HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint GermainJoulukuu 2014 - Elämänsä muuttaminen - rajoitusten ylittäminen

Joulukuu 2014 - Elämänsä muuttaminen - rajoitusten ylittäminen

ELÄMÄNSÄ MUUTTAMINEN - RAJOITUSTEN YLITTÄMINEN

Saint Germainia kanavoinut Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack (www.joyandclarity.com)
Joulukuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas Saint Germain, pitkään olen tuntenut, että minun on ollut vaikeaa löytää polkuani elämässä. Olen luopunut opinnoistani jo kolme kertaa ja tunnen hämmennystä, kun tarpeideni ja kiinnostusteni tavoittelu ei näytä sopivan yhteen modernin maailman vaatimusten kanssa. Olen ollut henkinen etsijä ja matkalla takaisin todelliseen itseeni viime vuodesta saakka enkä halua mitään muuta enemmän kuin tätä.

Tunnen tarvetta vapautua täysin ja tehdä jotain, mikä on yhtä ravitsevaa itselleni kuin toisille ja maapallolle. Olen ennen aina ajatellut, että intohimoni on musiikki. Olen alkanut opiskella musiikkia kaksi kertaa, mutta kummallakin kerralla epäonnistuin vastustaessani painetta, tuomitsemista ja tiukkoja rakenteita, mitä sellainen opiskelu tuo mukanaan.

Kun päästän irti tarpeesta olla tai tehdä jotain, jotta tunnen olevani arvokas, oivallan, ettei mikään muu vie minua tässä kohtaa sinne, minne haluan loppujen lopuksi päästä. Minne menen seuraavaksi? Kiitos avustanne.

Olen Saint Germain.

Rakas ystävä, olet saamassa lisää selkeyttä siitä suunnasta, mihin haluat viedä elämääsi. Vaikka voi näyttää siltä, että ajelehdit tällä hetkellä etkä pysty tajuamaan, mihin olet menossa, todellisuudessa olet etsimässä omaa ääntäsi ympärilläsi olevien häiriötekijöiden joukosta.

On normaalia tuntea niin, kuin tunnet, silloin kun irtautuu konventionaaliselta polulta. Intuitiosi on voimakas ja tunnet hyvin selvästi, että sinua varten on jotain muuta. Kuitenkin samaan aikaan huomaat, että olet edelleen niiden vaikutuksen alaisena, joiden kanssa kasvoit, ja niiden jotka ovat muokanneet ymmärrystäsi todellisuudesta hyvin pitkään. Käyt läpi merkittävää muutosta elämässäsi, joten älä oikeasti aliarvioi sitä.

Tästä syystä sinun olisi hyvä aika löytää selkeyttä siitä, mitä haluat tehdä elämässä, ilman niiden ympäröivien ihmisten painetta, jotka yrittävät pakottaa sinua tai horjuttaa arvostelukykyäsi siinä, mitä sinun pitäisi tehdä. Tämä on kaikkein tärkeintä, koska et ole vielä selvittänyt, miten reagoidaan häiriötekijöihin ympärilläsi. Kaikesta riippumatta sinun pitäisi tietää, että olet oikealla polulla ja intuitiosi kuunteleminen on edelleen paras asia, mitä voit tehdä itsesi hyväksi nyt.

Kuten olet nähnyt jo matkallasi, sinulla on ollut mullistus- ja muutoshetkiä, jotka ovat hermostuttaneet sinua, mutta juuri näiden elämäntilanteiden kautta muokataan uutta näkemystäsi elämästä. Nämä muutokset ovat auttaneet sinua murtautumaan vapaaksi todellisuudesta, johon osallistuit ja joka ei tuntunut olevan sopusoinnussa sen kanssa, kuka olet nyt.

Sisäiset ja ulkoiset rajoitukset

No niin, vaikka olet murtautunut vapaaksi joistain rajoituksista fyysisessä maailmassa, ulkoisessa maailmassasi, sinun täytyy ymmärtää, että joitain rajoja on edelleen sisäisessä maailmassasi. Tästä syystä saatat jatkuvasti nähdä joidenkin vanhojen kokemusten palaavan sinulle ja ne haastavat sinut epäilyksen tai joidenkin ihmisten kautta, jotka ehkä yrittävät vakuuttaa, että olet väärällä polulla.

Ollessasi tällaisessa tilanteessa sinun täytyy muistaa olla taistelematta ja vastustamatta. Ihmiset (tai tilanne missä olet) edustavat vain energiaa, mikä ei ole kypsynyt vielä ja mikä kehittyy edelleen sisälläsi. Sinun täytyy muistaa olla kritisoimatta itseäsi ja olla lempeä ja ystävällinen sekä luotaa, että aikanaan löydät oman tiesi. Sen sijaan että taistelet ja yrität vakuuttaa jollekin, mitä vikaa siinä on, mitä hän yrittää pakottaa sinulle, muista, että sinä olet kontrollissa. Olet oman elämäsi auktoriteetti ja kun kuuntelet sisäistä ääntäsi, tulee lempeämpi tapa reagoida.

On tärkeää, että hillitset itseäsi olemasta aggressiivinen tai passiivisaggressiivinen. Kyllä, voit puolustaa itseäsi, mutta positiivisella tavalla. Silloin kun tunnet oman polkusi elämässä, toteat sen toisille ja ihmiset ymmärtävät voimakkaan selkeyden valintojesi takana. Mutta silloin kun yrität tajuta, mitä tapahtuu, annat itsesi joutua konfliktiin. Silloin yrität pakottaa oman näkemyksesi toisille ja tämä saa mahdollisesti aikaan vain loukattuja tunteita.

Muutos tulee sisältä ulospäin

Tietysti tämä on elinikäinen matka. Pysyt sillä kuukausia ja vuosia. Tiedä kuitenkin, että omistautumisesi tulokset alkavat ilmestyä esiin lopulta. Älä ole harkitsematon ja impulsiivinen ja odota kaiken muuttuvan yhdessä suuressa räjähdyksessä. Sillä tavalla elämäsi ei muutu. Kaikki tapahtuu sisältä ulospäin ja tuot lempeästi ilosi tähän elämään. Ja jos et käytä energiaasi konflikteihin, se on käytettävissä rakentavammin ja luovemmin elämääsi.

Entä sitten matkasi intohimon löytämiseen? On kyse musiikista tai jostain muusta, kuten henkisestä harjoituksesta, intohimosi paljastaa maailmalle, kuka olet. Se on matka sen oppimiseen, kuka oikeasti olet ja miten jaat sen toisten kanssa. Mikä tahansa polkusi on, sinun täytyy vain muistaa omistautua tälle matkalle. Loppujen lopuksi se ei oikeastaan merkitse, mistä matkassa on kyse, mutta sillä on merkitystä, että pysyt lujana.

Tämä merkitsee, että silloin kun sinun täytyy oppia tai harjoitella jotain, sinun täytyy panostaa kaikkesi siihen, mitä teet. Sinun täytyy kiinnittää huomiota tärkeisiin yksityiskohtiin ja muistaa, että riippumatta siitä, miten vaikeaa tämä työ on sinulle, työsi tulosten kautta koet suurimman tyydytyksen. Rakenne, tarkkojen suunnitelmien seuraaminen ideoiden toteuttamiseksi ja tehtävistäsi kiinnipitäminen ovat kaikki hyvin tärkeitä taitoja, joita sinun täytyy kehittää ja harjoitella tässä elämässä riippumatta siitä, mitä teet. Valitse siis yksi asia, joka puhuu todella sydämellesi nyt, ja pitäydy sitten siinä. Älä anna periksi, vaikka tuntuisikin lannistavalta toisinaan. Pysy lujana, vaikkei mitään tuloksia näytä syntyvän pian. Pitäydy siinä, mitä teet, koska sillä on merkitystä sinulle ja koska laitat sydämesi ja hikeäsi siihen.

Tuntuuko lannistuneelta?

Tunnet lannistuvasi jossain kohtaa, joten silloin kun näin tapahtuu tai toiset yrittävät lannistaa sinua, sinun on aikaa astua esiin ja puhua sen puolesta, mihin uskot. Puhu ystävällisesti, diplomaattisesti ja ymmärtäen, että useimmiten ihmisten pelko puhuu sinulle. Mutta jos puhut tällä tavalla, opit edistämään omaa hyvääsi ja sitä, mitä rakastat.

Haasteita ilmestyy elämään, koska sinun täytyy mennä niistä läpi. Ne auttavat sinua havaitsemaan, että taistelurohkeudesta seuraa suuri tyydytys, kun kerrot uskomuksiasi niille ihmisille, joista välität, nolostumatta tai niin kuin olisit luuseri tässä elämässä. Itsesi puolustaminen ja näiden haasteiden kohtaaminen rohkeasti ja päättäväisesti auttaa sinua jatkamaan polulla, minkä olet valinnut itsellesi.

Yksi tärkeä asia mainittavaksi konflikteista on, että silloin kun käsittelet niitä tai ihmisiä, jotka ovat eri mieltä kanssasi, on oleellista varmistaa, ettet mene konflikteihin vanhasta tavasta etkä tietenkään kilpailurakkaudesta. Sinun täytyy ehkä pistää kuriin kilpaileva osasi ja sitten voit kehittää tätä puoltasi kohti niitä tavoitteita, joista välität, ja olla hajottamatta resurssejasi konflikteilla.

Kun tiedät, ketkä ihmiset herättävät sinussa tarvetta konfliktiin, ole hiljaa tai etsi jotain hassua ajateltavaa, mikä auttaa sinua irrottautumaan keskustelusta, ja päästä sitten irti. Opettele tätä ja astu etäämmälle, kun sinua ärsyttää. Sano sisälläsi "ei" tällaisille hankaluuksille, koska paljon energiaasi voitaisiin käyttää rakastamiesi asioiden luomiseen. Muuten opit kovan kautta, miten paljon energiaa sinulla on jäljellä luodaksesi ja ilmentääksesi unelmiesi elämän, silloin kun kaikki konfliktit on siirretty sivuun.

Muutosta tapahtuu

Vaikka nyt saattaa näyttääkin siltä, etteivät asiat ole ruusuisia, ja saatat murehtia paljon siitä, miten siirryt eteenpäin, muutosta tapahtuu. Nykytilanteesi on vain tilapäinen. Heti kun päätät, mikä on tärkeää sinulle, ja sitten teet työtä ja omistaudut täysin sille, elämäsi esteet alkavat tehdä tietä uudelle polulle. On kuitenkin tärkeää, että mitä tahansa valitset, teet sen, koska sinä uskot siihen - et siksi, että joku jota arvostat, suosittelee sinulle jotain tehtäväksi.

Uskosi ja päättäväisyytesi tehdä sitä, millä on merkitystä sinulle, synnyttää muutoksia elinolosuhteisiisi. Sinun täytyy seurata intuitiotasi ja uskoa itseesi. Ole tietoinen valitsemastasi suunnasta, mieti joka askelta matkan varrella ja pysy joustavana matkallasi, kun kohtaat haasteita. Tämä kaikki on osa oman polkusi kulkemista ja kunhan olet valmis tekemään sen, pimeys muuttuu taas valoksi ja löydät palkkioita tältä matkalta.

Muista, rakas ystävä, että sinulla on monia oppaita ja ystäviä rinnallasi.

Tosiaankin, olen Saint Germain.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >