HomeViestejäShekina Rose18.11.2021 - Marraskuu 2021 - osittainen täysikuun pimennys

18.11.2021 - Marraskuu 2021 - osittainen täysikuun pimennys

MARRASKUU 2021 – OSITTAINEN TÄYSIKUUN PIMENNYS

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
18.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voimakkaat, intensiiviset energiat ja ylösnousemusoireet – laajentuminen ja varovaisuus

Maan vartijat, Maan sensitiivit ja Siniset säteet sekä monet tähtisiemenet, enkelit, valonkantajat ja heränneet sielut tietävät sen potentiaalin ja pyhän voiman, että on tietoinen ja sopusoinnussa taivaallisten ja planetaaristen syklien kanssa. Sen tiedostaminen, miten parhaiten käytetään niitä ja virrataan niiden kanssa, voi tuoda valtavia tilaisuuksia voimaantumiseen, oivalluksiin ja korkeampaan tietoisuuteen. On osa hereillä olemista tulla herkäksi taivaallisen tietoisuuden universaalille ja galaktiselle pyhälle voimalle ja Maa-tähden esivanhemmille.

Ristiriitaisia energioita ilmestyy esiin samanaikaisesti. Tuleminen tietoiseksi siitä, miltä teistä tuntuu ja miten reagoitte siihen, on tärkeää, kun teillä on pyhä Jumalavoima ja olette täysin kykenevä muuttamaan taajuudet korkeampaan oktaaviin. Se on osa koodianne, tehtäväänne ja polkuanne niin, kuin teille on annettu, ja tämä on lahjanne.

Uusia löytöjä monille valonkantajille, kun sydämenne, sielunne tulee esiin uuden kauneus-, taikuus- ja herkkyyssyvyyden kera. Sielun vapauskoodit aktivoivat tunteiden ja pysähtyneiden energioiden syvän vapautumisen. Voi nousta esiin vanhoja ongelmia, jotka luulitte jo käsitelleenne. Tämä puhdistaminen ja vapauttaminen luo tilaa uusille energioille ja rakkausvoiman nousemiselle teissä. Tunnetaan myös sydämen rakkauskielet ja kaipaus saada yhteyksiä perheeseen, ystäviin ja sielutähtiperheeseen.

On oltava varovainen, kun nämä täysikuun pimennykset ovat superlatautuneita täysikuita ja niillä on vaikutuksia pitkän aikaa – viikkoja, kuukausia ja jopa vuosia. Nämä energiat antavat teille vilauksia tulevaisuudesta. Kaikki on liioiteltua voimakkaiden, kätkettyjen tunteiden kautta; vuoristorataa suhteissa, oivalluksia voi tulla pintaan ja lisätä herkkyyttä, kauniita parantumisia ja uusia ystävyyksiä. Ylösnousemusoireet ovat yhdistelmä monista energioista, mm. taivaallinen, aurinko-, ulottuvuuksienvälinen, galaktinen, sielun herääminen, Maa-energiat ja -värähtelyt.

On suositeltavaa konsultoida terveydenhuoltoammattilaista oireista, kun kaikki oireet eivät johdu ylösnousemuksesta, ja vaikka kyse saattaisi olla jostain ylösnousemusoireesta, saatatte kuitenkin tarvita apua prosessissa.

Ylösnousemusoireita

* Aikajakso jolloin tunnet energian vievän puhdin ja sinun täytyy mennä pitkäkseen, kuin unitranssi valtaisi sinut.

* Äänitaajuuden kuuleminen toisessa korvassa, mikä kuulostaa kenties ääniraudalta. Nämä korkeamman taajuuden äänet auttavat oppaitasi tekemään korkeampia muutoksia energiakenttiisi. Jotkut lähetetään väreilyaaltona pyhistä valomaailmoista – korkeataajuinen viritysaalto.

* Nukkuminen häiriintyy, ja joskus on voimallisia, intensiivisiä ja kummallisia unia, unityötä ja astraalimatkustusta unissa.

* Apatiaa, jossa ei tunne mitään ja jatkaa vain päivästä toiseen ilman tunteita ja yhteyttä. Tämä on vaihe, jonka jotkut ovat jo käyneet läpi ja josta toiset ovat edelleen virtaamassa ulos.

* Saatat tuntea pakkoa siivota ja raivata epäjärjestystä, hankkiutua eroon asioista joita et enää käytä tai tarvitse, ja lisätä järjestystä ja kauneutta. Tämä muuttaa energioita ja kohottaa ympäristöäsi.

* Vapaus, laajentuminen, lisääntynyt rakkausvärähtely.

* Uusia paljastuksia kätketystä informaatiosta monilla rintamilla ja tasoilla. Ole avoin muille paljastuksille, joita tapahtuu, mukaan luettuna uudet näkemykset ja uusi tietoisuus, joita ei ole vain uutisissa.

Tämä täysikuu voisi tuoda fyysistä herkkyyttä empatiaenergiakenttään. Kuuntele ja virity pyhään itseesi siinä, mitä tarpeesi ovat.

Epätavallisia ylösnousemusoireita

* Kylmät jalat ja kädet.

* Energiavärähtelyhyökkäykset ja vääristymät kentissä, jotka voivat saada tuntumaan tylsältä ja alentaa värähtelyä. Jotkut hyvin empaattiset Maa-sensitiivit ja selväkuuloiset sielut voivat kuulla ne, kun taas monet muut tuntevat.

Viesti tähtisiemenille ja Sinisille säteille

Muista jumaluutesi. Olet täällä syystä, tarkoituksesta, toteuttamassa oman osasi jumalaisesta suunnitelmasta, ja intuitiiviset, empaattiset herkkyytesi ovat suuri lahja, joka antaa sinulle siunauksen elämään. Muistamalla sielusi luot syvää heräämismuutosta ihmiskunnalle, kumppanuudessa Äiti Maa Gaian kanssa, yhdistäen taivaat Maahan – aidon/todellisen ihmisen ja hänen kotinsa jumalaiset ulottuvuudet galaktisiin tähti- ja valoperheisiin.

Olette tuo herääminen, kun se tapahtuu kauttanne; kun värähtelette noita koodeja jälleen, olette tuo laajentuminen ja nuo paljastukset. TE olette rakkauden ja valon taajuusankkureita. Kiitos, rakkaat. Teitä rakastetaan joka hetki, joka siunatulla hengityksellä. 888

–––––––––––––––

Sinisen säteen olennot ovat indigoiden kaltainen ultraherkkä, empaattinen sieluryhmä, jotka tulivat monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja monista valoulottuvuuksista valaisemaan ihmisen geneettisen koodin ja herättämään Jumalatietoisuuden Gaialla. He ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde. "Shekina", hepreankielinen sana "valokieli", on sinisen säteen mentori. Shekina on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadonnut aspekti, joka on Jumalan ruumiillistuminen, ylösnousemusprosessi.

Sininen säde on kaikkien Sinisten säteiden korkeimman aspektin sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >