HomeViestejäShekina Rose13.3.2021 - Uusi jumalainen ihminen - ylösnousemusoireita

13.3.2021 - Uusi jumalainen ihminen - ylösnousemusoireita

UUSI JUMALAINEN IHMINEN – YLÖSNOUSEMUSOIREITA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
13.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

Planeetan taajuusmuutos jumalaisen feminiinisyyden kautta

Massaherääminen kiihtyy Maa-Gaia-planeetalla, jolloin ääripolariteetit tulevat pintaan ja selvästi näkyviin ja paljastuksia ihmiskunnan todellisesta luonteesta tapahtuu ja näkyy. Tämä mahdollistaa lisäheräämisen kontrollointioppien vaihtamiseen jumalaisen ihmisen vapautumiseksi, jolloin voi kokea korkeammasta perspektiivistä ja uudelta tietoisuustasolta.

Te, sinisen säteen transformoijat ja tähtisiemenet, olette täällä murtautumassa niiden rajoittuneiden ohjelmien ja implanttien läpi, jotka laitettiin ihmisen DNA:han ennen kehittyneen jumalaisen ihmisen romahtamista (Atlantis). Syviä tunteita ja emootioita nousee feminiinisen energiamallin kautta. Tunneluontomme syvenee ja parantuu, kun vapautamme trauma- ja surujäänteet, jotta ne voidaan muuntaa valoksi.

Nämä tunteet ja emootiot joita teissä nousee, ovat väliaikaisia, pysähtynyttä energiaa joka vapautetaan. Ne eivät ole todellinen jumalainen "sinä". Sallikaa niiden kulkea läpi, kun teidän ei tarvitse pitää niistä kiinni. Tämä on sieluryhmien, tähtisiementen alkuperäisen Jumalasta jakautumisen, uudelleenjärjestelyä – verhoa nostetaan.

Aitojen jumalaisten ihmiskoodien syveneminen tulee kauttanne esiin Jumalan empaattisessa tunneolemuksessa – yhdistymislinkki, korkeampi rakkauspolku Jumalasieluitsenne integroimiselle ihmiseen, ylösnousemukselle. 333

Samaan aikaan kehitytte Jumalatietoisuuden, Luojan sydänrakkauden, korkeimpiin aspekteihin, mm. moniulotteisen itsenne, astraalimatkustuksen ja telepaattisen kommunikoinnin laajentuminen, jolloin olette yhteydessä galaktiseen sukulinjaanne, enkeleihin ja jumalaiseen pyhään suunnitelmaanne. Teistä tulee galaktinen moniulotteinen enkeliolento. 11:11

Älkää salliko häiriötekijöitä – vastavoimat (usein sisällä) saattavat haluta häiritä ja vääristää ylösnousemuksen uskomatonta kauneutta. Kun olette tässä luomakunnan taivaallisen planeetta-asetelman synkronistisessa kohtaamisessa, sallitte universaalin ja galaktisen jumalaisen suunnitelman tapahtua kauttanne.

Tässä historian hetkessä (2021) vanhan kontrollimatriisin rajoitukset poistuvat. Riippumatta siitä, miltä saattaa näyttää elämän kuvaruudulla, jumalaisen ihmishengen pyhällä ja todellisella kauneudella on suurempi tilaisuus nousta kuin koskaan ennen.

Monet heräävät vauhdin lisääntyessä – perheen, ystävien ja sieluperheen siirtyessä edestakaisin ja joidenkin pudotessa pois. Kiinnipitäminen vanhasta tavasta – ahneus, materialismi, konflikti, erillisyys, draama ja trauma – laittaa teidät muuhun värähtelytaajuuteen ja aikajanaan kuin rakkaus. Nämä ovat paljastavia ja vallankumouksellisia aikoja, jolloin totuuksia ja jumalainen ihmisyys paljastuu. Uusi taajuusvaluutta – todellinen aito voima paljastettuna – on rakkaus (mukaan luettuna rauha yhtenäisyyttä ja vakautta varten). 111
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >