HomeViestejäShekina Rose4.3.2021 - Ylösnousemussiirtymäoireita - raivoisa ja feminiininen

4.3.2021 - Ylösnousemussiirtymäoireita - raivoisa ja feminiininen

YLÖSNOUSEMUSSIIRTYMÄOIREITA – RAIVOISA JA FEMINIININEN

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)

4.3.2021

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

Pyhän jumalaisen feminiinisyyden kehomalli reagoi

Uuden Vesimiehen ajan ja planeetta-asetelmien energia-aallot ovat tuoneet tullessaan intensiivisiä energioita, vapauttaen tunteita ja sellaista, mitä ei voi pidätellä tai olla pyhän Äiti Jumalattaren äänen hiljaisuudessa – hänen aito ilmaisumuotonsa luomisen ja sinun kauttasi.

Pyhän jumalaisen feminiinisyyden kehomalli ei enää halua tukahduttaa tai pitää mitään malleja, jotka eivät enää palvele monisyistä luontaista kumppanuutta Äiti Maa Gaian kanssa – ihmiskunnan elävän valosuunnitelman mukainen eläminen todella lahjomattomasti pyhän suhteen kautta.

Sielut vetävät elämän ensihenkäyksen astuessaan sisään äidin feminiinikehon kautta, kohdusta toiseen. Todellinen pyhä jumalainen feminiinisyys ei ole sulkenut kykyään kokea elämää intuitionsa ja hienostuneiden tunteidensa kautta. Hänen kehomallinsa tietää, mikä on oikein ja jumalaisen järjestyksen mukaista hänelle ja muille. Hänet on suunniteltu tuntemaan syvää yhteyttä itsestä Itseen ja Äiti Maahan, haluamaan luonnonmukaisesti hoivata ja hoitaa. Hänen haavoittuvuudestaan tulee hänen pyhä vahvuutensa, kun hänen sydämensä ja sielunsa ovat yhdistyneet rakkauden ja myötätunnon kautta ja hän elää iloisesti palvellen Lähdettä, joka saa sydämemme sykkimään.

Sinisen säteen empaatti-tähtisiemenet ja pyhä jumalainen feminiinisyys

Sinisen säteen superherkät empaattienergiat toimivat äititaajuuden kautta. Universumi kutsuu esiin tätä psyykkistä pyhää henkistä voimaa, joka on vaiennettu ja pidetty piilossa, jotta voidaan elää patrioottimaailmassa ja pitää tasapaino. 444

Tämä feminiiniolemuksen raivokkuus voi näkyä sinisen säteen empaatissa ja/tai sinisessä enkeli-, ruusu- ja ultraviolettisäteessä, kun hän saattaa olla tiukka energiarajojensa kanssa, sallimatta minkään häiritä itseään pyhässä tarkoituksessaan. Hänen intuitiivinen äänensä opastaa olemaan sallimatta minkään draaman tai trauman ottaa itseään pois Jumala-sydänkeskuksensa tasapainosta, kun hän tietää, että todellisessa mestaruudessa Jumala-sydän pystyy kukoistamaan ja pyhä henki/korkeampi itse, "minä olen" -olemus, kykenee ilmentämään fyysisen läsnäolon.

Pyhä jumalainen feminiinisyys on kaikissa – miehissä ja naisissa – ja se voi nyt kaiken elämän kautta aistia ja vastaanottaa sen merkityksen ja tärkeyden, mitä tapahtuu tällä hetkellä. Voimakkaat ja uskomattomat ylösnousemuksen tähtivalokoodit ja uusien henkisten kykyjen ja taitojen päivityslataukset ovat sielunne ainutlaatuisia lahjoja. Taivaat ovat järjestyneet riviin saadaksenne uusia pyhiä rauha- ja rakkausteknologioita, inspiraatiota jonka saamista olette odottaneet elämän ajan, selkeyttä, korkeampaa viisautta ja olemuksenne läsnäoloa, voidaksenne toteuttaa ja luoda.

Samaan aikaan kun saattaa olla valtava jakautumisen, harhauttamisen ja draaman savuverho yhdellä todellisuusjärjestelmätasolla ja -ulottuvuudessa, toinen on rinnakkain samanaikaisesti. Jumalaisen synkronismin kosminen portti on avautunut pyhällä avaimella, joka on avannut teissä kyvyn vastaanottaa pyhän jumalaisen mallin kautta.

Uuden maan ylösnousemussiirtymäoireita ja sähkömagneettienergioiden lisääntyminen

Palataan joihinkin vanhoihin keho-ongelmiin ja sairauksiin, ja kun pyhän sieluvoiman uusi laajentuminen astuu joillekin noille viimeisille irtipäästämisalueille, uudelleen esiintulevasta ja elävöityneestä tulee pyhä kehomalli. Monien täytyy tavata terveydenhuollon ammattilainen, parantaja tai energiaterapeutti, katsomaan terveydentilaa ja tukemaan muutoksia ja rakastavaa hoitoa.

* Kehon särkyjä ja kipuja.
* Ruuansulatusongelmia ja pahoinvointia.
* Uupumusjaksoja sekä energiatason vaihtelua.
* Kuuleminen ja tunteminen, että energioiden sisäänvirtaus kiihtyy ja suurenee.
* Äänet ja/tai soinnut päässä, kuin iskettäisiin yhtäkkiä taajuuksilla, ja surinaa toisinaan.
* Aikoja jolloin energioista tulee hyvin raskaita ja äkkiä on hyvin väsynyt ja täytyy panna makuulle. Toisina aikoina saattaa tarvita todella liikuttaa energiavirtaa kehossa. Mitä tahansa sellaista teet, mikä on linjassa tämän energian liikuttamisen kanssa, se luultavasti saa olosi tuntumaan paremmalta ja virkistyneeltä.
* Hyvin lyhyitä jaksoja erilaista hengittämistä. Salli intuitiosi opastaa sinua lempeissä uusissa hengityssykleissä niin, kuin sisältä sanotaan. Näiden pitäisi olla lyhytkestoisia.
* Sydämen tykytystä, sydämen "jylinää", sydämessä tuntuu toimintaa, joskus se tuntuu aristavalta ja hellältä, ikään kuin parantuen.
* Ekstraherkkyyttä kofeiinille ja tietyille ruoka-aineille.
* Aikajanaluiskahtelua, ulottuvuuden muuttumista ja haasteita olla ajassa.
* Jaksoittain tarvetta enempään joutoaikaan energioiden sisäistämiseksi.
* Lisäksi halua leikkiä, tehdä iloisia aktiviteetteja ja pitää hauskaa.

Kehotetaan konsultoimaan terveydenhuollon ammattilaista oireista, kun kaikki oireet eivät liity ylösnousemukseen. Ja vaikka kyse saattaa olla ylösnousemusoireesta, saatat silti tarvita apua tässä prosessissa.

Taivaallisia planeettatoivotuksia tuomaan sinulle rauhaa ja tyyneyttä – kauneuden uuden alun elämääsi – kutsun Maa Äiti Jumalattarelta ja luonnosta. Parasta lääkettä on onnellinen sydän, virtaaminen luovan ilosi kanssa, sen mikä tekee sinut sisäisesti onnelliseksi. Rakkaus, korkeamman sydämen avautuminen on jumaluuden taajuus, pyhä voima. Ylläpidä tämä korkeamman itsen tasapaino korkeimmassa valossa, korkeimmassa jumalaisessa taajuudessa, hengenveto hengenvedolta, sydämenlyönti sydämenlyönniltä, kun parannamme yhden ja kaikki.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >