HomeViestejäAnna Johnson2.5.2010 - Fongeetale - Olet empaattinen, koska olet tähtisiemen

2.5.2010 - Fongeetale - Olet empaattinen, koska olet tähtisiemen

OLET EMPAATTINEN, KOSKA OLET TÄHTISIEMEN

Fongeetalea kanavoinut Anna Johnson (crystalchildmessages.typepad.com)
2.5.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ainoastaan pelko siitä, mitä ihmiset ajattelevat, estää teitä olemasta heidän edessään, kuka todellisuudessa olette. Ainoastaan pelko estää teitä astumasta oikeutetulle paikallenne.

Ette pelänneet, ennen kuin tulitte tänne, mutta astuitte täynnä pelkoa olevaan yhteiskuntaan ja tähtisiemenenä olitte niin empaattinen, että otitte tuon pelon itsellenne, ja sinun on ymmärrettävä, tähtisiemen, ettei se ole sinun.

Otitte sen energiakenttäänne toisilta, jotka omaksuivat Matelijapelon, ja se kontrolloi heitä niin, että heidän värähtelynsä lähettää jatkuvasti sitä. Ja teidän on tiedostettava, että nappaatte ympärillänne olevien värähtelyjä ja että olette omaksuneet yhteiskunnan pelon omaksenne, mutta se ei ole teidän pelkoanne. Se ei ole totuutenne.

Olette pelottomia ja rohkeita, ja teidän on tiedostettava jokainen kerta, kun tunnette jotain muuta kuin pelottomuutta ja rohkeutta. Katsokaa ympärillenne. Keitä on lähellänne? Ja jos olette yksin, missä olette? Keitä on lähistöllä? Kuka on vieressänne huoneessa, viereisessä talossa? Keitä on lähellänne? Vaikka lähin ihminen olisi kilometrin päässä, älkää hyväksykö hänen pelkoaan, älkääkä uskoko, että te tunnette sitä.

Olette empaattinen, koska olette tähtisiemen. Ymmärtäkää, ettei teillä tähän maailmaan tullessanne ollut yhtään pelkoa. Tulitte tänne pelottoman ja rohkean sydämen kera. Tiesitte tehtävänne ja tiesitte - yrittämättä uskoa siihen - että onnistuisitte.

Olette onnistumassa nyt - murtaudutte vapaaksi suuresta määrästä karmaa ja kehossanne on paljon irtipäästettävää. Fyysisen kehonne, tunnekehonne ja mentaalisen kehonne on päästettävä irti myrkyistään, ennen kuin voitte asua elämänne tarkoitukseen ja tehtävään. Teidän on päästettävä irti aiempien elämien ja toisten planeettojen myrkyistä ja monien vanhojen epäonnistumisen, katumuksen ja yksinäisyyden tunteiden on tultava esiin sisältänne, mutta ymmärtäkää, että olette noiden tunteiden karkottamisprosessissa.

Valokehonne on tulossa esiin ja se puhdistaa mentaalisen, fyysisen ja tunnekehonne sellaisesta, mikä teitä estää, ja tunnette, kun se vapautuu, mutta kerron teille taas, ettei teillä ole pelkoa irtipäästettävänä.

Pelko jota tunnette, ei ole teidän. Katsokaa ympärillenne. Keitä on lähellä? Keneltä nappaatte itsellenne tai kenen energian olette imeneet itseenne?

Teidän on käsitettävä se, kun tunnette jotain, mitä ette keränneet omista kokemuksistanne. Teidän on käsitettävä se, kun tunnette jotain, jonka olette keränneet joltain muulta. Teidän on sallittava näiden pimeämpien tunteiden tulla pintaan ja vapautua. Ja teidän on suojauduttava niin, että lakkaatte keräämästä niin paljon negatiivisuutta ympärillänne olevista ihmisistä.

Energianne on tietoinen kaikista ympäröivistä energioista ja alitajuisesti se haluaa auttaa lähellä olevia ihmisiä. Lievitätte sitä, mikä heitä vaivaa, mutta näin tekemällä ette anna heidän kulkea oman negatiivisuutensa läpi, oppia irtipäästämään siitä ja oppia tuntemaan omaa positiivisuuttaan.

Teillä on riittävästi käsiteltävää. Teidän ei tarvitse ottaa toisten ihmisten taakkoja. Teidän täytyy puhdistaa itsenne omasta negatiivisuudestanne ja sallia positiivisen valonne puhdistaa teidät siitä. Ja sitä se haluaa tehdä ja tekee jo, mutta teidän on muistettava, että te ette ole täällä ottamassa toisten ihmisten taakkoja omiksenne ja satuttamassa itseänne tässä prosessissa.

Olette täällä ensisijaisesti puhdistamassa itseänne ja sen jälkeen auttamassa lähellänne olevia puhdistumaan - mutta ette ottamalla omaan energiaanne, mitä he käyvät läpi, vaan opettamalla heitä yhdistymään omaan todellisuuteensa, näyttämällä oman värähtelynne ja tekemällä heidät tietoiseksi siitä, keitä he todellisuudessa ovat ja keitä he todella voisivat olla.

Olette täällä auttamassa ihmisiä löytämään oman valonsa. Ette ole täällä ottamassa heidän pimeyttään itseenne. Suojelkaa valoanne. Älkää salliko sen himmetä toisten ajatuksista ja tunteista.

Ja osa sen tekemiseen, aivan ensimmäinen askel sen tekemiseen, on käsittää, että nuo tunteet tulevat ulkopuolisesta lähteestä. Kääntykää oman valonne puoleen. Kääntykää korkeamman itsenne puoleen, sisäisen valo-olentonne puoleen, jotta se antaa valoaan porautuen jokaiseen harhakuvaan, mihin olette uskoneet.

Lupaan teille, että olette matkalla kaiken harhan kukistamisen. Olette matkalla voittamaan kaiken, minkä olette uskoneet lyöneen teidät. Se ei ole lyönyt teitä. Te olette voittaja. Olette jokaisen pimeysmuodon ja kaiken harhan voittajia.

Puhun teille läheisenä ystävänä. Olen suojelija. Olen maapallon suojelija. En ole vain Maapallon avustajaneuvoston jäsen, vaan olen myös toisen neuvoston, Maan suojelijaneuvoston, jäsen ja olemme suojelleet teitä tähtisiemeniä asioilta, joita ette ole tiedostaneet.

Päätän viestini nyt, mutta haluan teidän tietävän, että vaikka teillä on ollut vaikeaa, se johtuu vain siitä, miten tärkeitä olette. On hyvin monia asioita, jotka haluavat yrittää estää teitä, koska teillä on tärkeä tehtävä elämässä, mutta me olemme täällä auttamassa teitä.

Olemme läheisiä ystäviä. Suojelemme teitä. Kohotamme teitä. Opetamme teille tapoja auttaa itseänne. Haluamme vain teille parempaa ja rakastamme teitä kuin omia lapsiamme. Olette meidän perhettämme. Olette minun perhettäni.

Olen Maan avustajaneuvoston Fongeetale.

Namaste

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >