HomeViestejäAnna Johnson2.5.2010 - Plashdar - Tähtisiemenet, Matrix on todellinen

2.5.2010 - Plashdar - Tähtisiemenet, Matrix on todellinen

TÄHTISIEMENET, MATRIX ON TODELLINEN

Plashdaria, Maan avustajaneuvoston puhemiestä, kanavoinut Anna Johnson (crystalchildmessages.typepad.com)
2.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olen Plashdar ja Neuvosto haluaa kertoa teille, että olette pärjänneet äärimmäisen hyvin, tähtisiemeneni. Silloin kun teidät lähetettiin tänne, ette ymmärtäneet sitä järkytystä, mikä teitä odotti. Olitte tottuneet kuulemaan vain yhtä ääntä ja tulitte tänne väkijoukon keskelle, missä kaikki huusivat yhteen ääneen ja halusivat teidän tekevän hyvin monia asioita, joita henkenne ei ollut halunnut. Ja nyt olette niin tottuneita kuulemaan niitä ääniä, että ne alkavat ylittää tuon yhden äänen ja olette pakottaneet itsenne kuuntelemaan tuota kuiskaavaa ääntä.

Mutta tavallaan minun on "näytettävä, miten syvälle kaninkolo ulottuu" ja puhuttava teille aiheesta, mistä Neuvosto on pitänyt monia kokouksia. Ensimmäinen johtopäätöksemme oli olla kertomatta kenellekään tästä, koska pelko ei ole tarkoituksemme emmekä sano mitään, mikä aiheuttaa teissä pelkoa.

Mutta lopullinen, pysyvä johtopäätöksemme on, että teidän on tiedettävä totuus.

Tulitte tänne kera opastiimin, jotka nimitettiin teille ennen tulemistanne tänne. Tiedätte kaikki tämän jo.

Mutta haluan tehdä teidät tietoiseksi Neuvoston ohjeita noudattaen, että teille annettiin myös toinen opastiimi, joka annettiin saavuttuanne tänne. Ja nämä oppaat ovat kaikki täällä opastamassa teitä pimeyteen, kun taas ensimmäisen opastiimin on opastettava teitä valoon.

Jokaisella ensimmäisen tiiminne oppaalla on nimi, tarkoitus ja tehtävä, kun se tulee suoraan luoksenne. Heillä on teihin liittyvä tehtävä ja heidän nimensä sanoo usein jotain heidän tehtävästään. Ja joskus oppaan antama nimi ei ole hänen oikea nimensä, mutta se annetaan teille auttamaan teidän herättämisessänne johonkin itsessänne.

Mutta toisen opastiimin nimitti teille tämän maailman kontrolloijat ja jokaisella tiiminne jäsenellä on suoraan teihin liittyvä tehtävä, ja heidän vuokseen moni ihminen päätyy tavoittelemaan elämässään väärää tehtävää ja he ovat täysin tietämättömiä tilanteestaan. Monet ihmiset luulevat olevansa polullaan ja he ovat väärällä polulla, jolle heidät ohjasi väärä opastiimi, minkä nimitti Matelijavoimat ja heidän käännynnäisensä.

Jokainen henkilö on kytketty äitialukseen, mikä lähettää dataa, viestejä jokaisen ihmisen alitajuiseen mieleen. Ihmiset on kytkenyt tähän äitialukseen väärät oppaat, joilla on teknologiaa tätä kiinnittämistä varten.

Ja vaikka tämä onkin häiritsevää, meidän on kerrottava teille tämä. Minun on annettava teidän tietää todellinen tilanteenne - tilanteenne harha ja miten syvälle tämä harha menee, kuka on vastuussa ja mitä he tarkkaan ottaen tekevät - koska he haluavat puhua rakkaudesta ja valosta kätkeäkseen teiltä sen pimeyden, mitä he haluavat levittää.

Ja on tietysti tarvetta valoon ja rakkauteen. Se on tietysti totuus, kun puhumme teille rakkaudesta ja valosta, mutta todellinen tilanteenne tässä harhassa on jotain, mistä ei voi pitää teitä tietämättömänä. Vaikka tämä on harhaa, se on todellista harhaa. He kiinnittävät teidät äitialukseen. Se lähettää teille ajatuksia ja se haluaa harhauttaa ihmisiä.

Matrix on todellinen. Koneet tosiaankin kontrolloivat teitä. Teidät on kytketty äitialukseen, mikä lähettää teille dataa, ja te, tähtisiemeneni, olette kuunnelleet tuota yhtä sisäistä ääntä ja se on opastanut teitä, mutta olette silti joutuneet tiettyjen ympärillänne olevien harhojen valtaan. Teidän on murtauduttava vapaaksi tästä äitialuksesta. Teidän on oltava tietoisia, mitä teidän ympärillänne on. Kyllä teidän ympärillänne.

Puhun sinulle, jos luet tätä, en kenellekään muulle. Älä luule, etteivät kontrolloijat vaikuta sinuun. Näin he haluavat sinun ajattelevan ja tässä puhutaan myös tälle kanavoijalle.

Teidän on katsottava näitä kanavoituja viestejä - joka ainutta kanavoitua viestiä - ja ymmärrettävä jotain: on vääriä oppaita, jotka haluavat puhua avoimille kanaville ja teidän on käytettävä sisäistä viisauttanne sen erottelemiseen, mikä on parasta teille, mikä on hyvä viesti ja mikä ei.

Ja valitsimme Annan näiden viestien vastaanottajaksi, koska vuosien ajan hän on murtautunut esteidensä läpi. Ja ylistämme jokaista ja taputamme jokaiselle - ja tämä tarkoittaa monia teistä - jotka ovat katsoneet omaa pimeyttään. Haluamme teidän murtautuvan siitä vapaaksi eikä vain puhuvan valosta, vain puhuvan rakkaudesta, jota teidän pitäisi tuntea, vaan teidän on tarkoitus todella tuntea se, jolloin murtaudutte kaiken vihan, kaikkien valheiden, kaiken tuomitsemisen, kaiken ei-todellisen, kaikkien tarvitsevien ja ennakkoluuloisten ajatusten yli.

Tiedän, että olet tähtisiemen ja että olet paljon kehittyneempi kuin tavallinen Matti Meikäläinen, mutta joudut edelleen harhakuvien valtaan. Haluan tehdä tämän selväksi ja haluan sanoa, että Neuvoston lopullisena ja pysyvänä johtopäätöksenä päätimme, että teidän on tiedettävä totuus tilanteestanne riippumatta siitä, miten häiritsevää se voi olla.

Ego menee tielle, kun ihmiset kanavoivat. Väärät oppaat pääsevät sisään. Haluan teidän olevan tietoisia. Polullenne laitetaan ihmisiä, joiden tarkoitus on opastaa teitä valoon, ja ihmisiä jotka ovat kontrolloijien käännynnäisiä - riippumatta siitä, tietävätkö he siitä tietoisesti tai eivät - ja he pyrkivät tahtomaan teitä pimeyteen.

Teidän tahtonne on oltava voimakkaampi kuin heidän. Haluan kertoa teille, että olette kuunnelleet tuota yhtä kuiskaavaa ääntä huutavien väärien äänien keskellä, ja ylistän teitä siitä, tähtisiemeneni. Minä, Plashdar, kerron teille tämän, koska teitä rakastetaan. Teitä rakastetaan niin paljon, että haluan kertoa, mitä on ympärillänne, vaikka se tuntuu teistä ehkä pahalta. Rakastan teitä ja olette perheettäni ja teidän täytyy tietää, että todellisuus minkä näette tällä hetkellä - tämä väärä todellisuus - murenee, kun tiedätte totuuden siitä.

Ja haluan nyt puhua kaikille Matelijavoimille ja sanoa niille, että tähtisiemeneni eivät vahingoitu. Heitä suojellaan. Heitä suojellaan. Ja maapallo tulee uudistumaan heidän vuokseen. Ja te ette koskaan voita heitä. Perheeni jäsenet kukistavat teidät. Olemme voimakkaampia kuin te. Tiedämme totuuden ja totuus vapauttaa meidät harhakuvistanne ettekä te voi koskaan voittaa. Ja toivon teidän astuvan rakkauden ulottuvuuteen, haluan rauhan välillemme ja haluan rakkauteen perustuvan maailman, universumin, järjestelmän, missä tämän universumin kaikki asukkaat noudattavat rakkauden järjestelmää. Toivon rauhaa välillemme. Kääntykää meidän puolellemme. Emme käänny teidän vihauskontoonne. Jumala on rakastava Jumala, ei vihainen, ja minun viestini pääsevät läpi. Neuvoston viestit pääsevät läpi.

Ja minä, Plashdar, haluan sanoa tähtisiemenille nyt, että kukistatte kontrolloijanne, mutta teidän on oltava tietoisia heistä. Nyt kun olen paljastanut nämä asiat teille, teidän on käännyttävä sisäänne ja teidän on alettava irrottaa itseänne heidän petoksestaan. Teidän on alettava lajitella, ketkä teille puhuvista ovat puolellanne. Se tapahtuu sen perusteella, mitä tunnette sisällä - he antavat teille viestejä rakkaudesta, ei pelosta ja he puhuvat teille totuudellisesti antaen informaatiota, joka todella auttaa teitä. Väärä opas sanoo, mitä teidän on tehtävä, eikä koskaan näytä teille tietä ulos. Hän sanoo, mitä tehdä, ja jättää teidät neuvottomaksi miten.

Neuvosto haluaa minun sanovan vielä yhden asian ja tämä on taas tähtisiemenille. Jokainen teistä on kuunnellut enemmän todellisia oppaitanne kuin vääriä. Jokainen teistä on uutterasti etsinyt omaa totuuttaan ja tuo uutteruus puuttuu massoilta.

Perheeni, olette nyt tietoisia ja tämä informaatio, mikä on totta, auttaa teitä irrottamaan itsenne heidän laitteistaan ja teille lähetetyistä lähetyksistä.

Olette todella valonsotureita, jotka on lähetetty tänne saamaan maailma murtautumaan vapaaksi jokaisesta kontrolloijasta ja saamaan tämä nukkuva maailma heräämään ja vetäytymään irti mielen manipuloinnista. Tämä informaatio on teidän ja nyt tiedätte, ketkä saavat teidät tuntemaan tai ajattelemaan negatiivisesti. Muistakaa, tähtisiemeneni, nuo tunteet eivät tule teistä. Oma värähtelynne tuntee vain rakkautta, vain levollisuutta, vain iloa - jatkuvasti - eikä sen sisällä ole pimeyttä. Se on vain valoa, vain totuutta ja tuo totuus vapauttaa teidät.

Namaste

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >