HomeViestejäShekina Rose7.9.2022 - Työskentely syyskuun 2022 elämää transformoivien ja intensiivisten energioiden kanssa

7.9.2022 - Työskentely syyskuun 2022 elämää transformoivien ja intensiivisten energioiden kanssa

TYÖSKENTELY SYYSKUUN 2022 ELÄMÄÄ TRANSFORMOIVIEN JA INTENSIIVISTEN ENERGIOIDEN KANSSA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
7.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sinisen säteen ylösnousemusoireet, ultraherkkä empaatti, taivaallinen aurinkokosminen herääminen synnyttäen uutta Maata

Monet teistä noutavat ylösnousseen sielunsa ja jumalaisten enkeli-ihmismallien menetettyjä aspekteja, mukaan luettuna luonnon, tähtien, kosmoksen, taivasmaailmojen aspektit ja sen yli. Kokemuksianne ei luultavasti voi katsoa kirjoista, tai niistä ei ole puhuttu aiemmin. Sinisen säteen ultraherkät empaatit, enkeliolennot ja tähtisiemenet, olkaa valmistautuneita tietämään, että tämä taivaallinen jakso voi olla elämää transformoiva.

Navigoitte myös geomagneettista aurinkoaktiivisuutta, mikä voi saada teidät tuntemaan monin tavoin enemmän herkkyyttä, mikä vaikuttaa käpylisäkkeeseen, muistoihin, ajatteluun ja tunnekehoon. Se on suurta, ja sitä tapahtuu jo. Tämä energiaolemus jatkuu täysikuuhun saakka ja sen yli koko kuukauden.

Tietäkää, että tämä tapahtuu teille hyvin syvällä, sisäisellä ydintasolla. Nämä kokemukset ovat ainutlaatuisia, kun jokainen yksilö vastaanottaa energioita oman "uskonsa" mukaisesti näkymättömään. Ne jotka ovat kypsiä ja valmiita tähän olemiseen syvässä läsnäolossa ja ylösnousemuksessa jatkuvasti, astuvat maailmoihin kaksinaisuuden ulkopuolella, jatkuvasti lisääntyville totuuden, rakkauden ja syvimmän parantumisen tasoille kaikkien kehojen osalta – mentaali, fyysinen, henkinen, tunne, energeettinen, eteerinen ja niiden yli.

Ylösnousemusoireita, päivityksiä, energiamuutoksia, korkeamman ulottuvuuden ruumiillistamista

Huom. on suotavaa konsultoida terveydenhoitoammattilaisia huolestuttavista oireista, kun kaikki oireet eivät johdu ylösnousemuksesta. Ja vaikka kyse on ylösnousemusoireesta, saatat silti tarvita apua prosessissa.

Ruuansulatus, ruokavalio, syöminen, tunnekeho ja aurinko – Sinulla saattaa olla syömiseen liittyviä haasteita, ruokien jotka olivat ennen sopivia, saadessa vatsan sekaisin, kun käyt läpi merkittävää sisäistä alkemiaa. Rukkaa ruokavaliotasi sen mukaisesti, kun käyt läpi erilaisia valo- ja taajuuspäivityksiä ja puhdistuksia. Tunnekehoa laajennetaan ja päivitetään jumalaisen feminiinisyytesi herkkyyden, intuition ja empatian kautta. Saattaa olla tunteita ja tuntemuksia, jotka opastavat sinua parantumisessasi. Pyhää feminiinistä intuitiota täytyy kunnioittaa, ja tällä tavalla elämä puhuu sinulle.

Ilmeneekö jotain, mitä et voi enää sietää ja/tai sulattaa elämässäsi? Kun ruumiillistat enemmän pyhää itseäsi ja kunnioitat sisäistä jumalaista feminiinisyyttä, intuitiosi lisääntyy. Niin myös solar plexuksesi valoyhteys aurinkoon, mikä lisää itseluottamusta, henkilökohtaista voimaa ja sisäistä vahvuutta. Kun aurinko purkautuu geomagneettisen aktiivisuuden kera, saatat tuntea sen omassa solar plexuksessasi ja elämässäsi. Hyödynnä se, mitä nämä energiat jakavat kanssasi.

Intuition, herkkyyden ja empatian voimistuminen

Suhteet – Sinulla saattaa olla suhteiden loppumista ja/tai vetäytymistä suhteista ja otat oman voimasi takaisin. Kun muutut ja laajenet jumalaisessa pyhässä voimassasi ja ylösnousemuksessasi, itsensä oivaltaminen lisääntyy. Sinun täytyy ehkä vetäytyä ja viettää aikaa omissa energioissasi integrointia ja alkemiamuutoksia varten.

Tunne-energiakehon puhdistuminen – Vapautukset voivat tulla kyynelten kera toisinaan. Salli näiden energioiden tulla lävitsesi, sallien sisäisen jumalaisen maskuliinisuuden pitää tilaa sille, että jumalainen feminiinisyytesi päästää irti mistä tahansa, mikä ei enää palvele kokonaisvaltaista parantumisprosessia. Päästä irti, ja salli Jumalan, hengittäen syvään ja sallien vesienergioiden puhdistavan vapautumisen – pyhän puhdistumisen – kun tulet enemmän ytimeesi. Sinun ei tarvitse enää jäädä minkäänlaiseen tuskaan, tunteeseen tai traumaan – päästä siitä irti saadaksesi sen siunauksen.

Sydämen laajentuminen ja pyhän jumalaisen feminiinisyyden parantuminen – Monet tunnepurkaukset lisäävät sydämen ja rakkauden henkistä heräämistä. Kun nuo tunteet on vapautettu, sydämen voi tuntua laajentuneelta sekä tilapäisesti haavoittuvalta. Kun herkkyys ja yhteys Jumala-Lähteeseen lisääntyy ja kun tunnepuhdistus on merkittävä tekijä ylösnousemusprosessissa, nämä irtipäästetyt esteet, tunteet, traumat ja uskomukset sallivat teidän ruumiillistaa enemmän valoa ja todellista luontoanne.

Vaikea työskennellä ja toimia – On paljon energiaa ja tapahtuu transformaatiota monilla tasoilla, mikä tekee haastavaksi työskennellä ja saada asioita tehtyä, vaikka se olisi henkistä työtä. Tunnekeho, psyyke ja hermosto tarvitsee aikaa vain olla ja sallia uudistuminen.

Missio, tarkoitus ja elämän tarkastelu – Tarkistuksia ja päivityksiä työhön, palveluun ja polkuun, jolla olet.

Kehon lämpötilavaihtelut ja valo – Tuntee kuumuusaallon kulkevan kehonsa läpi. Tuntee, aistii ja/tai näkee valoa [aaltoja] säteilevän kehosta.

Kehon sisäinen tärinä – Valokehoaallot värähtelevät, jolloin tuntee kehon tärisevän. Tuntuu pökertyneeltä/sekavalta lyhyen aikaa ja on uusia tuntemuksia kehossa, jolloin käveleminen ja yhdistyminen fyysisyyteen tuntuu epävarmalta. On sisäistä puistatusta toisinaan. Kummallisia tunteita, mutta niitä ei pidä pelätä, koska niiden pitäisi mennä ohi yhtä nopeasti, kuin ne tulivat, edellyttäen että päästää irti eikä pidä kiinni mistään, mikä ei enää palvele korkeinta itseämme.

Kolmannen silmän energiakeskuksen avautuminen – Näkee uudella tavalla. Yksilön laajentuminen ja ylösnousemus on hyvin henkilökohtainen, ainutlaatuinen kokemus jokaiselle. Tietää intuitiivisesti itselleen uusia asioita, joita tulee sisäisen näkökyvyn kautta. Valon välkkymistä kolmannessa silmässä, kun meditoi. Paljon enemmän. Salli se kunnioittaen. Ole kiitollinen näistä ennenkuulumattomista kokemuksista.

Hiljaisuuden tarve – Rauhallisia integrointiaikoja, jolloin sallii itsensä vain olla. Saatat tuntea tarvetta viettää enemmän lepoaikaa, ollen yksin tai luonnossa puiden, veden tai meren kanssa – Solaris-aurinko, tähdet ja planeetat saattavat kutsua viettämään enemmän aikaa kanssaan. On aikoja, jolloin voit tuntea tarvetta mennä täyteen sisäiseen hiljaisuuteen. Tuossa tilassa pystyt saamaan selkeyttä. Uusi läsnäolo- ja informaatiotaso odottaa sinua hiljaisuudessa. Voi olla voimallista ja pyhää viettää aikaa siellä.

Tiedä, että kaikki voimakkaat lataukset, sisäinen työ ja ylösnousemusprosessi voivat verottaa hermostoa ja kaikkia kehoja – mentaali, tunne ja henki. On välttämätöntä luoda harmoniaa, rauhaa ja tasapainoa itsellesi tässä kuussa; lepää, nuku ja ota torkkuja, kun tunnet tarvetta; käytä intuitiota tiesi tunnustelemiseen käyttäen kaikkia kehoja harmonisesti sisälläsi. Sinulla on sisäinen opastusjärjestelmä (intuitio on yksi sana sille), josta aktivoituna ja sallittuna täysin tulee kaikkien aikojen paras ystäväsi. Toivota korkein itsesi tervetulleeksi.

–––––––––

Sinisen säteen olennot ovat indigoiden kaltainen ultraherkkä, empaattinen sieluryhmä, jotka tulivat monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja monista valoulottuvuuksista valaisemaan ihmisen geneettisen koodin ja herättämään Jumalatietoisuuden Gaialla. He ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde. "Shekina", hepreankielinen sana "valokieli", on sinisen säteen mentori. Shekina on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadonnut aspekti, joka on Jumalan ruumiillistuminen, ylösnousemusprosessi.

Sininen säde on kaikkien Sinisten säteiden korkeimman aspektin sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >