25.10.2012 - Voima ja vastuu

VOIMA JA VASTUU
 
Saint Germainia kanavoinut Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack (www.joyandclarity.com)
Uutiskirjeestä 25.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä kanavointi on osa Saint Germainin sielutarkoitustulkintaa.
 
"Rakas Saint Germain, olen aina ollut hyvin terävänäköinen toisten tunteiden osalta. Jos pikkutyttönä näin toista lasta kohdeltavan epäystävällisesti, etsin hänelle heti uuden leikkikaverin. Huoleni toisista on kulkenut mukana aikuisikään saakka. En voi olla todella onnellinen, ellen näe kaikista välitettävän ja kaikkien tuntevan itsensä hyväksi. Kuitenkin pelkään vastuuta. Voinko käyttää tätä herkkyyttä toisten auttamiseen pakahtumatta haasteista? Kiitos."
 
Hyvä ystäväni, olen Saint Germain. Sielutarkoituksesi tässä elämässä on käyttää herkkyyttäsi ja luonteenlujuuttasi toisten auttamiseen. Mutta koska tämä on tarkoituksesi, tunnet ehkä yhtä voimakasta epävarmuutta, mikä näyttää pidättelevän sinua etkä tunne olevasi tehokas.
 
Esimerkiksi, osa sinua haluaa ehkä astua esiin ja auttaa toisia, jotka tuntevat itsensä huonoksi tai vähäosaiseksi jollain tapaa, kun taas toinen osa sinua mieluummin ehkä pidättelee ja pelkää, miten toiset tuomitsevat sinut tai näkevät sinut, jos puutut asiaan. Siihen saakka kunnes olet ratkaissut tämän kätketyn konfliktin henkilökohtaisen voimasi ja auktoriteettisi ottamisesta, riippumatta todellisesta tai kuvitellusta vastustuksesta, saatat huomata, että horjutat ponnistuksiasi toimien tavoilla, mitkä eivät aina heijasta todellisia aikomuksiasi.
 
Rakas ystävä, sitten kun tunnet harmoniaa elämäsi sielutarkoituksen kanssa, niin huomaat, että nautit toisten voimaannuttamisesta sekä aikasi, energiasi ja resurssiesi jakamisesta runsaasti heidän kanssaan. Antaminen ja vastaanottaminen tuntuu sinusta helpolta ja iloiselta, ja luovuutesi käyttäminen toisten auttamiseen heidän ratkoessaan ongelmiaan on erityisen palkitsevaa. Toisten auttaminen johtajuus- ja auktoriteettiasemasta tuntuu hyvältä, kuten myös yhteistyö heidän kanssaan tasavertaisena. Huomaat, että toimintasi tuo sinulle aineellista ja taloudellista menestystä, kun teet työtä paremman maailman rakentamiseksi toisille.
 
Mutta silloin kun tunnet epäharmoniaa sielun tarkoituksen kanssa, niin sinulle voi ilmentyä auktoriteettiongelmia monin eri tavoin. Esimerkiksi tuntiessasi stressiä, sinulla on ehkä taipumusta ylittää auktoriteettisi yrittämällä päihittää vastustaja tai manipuloida toisia päästäksesi eteenpäin tai edistääksesi omaa agendaasi. Toisaalta jos itsesi puolustaminen on haastavaa tai pelottavaa sinulle, niin saatat heikentää omaa auktoriteettiasi tai sabotoida parhaita aikomuksiasi tapana paeta pulmatilanteesta.
 
Auktoriteetin kera toimiminen
 
Kyllä, tiedän, että ole miettinyt aiemmin, miten tärkeää on toimia auktoriteetin kera elämässäsi. Mutta nyt kohtaat kysymyksen melko suoraan. Voitko olla johtaja? Voitko toimia auktoriteetin kera toisten edessä? Onko sinulla luonteenlujuutta, harkintakykyä ja sydämen rohkeutta tehdä se?
 
Tällä hetkellä sinun on vaikea tuntea, että voit olla vastuussa toisista, että voit olla johtaja. Tiedän, että mielessäsi on paljon epäilyä siitä, miten sinut nähdään.
 
Tiedän, että se miten toiset näkevät sinut, on aina ollut erittäin tärkeää sinulle, ja että olet aina ollut epävarma tämän suhteen.
 
Hyväksynnän tarve ja torjumisen pelko ovat varjostaneet sinua suuren osan elämästäsi - aivan kuten myös halu auttaa toisia on ollut jatkuva kumppanisi. Tähän liittyy paljon pelkoa, tuskaa ja syyllisyyttä ja se estää sinua ottamasta haluamaasi johtoasemaa.
 
Sinun täytyy tehdä tämä. Älä anna menneisyytesi vanhoine pelkoineen ja epävarmuuksineen sanella nykytoimintaasi. Anna sen sijaan itsellesi lupa ottaa suurempi vastuu ja auktoriteetti elämässäsi ja ole sitten valmis käyttämään sitä niin, että se hyödyttää myös toisia.
 
Henkilökohtaisen voiman virtauksen salliminen
 
Sinun on ymmärrettävä se lahja, mikä sinulle on annettu tässä elämässä. Sinun on ymmärrettävä henkilökohtaisen voiman etuoikeus ja vastuu. Sinulle on annettu syvällinen ymmärrys ihmiskärsimyksen luonteesta ja tämän kohtaaminen on sinulle ylivoimaista nyt. Jos kuitenkin tunnistat pelkosi ja kuljet vähän niiden yläpuolella, huomaat, että pystyt lähestymään vastuullisesti toisten auttamista, mikä ei nujerra sinua, vaan voimaannuttaa niitä, joita olet täällä auttamassa.
 
Tämä tekemiseksi sinun on päästettävä irti vanhoista vihan ja avuttomuuden tunteistasi, silloin kun kohtaat toisten tuskaa ja kärsimystä etkä kuitenkaan tunne, että sinulla on voimaa tehdä mitään asialle.
 
Salli henkilökohtaisen voimasi virrata sen sijaan.
 
On aika antaa voimasi ja auktoriteettisi virrata, haasteiden vatvomisen sijasta. Tämä vapauttaa sinut auttamaan toisia paremman elämän ilmentämisessä itselleen.
 
On tärkeää, että tunnistat aidon halusi olla johtaja, kommunikoija ja edesauttaja tässä. Olet humanitaarinen. Ja tämä on aikomustesi ja toimiesi ydin maailmassa, vaikka et ehkä aina näe sitä.
 
Ole vain tietoinen taipumuksestasi pelätä, ettet miellytä toisia. Ole tietoinen tästä, kun astut eteenpäin ja otat vastuun. Tiedä, että voit valita eri tavalla nyt. Voit johtaa, opettaa ja auttaa toisia nyt. Kyllä, sinä voit.
 
Olemassaolollasi maan päällä on todella merkitystä tänä kriittisenä aikana.
 
Sitten kun olet valmis suuntaamaan elämäsi tähän ja annat sen ilmetä voimallisesti, niin koko universumi tukee sinua tässä. Usko se ja niin tulee tapahtumaan.
 
Tosiaan, olen Saint Germain.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >