HomeViestejäShekina Rose9.11.2022 - Sinisen säteen ylösnousemusoireita - pimennyssykli ja uusia heräämisiä

9.11.2022 - Sinisen säteen ylösnousemusoireita - pimennyssykli ja uusia heräämisiä

SINISEN SÄTEEN YLÖSNOUSEMUSOIREITA – PIMENNYSSYKLI JA UUSIA HERÄÄMISIÄ

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
9.11.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Puhdistus, jumalaisen voiman taajuus ja vapautuminen

Kauniit ja rakkaat Maan vartijat, Maan sensitiivit, siniset säteet, tähtisiemenet, parantajat, enkelit, valonkantajat, planeetan verkkotyöläiset, heränneet sielut,

olemme parhaillaan lisääntyneen valon massiivisesti kumouksellisen pimennyssyklin keskellä. Riippumatta siitä, miten kauan olette olleet tällä polulla tai herännyt, nyt monilla teistä tapahtuu uuden tason herääminen. Kuljette vaihekierron läpi. Jotkut jaksoista, sykleistä ja taivaallisista vaiheista saattavat tehdä teille vaikeaksi työskennellä normaalilla tavalla. Joinain päivinä energia kutsuu teitä rentoutumaan, nollaamaan, kuuntelemaan, lepäämään, leikkimään tai vain nauttimaan elämästä ja olemaan luonnossa, vaikka egollanne tai mielellänne voi olla paljon tekemistä teille. Voitte huomata, että teidän täytyy antautua kehohenkenne korkeammalle kutsulle näinä päivinä, ettekä pysty fokusoitumaan, tekemään työtä tai projekteja.

Monia tekijöitä on mukana tässä laajentumisen, synkronismin ja jumaluuden ruumiillistamisen tilassa. Pankaa merkille, mikä inspiroi teitä, mikä kiinnittää huomionne ja mikä antaa uuden merkityksen elämällenne ja ainutlaatuisille intuitiivisille kyvyillenne.

Ylösnousemusoireita, herääminen – taivaallinen prosessi

Huom. on suotavaa konsultoida terveydenhoitoammattilaisia oireista, kun kaikki oireet eivät johdu ylösnousemuksesta. Ja vaikka kyse on ylösnousemusoireesta, saatat silti tarvita apua prosessissa.

Ajoittainen väsymys ja matala energiataso. Monilla jotka ovat olleet tällä jatkuvasti transformoivan energian polulla, keho kertoo, että on toinen tapa, ja kehottaa sallimaan ja pelkästään olemaan.

Kehon sisäinen tärinä. Valokehovärähtelyn aaltoja, jolloin voitte tuntea kehonne tärisevän. Sekavuuden tai huimauksen tunnetta lyhyitä aikoja, ja uusia tuntemuksia kehossa, jolloin olette epävarma kävelemisessä ja yhdistymisessä fyysisyyteen. Sisäistä puistatusta toisinaan. Kummallisia tunteita, mutta niitä ei tarvitse pelätä, kun niiden pitäisi mennä ohi yhtä nopeasti, kuin ne tulivat – edellyttäen, että päästätte irti, ettekä pidä kiinni mistään, mikä ei enää palvele korkeinta itseä.

Syvästä surusta ja murheesta irtipäästäminen. Taivaalliset energiat auttavat tässä syvän ydinsurun vapautumisessa. Joillain jokin teema on kulkenut monien aikatodellisuuksien ja elämien läpi, mikä voitte nyt tunnistaa. Saattaa olla syvän vapautumisen kyyneliä, mikä saa olonne tuntumaan kevyemmältä – tietoisuuden kera jumalaisesta olemuksestanne. Tämä totuudenmukainen tila on lopultakin ulottuvilla.

Ilon tunteminen, keveys ja kehosta lähteminen, déjà vu. On päiviä, jolloin tunnette olevanne niin kevyt, että lähdette kehostanne, ette halua olla ajassa ja tilassa tai vaihtelette edestakaisin. Aavistamista.

Suhteiden uudelleenkirjoitus; vain odota ja salli alkemia. Suhteet ja tilanteet menevät yhteen suuntaan ja sitten toiseen, jolloin tunnette niiden loppuvan ja sitten niitä arvioidaan uudelleen, tai jolloin näette niiden tulevan yhteen ja yhtäkkiä loppuvan.

Päästäminen kunnioittaen irti tietystä elinikäisestä parannuspalvelusta tai tavoitteesta. Voitte siirtää kapulan elinikäisessä parannuspalvelussa ja planetaarisessa verkkotyössä. Tämä voi olla palvellut teidät ja ihmiskunnan jo täysin, ja nyt jokin muu kutsuu sielustanne ja laajentaa sen kauneutta, kuka olette. Saattaa olla myös päivityksiä, tarkistuksia ja korkeampia aspekteja siinä, miten jaatte ja tuotte henkisiä lahjojanne muille ja maailmalle.

Päivät jolloin tuntuu epätavalliselta. Jaksoittain maadoittumattomuutta, turvattomuuden tunnetta, ja tunnetta, että jokin muuttuu eikä ole vakaa, ja voi tuntua vain oudolta.

Kommunikointi toisen puolen, luonnon ja valohenkien kanssa. Verhot ovat nyt ohuemmat, ja monet pystyvät kommunikoimaan helpommin taivaan kanssa, sekä olemaan yhteydessä ja kommunikoimaan luonnon kanssa, sen puhuessa monin tavoin.

Tämä on kaunista aikaa kokea jotain ennenkuulumatonta – jumalainen kokonaisuutenne johtaa sen aitouteen ja selkeyteen, kuka olette. Ykseys Lähteen kanssa tulee Pyhän hengen – ehjän/täyden itsen – valon kautta, ja tarkkailijana todistaen, kuka ja missä olette, nousette tunteiden, tuskan, ei-haluttujen ajatusten ja trauman yläpuolelle.

Kiitollisuudessa ja kaikessa rakkaudessa, hyväksymme täysin ja kiitollisena yksilöllisen ja kollektiivisen ylösnousemuksemme.

–––––––––

Sinisen säteen olennot ovat indigoiden kaltainen ultraherkkä, empaattinen sieluryhmä, jotka tulivat monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja monista valoulottuvuuksista valaisemaan ihmisen geneettisen koodin ja herättämään Jumalatietoisuuden Gaialla. He ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde. "Shekina", hepreankielinen sana "valokieli", on sinisen säteen mentori. Shekina on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadonnut aspekti, joka on Jumalan ruumiillistuminen, ylösnousemusprosessi.

Sininen säde on kaikkien Sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >