HomeViestejäShekina Rose24.9.2014 - Vuoden 2014 viimeinen neljännes - uuden maan ylösnousemusoireita, DNA-puhdistusportti

24.9.2014 - Vuoden 2014 viimeinen neljännes - uuden maan ylösnousemusoireita, DNA-puhdistusportti

VUODEN 2014 VIIMEINEN NELJÄNNES – UUDEN MAAN YLÖSNOUSEMUSOIREITA, DNA-PUHDISTUSPORTTI
 
Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
24.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Henki antaa Shekina Roselle tässä kanavoinnissa näkyvät numerosarjat aktivoimaan lähetystä.
 
Sielun voimaannuttamat kosmiset totuus-, puhdistus- ja vapausportit ovat avanneet oven ihmiskunnan akaaksisten tiedostojen muinaiseen, maanulkopuoliseen historiaan. Ne ajatukset, ideat ja uskomukset joita on syöksynyt vuoden alusta sisään ylösnousemukseen liittyen, huipentuvat nyt ja ylittävät sen, mitä olette aiemmin tietäneet ja uskoneet. 333
 
Vetoomus vapauden planeetasta kutsuu teitä päästämään irti psyyken uskomuksista sekä elämän rakenteista ja alueista, jotka pidättelevät teitä laajentumisessa suuremmaksi sinuksi. Se mitä polullanne on ollut tähän mennessä, on palvellut teitä ja ollut astinkivenä nähdäksenne uusin silmin muut maailmat, muut olennot ja ulottuvuudet, joita on rinnallanne. On aika tietää, olla ja murtaa vapaaksi uusi alku, uusi maapallo.
 
Menette maapallon opetusten tuolle puolen ja paljastatte korkeamman totuuden ja jumalaisen voiman, mitä ei ole paljastettu sen jälkeen, kun muinaiset Jumalat ja Elohim jättivät ihmiskunnan löytämään sen ja heräämään galaktisen DNA:n jumalaiselle lähteelle sisällään.
 
Uuden maan ylösnousemusoireet ja DNA-puhdistusportti 13
 
Ehdotetaan konsultoimaan terveydenhoitoammattilaisia oireista, sillä kaikki oireet eivät johdu ylösnousemuksesta. Ja vaikka kyse saattaa olla jostain ylösnousemusoireesta, tarvitset ehkä silti apua prosessissa. On jaksoja, jolloin voit kokea näitä muutoksia pitkin vuotta ja tulevina aikoina.
 
Lahjojen ja henkisten kykyjen parantuminen. Uusia tapoja käyttää niitä maailmassa itsen ja toisten hyväksi.
 
Hidastaminen, lepo ja uudistuminen. Tätä tapahtuu, silloin kun et pysty menemään pidemmälle projekteissa tai toteuttamaan ideoita. Tarvitaan aikalisä, kutsutaan sisältä rentoutumaan ja uudistumaan siitä, mitä on ollut. Tämä sallii kosmoksen ja useampien osien ja ihmisten yhdistyä näitä projekteja, ideoita ja luomuksia varten. Tärkeää: Tiedä, että tarvitset ja ansaitset tämän hengähdystauon ja uudistumisen jatkaaksesi pyhää matkaasi, ettei sinua pakoteta ottamaan tätä aikalisää kehollesi ja olemuksellesi sairastumalla.
 
Kykenemättömyys kuulla oppaitaan. Mikään ei ole pielessä – tämä on hiljainen piste, mikä on erittäin tärkeä taajuusmuutosten konfiguroinnin tapahtumiseksi. Jos tätä on tapahtunut, tiedä, että teet versioparannusta ja tämä on hyvä asia. Kehosi ja energiaolemuksesi tarvitsee tämän ajan uuteen DNA-kommunikointiin ja lisääntyneeseen telepatiaan opastustiimiesi kanssa.
 
Väsymys ja uupumus minkä voi aiheuttaa taajuusylikuorma ja laajentuminen. Taaskin tarvitaan aikalisää, lepoa ja nauttimista, jotta voit nähdä, mikä toimii elämässäsi ja hengessäsi. Tämä vuorostaan tuo lisää selkeyttä ja voimakkaamman asenteen onnellisempaan sinuun. Menneisyyden tarkastelua voi tulla pintaan ja tämä sallii keholle ja itselle suuremman ymmärryksen, irtipäästämisen, anteeksiannon ja rakkauden.
 
Tähtiliejuoireyhtymä. Raskautta kehossa ja kyvyttömyys tehdä juuri mitään, edes yksinkertaisia tehtäviä. Tämä voi tuntua siltä, että kuljet energeettisessä tähtiliejussa. Hyvä uutinen on, että tulet ulos tästä tunteesta keskittyneempänä, uusien kehoyhteyksien ja –liikkeiden kera, joita seuraa ääni-ilmaisu ja laulaminen ja parempi liikkuvuus.
 
Entisiä terveysongelmia voi tulla esiin tai on jo tullut. Tiedä, että jos sinulla on tätä nyt ja kenties eri tavalla kuin ennen, ongelmat joita sinulla on, voidaan poistaa täysin elämästäsi.
 
Painonnousu, alavatsan turvotus ja läski. Tämä voidaan tulkita solugenetiikan puhdistamiseksi, mikä herättää uusia energiakeskuksia ja yhteyksiä kosmokseen ja tähtiportteja Lähteeseen.
 
Ruokavaliotaajuusmuutos. Aikoja jolloin on useammin nälkä ja erilaisten ruoka-aineiden himoa. Tee parhaasi kehosi ja olemuksesi rakastamiseksi ja siitä huolehtimiseksi, mässäilemättä. Tarvitset erilaisia ravinteita ja kosmisia valolähteitä tiettyinä aikoina DNA-parannuksia ja taajuusmuutoksia varten.
 
Voimakas fyysinen kipu ja matelija-aivojen uuden energian väyläparannus. Voimakasta fyysistä kipua on erityisesti kasvojen, hampaiden ja leukojen alueilla, ienongelmia ja päänsärkyä niska- ja hartiajännityksen kera sekä tietyllä alueella pään takana – selkärangan yläosan matelija-aivojen yhteys aivojen muiden osien kanssa. Tätä voi tapahtua, kun laajennut syvällisesti universaaliin mieleen. Särkyjä ja vaivoja tällä alueella voi olla seurauksena, silloin kun syvää muinaista soluparannusta vapautetaan. Voimakasta kipua voi tulla myös psyykkisestä hyökkäyksestä. Monet valotyöntekijät ja pyhien koodien kantajat vapauttavat ryhmätasolla muinaistraumoja akaasisten tiedostojen historiasta.
 
Tämä voi olla myös yhdistelmä psyykkisestä hyökkäyksestä ja muinaishistorian soluvapautuksesta. Monet polulla kokevat parantavaa vapautumista Atlantiksen romahtamisesta kehossa, hengessä Gaian kanssa ja energiaverkoissa.
 
Termiä "psyykkinen hyökkäys" ei käytetä mitenkään aiheuttamaan pelkoa, vaan ohjaamaan suurempaan tietoisuuteen omista energiarajoista, olemaan jumalaisessa voimassaan ja huolehtimaan tästä kivusta. Kipu on merkki ja se hälyttää ryhtymään lääkitseviin toimiin. Jokainen joka kokee tätä tai muita tässä mainittuja oireita – mukaan luettuna DNA-versioparannus – hyötyy suuresti terveydenhoitajan tai holistisen terapeutin, uskotun ystävän, energiaparantajan, parannusryhmän tai –piirin, samanhenkisten jne. avusta. Kuuntele kehoasi ja intuitiotasi ja valitse monista vaihtoehdoista, joita on käytettävissä näinä päivinä.
 
Huimaus. Tämä voi tulla planeetan sähkömagneettiverkon säädöistä. Taajuusherkkänä virityt näihin värähtelyihin ja tasapainotut niiden kanssa. Huom.: huimaus ei kestä kovin kauan.
 
Aikaulottuvuusmuutokset. Voi tuntua siltä, että menetät tunnun painovoimasta ja siitä, missä olet nyt tässä ulottuvuudessa, ja näet tulevaisuuden nykyhetkessä. Tämä voi indikoida, että olet oikealla polulla ja ylösnouset, ja se voi myös indikoida muutosta ja valintakohtaa elämäsi matkalla.
 
Ulottuvuusunet ja unennäkö. Astraaliunia, kulkemista unissa, heräämistä ulottuvuusuniin ja toisiin maailmoihin, jotka voit nähdä vielä herätessä. Sinusta tulee "aistimuksellisempi" ja nähdessäsi unta ja nukkuessasi olet herkempi. Tietyt astrologiset ja kosmiset asetelmat lisäävät näitä jaksoja. Totut tähän ja saat siitä suurempaa näkemystä ja jumalaista voimaa. Se on opettajasi.
 
Ystävien menettäminen ja suhteiden loppuminen. Monille polulla nämä ovat elämän parannusjaksoja, joita tapahtuu käydessäsi läpi suuria muutoksia, taajuusparannuksia ja valintakohtia. Tämä voi tulla yllätyksenä – ihmisiä joiden luulit pysyvän elämässäsi, lähtee ja toisia saattaa kuolla.
 
Kummallisten energioiden ajat. Saatat tuntea olevasi hämärän rajamailla, kun kuljet outojen ihmisten, paikkojen ja kummallisten tapahtumien läpi. Tiedosta nämä kerrat ja virtaa parhaasi mukaan niiden läpi osallistumatta toisten draamoihin.
 
Sydämen värinää ja tykytystä. Sydämen värinätunnetta, mikä ei johdu fyysisestä suorituksesta. Olet monta kertaa täysin rentona ja koet energeettisesti uuden korkeamman sydämen laajentumisen. Fyysinen sydän integroituu korkeamman sydämen kanssa, mikä herättää keskuksia kehossasi, totuttaa korkeampaan taajuuteen ja harmonisoi Gaian ylösnousemusenergioihin.
 
Salli tämän DNA-laajentumisen ja –puhdistumisen virrata, sulautuen yhteen suurenmoisen ilmaisusi kanssa. Valitse rauha, päästä irti ja antaudu enemmän, älä kuitenkaan tee myönnytyksiä tinkimättömyyteesi, energiaasi tai totuuteesi. Tiedä, että jos jokin ei toimi tai virtaa, niin sinulla ei ehkä ole kaikkea informaatiota, kaikkia osia tai yhteyksiä, joita vaaditaan etenemiseen. Salli luomustesi ottaa suurempi muoto ja kauneus ja tiedä, että sinut turvataan. Kaikki on jumalaisen tahdon ja ajoituksen mukaista – universumi tukee sinua!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >