HomeViestejäGaian Totuudentytär20.10.2011 - Ole sinä

20.10.2011 - Ole sinä

OLE SINÄ
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
20.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kyllä, meillä näyttää olevan teema menossa. Me vain nappaamme leviävää energiaa, siinä kaikki.
 
Kaikki hiljainen aika mitä vietätte itseksenne, on äärimmäisen arvokasta, maan asukkaat. Nimittäin kaikki hetket jotka käännytään sisäänpäin ja yhdistytään luontoon, auttavat teitä näkemään, kuka te (henkenne) olette.
 
Luontaiset uskomuksenne. Arvonne. Tärkeysjärjestyksenne. Lahjanne. Tarkoituksenne. Totuutenne. Oppituntinne (kyllä, nekin). Ja niin edelleen.
 
Itsenne löytäminen on helppo osuus. Kova tai haastava osuus on johdonmukaisesti, myötätuntoisesti ja tarkoituksellisesti olla sitä, joka tiedätte olevanne tässä omassa maailmassanne - riippumatta siitä mitä tapahtuu tai miten toiset reagoivat.
 
Tiedämme, että joskus pidätte asioita itsellänne. Välttäen "täydellistä paljastumista", esim. miltä teistä jokin oikeasti tuntuu - jokin käsitys, tilanne, tapahtuma … Tavallisesti siksi, että se on vastakkainen toisten mielipiteille ja toisilla on taipumusta olla melko hyökkääviä ja reagoida dramaattisesti kaikkeen. Niinpä säästätte itsenne surulta ja kadotatte vähän itseänne siinä sivussa.
 
Teidän maailmassanne hiljaisuus tai reagoinnin puute merkitsee usein (hiljaista) suostumista tai hyväksymistä. Ja silloin kun "suostutte" liian usein asioihin, jotka eivät todellisuudessa sovi (täysin tai osittain) siihen, kuka olette, niin teistä tulee vähän vähemmän aito itsenne. Kadotatte tavallaan aitoutenne.
 
Joskus väliaikaisesti. Joskus puolipysyvästi. Sillä hetkellä kun kunnioittavasti puolustatte itseänne jonkin osalta, niin tuo "pysyvyys" häviää tai tarkemmin sanottuna muuttaa tilaa.
 
Se on paljon yksinkertaisempaa, miltä kuulostaa. Ja tämä "tila" voi tapahtua myriadein tavoin. Ajatelkaa kaikkia niitä kertoja, jolloin olette sanoneet: "Kadotin itseni" tai "En ollut oma itseni" tai (oma suosikkimme) "Tunsin tilapäisesti kadottaneeni mielenterveyteni tai olevani tilapäisesti hullu".
 
Nimittäin on täysin mahdollista ilmaista, kuka olette - kunnioittaen henkeänne ja totuuksianne - samalla kun jätätte toiset omiin uskomuksiinsa ja luontaiseen energiaansa tai värähtelyleimaansa, jos se on tiheämpi (energia) tai matalampi (värähtely) kuin teidän.
 
Näin tekemällä varmistatte, että sopimaton kanta luiskahtaa pois teistä ja pysytte koskemattomana.
 
Koska nämä asiat ovat kuin liimaa. Kaikki tiheä on tahmeaa ja sitkeää.
 
Ajatelkaa sitä tulemiseksi lempeäksi ja myötätuntoiseksi (ympäristöystävälliseksi) tefloniksi.
 
Kun alatte olla, kuka oikeasti olette, tarkoituksella ja rakkaudella, niin kaikki ympärillänne eivät tietenkään välttämättä hypi ilosta ja onnittele teitä. Itse asiassa he saattavat yrittää saada teidät vaihtamaan vanhaan olemistapaanne. Koska se sopii heille paremmin. Muistakaa, että suurimman osan ajasta jonkun toisen reaktio liittyy hyvin vähän teihin ja hyvin paljon siihen, mitä hänellä itsellään tapahtuu (ja päinvastoin).
 
Tietäkää myös, että hyvin usein toisilla on jokin aavistus todellisesta voimastanne, mestaruudestanne, hengestänne - paljon enemmän, kuin luulette.
 
Vain silloin jos "pakotettu" käyttäytymisenne tai suostumuksenne oli heille edullinen tai se teki heidän elämästään paremman tai sai heidät tuntemaan enemmän tärkeyttä tai paremmuutta (kaikki henki on puhtaassa muodossa tasavertaista, kaikki hierarkiat tai luokittelut ovat ihmisen tekemiä), he luultavasti sivuuttivat kajastuksen todellisesta itsestänne, mikä usein tulee esiin siellä täällä.
 
Kyllä, tässä teidän maailmassanne itsenne näyttäminen sellaisena, kuin olette, henkenne paljastaminen maailmalle, voi olla hyvin haastavaa … Mutta sitä myös tarvitaan.
 
Luultavimmin ärsytätte tai kadotatte ihmisiä matkan varrella … ettekä aina ajattelemastanne syystä.
 
Kuitenkin tuo vapaa sosiaalinen paikka tekee tilaa toisten upeiden sielujen tulemiselle elämäänne.
 
Nimittäin henkimaailma pitää tilastaan. Silloin kun on liikaa tungosta hengen pistäytyessä, se kääntyy ympäri ja odottaa parempaa aikaa ilmestyä. Toisin sanoen, jotkut asiat eivät ehkä ilmenny elämäänne, koska niille ei ole tilaa. Joitain upeita asioita voi innokkaasti odottaa kynnyksenne ulkopuolella ja toivoa, että tekisitte niille tilaa.
 
Henki raapii mielellään pinnan alla. Ei, se rakastaa kaivaa syvältä. Mennä asioiden pohjalle. Tutkia täysin kaikkea. Ja siihen tarvitsette tilaa. Ja itsenne tuntemiseksi teidän on tehtävä sopivin valinta, silloin kun monia tilaisuuksia koputtaa ovellenne.
 
Ja jos ihmiset jotka rakastavat teitä, lähtevät luotanne, jatkakaa heidän rakastamistaan etäältä.
 
Vaikka he olisivat katkaisseet yhteyden tylysti, voitte hoitaa "haavojanne" jättäen heidät koskemattomiksi. Kohdelkaa heitä rakkaudella, myötätuntoisesti ja ystävällisesti - vaikka voikin olla houkuttelevaa antaa samalla mitalla takaisin.
 
Nimittäin on mahdollista, että polkunne kohtaavat taas. Ja jälleentapaaminen menee paljon tasaisemmin, jos vain toinen osapuoli on nolostunut käyttäytymisestään (hymy).
 
Kunnioittamalla itseänne, henkeänne, kaikkea mitä olette - olitte ja tulette olemaan, mikä on kaikki sama asia - vedätte puoleenne kaikkea, mitä tarvitsette täyttääksenne tarkoituksenne täällä maan päällä.
 
Älkää antako tiettyjen, teille annettujen lahjojen kääreen huijata itseänne. Nuo (pinnaltaan) "rumat", "kuvottavat" tai "ärsyttävät" lahjat voivat johtaa teidät kaivamaan esiin kauneimmat timantit, mitä henkenne on koskaan nähnyt.
 
Olkaa siis rohkeasti itsenne ystävällisesti. Tätä maailma odottaa.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >