HomeViestejäGaian Totuudentytär18.10.2011 - Takaisin itseen

18.10.2011 - Takaisin itseen

TAKAISIN ITSEEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
18.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vastaukset ovat aina olleet olemassa, maan asukkaat. Olette aina tienneet paljon enemmän, kuin olette kuvitelleet. Yksinkertaisesti vain asioita on ollut tukkimassa näköalaanne.
 
Jo 30-40 maavuottanne sitten - ja ennen sitä - monet teistä aistivat, että elämässä oli jotain enemmän, mitä näitte tai koitte.
 
Tuo vaikutelma tuli pintaan kaikkialla, mutta erityisesti suuressa osassa taidettanne: musiikissa, kirjallisuudessa, maalauksissa jne. Kaikenlaiset taiteilijat ovat aina olleet kaiken etulinjassa. Tähän sisältyy tiede, sillä tutkijat tekivät myös tieteellisiä löytöjä ja innovaatioita taiteellisella sydämellä.
 
Taidetta on todella kaikkialla. Se on suora yhteys sydämeen, henkeen, korkeampaan itseen.
 
Jokainen teistä on taiteilija, mutta kaikki eivät tunnista ilmentämiään taidemuotoja.
 
Valitsimme verbin "tuli pintaan" tarkoituksellisesti, sillä tuolloin hyvin paljon ilmestyi esiin, kurkisti pintaan. Oli kuvioita, näitte niiden kauneuden ja sen, miten paljon ne liikuttivat teitä. Kuitenkaan ette pystyneet täysin tarttumaan kaikkeen, mitä näitte tai kuulitte, tai ymmärtämään/kuvaamaan sitä.
 
Jos palaatte kirjoihin, runoihin, artikkeleihin, pop-kappaleisiin esimerkiksi 1980-luvulta, niihin töihin jotka todella koskettivat teitä henkilökohtaisesti tai olivat keskeisiä teille tai tuolle ajalle (myös ne jotka tuskin muistavat tuota aikaa tai jotka eivät olleet vielä syntyneet, voivat saada oivalluksia näistä ratkaisevista "paloista"), löydätte uuden merkityksen, uusia oivalluksia kirjoitetuista tai lauletuista sanoista tai tuon ajan kuvista jotka on vangittu maalauksiin tai piirroksiin.
 
Se missä oli tolkkua teille silloin, paljastaa uusia kerroksia, uusia ulottuvuuksia. Viestintuoja koki tätä monien viikkojen ajan "vanhojen" kirjojen ja laulujen kanssa. Kyllä, hänkin on nyt vanhempi, mutta vaikka se mitä hän luki ja kuuli, oli loogista silloin, nyt nuo käsitykset tai filosofiat eivät ole enää upeita teoriassa vaan hämmästyttävää todellisuutta.
 
Tätä on hyvin haastavaa selittää.
 
Nimittäin matkanne alkoi kauan ennen sitä "päivää", jolloin luulitte sen alkaneen.
 
Monet "irrelevantit" tai erilliset tapahtumat tai kohtaamiset sekä laulut joita kuuntelitte uudestaan ja uudestaan, kirjat ja runot joihin jatkuvasti palasitte, taide johon näytitte jatkuvasti kadottavan itsenne - no, kaikki nämä asiat kylvivät siemeniä teihin.
 
Ne siemenet jotka olivat harmoniassa henkenne, sydämenne ja korkeamman itsenne kanssa, itivät hitaasti ja kasvoivat, kun taas toiset kuihtuivat pois.
 
Joskus jokin "kummallinen" siemen kasvoi - sellainen joka ei oikein sovi siihen, kuka olette. Saatatte seurata tuota kukintoa jonkin aikaa, mutta sillä hetkellä kun oivallatte, ettei tuo tekijä ole oikeasti teitä, se lakastuu ja kuolee jättääkseen tilaa jollekin, mikä on teidän oikeasti.
 
Siis hyvin paljon siitä, mitä nyt tapahtuu, kylvettiin kauan sitten.
 
Ja nekin joille tapahtui äkillinen valaistuminen, ovat valmistautuneet siihen suurimman osan elämästään (ikä on irrelevantti).
 
Niinpä edes äkilliset heräämiset eivät ole kovin äkillisiä. Verratkaa sitä johonkuhun, joka on työstänyt 40 vuotta teostaan tullakseen menestykseksi yhdessä yössä.
 
Nimittäin paljon menneisyydessä tehdystä pohjatyöstä oli valmistautumista, perustan rakentamista. Se avasi oven sydämeenne - yksilö- ja kollektiivitasolla. Se oli kuin uusi, havaintokykyä korostava tekijä hengittämäänne ilmaan.
 
Ne jotka ovat jo täällä, tottuvat/tottuivat siihen, kun taas kaikilla jälkeenpäin syntyneillä oli tuo tekijä jo koodattuna sisään.
 
Se vauhti ja intensiivisyys millä asioita tapahtuu, on "uutta", kyllä.
 
Olette kuitenkin tienneet hyvin pitkään, että tämä maailma muuttuisi, olisi erilainen tai tarkemmin ilmaistuna, että maailma oli muuttumassa.
 
Antennianne rakennettiin vielä silloin. Nappasitte vain pintainformaatiota. Kaikki muu kuulosti kohinalta.
 
Jos palaatte menneisyyden (taide)teoksiin, hämmästytte siitä, miten paljon tietoa oli jo läsnä. Hyvin monet teistä ovat aina olleet paljon enemmän hereillä, mitä luulitte. Teillä ei vain ollut dekooderia vielä.
 
Tavallaan näette nyt tai alatte nähdä asioita, jotka ovat aina olleet sydämessänne ja suoraan edessänne.
 
Ainoa ero tuon ajan ja tämän hetken välillä on, että verhot ovat hävinneet. Kaikki näyttää ja tuntuu erilaiselta.
 
On vielä melkoisesti verhoja, jotka tarvitsee nostaa. Se tapahtuu oikeaan aikaan, kuten aina.
 
Haluamme teidän vain muistavan, että tässä on tolkkua Viestintuojalle. "Ei 80-luku ollut sittenkään niin kamalaa (taiteellisesti), aloimme vain löytää itsemme ihmisinä." Tämä on muuten hänen oma kommenttinsa, sillä meillä ei ole aavistustakaan siitä, mihin hän viittaa.
 
Ja tämä oivallus tai paljastus sai hänet tulkitsemaan omaa elämäänsä ja menneisyyttään uudestaan. Niin kummalliselta kuin se ehkä näyttääkin, viime viikonloppuna hän riemuitsi menneisyytensä tuskallisista ja traumaattisista kokemuksista - ja onnellisista tapahtumista.
 
Tapahtumiin liittyvät tunteet poistettiin ja hän näki, miten hänen täytyi ehdottomasti elää läpi nämä kokemukset tullakseen siksi, kuka hän on tänä päivänä. Vaikka hän ei muista kaikkia sopimuksia, jotka hän "allekirjoitti", hän ymmärsi niiden merkityksen ja tunsi iloa ja helpotusta.
 
Nyt on aika katsoa taaksepäin lauluihin, kirjoihin ja runoihin, jotka resonoivat kanssanne vuosia sitten, ja kuulla tai lukea ne uusin korvin tai silmin. Näkymätön muste alkaa paljastua.
 
On myös oikea aika heijastaa elämänne elokuva taas kerran ja katsoa sitä puolueettomana ja objektiivisina kolmantena osapuolena.
 
Löytää hyvä, kaikki (hyvin) kätketyt lahjat tuskasta, loukkauksista ja traumasta.
 
Muistaa, miten kaikki kokemanne ilo, rakkaus, nauru ja autuus ovat tuoneet teitä lähemmäs omaa totuuttanne, ykseyttä - itsenne ja maailman hyväksi.
 
Hyvin paljon tietoa kelluu pintaan, kun otatte aikaa käydä taas siinä kirjassa, laulussa tai elokuvassa, joka te olette.
 
Te (henkenne) on kaikki, mitä tarvitsette - oikeasti. Olemme täällä vain auttamassa teitä löytämään tien takaisin itseenne.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >