, ja missä tunteissa oleskelette. Olette sitten rauhassa tai pelossa, jokseenkin aina päädytte olemaan oikeassa.
 
Tiedämme, että päivämäärät merkitsevät teille paljon lajina: syntymät, kuolemat, häät, lomat, avaintapahtumat - kollektiiviset tai henkilökohtaiset - on kaikki kiinnitetty tiettyihin päivämääriin.
 
Aika on joustavaa. Niin on energiakin.
 
Ja kumpikin on neutraalia. Te annatte niille merkityksen tai "ominaisuuksia".
 
Kyllä, asioita tapahtuu ympäri planeettaa ja sen ulkopuolella. Niitä on aina tapahtunut ja tulee aina tapahtumaan. Jos sivilisaatioita koskaan kaatuisi, se ei olisi ensimmäinen kerta.
 
Olette hyvin sitkeitä ihmisiä. Teidän on katsottava vain historiaanne taaksepäin nähdäksenne, miten uskomattomasti olette onnistuneet pääsemään jaloillenne kerta toisensa jälkeen.
 
Jonkin uuden tulemiseksi esiin, jonkin muun on kuoltava tai hävittävä. Näin luonto toimii.
 
Juttu on niin, että lajina kannatte niin monia kiinnikkeitä, että se tekee usein haastavammaksi teille nähdä suuremman kuvan ja päästää irti siitä, mikä ei enää palvele kaiken korkeinta hyvää.
 
Olette saaneet paljon aikaan irtipäästämisessä ja vapauttamisessa, monilla teistä on vielä paljon työtä tehtävänä. Se on normaalia. Tarkoitamme, että vuosisatoja ihmisosanne on ollut täysin piittaamatta henkiosastanne. Ja ollessanne kehossa teillä on kiinnikkeitä. Se on osa ihmisenä olemista. Avaimena on kykynne päästää irti asioista, uskomuksista ja ihmisistä, silloin kun olosuhteet tai tapahtumat vaativat teiltä sitä.
 
On ok olla ihminen ja käydä läpi ihmisen kokemuksia ja tunteita. Älkää koskaan tunteko syyllisyyttä tai häpeää siitä, että teillä on inhimillisiä tai "maallisia" reaktioita. Syleilkää kaikkea, mitä olette. Hyväksykää kaikki, mitä olette. Tämä on osa matkaanne.
 
Luonto on yksinkertainen. Yksinkertaisuudessa on sen kaikki kauneus.
 
Silloin kun elämästä tulee mutkikasta ja tunnette eksyneenne, ottakaa vinkkejä luonnosta. Löydätte tienne takaisin itseenne luonnon puhtauden kautta. Pyrkiihän se lopulta vain olemaan.
 
Jotkut suuret tapahtumat joita olette kokeneet ja joiden läpi jatkatte kulkemista, liittyvät ihmisen toimintaan tai ovat sen nopeuttamia. Monet niistä eivät ole.
 
Se ei ole henkilökohtaista. Ette ole ainoa matkalla - voitaisiin sanoa. Kaikki tietoisuus on yhteydessä, mutta jokaisella on oma osansa esitettävänä universumin palapelissä.
 
Vuoteen 2012 liittyy paljon odotuksia ja pelkoja. Teidän ei kuitenkaan tarvitse kuunnella mitään siitä. Jos ajattelitte, että vuonna 2011 oli paljon papatusta ja jaarittelua, teidän on nyt parempi hankkia itsellenne hyvät korvatulpat, jotta voitte edelleen kuulla sydämenlyöntinne ja sen, mitä sillä on kerrottavana teille.
 
Voitte pysytellä kärryllä kaikista teorioista ja ennusteista, jos haluatte - onhan kyse teidän elämästänne ja valinnoistanne. Muistutamme teille vain, että se vaikuttaa matkaanne, missä vietätte aikaanne.
 
Teidän elämänne, teidän tavoitesuunnitelmanne. Teillä on täysi oikeus seurata jonkun toisen päivämääräkirjaa, jos haluatte. On tärkeää tietää, ketä ns. palvelette. Sillä heidän aidot motiivinsa ovat usein hyvin piilossa.
 
Meidän mielestämme päivittäin itsetutkiskelu pannen merkille, miltä teistä tuntuu, ja kiinnittäen huomiota siihen, miltä muu maailma (planeetta, toiset olennot, aurinko, tähdet ja kuu) tuntuu suhteessa teihin, on paljon hyödyllisempää päivittäisessä olemisessanne ja elämisessänne, kuin pysyminen kaikkien eri päivämäärien perässä, joita kiertää planeetan kalentereista.
 
Henkilökohtaisen tasapainon ja terveiden suhteiden ja rajojen säilyttäminen toisiin ja maahan, oman matkanne edistäminen ja niiden unelmien, projektien ja sen elämänkutsumuksen työstäminen, joita tulitte tänne tekemään, on sitä, millä on oikeasti merkitystä.
 
Kertokaa meille, miten kaikki suuret olennot ja ihmiset joita ihailette, saavuttivat ne uskomattomat asiat, joita he onnistuivat tekemään? Tekivätkö he sen keskittymällä kalentereihin ja kätkettyihin tai peittelemättömiin agendoihin (henkilöiden, hallituksen tai suuryrityksen) vai seurasivatko he vain omaa sydäntään ja henkilökohtaista kalenteriaan?
 
Lisäarvonne oman ja toisten maailman parantamiseen tekee enemmän tämän planeetan ja lajinne kehittymiseksi, kuin voitte kuvitella.
 
Elämä on loputonta kiertoa.
 
Vaahteransiemen itää, kasvaa upeaksi puuksi ja lopulta kuolee. Luonnollisesti tai muuten. Sen ainoa huoli on tarkoituksensa täyttäminen vaahterana. Se ei kadehdi mäntyä tai tammea vieressään, sillä se tietää, että jokaisella on ainutlaatuinen ja arvokas lahja tarjottavana maailmalle.
 
Vaahtera on tyytyväinen ollessaan vaahtera. Kiitollinen jokaisesta päivästä, auringosta, vuodenajoista, sateesta. Kiitollinen kaikista vierailijoista, jotka yhdistyvät sen kanssa.
 
Sitä ei huolestuta kuolema, sillä jos vaahtera hermoilisi kuolemaa, se ei eläisi täysillä.
 
Tiedätte vetävänne puoleen sitä, mihin keskitytte - yksilönä ja kollektiivina. Muistakaa aina se. Vaikka ette voi saada ketään toista uskomaan johonkin, minkä hän haluaa kieltää, voitte elää omien uskomustenne ja totuuksienne perusteella. No, useimmat teistä voivat. On edelleen maailman kolkkia, missä vakaumuksensa puolustaminen uhkaa omaa elämää.
 
Silloin kun saatte tarpeen keskittyä ulkoiseen jaaritteluun ja pelkoon, ehdotamme, että sen sijaan että ajattelette taas jotain (tai monia muita) mahdollista maailman loppumispäivää, vietätte aikaa tarkastellen omaa matkakalenterianne.
 
Ajatelkaa henkilökohtaisia päivämääriä, joilla on erityismerkitystä teille. Esimerkiksi päivää jolloin todella lähditte polullenne tai tapasitte jonkun opettajan, ystävän, tulevan kumppanin … Päivää jolloin kaivoitte esiin tietyn lahjan tai taidon. Päivää jolloin karistitte raskaan taakan, jota olitte kantaneet vuosien tai elämien ajan. Ensimmäistä päivää jolloin uskalsitte olla oma itsenne… Elämässänne on hyvin monia kohottavia tapahtumia, joista voitte olla kiitollinen ja ylpeä.
 
Juhlikaa noita päivämääriä. Riemuitkaa kaikista saavutuksistanne. Muistakaa elämänne virstanpylväät.
 
Näiden päivämäärien sisältämät korkeat värähtelyt ovat ikuinen polttoainelähde, mikä pitää teidät vahvana, silloin kun ulkoinen maailma näyttää pelottavalta, synkältä ja harmaalta.
 
Kukaan ei tiedä, milloin tietyn ihmisten elämänkierto loppuu, jotta hän voi aloittaa toisen. Tällä tai jossain muualla.
 
Riippumatta siitä, mitä päivämääriä seuraamassanne kalenterissa on, teidän pitäisi kuluttaa energianne omaan elämäänne, vahvuuteenne, tehtäväänne ja unelmiinne.
 
Se tapahtuu, mitä ikinä on tarkoitus tapahtua, riippumatta siitä, odotatteko kärsivällisesti sen tapahtumista vai uppoudutteko täysin johonkin, mikä on teille todellinen intohimo. Ainoa eroavuus lähestymistavoissa on etäisyys, minkä kuljette matkallanne.
 
Ennusteet, ylimainonta ja trendit muuttuvat päivästä toiseen, mutta se mitä on sydämessänne ja korkeammassa itsessänne, on muuttumatonta, pysyvää.
 
Sinulla on eniten merkitystä omassa maailmassasi. Sinuna oleminen on tärkeintä. Rohkeus olla oma itsensä muuttaa kaiken.
 
Ja tiedämme, miten suorastaan vaikeaksi yhteiskuntanne tekee teille omana itsenänne olemisen. Se on ymmärrettävää ottaen huomioon sen, miten se kukoistaa kaupallisuudesta ja miten sitä uhkaa ainutlaatuisuus ja sopeutumattomuus.
 
Henkilökohtaisen erottelukyvyn ja oman sydämenne äänen pitäisi olla aina oppaanne. Se on erityisen tärkeää muistaa, silloin kun ulkoinen melu näyttää hukuttavan kaiken muun.
 
Riippumatta siitä, miten meluisaksi tulee, muistakaa oman äänenne sointu ja tunne. Teidän pitäisi aina kuunnella sitä, sillä tiedätte, mikä kuulostaa oikealta ja todelta teille. Tämä pätee elämänne kaikkiin puoliin.
 
Seuratkaa omaa määrittelemätöntä kalenterianne. Se on ainoa, millä on merkitystä matkallanne.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >