HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain2.5.2015 - Mikä on polkuni - kulkeminen yksin vai seurassa?

2.5.2015 - Mikä on polkuni - kulkeminen yksin vai seurassa?

MIKÄ ON POLKUNI – KULKEMINEN YKSIN VAI SEURASSA?
 
Saint Germainia kanavoinut Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack (www.joyandclarity.com)
2.5.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä kanavointi on osa Saint Germainin sielutarkoitustulkintaa.
 
Rakas Saint Germain,
 
Minulla on valtava tarve itsetutkiskeluun ja kasvava halu oppia enemmän mielestäni ja siitä, miten voin löytää rauhan sen kanssa. Minusta tuntuu usein epävarmalta, kun ihmiset kertovat minulle, etten pysty kypsymään ja kasvamaan henkisesti, jos minulla ei ole opettajaa. Mutta minusta tuntuu, etten voi löytää opettajaa, johon todella luotan ja joka inspiroi minua. Ajattelen usein, että saatan olla liian skeptinen, ja pelkään tulevani oman kriittisen egoni huijaamaksi, joka ei joskus halua tunnustaa toisten auktoriteettia. Sitten taas tunnen itseluottamusta, kun voin luottaa intuitiooni, kun se sanoo, ettei jokin ole sitä, mitä etsin.
 
Joskus minulla on myös ristiriitaa ihmisten kanssa, jotka kertovat minun olevan liian itsekeskeinen. Mutta kun keskityn itseeni, haluan tosiasiassa löytää sisältäni paikan, mikä on vapaa pelosta ja halusta ja mikä tietää vastauksen kysymyksiin, mitä minulla on aina ollut. Tunnen epävarmuutta siitä, mitä teen löytääkseni tämän paikan ja onko tämä kenties turha tavoite niin kauan, kun en ole löytänyt henkistä opettajaa, johon oikeasti luotan. Ja taaskin pelkään, etten ehkä koskaan löydä sellaista, koska epäröin liikaa omaksuakseni jonkin henkisen harjoituksen siitä pelosta, että haaskaan aikaa johonkin, mikä ei ole etsimäni.
 
Kaipaan tulla rauhan tilaan itseni ja maailman kanssa. Suurella kiitollisuudella, kiitos.
 
Olen Saint Germain. Tosiaankin olet tässä, rakas ystävä. Istut yksin kaikessa hiljaisuudessa, oppaasi ja enkelisi rinnallasi ja sinulla on tämä tilaisuus todella yhdistyä ja saada vastaus kysymyksiisi.
 
Voisimme lähestyä kysymystäsi eri kulmista ja päätyisimme aina samaan kohtaan. Kysymys ei ole, saavutatko tavoitteesi yksin vai ainoastaan opettajan avulla. Todellinen kysymys on, haluatko kulkea yksin vai haluatko oikeasti seuraa.
 
Luultavasti resonoit sanoessamme, että monta kertaa huomaat, että ollessasi ryhmissä tai toisten ihmisten seurassa kavahdat, kun näet, miten noiden tilanteiden energia näyttää hajoavan, kadottavan fokuksen ja tulevan "liian typeräksi". Sinusta alkaa tuntua, etteivät nämä ihmiset ole oikeasti keskittyneet henkiseen tavoitteeseen ja näin tilanteesta tulee mitätön sinulle. Toisilla kerroilla voit havaita manipulointia ja hyökkäyksiä tällaisissa ryhmissä ja alat tuntea pettymystä.
 
Tämä johtaa sinut uskomaan, että sellainen ryhmäympäristö ei toimi sinulla. Se ei toimi, koska haluat jatkaa hyvin fokusoituneena polkuusi. Haluat tietää, että olet oikeilla raiteilla ja ettei kukaan puutu matkaasi.
 
Entisten kokemusten kautta olet myös oppinut, ettei kaikkiin opettajiin pidä luottaa. Jotkut kutsuvat sinut elämäänsä käyttääkseen hyödykseen henkilökohtaisen energiasi ja voimasi ja olet tuntenut monta kertaa olevasi loppuun kulunut ja järkyttynyt.
 
Miten voit sitten luottaa, että jokin opettaja, ryhmä tai pieni yhteisö auttaa sinua mitenkään matkallasi? Olet oppinut olemaan yksinäinen susi ja matkustamaan omin päin. Koska omillaan et voi ainakaan syyttää ketään muuta kuin itseäsi virheistä tai epäonnistumisista. On helpompi kontrolloida lopputulosta ja saada ote matkastasi.
 
Mutta kaipaat kuitenkin seuraa. Kaipaat olla toisten kaltaistesi kanssa, jotka resonoivat samaan totuuden, rauhan ja itsetiedostamisen haluun – koko ajan pysyen itsenäisenä, sitoutuneen JA jakavassa ystävyyssuhteessa.
 
Kysyt itseltäsi, onko tämä edes mahdollista. No, ensin sinun on oltava avoin sille, että tämä tilaisuus on ulottuvillasi. Jos et ole avoin tälle, silloin et edes huomaa, kun sellaisia tapahtumia tulee ulottuville. Ja saatat myös hylätä ne välittömästi tai joskus olet täysin tietämätön, että sellaisia ryhmiä todella on olemassa.
 
Mitä voit sitten tehdä?
 
Ensin sinun täytyy tarkastella näitä kysymyksiä: matkustatko edelleen mieluummin yksin vai nauttisitko seuralaisista tällä hetkellä? Ole täysin rehellinen itsellesi ja salli vastauksen tulla näkyväksi sinulle hyvin ilmeisin tavoin.
 
Sitten kun sinulla on tuo vastaus, voit tehdä päätöksesi. Mikä tuo päätös onkin, sinun täytyy olla sitoutunut tuohon polkuun. Voit saavuttaa tavoitteen sekä yksin että opettajan kanssa, joka tulee luoksesi. Tiedät, milloin näin on. Sinä ja opettaja löydätte toisenne. Ja sitten sinun täytyy sitoutua matkaasi, kun se paljastuu sinulle.
 
Siitä lähtien sillä ei ole merkitystä, mitä muilla on sanottavana – on se sitten, ettet voi tehdä sitä yksin tai löytämäsi opettaja ei ole oikea. Sillä ole merkitystä, koska olet muuttanut mielentilaa ja antautunut täysin matkallesi, etkä mielesi äänelle joka puhuu sinut epävarmuuden tunteeseen.
 
Kaikki mitä olet kuullut toisilta, on vain heijastusta mielesi tarpeesta kontrolloida matkaasi, ja tästä syystä tunnet epävarmuutta. Olet antanut mielesi johtaa itsesi epävarmuuden polulle. Mutta heti kun olet tehnyt päätöksesi, mieli ei pysty jatkamaan samaa käyttäytymistä eikä sillä ole merkitystä, mitä toiset sanovat. He jatkavat omassa maailmassaan ja sinä tiedät, mikä on oikein sinulle.
 
Valitse tiesi ja valitset matkasi. Luota, että voit tehdä, mitä haluat – ilman tämän maailman fyysistä apua tai sen kera. Tietysti sinulla on kuitenkin apua ja opastusta enkeleiltä ja tiedät, että seisomme kaikki rinnallasi.
 
Tutki tätä itseksesi ja tutki, mitä sinulle tekee sen tietäminen, että voit valita kumman tahansa näistä kahdesta polusta. Onko toinen niistä iloisempi ja tarjoaa suurempaa tukea ihmissinulle? Onko toinen vaihtoehto se polku, mitä haluat kulkea lyhyen aikaa, ja sitten valitset eri polun?
 
Sinulla on tilaisuuksia. Tutki ja näe, kumpi on oikea polku sinulle nyt, ja siirry sitten eteenpäin ja ryhdy toimeen. Viipyminen tässä tietämättömyyden paikassa tekee sinulle paljon vaikeammaksi jatkaa matkaasi kuin, että ottaisit tietyn suunnan. Kun valitset yhden toimintasuunnan, universumi alkaa tuoda sinulle kaikkea sen mukaista, mitä olet pyytänyt. Jos odotat edelleen … no, universumi saattaa odottaa rinnallasi. Mitä teet nyt?
 
Tosiaankin, olen Saint Germain.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

Next >