HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint GermainKesäkuu 2014 - Kesäkuun päivänseisaus - onko ollut kuoppaista viime aikoina?

Kesäkuu 2014 - Kesäkuun päivänseisaus - onko ollut kuoppaista viime aikoina?

KESÄKUUN PÄIVÄNSEISAUS - ONKO OLLUT KUOPPAISTA VIIME AIKOINA?

Saint Germainia kanavoinut Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack (www.joyandclarity.com)
Kesäkuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Surun ja toivottomuuden aalto on pitänyt teitä otteessaan jonkin aikaa. Yritätte ymmärtää, mitä tunnette, ja mitä enemmän yritätte, sitä enemmän ette saa mitään ratkaisua.

Kysytte itseltänne: "Mitä tapahtui kaikille noille lupauksille suuresta muutoksesta ja lopultakin siitä tunteesta, että olen saapunut perille?" Eikä teitä auta vastauksen kuunteleminen, koska sitä ei näytä tulevan.

Kun tämä synkkyyden tunne näyttää vain lisääntyvän, huomaatte, ettei teillä ole mitään paikkaa, minne kääntyä. Olette työstäneet itseänne paljon ja valmistautuneet pitkään eikä tuloksia näy missään.

"Se on liikaa enkä kestä sitä enää", saatatte ajatella itseksenne.

Jotkut teistä ovat huomanneet, että ihmiset ympärillänne eivät enää kirjaimellisesti kestä ja he lähtevät. He joko lähtevät fyysisestä kehostaan ja jättävät taakseen ystävät ja perheen tai vaeltavat hämmentyneenä vaihtelevassa määrin, epäselvänä suhteista ihmisiin ja asioihin, jotka kerran ankkuroivat heidän elämänsä.

Niinpä kurkotatte syvemmälle sisään löytääksenne sisäisiä resursseja, joita teillä vielä on jäljellä tämän matkan jatkamiseen. Alatte ihmetellä, muuttuvatko olosuhteenne koskaan niin, että saatte rauhan ja vapauden tästä kamppailusta.

Mutta onko tässä nykytilanteessa oikeasti kyse siitä, että vapautatte itsenne kamppailusta? Vai tapahtuuko jotain muuta?

Kysy itseltäsi, onko sisäinen rauha sittenkään niin kaukainen mahdollisuus. Kenties jotain muuta tapahtuu. Kysy itseltäsi, voisiko näin olla.

Hyvä ystäväni, mikä estää sinua hyväksymästä elämää sellaisena, kuin se on? Voisivatko vaikeutesi liittyä mitenkään siihen, ettet anna asioiden olla ja kamppailet niitä vastaan?

Kenties olet haluton hyväksymään asiat sellaisena, kuin ne ovat, pelkästään siksi, että uskot, että sinun täytyy saada valmiiksi omat prosessisi, ennen kuin voit levätä.

Tai kenties syvemmällä tasolla uskot, että sinun on saavutettava tietty täydellisyystaso ihmisenä, ennen kuin voit pitää itseäsi rauhan ja rakkauden sekä huolesta ja murheesta vapautumisen arvoisena?

Jos mikään tästä kuulostaa tutulta, niin minäpä kerron sinulle, että voisit myös heittää epäilysi sivuun ja jatkaa matkaasi.

Miksi näin on?

Koska itsensä epäilemisen ja arvostamisen tunteiden ratkaiseminen on suoraan jokaisen olennon mestaruuspolulla, jolle on annettu itsetietoisuus.

Minäpä kerron teille nyt, ettei ole mitään sattumaa, että monet teistä ovat samassa paikassa tällä hetkellä. Tunnette todella kuopan tiessä - ette kuvittele sitä tai uhraudu toisten hyvän puolesta.

Tiessä on oikeasti suuri kuoppa, mikä on selvitettävä - ei ainoastaan yksilön tietoisuustasolla, vaan myös koko ihmiskunnan kollektiivitasolla. Ainoastaan jos monet teistä kerääntyvät yhteen tekemään tuon muutoksen, se tapahtuu. Tämä ei liity mitenkään uhrautumiseen, vaan kaikin tavoin vastuunne ymmärtämiseen osana tätä tietoisuusmuutosta, niin kuin se tapahtuu nyt ja niin kuin pyysitte saada osallistua.

Tämän "tietoisuustien kuopan" selvittämisellä on mahdollisuus muuttaa kaikki teidän elämässänne sekä muuttaa myös kaikkien elämää tällä planeetalla.

Toisaalta teidän täytyy vielä varmistaa, että olette oikeasti valmistautunut tähän hankkeeseen - että kun laitatte energianne haastamaan itse-epäilynne ja muuttamaan tietoisuutenne elämänne olosuhteista, tehtävä ei kuluta teitä loppuun fyysisesti tai tunteellisesti.

On tärkeää ymmärtää, että käytte läpi henkilökohtaisen energianne uudelleenjohdotusta, kun teette tämän muutoksen. Tästä syystä keho tarvitsee enemmän huomiota teiltä, jotta se voi auttaa teitä tämän prosessin kokemisessa. Mielenne tarvitsee myös enemmän hiljaista aikaa ja parempaa fokusoitumista ja tunnekehonne tarvitsee vakaata ja selkeää vuorovaikutusta toisten kanssa, jotta voitte pysyä tasapainossa.

Jos siis huomaatte, että teitä vedetään moneen suuntaan tai kutsutaan tekemään liian monia asioita kerralla, kysykää itseltänne, eikö teidän tarvitse laittaa paremmat rajat osallistumisellenne tai jopa viivyttää tiettyjä tehtäviä, joita te tai muut olette antaneet, tai kieltäytyä niistä. Joka kerta kun työnnätte itsenne rajojenne yli, energianne tasapainottamisesta tulee paljon vaikeampaa. Tiedostakaa kaikki, mikä vie energiaanne tai tasapainonne, ja tehkää tarkoituksenmukaisia päätöksiä sen mukaisesti.

Ette ole päättäneet osallistua tähän aikaan vain tehdäksenne elämästä vaikeampaa itsellenne. Olette valinneet tämän yksilö- ja kollektiivitasolla, tehdäksenne tämän tietoisuusmuutoksen mahdollisimman nopeasti. Teille tarjottiin tilaisuutta osallistua tähän muutokseen ja olette hyväksyneet oman roolinne. Nyt teidän täytyy huolehtia todella itsestänne saadaksenne tämän tehtävän päätökseen.

Tästä syystä teidän on tärkeää nyt tarkastella, mitä olette jo saavuttaneet, ja tehdä sitten uudestaan se, mikä näyttää tarpeelliselta.

Järjestäytykää uudelleen niin, kuin tarvitaan, ja olkaa sitten vain valmiina.

Haasteet joita kohtaatte nyt, palvelevat itse asiassa korkeampaa tarkoitusta kollektiivitasolla, vaikka ne näyttävätkin laajasti henkilökohtaisilta. Ne auttavat muuttamaan ihmiskunnan tietoisuutta.

Muistakaa, että te ette ole uhri ettekä sankari, vaan teette oman osanne. Kunhan ymmärrätte tämän ettekä joudu paniikkiin, niin luultavasti tulette ulos tästä prosessista vähän uupuneena ja paljon viisaampana, mutta olette tehneet oman osanne.

Olemme kiitollisia, että olette avoimia ja halukkaita osallistumaan tähän muutokseen. Ja tietysti tuemme teitä mielellämme tänä aikana, rakkaat ystävät.

Minulle on kunnia palvella teitä, olla yksi monista viestintuojistanne tänä aikana ja kertoa teille, että teette upeaa työtä.

Kiitos tosiaankin kaikesta, mitä olette, ja kaikesta mitä teette. Olen Saint Germain.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >