HomeViestejäShekina Rose11.5.2017 - Empaattiset olennot takaisin planeetalla - roolinne täällä Gaian rauhantekijöinä

11.5.2017 - Empaattiset olennot takaisin planeetalla - roolinne täällä Gaian rauhantekijöinä

EMPAATTISET OLENNOT TAKAISIN PLANEETALLA – ROOLINNE TÄÄLLÄ GAIAN RAUHANTEKIJÖINÄ

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
11.5.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan tätä lähetystä.

Rauhantekijöiden kutsu palvelutoimintaan – pimeys palvelee valoa

Olette elintärkeitä rauhan juurtumiseksi planeetalle. Tänä päivänä Gaialla on ihmis-DNA-kokeilun myriadeja ilmaisumuotoja. Luojajumalien eräiden vaikutusten vuoksi vaikuttaa siltä, että tiettyjä negatiivisia aspekteja esitetään maatasolla, jossa toteutetaan edelleen ihmisen epäinhimillisyyttä ihmistä ja suurempaa kokonaisuutta kohtaan.

Monet ihmiset eivät todella ymmärrä, että toisia palvellessaan he palvelevat itseään ja suurempaa kokonaisuutta. He ovat edelleen juuttuneet opinkappaleisiin ja pitävät määrätietoisesti kiinni siitä vähästä vallasta, jonka he luulevat itsellään olevan, kaiken kontrollin menettämisen pelosta, eivätkä he käsitä, että voidakseen päästä korkealle polulle (todellinen voima), irtipäästäminen kaikesta mitä luulee tietävänsä, on avain.

Heidän on vaikeata edes päästä käsiksi tällaiseen ymmärrykseen luonteensa ja DNA-vaikutustensa vuoksi. Heidän tekonsa voivat aiheuttaa suurta tuskaa ja kärsimystä, ja niitä välitetään eteenpäin sukulinjassa ja DNA:ssa. Tämän ja niiden muiden aspektien vuoksi, jotka ovat nyt muuttumassa ja paljastumassa, elämänkaari on maan päällä lyhentynyt dramaattisesti. Ennen 300-1000 vuoden elämänkaari oli normaali mestareilla ja monilla tähtiroduilla, ja se antoi tilaisuuden nähdä ja kokea sen vaikutukset, mitä yksilö oli luonut (tai väärinluonut) energiallaan.

Monia olentoja on lähetetty tänne Gaialle auttamaan rakkauden, ykseyden ja toisten palvelemisen empaattisten geenilinjojen palauttamisessa. Empaattiset herkät olennot ovat vapaaehtoisia, joita tulee ylösnousseiden mestareiden, Shamballan, sinisen säteen, indigo-, kristalli-, kulta-, vihreän, ruusu- ja Kristus-mallin kautta auttamaan pyhien valolinjojen palauttamisessa.

Empaattiset ovat aisti- ja tunnesuuntautuneita, kun he poimivat signaaleja ja viestejä luontaisella intuitiivisella tietoisuudellaan toisista ja hienojakoisista taajuuskentistä ja korkeamman ulottuvuuden maailmoista. He voivat tuntea toisten tuskan ja vastaanottaa informaatiota ja tietoa musiikista, paikoista, ihmisistä, kuvista ja toisista. He virittyvät luontoon ja vastaanottavat aistitietoisuudellaan informaatiota hienojakoisista taajuuskentistä ja korkeamman ulottuvuuden maailmoista.

Monet empaattiset ovat tähtisiemeniä toisesta tähtijärjestelmästä tai galaksista, kuten sinisissä säteissä. Sinisen säteen olennot ovat erittäin herkkä ja empaattinen sieluryhmä kuten indigot, joita tuli monilta ylösnousseilta planeetoilta ja valomaailmoista valaisemaan ihmiskunnan geenikoodia ja nostamaan Jumalatietoisuutta Gaialla. Nämä tähtisiemenet ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde ja he työskentelevät läheisesti Gaian ja luonnon tietoisuuden kanssa.

Eläminen Gaialla empaattisena ja herkkänä voi olla hyvin haastavaa nykytilanteessa. Väkivalta, tylyt sanat, aggressiivinen ja hyökkäävä käyttäytyminen sekä äänekäs, kiihkeä ympäristö voivat satuttaa ja häiritä, sillä menestytte harmoniassa ja yhdistyneenä korkeampaan itseenne, kun olette rauhantekijöitä. 444

Ja tätä varten löydätte tavan luoda harmoniaa ja ratkaisuja ja näin luoda parempia värähtelykenttiä toisten empaattisten olentojen ja rauhantekijöiden kanssa koko planeetalle. Nostatte tietoisuuttanne tietäen, että pimeys palvelee valoa. Ette ole mitään vastaan, koska se pitää vastarinnan hengissä – olette sen puolesta, mitä todellinen suunnitelmanne paljastaa teille. Ja voitte käyttää sitä kaikkea valon ja suuremman kokonaisuuden palvelemiseen.

Vuosien saatossa jatkuvat suhteet eri galaktisiin tähtiolentoihin ja ylösnousseisiin olentoihin ovat avanneet minut paremmalle informaatiolle ja näkemykselle siitä, miten muut elämän älykkyydet näkevät ihmiskunnan. Se on herättänyt nukkuvan tähti- ja galaktisen DNA:n ja laajentanut ymmärrystäni elämästä ja siitä, mitä on olla ihminen, mikä on lisännyt rakkauttani ihmiskuntaa kohtaan. Olemme suurenmoisia olentoja – hämmästyttävämpiä kuin tiedämme ja hyvin rakastettuja universumissa sen vuoksi, keitä olemme ja mikä on DNA-sukulinjamme. Olen kiitollinen ja innostunut ollessani täällä tänä ylösnousemuksen ja muinaisen pyhän historiamme ja jumalaisen iloisen tulevaisuutemme paljastumisen aikana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >