HomeViestejäShekina Rose1.4.2021 - Muistinmenetys - ylösnousemusoireita

1.4.2021 - Muistinmenetys - ylösnousemusoireita

MUISTINMENETYS – YLÖSNOUSEMUSOIREITA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
1.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

Transformoituminen korkeamman taajuuden jumalaiseksi ihmiseksi

Yhtäkkiä et pysty muistamaan jotain, minkä olet tiennyt pitkän aikaa – jonkun nimi, mitä teit eilen tai viime viikolla ja erityisesti konfliktit ja epäharmoniset tilanteet. On unohdusjaksoja, joita eivät aiheuta neurologiset sairaudet ja ns. ikään liittyvät muistihäiriöt. Tämä ylösnousemuksen muistinmenetys on suurta irtipäästämistä energiajäljistä, jotka ovat pitäneet ihmisen alemmassa transsissa ja lukinneet toistuviin kaavoihin ja karmaan.

Myös siirtyminen värähtelyulottuvuudesta toiseen, aikajanoilla hyppiminen, voi edesauttaa tilapäistä muistamattomuutta. Se on sopeutumista uudelleen tilaan, jossa olet, eikä kaikki sovi täydellisesti yhteen nykyisen tilan ja aikajanan kanssa. Saatat fyysisesti tuntea hyppääväsi siihen, mihin olet siirtynyt ulottuvuusraiteilla, ja sitten takaisin siihen, missä olet nyt, ja voi tuntua vähän oudolta toisinaan, vähän huonovointiselta, kunnes sopeudut läsnäoloon ja tiedät, miten ollaan virittyneempi todellisuutesi luomiseen.

Kun nostat taajuutta ja siirryt korkeammalle värähtelykaistaleveydelle, irrotat aivoista implantit, jotka eivät enää palvele korkeampaa olentoa. Tämä vapauttaa myös tunnekehon. Kun et leimaudu tunteisiin, jotka voisivat aiheuttaa "energiatägin", opit päästämään irti ja vapautumaan siitä, että tunnekeho leimaa ja merkkaa ajattelevaa tietoisuutta.  

Ihmisen harmoninen yhdenmukaisuus on läsnäolossa. Luet maailman, luonnon ja universumin koodeja ja signaaleja ympärilläsi, sallimatta niiden leimata sinuun negatiivisuutta tai ohjata sinua alempaan energiamalliin. Sallit maailman olla sellainen, kuin se on – tuomitsematta sitä ja sallien sen ankkuripaikan. Kun virityt jumalaisen synkronismin korkeampaan sointiin, universumin harmoninen yhtenäisyys sallii sinun pysyä muodon maailmassa, mutta nyt palvellen korkeampaa polkuasi, jolla annetaan vastikään luotuja kohtaamisia sieluperheen kanssa ja uusia tilaisuuksia. 111

Tietoisuutesi on muuttumassa ja alkaa tunnista läsnäolon jumalaisen voiman, tässä ja nyt, jossa solusi reagoivat korkeamman järjestyksen jumalaiseen älykkyyteen. Universaalina galaktisena ihmisenä joka ammentaa tähtitietoa, sisällämme, mikrobiomissamme, on muinaiset ja planeettojenväliset juuret, jotta ihmiskunnan historia voidaan parantaa ja päivittää ihminen homo sapiensista homo luminousiksi. [Yhdisty ensin sisältä]

Homo luminous ja Gaia, nyt samassa jumalaisessa tahdissa kosmoksen kanssa, kehittyy tietoisesti ja orgaanisesti, hengenveto hengenvedolta, sydämenlyönti sydämenlyönniltä, harmonisessa yhdenmukaisuudessa, synergisesti, kaikki yhdessä nyt!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >