HomeViestejäAnna Johnson24.4.2010 - Plashdar - Maapallon avustajaneuvosto tervehtii teitä

24.4.2010 - Plashdar - Maapallon avustajaneuvosto tervehtii teitä

MAAPALLON AVUSTAJANEUVOSTO TERVEHTII TEITÄ

Plashdaria kanavoinut Anna Johnson (crystalchildmessages.typepad.com)
24.4.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Neuvosto tapaa joka päivä kuussanne. Pidämme kokouksiamme katsellen kuusta alas maapallolle. Olemme Maapallon avustajaneuvosto ja tervehdimme teitä! Olemme täällä! Ja tässä on tämän viestin tarkoitus: kertoa teille, että olemme täällä ja autamme teitä.

Tämän blogin jokaista viestiä ohjaa yksinomaan Maapallon avustajaneuvosto ja annamme tämän ohjeen Anna Johnsonille. Ja tässä puhtaaksikirjoitetut viestit on tarkoitettu maapallon ylösnousemusta varten ja auttamaan tämän prosessin sallimisessa, auttamaan maan asukkaita sen tietämisessä, mitä he voivat tehdä lisätäkseen ympärillään olevien tietoisuutta ja maan värähtelyä, jotta energiamuutos ja Äiti Gaian ylösnousemus tapahtuu laantumatta ja täydellisellä aikataululla.

Ja silloin kun teette oman osanne, kun olette siellä, missä teidän on tarkoitus olla silloin, kun teidän on tarkoitus olla, autatte Gaiaa ja autatte meitä. Mutta tuo aika on pian käsillä. Ettekä te ole kuulleet meitä ja niinpä tulemme niiden yksilöjen luo, joita olemme sijoittaneet tänne kertoaksemme teille, että aika on tullut. Nyt on maapallon ylösnousemuksen aika. Olemme katsoneet alas maapallolle ja nähneet sen tuhoisan tulevaisuuden, jollei se ylösnouse. Sen on ylösnoustava! Sitä ei voi antaa halpamaisille ja "mädäntyneille" roduille, jotka haluaisivat ottaa siellä hallinnan ja joiden teknologia on paljon yli omanne.

Mutta pidämme maapalloa suojeluksessamme. Teidän on käsitettävä, että te ette ole yksin. Me olemme täällä. Olemme täällä auttamassa teitä. Olemme Maapallon avustajaneuvosto. Olemme täällä auttamassa teitä. Kun kutsutte meitä, autamme teitä. Autamme maapalloa. Ja tarjoamme teille suojelustamme ja ymmärrystä, jos kuuntelette ja jos olette valmiita poistamaan esteenne. Jos olette valmiita astumaan pimeyteen, tuomme teidät valoon ja kaikki pimeys poistetaan teistä. Mutta jos kieltäydytte katsomasta omaa pimeyttänne, se jää piiloon teiltä ettekä te voi olla valo-olento, jos teissä on jäljellä yhtään pimeyttä.

Olemme ystäviänne ja tulemme luoksenne värähtelystä, joka on vain rakkautta, ja meillä on korkeimmat aikomukset teitä ja planeettaanne kohtaan. Olemme oppineet poistamaan egomme tieltä ja katsomaan, mikä on parasta kaikkien osallisten kannalta, koska näimme tapojemme särkyvän ja teimme silloin tietoisen päätöksen astua matalammista värähtelyistä korkeampiin.

Antakaa meidän auttaa teitä transformaatiossanne. Kun kutsutte meitä, autamme teitä. Tulkoon tietoon, että olemme Maapallon avustajaneuvosto ja olemme täällä ystävinänne. Olen Plashdar ja olen tämän neuvoston puhemies. Puhun teille sen puolesta.

Neuvosto auttaa teitä.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev