HomeViestejäNancy Leilah Ward25.2.2022 - Ole rauha, ole rakkaus

25.2.2022 - Ole rauha, ole rakkaus

OLE RAUHA, OLE RAKKAUS

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
25.2.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Annamme teille yleiskatsauksen ajankohtaisista tilanteista, joita leimahtaa kaikkialla ihmiskunnassa Maa-planeetalla. Kuten tiedätte, olette suuren muutoksen ajassa, jossa kaikki parantumaton trauma nousee pintaan. Myös rakkaustaajuus kohoaa, kun Maan ihmiset alkavat oivaltaa sen voiman, joka teillä on yhdistyneiden aikomustenne ja säteilemienne taajuuksien kautta. Tietysti ihmisten kautta säteilee monia eri taajuuksia, ja niitä kaikkia velloo siinä myllerryksessä, jota ne saavat aikaan.

Viestimme teille on pysyä fokusoituneena siihen värähtelylaatuun, jota haluatte kokea maailmassa. Ja sen tekemiseksi teidän täytyy pysyä erossa niistä, jotka ovat valitsemassaan eri värähtelyssä. Jotkut ruokkivat itseään informaatiolla, joka sisältää pelottavia skenaarioita, joita saattaa tapahtua tai olla tapahtumatta. Skenaarioita jotka tuovat esiin pelon, tuhoutumisen ja toivottomuuden tunteita. Vaikka haluatte auttaa muita, tehtävänne ei ole yrittää muuttaa toisten fokusta. Ja jos alatte tuntea syyllisyyttä – kuten "maailma on suuressa myllerryksessä, mikä oikeus minulla on olla onnellinen" – voitte muuttaa sen ja vahvistaa kiitollisuustaajuutta siitä kauneudesta, jota koette elämässänne. Oleminen hyvinvointitilassa, riippumatta tapahtumista ympärillänne, auttaa ylläpitämään ja vahvistamaan rauhaa ja rakkautta. Pitäkää tuo taajuus, kasvattakaa sitä ja lähettäkää se eetteriin, ohjaten sitä selkkaustilanteisiin maailmassa.

Monet tekevät parhaillaan tätä – lähettäen rakkautta ja rauhaa energioihin Ukrainassa ja Venäjällä. Teidän täytyy olla tuo rauha, tuo rakkaus sisällänne, ja sitten vahvistaa sitä edelleen aaltoina. Olkaa pysyvä rauhanaalto. Siis jos tunnette olevanne rauhan ja hyvinvoinnin tilassa, pysykää siinä ja vahvistakaa sitä.

Jos tunnette surua, pelkoa, huolta tai vihaa, sallikaa noiden tunteiden olla, käsitelkää ne, ja sitten kun olette valmis, siirtykää takaisin hyvinvoinnintilaan kiitollisuuden avulla, ja lähettäkää pysyvää rakkausaaltoanne ulospäin.

Tämä on hyvin tehokasta. Ihmiskunta alkaa oivaltaa, miten voimakkaita olette, jos olette yhdistyneitä ja lisäätte energianne siihen harmoniseen virtaan, joka on fokusoitunut myllerrykseen ja sekasortoon. Kuvitelkaa tämän virran olevan rakkausnektaria, joka rauhoittaa niitä, jotka ovat konfliktin keskellä, ja rauhoittaa myös sotilaiden sydämiä, konfliktin kummallakin puolella. Tietäkää myös, että tässä tilanteessa ihmiset eivät seiso välttämättä konfliktin aloittaneen johdon takana. Sisällyttäkää heidät rauha-, harmonia- ja rakkausfokukseenne.

Lukumäärässä on voimaa, ja olette osa sitä muutosta, jonka haluatte nähdä maailmassa. Siis jatkakaa kauniiden harmonioidenne lisäämistä niihin rakkauden ja rauhan energiavirtoihin, joita virratetaan kaikkialla ihmistietoisuudessa. Alatte nähdä fokuksenne tuloksia. Sen voiman oivaltaminen, jota teillä on ollessanne yhdistyneitä, on tämän myllerrys- ja sekasortoajan lahja.

Ihmiskunta on evoluutiopolulla, ns. kasvamassa aikuiseksi, tietämään sen, miten yhdistyneitä olette kaikki – kuin kangas joka on kudottu yhteen rakkaustunnesävyjen harmonioilla, jotka on viritetty Maahan, galaksiin, universumiin ja multiversumiin. Tämä on laajan/suuren olemuksenne ääretöntä laajentumista.

Olkaa rauha, olkaa rakkaus. Kaikki on hyvin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >