HomeViestejäShekina Rose13.2.2015 - Ylösnousemusoirevaroitus - haluan mennä kotiin ja ylösnousta nyt!

13.2.2015 - Ylösnousemusoirevaroitus - haluan mennä kotiin ja ylösnousta nyt!

YLÖSNOUSEMUSOIREVAROITUS – HALUAN MENNÄ KOTIIN JA YLÖSNOUSTA NYT!
 
Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
13.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan lähetystä.
 
Useimmat tähtiolennot ovat jo kokeneet tai kokevat tämän aikanaan Gaialla.
 
Monet siniset säteet ja edelläkävijätähtisiemenet voivat kokea voimakkaita tunteita, joihin ehkä sisältyy surua ja turhautumista, mikä johtuu ydinrakennelaajentumisesta kristallivalokehossa ja -kentissä. Kun myös astutte uusille aikajanoille ja ulottuvuuskiertoon, tämä voi aiheuttaa tunteen, että työ on tehty, ja kaipauksen kotiin – homma hoidettu.
 
Uuden maan ulottuvuuksien ja värähtelyjen loppumiset ja alkamiset voivat herättää syvän kaipauksen aitoihin yhteyksiin ja tuttuun maisemaan, koska ei näytä olevan energeettisesti mitään paikkaa, minne palata, eikä vielä näkyvää ja tunnistettavaa tulevaa paikkaa. Te, uuden maan edelläkävijät, siniset säteet ja portinvartijat, menette ensimmäisenä näiden uusien aika-paikkaulottuvuusparametrien läpi ja tulkitsette ja tutkitte niitä kulkiessanne. Te, jumalaiset suunnittelijat, taajuuskoodinkantajat ja muutoksentekijät, olette transformoijia, jotka tekevät konkreettista polkua ja tapaa toisille. Sydänhenkenne kaipaus yhdistyä tähti- ja sieluperheeseenne, on katalyytti, joka avaa nämä energiaväylät ja tilaisuudet, jotta nämä pyhät jälleentapaamiset voivat tapahtua täällä Gaialla. 444
 
Halu lähteä planeetalta ja mennä Kotiin 11 11
 
Monet teistä ovat päättäneet pitkän kierron, karma- ja sielusopimukset joita on selvitetty monen elämän ja tilan läpi, ja haluatte hengähdystauon ja lepoa. Tunnette ehkä haluavanne lähteä planeetalta ja mennä Kotiin. Tämän esiintuleminen saattaa tulla yllätyksenä joillekin tähtisiemenille ja sinisille säteille, jotka ovat jo käyneet läpi nämä "kotitunteet" ja tehneet työtä löytääkseen paikkansa ja resonanssinsa planeetalla. 33
 
Olen valmis ylösnousemaan nyt
 
Tunteita, minne kuulun planeetalla, missä on kotini nyt ja olen valmis. Solujen lisääntyvät valoenergiat sekä sielun monien ulottuvuuksien ja elämien puhdistumisten, muutosten ja loppumisten huipentuminen voi aiheuttaa tarpeen laajentua ja ylösnousta nyt. Jos et ole vielä kokenut tätä, se voi tapahtua joskus tänä vuonna ja se saattaa tulla tyhjästä, että räjähdät energioista ja tarpeesta synnyttää jotain uutta ja haluat ylösnousta. Jotkut sielut päättävät lähteä planeetalta seuraavan kolmen vuoden aikana ja ylösnousta porttien läpi, jotka ovat taas avautuneet.
 
Uuden maan ylösnousemusoire – ankkurinsa löytäminen, mistä löydän nyt kotini
 
Turhautuminen lisääntyvästä solujen intensiivisestä ylösnousemuksen laajentumisliikkeestä ja samaan aikaan halu löytää vakaa maaperä kotipaikalleen. Tässä kohtaa saatatte huomata lähtevänne kehosta löytääksenne paikan, mikä resonoi kanssanne ja on mukava.
 
Mitä voit tehdä? Pysähdy ja vedä syvään tietoisesti henkeä. Tietäen, että hengität elämänhengitystä, laita käsi korkean sydänkeskuksesi päälle, tunne olemuksesi palaavan takaisin kehoosi ja sano: "En ole yksin. Olen elämän hengitys, luomisen hengitys. Tämä on kotikeskukseni." Silloin todellinen ja korkeampi itsesi kantaa kortensa kekoon sekä maailmasi näyttää ja heijastaa sinulle kotia ja värähtelykenttääsi.
 
Ylösnousemusprosessi on moniulotteisen olemuksenne laajentumista, taajuutenne muuttamista, mikä ylittää aika- ja paikkarajat ja lisää valovärähtelyänne. Ja kun tämä menee kehonne läpi, solumuistot, esi-isien maaverkot, historia ja tietoisuus eri tasoilla eri aikoina voi aiheuttaa näitä muutoksia ja vetää ja työntää energioitanne.
 
Missä koti on 333
 
Monet teistä ovat luopuneet monista kiinnikkeistä vanhaan maailmaan ja 3D-elämistapaan ja voitte kokea turhautumista ja vastustusta viimeisenä kiinnipitämisenä, haluten vakaan perustan siitä tavasta, miten asiat ovat olleet. Voi olla halua pysyvään kotipesään, minne kuulutte, ja/tai halua muuttaa ja luoda tämä koti ankkuroitumiseksi tälle planeetalle, kun koette ylösnousemusprosessin tasoja. Tietäkää, että olette luomassa uutta kotia Gaialle, sen galaktisen tähti-DNA:n ykseydessä, mikä yhdistää teidät ja antaa teille universumin ylimmän jumalaisen voiman. Uusi maa yhdessä samanhenkisten sielujen ja tähtiperheen kanssa suuremmalle perustalle, mikä ylittää entisten rakenteiden ja uskomusjärjestelmien rajat, on se, mitä olette luomassa ja syy olemiseenne täällä.
 
Koti on täällä, ei vain entisessä paikassa 333
 
Aito olemuksenne on edelleen todellinen, tarkoituksenne, lahjanne ja kehokulkuneuvonne ovat edelleen täällä ja maapallo on edelleen täällä, vaikka teistä saattaa toisinaan tuntua, että olette jossain muualla. Pelaajat ja paikat ovat saattaneet muuttua ja aito todellinen "sinä" täällä on kulkenut elämien, verhojen ja tietoisuuden rajoituksissa. Muistatte, millaista on olla paikassa/tilassa ja miten integroida tämä elämäänne, maailmaan ja sielutietoisuuden ykseyskenttiin ja uusiin valoverkkoihin. 13
 
Me, tähtiperheenne ja Sininen säde, harmonisoidumme kanssanne maan päällä ja valokentissä ja sanomme, että te ette ole tuuliajolla. Olette ilmestymässä esiin niistä entisistä energiavärähtely- ja energiarakennerajoista, jotka tuntuivat ennen turvallisilta, mutta eivät enää voi palvella, ja kun luotte uudelleen, kysykää, miten haluan nyt leikkiä ikuisten resurssien rajattomana olentona. 10:10
 
Kutsumuksenne, tarkoituksenne, totuutenne on kotinne
 
Menkää sielunne kutsumukseen, totuutenne, rakkauteen, kun tämä leviää kaikkiin asioihin ja näyttää teille kotinne ja keskuksenne. Kotinne ei ehkä enää löydy yhdeltä pieneltä alueelta. Kotinne on laajentunut, kun Lähde näyttää suuremman "sinän", jumalaisen voiman luoda ja transformoida, saada hyvinvointia ja yltäkyllin tukea kaikkiin sydämenne todellisiin haluihin luodaksenne uuden maan!
 
Kutsumuksenne pitää teidät keskuksessa ja yhdistyneenä elämään, Lähteeseen ja valoon. Universumi haluaa suurempaa suhdetta kanssanne, näyttää teille enemmän todellisesta kodistanne. Ja antaa teille runsaasti rakkauden kauneutta ja "tavaraa" mihin tahansa paikkaan, missä asutte planeetalla. Olette todella mitä hämmästyttävimmässä ajassa planeetalla.
 
Rakkaat uudet edelläkävijät, uusien koodien visionäärit, maaenkelit, uuden maailman pioneerit, kiitos palvelustanne totuudessa, rakkaudessa ja valossa. Galaktinen tähti- ja valoperheenne on nyt lähempänä kuin koskaan ennen, kun odotamme tietäen, että kotiinpaluuyhdistymisemme juhla on nyt!
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >