HomeViestejäNancy Leilah Ward3.6.2022 - Rakkausaallot

3.6.2022 - Rakkausaallot

RAKKAUSAALLOT

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
3.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energia-aallot lisääntyvät, ja ne mylläävät perustoja syvällä sisällä, vaikuttavat meihin globaalilla kollektiivitasolla, keikuttavat perustoja, jotka on rakennettu ahneudelle ja kontrollille, ja romahduttavat vanhoja ideologioita, joita ei voi enää ylläpitää.

Joskus minusta tuntuu, että katson maailmaa – eli mitä ihmiset puuhailevat – järkyttyneen turtana ja ihmettelen: "Mitä seuraavaksi?" On joitain ihmisiä, jotka haluavat viedä meitä taaksepäin ja vastustavat muutoksia, joita tapahtuu ihmistietoisuudessa.

Suuremmassa kollektiivikuvassa, silloin kun näytetään menevän taaksepäin, tapahtuu itse asiassa vetäytyminen, ennen kuin muutosaalto tulee esiin – niin kun vesi vetäytyy ennen aallon tulemista – sillä todellisuudessa ei mennä taaksepäin. Ja näemme tätä tapahtuvan maailmassamme tulevina kuukausina. Tätä ilmenee myös henkilökohtaisessa elämässämme, kun huomaamme, ettemme voi enää sietää ystävien tai perheen tiettyjä eripuraisia asenteita tai mielipiteitä, jotka ennen vain sivuutimme. Näemme muutoksia suhteissa ja olosuhteissa elämässämme. Emme voi enää piiloutua siltä, mikä ei resonoi kanssamme. Päästämme irti vanhoista tavoista, jotka eivät enää palvele – on kyse sitten työpaikasta, ystävyyssuhteesta, asuinpaikasta, asuinkumppanista jne.

Olen kirjoittanut tästä aiemmin. Katso blogipostaukseni "Tulevat aallot" 16.6.2021.

Muutosaallot ovat lisääntyneet hitaasti ja vakaasti, ja muutaman seuraavan kuukauden aikana tapahtuu nopeutumista aaltojen taajuudessa – energeettisesti ja "ajassa" – mikä ravistelee sivilisaatiomme perustoja. Koko tapamme elää täällä – ja tämä pätee useimpiin kulttuureihin ympäri maailmaa – joka perustuu pelkoon, puutteeseen ja hamstraamiseen ja joka on johtanut Maan ja ihmisten riistämiseen, on päättymässä.

Ja tässä sitä ollaan sen keskellä – toisinaan surffaten aalloilla, ja toisinaan pudoten aaltoihin tai tullen työnnetyksi pinnan alle tai jääden ristiaallokkoon, joka vetää meidät kauas rannasta harhakuvitelmiin – ja navigoimme tätä sotkuisen armon kera. Sillä kyllä, tässä on armoa. Vaikket ehkä toisinaan tunne sitä, on armoa, jos olet hiljaa paikallasi ja lakkaat vastustamasta muutoksia. Vastarinta johtaa vain kamppailuun ja tuskaan.

Onko elämässäsi asioita, joita tunnet tarvetta muuttaa? Vaikka se olisi jotain pientä, tee muutoksia. Jokainen tehty muutos – vaikka kuinka pieni – tekee energeettisen muutoksen elämääsi, mikä muuttaa kehityskaartasi. Jonkin uuden oppimisella tai kokeilemisella on myös samanlainen vaikutus.

Hoivaa mukavuusaluettasi

Katso, mikä tuo sinulle mukavuutta/lohtua. Tarvitsemme pieniä mukavia hetkiä, kun maailmamme huojuu tulevissa aalloissa. Mukavuus tuo vähän vakautta ja auttaa meitä fokusoitumaan hetkeen.

Emme ole yksin. Meillä on jumalaista opastusta, vaikkemme tunne sitä toisiaan. Jumalainen opastus on kanssamme, jos vain selkeytämme ajatuksemme ja päästämme irti muutosvastarinnasta.

Viesti Valtavalta olemukselta

Virittyminen viestiin. Uusi kouluampuminen – 18-vuotias poika ampui 19 peruskoulun oppilasta ja kaksi opettajaa. Ja kaksi viikkoa aiemmin 18-vuotias poika ampui ihmisiä supermarketissa. Puhumattakaan ampumisista, joita tapahtuu melkein joka päivä. Mitä helvettiä Amerikassa tapahtuu?

Minusta tuntuu, kuin aikajana olisi tehnyt käännöksen pimeyteen.

"Valitettavasti ihmiskunta ei ole vielä siirtänyt valitsinta ylimielisyydestä, pelosta ja kontrollista myötätuntoon, yhteistyöhön ja kunnioitukseen. Se mikä ruokkii mieltä, ruokkii sydäntä. Se mihin ihmiset fokusoituvat, ruokkii heidän tekojaan ja havaintojaan.

Tapahtuu monia vaikeita asioita avaamaan ihmisten kuoren, tuomaan heidät polvilleen. Ihmiset kulkevat tällä hetkellä sielun pimeässä yössä. Raivoa kuplii esiin sisältä ja purkautuu, kuin pieninä ja suurina tulivuorina. Tämä on puhdistusta.

Ei ole mitään tapaa saada tolkkua näistä tappamisista. Kyse ei ole oikeastaan siitä, että osalliset ihmiset "ilmoittautuivat" tähän. He jäivät kiinni yhteiskunnan hiusristikkoon, jota kontrolloivat ja manipuloivat ihmiset, jotka eivät edes tiedä, että heillä on sielu. He ovat irti luonnosta ja oman olemuksensa luonnosta, ja heitä ajaa vallan- ja rahanahneus. He laittavat usein uskonnollisen oikeamielisyyden tekojensa päälle, valheellisen ja pimeän ulkokuoren, joka tunkeutuu heidän tietoisuuteensa ja fyysiseen olemukseensa. Julmuuden ja pahansuopuuden "suortuvat" yltävät heidän sydämiinsä, elimiinsä ja olemukseensa. Tämä tuhoava energia räjähtää heidän sisällään, sen murenevan perustan rinnalla jolle heidän elämänsä ja uskomuksensa on rakennettu. Puhumme influensereista – heistä jotka ovat julkisuudessa ja vaikuttavat ajatuksiin ja uskomuksiin omaksi hyödykseen. Muut – vaikutuksille alttiit ja jollain tavoin traumatisoituneet – vedetään mukaan joustamattomiin uskomuksiin tai heillä on niin paljon vihaa, että se kytkee heidät pahansuopuuteen ja julmuuteen, mikä lietsoo toimia, jotka tuhoavat ihmishenkiä/elämiä.

Rakkaus ja valo

Sillä rakkaudella ja valolla jonka lähettämisestä eetteriin – ihmisten tietoisuuteen – ihmiset puhuvat, on suuri potentiaali saada aikaa siirtyminen laajentuneeseen tietoisuuteen. Tiedämme, että se kuulostaa yhtä kuluneelta, kuin "ajatukset ja rukoukset", mutta jos ihmiset todella lähettävät rakkautta, joka on myös valon muoto – puhumme tässä energeettisesti – tapahtuu rauhoittumista, pehmentymistä ja taajuuden nousemista, täydennettynä sillä, että tiheitä energiarakenteita putoaa pois. Ehdotamme, että käyttäessänne valotaajuuksia kuvittelette pehmeän valon – kenties ei valkoista valoa, vaan kulta-ruusunpunaista valoa, jossa on valkoista säihkettä. Tämä saattaa kuulostaa absurdilta joistakin, mutta kvanttikentässä on todellista transformaatiovoimaa, joka toimii valotaajuuksilla, täydennettynä rakkaudella ja myötätunnolla.

Nyt on aika istua meditoimassa ja nostaa rakkaus- ja myötätuntotunnetta sisällänne ja lähettää sitä ihmiskunnan tietoisuuteen. Voitte keskittää sitä tietyille alueille, tai voitte lähettää sitä yleisemmin. Älkää pakottako sitä – tehkää sitä vain, silloin kun todella pystytte saamaan tunteen rakkaudesta ja vilpittömästä myötätunnosta sisällenne. Ja silloin kun ette pysty yhdistymään noihin tunteisiin, löytäkää mukavuusalueenne, jossa voitte hoivata ja ravita itseänne.

Pitäkää aina huolta itsestänne. Monet tuntevat äkillisiä suruaaltoja ja huomaavat itkevänsä ilman selvää syytä. Toiset tuntevat turtuneisuutta, kuin he kulkisivat elämänsä läpi tavallaan pökerryksissä. Toisinaan teistä saattaa tuntua, että olette irti ja tuuliajolla. Ihmiskunta on siirtymätilassa – välitilassa – kun hyvin paljon siitä, mille "todellisuus" on perustunut, murenee pois. Tätä tapahtuu ympäri maailmaa. Perusta hajoaa, ja se tekee ihmisistä maadoittumattomia. Tietäkää, että tämä on transformaatio. Tuntekaa tunteenne. Kun itkette ilman syytä, autatte kollektiivitietoisuutta prosessoimaan syviä tunteita. Tämä kokemus paljastaa, miten yhdistyneitä te kaikki olette. Tässä tapahtuu evoluutiotransformaatio. Ette ole yksin – jaatte kirjaimellisesti tietoisuuden toistenne kanssa. Ykseystietoisuuden.

Olkaa tarkkana toistenne tuomitsemisesta. Hyvin paljon vihaa lähetetään tietyille yksilöille, jotka ovat huomattavasti esillä – esittävät maailman draamoja. Myötätuntoa tarvitaan. Vihamielistä taajuutta, halua nähdä muiden kärsivän, virtaa ihmisten läpi, jotka eivät oivalla olevansa tämän tuhoavan energian kanava. Ihmisten on aika ottaa vastuu energiasta, jota virtaa heidän olemuksensa läpi ja jota he säteilevät maailmaan. Kiinnittäkää huomiota, ja yrittäkää olla jäämättä kiinni ryhmäajatteluun. Silloin kun teidät vedetään mukaan ryhmämielipiteisiin, on jäykkiä ajatuksia ja tunteita, mikä estää elämänvoimaenergian virtaamisen ja johtaa vihaan. Perääntykää, nouskaa tuomitsemisen ja "itseoikeamielisyyden" yläpuolelle ja tulkaa silminnäkijäksi. Tarvitaan myötätuntoa. Tarvitaan rakkautta. Aloittakaa sisältä.

Olkaa luonnossa, lähettäkää energiaanne Maahan ja yhdistykää tämän planeetan suurenmoiseen luontoon. Tuntekaa, miten uskomatonta on olla täällä, kehossa, tässä fyysisessä ulottuvuudessa tällä transformaatiohetkellä. Tietäkää, että olette osa tietoisuusmuutosta, jota ihmiskunta käy läpi, ja tietäkää, että fokuksenne, halunne rakastaa ja tuntea myötätuntoa, on oleellinen osa ihmiskunnan kollektiivitietoisuutta ja energiavirtauksia. Tietoisen huomionne kohdistaminen rakkauteen ja ystävällisyyteen auttaa synnyttämään evoluution, joka muuttaa ihmiskunnan kehityskaaren luovan olemisen kukoistavaksi ja yhteistyötä tekeväksi organismiksi."

Säteilkää.

Leilah ja Valtava olemus

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >