HomeViestejäShekina Rose4.10.2017 - Sinisen säteen muuntajat - aikalisä valmistautumiseksi lähtöpisteeseen

4.10.2017 - Sinisen säteen muuntajat - aikalisä valmistautumiseksi lähtöpisteeseen

SINISEN SÄTEEN MUUNTAJAT - AIKALISÄ VALMISTAUTUMISEKSI LÄHTÖPISTEESEEN

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
4.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan tätä lähetystä.

Sinisten säteiden erakkokuori ja tarve olla puiden kanssa

Ultraherkille ja empaattisille tähtisiemenille yhteys Gaiaan on oleellinen sen vastakaiun tuntemiseksi sisälläsi, mikä voimaannuttaa henkeänne syvästi. Empaattinen vuorovaikutus lataa uudelleen, tasapainottaa ja vakauttaa energiakenttäänne. Jos olette altistunut myrkylliselle energialle, olette pakahtuneet tai väsyneet, näin siitä voidaan päästää irti, uudelleenkalibroida ja saada siitä tolkkua energiakentässänne.

Monilla sinisillä säteillä ja herkillä ja empaattisilla tähtisiemenillä on vahva Gaia-yhteys, koska heillä on ollut elämä intiaanina, kotoperäisenä ja/tai elementaaliolentona. Luontainen yhteytenne elementaaleihin, keijuihin, merenneitoihin, lohikäärmeisiin, yksisarvisiin, haltioihin, tonttuihin, puihin ja maahenkiin on nyt oleellinen planeetan taajuuden nostamisessa ja planeetan ylösnousemuksessa.

Energeettisen, empaattisen ydinolemuksenne kautta luonto kutsuu teitä virittymään Gaian, kosmisen kentän planeettaverkon, pyhän jumalaisen feminiinisyyden parantamiseen. Gaia ja luonto lähettävät signaaleja niiden heräämiskoodien eetterisuunnitelmakenttään, jotka ovat valmiita aktivoitumaan valokehossanne.

Sinisten säteiden taipumuksena on mennä erakkokuoreensa ja syvemmälle itsensä eristämiseen ulkoisista maailmoista. Kun tämä on palvellut ennen suojana täällä maatasolla oltaessa, niin nyt opitte uusia tapoja, jotka voimaannuttavat kykyjänne ja vahvuuksianne. Sallikaa energiakenttänne harmonisointi, mikä voi vaatia olemaan yksin ja hiljaa, ja alkakaa samaan aikaan tuntea yhdistynyt kenttä ja jumalainen ykseysperiaate. Olkaa avoin yhdistyneelle kentälle luonnon kautta, käyttäen intuitiotanne ja aistitietoisuuttanne. Luonto ja ne maailmat joiden osa olette olleet laajemmin, tukevat ja ravitsevat teitä.

Empaattisten ultra-aisti-integrointi

Uudessa Maassa taivaan integroiminen maahan vaatii ultraherkkiä edelläkävijöitä ja sinisiä säteitä ottamaan omaa aikaa yksin. Aikajaksot omassa energiakentässänne sallivat uuden moniulotteisen aistipäivityksen integroinnin. Monet teistä – uuden maailman palvelijat, valonkantajat ja siniset säteet – kokevat ensimmäisenä nämä uuden Maan laajentuneen resonanssikentän värähtelyt. 333

Ylösnousemusoireet, ultraherkkyys ja tunteet

Jotkut siniset säteet saattavat huomata, että olette ultraherkkä ja tunteellinen, ette pysty pidättelemään, puhutte totuuttanne ettekä ole enää hiljaa. Luomisen sininen säde parantaa tunnekehoa pyhän jumalaisen feminiinisyyden ja maskuliinisuuden integroinnilla, mikä vahvistaa sisäistä olemustamme ja sydänkeskustanne.

Toisinaan saatatte tuntea olevanne yksin lisääntyneen herkkyyden, tunteiden ja taajuusulottuvuuden muuttumisen vuoksi, mikä voi vaikuttaa jakautumiselta. Tämä tila vie teidät syvemmälle ydinolemukseen, jossa yhdistytte ykseyskenttään.

Siniset säteet työskentelevät empaattisesti monissa ulottuvuuksissa ja monilla aistitasoilla samaan aikaan, ja muutoksen läpikäyminen voi tuntua ylivoimaiselta. Teistä saattaa tuntua psyykkisesti ja tunteellisesti alttiimmalta ulkopuolisille vaikutteille, ja negatiiviset tunteet voivat vaikuttaa teihin. Saatatte vaihdella onnellisen ja surullisen välillä, tuntea olonne hyväksi ja sitten taas ei kovin hyväksi. Saatatte haluta yhtenä hetkenä olla seurassa ja seuraavassa etsiä yksinäisyyttä. Älkää vastaustako mitään, hyväksykää se kaikki osana suurta sisäistä siirtymää, mikä sallii teidän vastaanottaa, ruumiillistaa ja säilyttää lähitulevaisuuden lähetysten korkeammat ja korkeammat taajuudet vuorokauden 24 tuntia.

Gaia, puut, elementaalit, arkkienkelit ja deevakunta kutsuvat teitä kokemaan paremman resonoinnin Lähteen kanssa ja sen myötä kristallipiirustuksenne voimaantumisen. Tuotte korkeamman valokentän planeetalle ja harmonista kommunikointia monista ulottuvuuksista, mm. planetaarinen ja galaktinen yhteistyö. Olkaa hiljaa/paikallanne, jotta voitte kuulla jatkuvasti vahvistuvan intuitionne ja ottaa siitä vaarin, kun teitä opastetaan lempeästi matkan joka askeleella. Rentoutukaa. Hengittäkää syvään ja rentoutukaa taas, tietäen, että täytätte osaanne jumalaisesta suunnitelmasta ja olette, missä kuuluu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >