HomeViestejäJames Tyberonn30.7.2010 - Tiahuanco - muinaisen Ogin kadonnut kaupunki

30.7.2010 - Tiahuanco - muinaisen Ogin kadonnut kaupunki

TIAHUANCO - MUINAISEN OGIN KADONNUT KAUPUNKI

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)
Uutiskirjeestä 30.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys rakkaat! Ja niin kanava löytää itsensä taas hyvin mielenkiintoiselta alueelta Titicaca-järven pyörteessä - maasta mitä kerran kutsuttiin Ogiksi. Häntä ikään kuin vedetään tänne, koska hän on viettänyt monia elämiä tällä alueella - erityisesti elämät välittömästi Atlantiksen romahduksen jälkeen, ennen vierailujaan Egyptiin. Näin ollen on surun tunnetta, erityisesti alueella, mitä kutsutaan Tiahuancoksi, sillä siellä heti Atlantiksen jälkeen kanavani aloitti nykyisen fyysisen kiertonsa.

Tyberonnina kanava ei ollut atlantislainen. Teidän on tiedettävä, että tuona aikana ette olleet maasta. Kerromme teille, että Atlantiksen ensimmäisessä vaiheessa monet olivat maan ulkopuolista alkuperää ja heidän olemuksensa ilmennettiin täyteen tietoisuuteen ja joskus täyteen fyysisyyteen, joskus ei. Näillä olennoilla oli kyky tulla ja mennä sillä tavalla. Kanava oli hyvin kiinnostunut silloin, kuten nytkin, kaikesta mikä on suhteessa ulottuvuuksiin ja verkkoihin. Tyberonn oli tuossa pitkässä elämäsarjassa mukana monissa, monissa ley-järjestelmien ja kristallienergiajärjestelmien tieteellisissä puolissa ja häntä konsultoitiin myös Gizan pyramidien suunnittelussa. Mutta ei todellisuudessa miehenä nykymuodossa, vaan paremminkin ilmentyneenä tietoisuutena. Tyberonn kantoi ymmärrystä energiajärjestelmstä informaation säilyttäjänä ja tämän tietämyksen hyödyntämisestä atlantislaisille. Tyberonn nimittäin vietti pitkiä aikajaksoja eteerisessä, ei-fyysisessä tilassa saadakseen suoraa tietoa mestaruudesta.

Atlantiksen kolmannessa vaiheessa Tyberonn tunsi enemmän ja enemmän vetoa kokemiseen ja hän valitsi fyysisen syntymän selektiivisen muodon, kun fyysinen uudistumisteknologia oli saavuttanut tason, mikä salli erittäin pitkän elämän. Fyysisen syntymän inkarnoitumisessa oli opittava paljon asioita uudestaan joka kerta. Silloin kuten nytkin, paljon asioita oli kuorikerroksen peitossa jokaisessa uudessa inkarnaatiossa ja ne oli opittava uudelleen etsimällä. Mutta sanomme, että ennakkosopimuksen avulla ne adeptit jotka olivat vielä fyysisessä kehossa, tunnistivat Tyberonnin - paljon samaan tapaan kuin tehdään vieläkin Tiibetissä - ja hänen tarkka syntymäaikansa ja -paikkansa tiedettiin ja hänelle annettiin varhaisesta iästä saakka erityiskoulutusta, mikä salli muistamisen fyysisen elämän tarkoituksen saavuttamiseksi. Oli käytettävissä teknologioita fyysisen kehon suureen uudistumiseen ja pitkän fyysisen elämän sallimiseen - jotkut ulottuivat 1000 vuoteen nykyisellä mittaustavallanne.

Niinpä aikanaan Tyberonn tuli kahlituksi tuohon verkkoon ja jollain tapaa maahan. Hänet kutsuttiin kokemaan fyysisesti sellaista, mitä hänen ei olisi tarvinnut kokea fyysisesti.

Altantiksen romahtamisen jälkeen kanava löysi itsensä Atlantiksen siirtomaasta lähellä Tiahuancoa. Tuossa elämässä hän tuli tietoiseksi siitä, mitä oli tapahtunut, eikä hän tuntenut mitään muuta tietä takaisin kotiin kuin harmonisoitua korkeimpien ihmisten, korkeimpien pisteiden kanssa, joita hän voisi löytää maan pinnalta ja näin hyväksyä ja kokea koko reinkarnaatiokierron. Ja näin harmonisoiduit tämän paikan, tämän maan ja näiden ihmisten kanssa. Mutta lisäämme, että Tyberonnina Atlantiksella vierailit Ogilla, Jukatanilla ja Egyptissä monta kertaa tieteellisissä hankkeissa.

Nimittäin Tyberonn, juurisielusi on nyt kuin silloinkin plejadilaista alkuperää oleva valonmestari. Kuitenkin silloin kun tehtiin päätös ilmentyä fyysiseen elämänkiertoon fyysisessä kehossa, todellinen identiteettisi ja todellinen luonteesi jokseenkin kätkettiin sinulta. Kuten kaikki ihmiset jotka juurtuvat syvälle reinkarnaatiomalliin, hänestä tuli vähän erillinen lähde-Tyberonnista, hänen inkarnaationsa tulivat vähemmän tietoiseksi tuosta juuriolemuksesta. Nimittäin Atlantiksen jälkeen ihmiskunta putosi rajusti tietämyksessä ja teknologiastandardeissa.

Sinulla oli sarja elämiä Tiahuancossa. Ensin olit hämmentynyt ja vaeltelit vähän kuin eksyksissä aistien äskettäisen mullistuksen, kuten monet muutkin sielut romahduksen jälkeen. Monet olivat aluksi hämmentyneitä, kun he havaitsivat, että maan elämät olivat paljon lyhempiä, mitä oli koettu Atlantiksella.

Oli edelleen jäljellä oppimis- ja tietoisuustaskuja siellä täällä, erityisesti Andeilla, Jukatanilla ja Egyptissä, ja tunsit vetoa näihin akatemioihin. Tuolloin nimesi oli Calnae Ra. Ogilla olit "geo-vulkalogisti". Opit käyttämään näitä energioita ja olit niiden joukossa, jotka osallistuivat kivijärkäleiden ääninostamiseen ilmentämällä ne korkeampaan ulottuvuuteen ja sitten laskemalla alas fyysisyyteen. Näin Tiahuancon pyramidit tuntuisivat sinusta luonnostaan tutuilta ja tuntisit myös kummallista surua matkastasi "eksyneiden ihmisten" joukossa Atlantiksen jälkeen.

Nyt meitä on pyydetty puhumaan Tiahuancon energiasta. Tiahuanco asutettiin Lemurian siirtomaana Ogiksi kutsutulla maalla ja lopulta siitä tuli atlantislainen Mun tuhoutumisen jälkeen. Se oli yksi merkittävistä siirtomaakeskuksista Atlantiksen loppujaksojen aikana, vaikka Atlantiksen tsunami tuhosi suuren osan Ogista. Ainoastaan yli 1800 metrin korkeudessa olevat alueet selvisivät suhteellisen koskemattomina. Mutta täällä toiset olennot, maan ulkopuolinen rotu, oli mukana maan päällä - tilapäisesti auttoi ja jakoi itsestään ja sitten lähti sen jälkeen. Tämä olentorotu oli vuorovaikutuksessa lemurialaisten ja atlantislaisten kanssa Tiahuancossa sekä egyptiläisten kanssa, auttaakseen jonkin aikaa kummankin tuhoutumisen jälkeen.

Tämän muinaisen paikan energiaharmonia on hyvin monimutkainen ja sen energiarakenne toimii useissa ulottuvuuksissa kolmannen ulkopuolella. Tähän ilmiöön kanava viittaa "pakattuna tilana", eri ulottuvuusverkkokuitujen tiivistettynä ja samankeskisenä poimutuksena. Tämä parantaa kyvyn olla samanaikaisesti useissa ulottuvuuksissa. Se on samanlaista kuin verhon läpi kulkeminen, kuten monet sitä kutsuvat, muttei se ole kuitenkaan täysin täsmällinen kuvaus. Se vastaa enemmän astumista viiden ulottuvuuden hologrammiin, missä kaikki koetaan kerralla, jättämättä sitä ulottuvuutta, missä normaalisti toimitte. Siksi ei ole mitään verhon läpi kulkemista, vaan ulottuvuuskalvojen limittymistä. Tätä tapahtuu monilla keskittyneiden energioiden alueilla.

Tiahuancon alla on valtavia kammioita ja geometrisiä inserttejä (hologrammeja), jotka on yhdistetty monisyisillä tunnelijärjestelmillä moniin muihin verkkopisteisiin ja pyhiin paikkoihin. Näihin sisältyvät Machu Picchun, Egyptin, Glastonbury Torin, Pääsiäissaarten ja Arizonan San Francisco Peaksin alueet. Neljännen ulottuvuuden ley-linjojen suuri maanalainen labyrintti yhdistää ne kaikki.

Suoraan sisäänkäynnin alapuolella on valtava ja väljä maanalainen temppeli, yhtä suuri kuin pikkukaupunki. Siellä on edelleen upea temppeli. Siellä on käännetty pyramidi, joka vastaa Akapana-pyramidia yläpuolella. Tämä muodostaa oktaedrin energiakuvion. Pääsy valtaviin maanalaisiin kammioihin saavutetaan korkealla värähtelytaajuudella. Muutamilla sieluilla biologiassa on kyky saavuttaa tämä sisäänpääsy. Planeetalla on harvoja biologiassa, joilla on tämä kyky ja tieto, vaikkakin tuo määrä alkaa lisääntyä. Kuten olemme kertoneet teille, planeetalla on nyt tuhansia kristalliharmonisia lapsia, joilla on mahdollisuus saavuttaa tämä taajuus.

Nämä maanalaiset portit sisältävät energiavahvistimia ja -jalostimia, joita kerran käytettiin sekä planeetan maanalaisilla että atmosfäärin tasoilla. Ja muiden käyttötapojen muassa ne heijastivat energiakenttää, joka oli yhteydessä maan magneettiytimeen. Tätä kenttää heijastetaan vähän edelleen, mutta se on laajuudeltaan ja käytettävyydeltään paljon vähäisempi. Tämä on energiaa, jota operoidaan gravitaatioverkon kautta. Näitä ylläpitävät edelleen jonkin verran maan ulkopuoliset, erityisesti Sirius B:ltä - pääasiassa neljännen ulottuvuuden ley-järjestelmän rukkaamista varten.

Se on myös samaa energiaa, johon "yhdistyttiin" äänellä sen antigravitaatiopiirteen vuoksi. Tätä tämän alueen Lemurian ja Altantiksen jälkeiset adeptit käyttivät suurten kivenjärkäleiden nostamiseen paikoilleen Inkoja edeltäneiden ja Inkojen temppelien tarkassa suunnittelemisessa ja rakentamisessa tälle muinaisen Ogin alueelle sekä Meksikon Maya-sivilisaatioissa. Tiedemies-papit jotka olivat hyvin kehittyneitä teknisessä tietämyksessään taajuuksista sekä maa- ja valoenergioista, ylläpitivät tietoa. Tuon ajan tiedemies-pappeja - ennen vedenpaisumusta ja jonkin aikaa sen jälkeen - koulutettiin intensiivisesti noin 20 vuotta sekä tieteellisesti että mentaalisesti, tieteen yhdistämiseksi elävän energian henkisiin tai psyykkisiin piirteisiin.

Prosessi johon sisältyi energioita, joita oli vastaanotettu solaari- ja kosmisilla säteillä ja vahvistettu kristallien ja ajatustaajuuksien tietyillä taittokulmilla, loi antiaineen ja antigravitaation ääni-valoheijastuksia.

Taajuusteknologian eri sovellusta käytettiin avaamaan ja operoimaan labyrintin ley-linjojen harmonisia sivuteitä. Taaskin henkisen tieteen olennaisella viisaudella. Suuria seremonioita pidettiin tämän energiaverkoston hienovirttämiseksi. Kuten ley-linjat, tämä energialabyrintti on vain jäänne atlantislaisesta käytöstään.

Monet pyramidit olivat kerran yhdistettynä tähän labyrinttiverkostoon ja niitä käytettiin moniulotteisina madonreikinä planetaaristen ja universaalien verkkojen kudoksessa. Monet luonnon voimapisteet oli yhdistetty tähän valtavaan verkostoon. Nämä ley-reitit kehitettiin alun perin Atlantiksen kolmannella jaksolla alkaen noin vuodesta 28.000 e.Kr. ja niitä käytettiin lisääntyvästi hyödyntäen maan ulkopuolista teknologia Atlantiksen tuhoutumiseen saakka ja lyhyen jakson sen jälkeen. Tunnelit sijoitettiin monissa tapauksissa - muttei aina - ley-linjareittien mukaisesti hyödyntäen hyperulottuvuusteknolgiaa. Ley-linjoja vahvistettiin ja käytettiin matkustamiseen, kommunikointiin ja energiaverkkolähetykseen. Tunneleita käytettiin vastaavasti yhdistymiseen maanalaisiin kammioihin ja joissain tapauksissa louhimiseen.

Jotkut maanalaiset kammiot ottivat vastaan, tallensivat, vahvistivat ja heijastivat tiettyjä jalostuneita energioita, jotka olivat harmoniassa maan sulan ytimen kanssa. Näitä oli moniin käyttötarkoituksiin, mm. planeetan tasapainoon ja tiettyjen energiavoimien keräämiseen ja keskittämiseen käytettäväksi heijastavissa kentissä. Heijastusprosessi on luonteeltaan samanlainen kuin suihkuvirtavaikutus tai poreallasvoima, vaikka energia oli luonteeltaan sähkömagneettista ja sisälsi vastakkaisten sähkömagneettikenttien hienostuneesti jalostuneen matriisin. Tämä prosessi hyödynsi tiedettä ja tietämystä planetaarisista ja universaaleista energioista, kuten mineralogia, mannerlaattojen liike ja astrologinen gravitaatio.

Ihminen asutti joitakin maanalaisia kammioita. Nämä kehittyivät neljännen ulottuvuuden olennoiksi, kuten niitä kutsumme.

Kammiot Tiahuancon, Perun ja Jukatanin alla resonoivat tiettyihin valo- ja äänitaajuuksiin. Nämä resonanssit voisivat parantaa ihmistietoisuutta kuten katedraalien kammiot, mutta valtavan laajasti, hyperulotteisesti. Jalostuneen energian kumuloitumat olivat uskomattoman voimakkaita ja ne voitiin muuttaa moniin käyttötarkoituksiin. Ne voitiin tuoda lähemmäs pintaa sellaisissa paikoissa kuin Tiahuanco ryhmän ja yksilön kokemista varten. Ihmiset tuntevat edelleen vetoa näille paikoille vastaanottamaan elävästä maasta, sillä energia on todella helposti saatavissa Ogin entisille asukkaille ja tiede-miespapistolle tai Alta-Ralle.

Tätä aluetta voidaan kutsua 12. portiksi, sillä läheisen Titicaca-järven alla on edelleen 12. aurinkokiekko ja sitä aktivoidaan parhaillaan niiden kahden Atlantiksen mestarikristallin rinnalla, jotka kanava ja monet muut siirsivät Atlantiksen lopullisessa katastrofaalisessa järistyksessä, kun se upposi surullisessa tuhoutumisessaan.

Olen Metatron, valonherra, ja kerron teille nämä totuudet. Olette aina rakastettuja.

Ja niin se on.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >