HomeViestejäShekina Rose8.6.2015 - Venuksen sydänrakkaus-DNA-koodit ja heräävä galaktinen tähti-ihminen 333

8.6.2015 - Venuksen sydänrakkaus-DNA-koodit ja heräävä galaktinen tähti-ihminen 333

VENUKSEN SYDÄNRAKKAUS-DNA-KOODIT JA HERÄÄVÄ GALAKTINEN TÄHTI-IHMINEN 333
 
Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
8.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan lähetystä.
 
Rakkautta tähtiperheeltä
 
Venus säteilee kirkkaasti ja näkyy yötaivaalla sen rakkauden herätessä sydämessä korkeammalla henkisellä tasolla, mikä parantaa koko elämän monia alueita, mm. suhteita, parantumista, kauneutta ja luomuksia. Venuslaiset rakkausenergiat aktivoivat myös kosmiset solumuistot todellisesta galaktisesta statuksestanne, mikä muodostaa taas yhteyden maahan, taivaankappaleisiin ja universumiin. 444
 
Venus-rakkauden ihmis-DNA-malli sisältää ykseys- ja harmoniakoodit herkkyyden ja empatian lisäaistitietoisuuden kautta. Sinisillä säteillä ja tähtisiemenillä joilla on superherkkä tietoisuus ja empatiaa, on syvä yhteys toisiinsa, ovia toisiin maailmoihin ja korkeampaa tietoisuutta. Intuitiiviseen empatiaan liittyvä kaipaus johtaa teidät tietämään, mistä olette ja kuka olette universumissa.
 
Tähtiaistiempatia – galaktisen tähti-ihmisen herääminen
 
Empaattinen luontonne on rakas moniulotteinen aistilahja, jota pitää kunnioittaa ja vaalia, ja paljon lisää paljastuu siitä, miten voitte käyttää sitä matkustamiseen toisiin maailmoihin ja energioiden transformoimiseen. Tietäkää, että nämä empatiakyvyt ovat alkuperäisessä jumalaisessa suunnitelmassanne, korkeamman tietoisuutenne tähti-DNA:ssa, telepaattisessa, selvänäköisessä ja moniulotteisessa luonteessanne ja ne kulkevat käsi kädessä ylösnousemusprosessinne kanssa, kun nostatte värähtelytaajuutta herättämään galaktisen tähti-ihmisen.
 
Yhteistyö galaktisten neuvostojen ja tähtisiemenallianssien kanssa
 
Korkeampien maailmojen, galaktisten ja galaksienvälisten neuvostojen kanssa on tehty muutos ja sopimus yhteistyöstä tähtisiementen, valonkantajien ja muiden ryhmien kanssa maan päällä. Korkeammissa maailmoissa ja ulottuvuuksienvälisillä tasoilla ylösnousseet mestarit sekä galaktiset neuvostot ja allianssit ovat lähettäneet aluksiaan ja valoportaaleja voimaannuttamaan ja herättämään ihmiskuntaa. 11:11
 
Altantiksen ja Lemurian tähtisiementen herääminen
 
Haluamme teidän muistavan, että suuri osa heräämismuistoistanne on totta, erityisesti Altantiksen ja Lemurian ajalta, jolloin oli suurempi harmonia Lähteeseen maapallolla ja muihin elämiin toisilla planeetoilla. Monet tähtisiemenet ylösnousemispolulla heräävät tähtialkuperäänsä ja yhdistyvät galaktiseen perheeseensä tehdäkseen yhteistyötä valoalliansseissa. 10:10
 
Tämä on tähti-DNA-sukulinjanne harmonisoitumista sydänmatriisin kanssa tietääksenne, kuka olette, ja tuomaan ihmiskunnan galaktiseen kansalaisuuteen, jotta siitä tulee täysivaltainen, eheä ja vapaa.
 
Muistakaa olla antamatta voimaanne ja auktoriteettianne millekään olennoille tai ryhmille, jotka saattavat näyttää mahtavammilta tai kehittyneemmiltä kuin te. Käyttäkää erottelukykyä ja tietäkää, että teistä on tulossa tasavertainen galaktinen sisar ja veli universaaliin valoperheeseen. Olette täysivaltainen tähtiolento, jolla on monien maan ulkopuolisten rotujen ja enkelien galaktinen tähtiperimä, ja todellinen Lähteen, kotitaajuuden, kutsu on aina ystävällisyys ja nöyryys, mikä sallii aidon sydämenne ja intuitionne opastaa teitä.
 
Teitä kutsutaan muinaisesta keskuslähteestä heräämään ja harmonisoitumaan sydänrakkausmalleissa sielutähtiperheenne kanssa maan päällä. Herääminen, usko, luottamus ja suurempi rakkaus itseänne kohtaan johtavat teidät yhtenäisyyteen ykseydenlaissa ja olemaan suuremmassa palveluksessa, jotta voitte harmonisoitua galaktisen universaalin perheenne kanssa, ihmiskunnan saattamiseksi täysivaltaiseen tilaan ja valaistumiseen, mikä luo uuden maan.
 
Rakkautta tähtiperheeltänne – näemme teidät!
 
Kiitos, rakas valotähtiperhe, polustanne, kamppailuistanne, voitoistanne, hämmästyttävästä rohkeudestanne, luottamuksestanne ja sinnikkyydestänne siinä tiedossa, että ihmiskunnalle on kauneutta ja toivoa, anteeksiantamisessa, itsenne työstämisessä, irtipäästämisessä ja Äidin sydämen tuntemisessa.
 
Jumalatar ottaa huomioon kaiken elämän tuomitsematta, tietäen, että kaikki lapset ovat arvokkaita riippumatta siitä, miten vähäpätöisiltä heidän tekonsa vaikuttavat, sekä muistaen rakkauden, tuntien rakkauden ja ollen rakkaus, silloin kun olette tunteneet yksinäisyyttä – kuten murtautuessanne vapaaksi vanhoista opeista, heimoista ja uskomusjärjestelmistä, jotka eivät enää palvele. Kun tunsitte kimppuunne hyökättävän ja itseänne pilkattavan, koska olitte erilainen, noina aikoina pyhä jumalainen voimanne, todellinen luonteenne tuli esiin ja vahvistui universumin rakkaudessa, mikä tuntui ja mitä pidettiin todellisessa ydinolemuksessanne.
 
Teistä on tullut vielä kirkkaampi tähti ja valo kosmoksessa, mikä säteilee universumin halki kotitaajuuttanne, todellista kurssianne. Jatkoitte eteenpäin, nousitte pystyyn ja jatkoitte uskomista korkeampaan rakkauteen ja totuuteen. Ette sulkeutuneet, ettekä olleet yksin. Me olemme täällä ja te olette täällä, jumalainen totuus yhteydestänne kaikkiin asioihin, olemassaolonne pyhään voimaan.
 
Kun yhdistymme suurenmoisessa jumalaisessa suunnitelmassa, säteilkää todellista loistoanne, sallikaa itsenne olla tässä rakkaudessa – se vapauttaa toiset. Säteilkää valoanne ja jakakaa rakkauttanne. Hyvin kiitollisena kunnioittakaa ja rakastakaa olemustanne ja elämää kaikkialla! Teitä pidetään arvossa. Rakastan teitä!
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >