HomeViestejäNancy Leilah Ward28.6.2022 - Läsnäolon harjoittaminen

28.6.2022 - Läsnäolon harjoittaminen

LÄSNÄOLON HARJOITTAMINEN

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
28.6.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ilmassa on tunne, jonka olen pannut merkille viime aikoina – tunne, että mitä tahansa voisi tapahtua koska tahansa, ja se voisi muuttaa elämäni silmänräpäyksessä. Minulla on ollut myös hetkiä, jolloin tunnen, etteivät jalkani ole aivan maassa, kaikki tuntuu laajentuneen ja melkein kuin ajelehdin energiavirtauksilla. Tämä johtaa epätodellisuudentunteeseen sekä tunteeseen, että olen olento, joka ei ole koskaan ennen ollut fyysisyydessä, ja katson orgaanista maailmaa, jossa elän, ja käsitän täysin, että tietoisuuteni on läsnä orgaanisessa kehossa, osana orgaanista maailmaa ympärilläni.

Virittyen Lähteen viisauteen, olemus/läsnäolo joka on tullut luokseni Valtavan olemuksen kautta, tuo seuraavan viestin:

"Pysy mahdollisimman fokusoituneena läsnäolevaan hetkeesi. Kiinnitä huomiota ympäristöösi ja siihen, mitä teet. Kuljet ikään kuin kapean käytävän läpi, ja monet häiriötekijät vetävät sinua henkilökohtaisella ja laajemmalla kollektiivitasolla. Monia transformoivia tapahtumia kehittyy ihmiskunnan kehityskaarella. Ole silminnäkijä sille, mitä tapahtuu, ja pysy fokusoituneena siihen, mitä koet hetkestä toiseen.

Tapahtuu asioita, jotka ravistelevat maailman perustaa – tämän ajan sivilisaatiota. Älä vaivu epätoivoon – ole silminnäkijä, sillä jos matkustat mielessäsi sen edelle, mitä on nyt-hetkessäsi, saatat löytää harhakuvatarinoita. jotka vievät huomiosi ja ottavat sinut pois läsnäolevasta hetkestäsi, mylläten sinua sisältä ja aiheuttaen häiriötekijöitä, joissa pienistä harha-askelista voi tulla elämää muuttavia valintakohtia.

Kiinnitä huomiota. Pysy läsnä, yhdisty valolähteeseen sisälläsi (tunnetaan myös elämänvoimaenergiana) ja salli sen säteillä lävitsesi. Rauha ja tyyneys jota säteilet, tuntuu maailmassa.

Ja silloin kun et kykene pysymään rauhassa, kun tunnet tuskaa, surua ja raivoa tapahtumista maailmassa, salli näiden tunteiden voiman juosta lävitsesi. "Äännä" ne ulos, jos mahdollista, tai laita se liikkeeseen. Tämä auttaa prosessoimaan ja liikuttamaan tuota tunne-energiaa, ja sillä on vaikusta kollektiivitietoisuuteen laajemmin. Salli kyynelten virrata, vaikket tietäisi, miksi itket. Se on kuin energian huuhtomista sen kapean kanavan läpi, joka on nykyinen elämänpolkusi.

Olette kaikki orgaanisia olentoja fyysisellä, orgaanisella planeetalla. Sielutietoisuutenne elää organismin sisällä, ja katsotte maailmaa tämän organismin kautta, joka on kehonne. Käsitätkö, miten todella ihmeellistä se on? Hyvin pitkään suuri osa ihmiskunnasta on elänyt tietämättä tätä yhteyttä elämään. Monet ihmiset elävät elämäänsä koskaan täysin käsittämättä, että he ovat elossa – että he elävät tässä alati muuttuvassa organismissa nimeltään Maaplaneetta, omalla orgaanisella, alati muuttuvalla elämänpolullaan. Olette yhteydessä kaikkeen elämään maan päällä. Hengitätte ilmaa, juotte vettä, nautitte elämää, ottaen sitä kehoonne, jotta organisminne oleminen jatkuu.

Monilla maailman johtajilla – poliitikolla, uskonnollisilla johtajilla, bisnesjohtajilla, myös joillain henkisillä new age -johtajilla – ei ole tätä tietoisuutta, tätä yhteyttä elämään ja tietämystä, että he ovat elossa! Heidän päänsä, mielensä, ohjaavat heitä hankkimaan lisää ja lisää tavaraa ja valtaa, ja he myyvät sielunsa voidakseen saada illuusion varallisuudesta, turvallisuudesta ja vallasta. Mutta koska he eivät oivalla olevansa elossa, heillä ei ole koskaan tarpeeksi. He ovat nälkäisiä haamuja, jotka hallitsevat maailmaa omaksi hyödykseen, joskus ihmisten auttamisen valepuvussa, mutta todellisuudessa he ovat loisia.

Tämä on muuttumassa, sillä vaikka he vaikuttavat rajoittavan ja kontrolloivan muiden olemista tai käyttävät hyväkseen muiden heikkoutta, se ei pidä, sillä tuo keskus romahtaa. Tätä olemistapaa ei voi enää ylläpitää, sillä korkeamman taajuuden jumalaiset feminiinienergiat nopeutuvat ja laajentuvat. Tämä energia on ympyrämäistä, ei lineaarista. Ihmiset joita kutsutaan tämän planeetan alkuperäiskansoiksi, ovat tienneet tämän aina. He ovat aina nähneet elämän ympyränä. Se voidaan nähdä lohduttavana ja voimakkaana "leiritulena", jonka ympärille ihmiset kerääntyvät kertomaan tarinoitaan ja elämään, luoden yhdessä, ei kilpaillen.

Siis kun keskus romahtaa, on suurta horjumista – energian horjumista. Sinusta saattaa tuntua toisinaan, etteivät jalkasi kosketa maata. Tiedostat ehkä tunteen laajentumisesta päässäsi, ja "todellisuus" on irtipäässyttä epämääräisyyttä, kun elät päivääsi. Ole silminnäkijä, tarkkaile ja pysy läsnä. Luontoon yhdistyminen on oleellista auttamaan sinua näiden sisäisten ja ulkoisten muutosta navigoimisessa. Sillä olet todella – se organismi jossa asut – osa luontoa. Siis kun seisot puun vieressä ja näet auringonvalon hehkuvan lehtien välistä, tai kun katsot vettä järvessä, joessa tai meressä, voit hengittää tämän kokemuksen myötä, jonka osa olet – et erillään siitä. Tämä auttaa sinua maadoittumaan Maahan, joka on kotisi. Tämä auttaa sinua navigoimaan kollektiivitietoisuuden aaltoilua, ja tämä auttaa sinua yhdistymään sydämesi rytmiin, kun se löytää harmonian Äiti Maan rytmin kanssa."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >