HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain26.5.2014 - Oletko jumissa epätäydellisessä maailmassa?

26.5.2014 - Oletko jumissa epätäydellisessä maailmassa?

OLETKO JUMISSA EPÄTÄYDELLISESSÄ MAAILMASSA?
 
Saint Germainia kanavoinut Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack (www.joyandclarity.com)
26.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä kanavointi on osa Saint Germainin sielutarkoitustulkintaa.
 
Rakas Saint Germain, haluaisin tietää, miten pysytään iloisena, vaikka tunnen, että olen jumissa surullisen epätäydellisessä maailmassa. Vaikka minulla on hetkiä, jolloin olen onnellinen, putoan taas uraan. Tunnen olevani erityisesti työpaikkani ja muiden velvollisuuksieni vanki. Näyttää siltä, että minun on kestettävä niitä selviytyäkseni – ei muusta syystä. Tunnen juoksevani niin lujaa, kuin pystyn, mutten pääse minnekään. Miten voin käsitellä tämän? Voitko auttaa minua?
 
Rakas ystävä, olen Saint Germain.
 
Kysyt, miten voit pysyä iloisena ja kuitenkin elää epätäydelliseltä näyttävässä maailmassa. Puhun tästä hetken kuluttua, mutta ensin haluaisin kertoa sinulle taidoistasi ja lahjoistasi – jotain sielusi tarkoituksesta sinulle tässä elämässä.
 
Sinulla on lahja kohottaa ihmisiä, kun olet heidän kanssaan. Pystyt säteilemään ja olemaan oma itsesi ja teet lähelläsi olevien olon hyväksi. He ovat iloisia nähdessään sinut ja seurustellessaan kanssasi, koska magnetismisi vetää heitä puoleensa. Pystyt yhdistymään tunnetasolla toisten kanssa, mikä tekee heidän olonsa mukavaksi. Kyllä, sinulla on nämä lahjat – ja niiden vuoksi ihmiset rakastavat olla lähelläsi.
 
On tärkeää, että vietät aikaa hiljaisuudessa ja opit arvostamaan näitä lahjoja ja sitä, miten ne sallivat sinun yhdistyä toisiin ja jakaa itsesi maailman kanssa. Sinua kannustetaan tutkimaan sitä tapaa, millä energeettiset lahjasi auttavat sinua yhdistymään toisiin ja miten tämä voimaannuttaa sinua ja tekee iloisesta elämästä mahdollista.
 
Lahjojesi ja taitojesi arvostaminen
 
Mutta palataan nyt alkuperäiseen kysymykseesi, miten eletään iloisesti epätäydellisessä maailmassa. Sinun on tärkeä muistaa nyt, että olet tässä elämässä muun muassa käsittelemässä itsepintaisuuttasi tehdä asiat omalla tavallasi. Asioiden tekeminen omalla tavalla oikea-aikaisen ja kunnon harkinnan jälkeen ja tiedostaen terveesti sielunsa opastuksen ja intuition, on hyvä asia. Mutta jääräpäinen joustamattomuus oman pääsi pitämisessä on pelkästään egosi puhetta. Se ei ole viisautta. Se on typeryyttä, mikä satuttaa sinua. Se on merkittävä elämän oppitunti.
 
Olet tässä elämässä myös oppiaksesi, miten huolehditaan yksityiskohdista ja ollaan tunnollinen kaikessa, mitä teet. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin auttaa sinua muodostamaan rakenteita, mitkä saavat olosi tuntumaan tyytyväiseltä ja kokonaiselta. On tärkeää, että kehityt ja opit huolehtimaan yksityiskohdista, koska se auttaa sinua olemaan tuottava ja merkittävä kaikessa, mitä teet, ja se auttaa sinua edistymään siinä, mihin pyrit elämässäsi.
 
Mutta oppiaksesi huolehtimaan paremmin yksityiskohdista, sinun on otettava aikaa ymmärtääksesi ne lahjat, joita mainitsin sinulla olevan. Asiat joita teet helposti. Suosittelen, että vietät aikaa itseksesi ja ajattelet lahjojasi ja sitä, miten ne vetävät ihmisiä puoleesi. Pohdiskele, mitä tapahtuu, kun ihmisiä on lähelläsi ja miten he reagoivat sinuun. Mikä vetää heitä puoleesi? Mikä saa heidän olonsa tuntumaan hyvältä lähelläsi?
 
Sinussa on osa, joka tietää, mitä tehdä ja miten. Kun sydämesi on avoin, se tuo ihmisiä luoksesi, mutta se tuo myös ihmisiä yhteen. Uskot ehkä, että tämä on yleinen lahja, joka kaikilla on. Se on kuitenkin sinun ainutlaatuinen lahjasi. Ja itse asiassa jos haluat selvittää, mitä voit tehdä maailmassa ollaksesi oma itsesi, sinun täytyy katsoa vain niitä taitoja, jotka tuntuvat sinulle helpoilta ja joiden jakamista toisten kanssa pidät täysin normaalina.
 
Luultavasti yllätyt havaitessasi, että juuri nämä taidot tekevät sinusta ainutlaatuisten ja etteivät kaikki pysty tekemään samoja asioita kuin sinä. Nämä ovat lahjoja, jotka voit jakaa toisten kanssa, ja ne voivat palvella laajempaa tarkoitusta, kun harmonisoidut palvelemaan sielusi tarkoitusta.
 
Joskus ne asiat joita et edes näe – koska ne tuntuvat hyvin luontaisilta sinulle – ovat lahjoja, joita olet etsinyt pitkään. Et pysty näkemään niitä, koska odotat löytäväsi jotain loistokkaampaa. Mutta kyse ei loistosta tai siitä, mitä luulet, että lahjojesi pitäisi olla. Sinun on tärkeämpää löytää se yksi asia, mitä pystyt tekemään ja mikä luontuu helposti sinulta. Näe, miten tämä vetää muita ihmisiä elämääsi.
 
Miten häpeän tunteminen estää iloasi?
 
Osittain sielusi tarkoitukseen harmonisoituminen merkitsee, että otat täyden vastuun näistä lahjoista. Nyt. Et voi odottaa jotain putoavan taivaalta ehdotuksena, minkä joku tekee sinulle. Kun otat täyden vastuun taidoistasi ja suostut seuraamaan sielusi ääntä, elämässäsi alkaa uusi prosessi. Tämän prosessin kautta löydät unelman ja vision elämällesi ja rakennat sitä.
 
Tällä uuden elämän rakentamismatkalla sinun on voitettava joitain uskomuksia, joita sinulla on itsestäsi. Yksi niistä on, että se mitä toisilla on sanottavana, on tärkeämpää kuin se, mitä sinä tiedät. Tämä uskomus tulee luottamuksen puutteesta itseesi ja se saa sinut pitämään jääräpäisesti ja joskus järjettömästi kiinni omasta tahdostasi, silloinkin kun siinä ei ole järkeä. Kosketat vanhoja haavoja tässä ja yrität suojella itseäsi uudelta häpeän, nöyryytyksen tai riittämättömyyden tunteelta sen sijaan, että katsot objektiivisesti, minkä tekeminen saattaisi olla oikein – riippumatta asian ehdottajasta. Tämä jääräpäisyys estää sinua tutkimasta todellisia ajatuksiasi, tunteitasi ja tietojasi. Lopputulos on, että vieraannut toisista ja kadotat näkyvistä unelmasi ja visiosi maailmasta.
 
Tästä syystä sinun on kohdattava ne uskomukset, joita sinulla on itsestäsi, ja nähtävä niiden läpi selkeästi. Kun teet sen, pystyt tutkimaan lahjojasi ja sitä, mitä sinulla on ulottuvillasi elämässä, ja lopulta kuuntelemaan sieluasi ja kommunikoimaan sen kanssa ilman epäily- ja epäluottamussuodattimia. Ja pystyt kuulemaan sen äänen, mikä on puhunut sinulle koko ajan.
 
Ilo resonoi ydinolemuksesi kanssa
 
Jos tunnet toisinaan, että olet kärsimätön tai kapinallinen etkä pysty sopeutumaan kokemuksiisi, sinun täytyy kääntyä sisäänpäin ja päästää irti sen murehtimisesta, mitä toiset ajattelevat tai sanovat sinusta. Ainoa huolenaiheesi pitäisi olla, mikä liikuttaa sinua syvällä sisällä. Silloin kun tutkit, mitä tapahtuu ytimessäsi, tunnet, että olet voimaantunut ja kontrollissa ja luot vakautta elämääsi.
 
On todella tärkeää ymmärtää tämä ja pohtia sitä, koska se tuo suurempaa ymmärrystä ja näkemystä siitä, mitä teet elämässäsi ja miten saavutat ne tavoitteet, joita asetat itsellesi. Mutta tämän on tapahduttava niin, että sinun on mukava olla omissa nahoissasi ja luotat kykyihisi ja asioihin, jotka tuntuvat hyvin läheisiltä ja henkilökohtaisilta sinulle, samalla kun olet voimaantunut ilmaisemaan iloa toisten ihmisten lähellä.
 
Kaikilla ei ole sinun lahjojasi. Kaikilla ei ole sinun sosiaalisuuttasi ja helppouttasi olla ihmisten lähellä ja sinä olet mestari siinä. Tunnista tämä mestaruus ja ole valmis lähestymään ja tutkimaan tapaa, millä voit käyttää tätä upeaa lahjaa, mikä on annettu sinulle palvellaksesi ja auttaaksesi toisia.
 
Juuri nyt sinun ei tarvitse luopua kaikesta, mitä teet, eikä sinun tarvitse muuttaa kaikkea työssäsi ja työelämässä. On tärkeämpää, että löydät sen ytimen, ydinolemuksen, mitä olet jo tehnyt monta vuotta elämässäsi. Anna tämän ymmärryksen säteillä läpi ja anna itsesi yhdistyä tähän ydinolemukseen. Sitten ilmestyy tapoja tuoda tätä esiin ja kaikki muu mikä ei resonoi tämän ydinenergiasi kanssa, putoaa pois. Muista siis saattaa itsesi keskelle omaa iloasi ja yhteyttäsi siihen, mitä rakastat.  
 
Kokeile sitä, koe sitä, anna itsesi uppoutua siihen täysin ja katso sitten, mihin se vie sinut ilman tarvetta suunnitella kaikkea. Tee tästä tutkimus- ja seikkailumatka ja päästä irti tuosta vainoavasta tunteesta, että sinulta on mennyt jotain tärkeää ohi.
 
Silloin kun pystyt tutkimaan sisäistä maailmaasi näin syvältä, se sallii sinun kokea vapautta ja luottamusta, mikä paljastaa unelmasi ja visiosi. Sitten tunnet valtavaa iloa, mikä tuo kaiken pintaan – aivan kuin vauva työnnetään kohdusta, kun sen on aika olla täällä ja ilmaista täysin elämäänsä maailmassa.
 
Luota, että sinua opastetaan prosessissa, ja kutsu apua, kun tunnet, että sinun tarvitsee liikkua eteenpäin. Vaikka tuntisitkin olevasi jumissa toisinaan, anna sen olla vain se kokemus, mikä se on, ja siirry eteenpäin sitten löytäen tapoja yhdistyä iloosi, inspiraatioosi ja haluun olla oma itsesi.
 
Tosiaankin, olen Saint Germain.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >