1.6.2012 - Tinkimätön eläminen

TINKIMÄTÖN ELÄMINEN
 
Saint Germainia kanavoinut Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack (www.joyandclarity.com)
Uutiskirjeestä 1.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä kanavointi on osa Saint Germainin sielutarkoitustulkintaa.
 
"Rakas Saint Germain, perheeni kohtelee aviomiestäni täysin kunnioittamatta. Tämän katseleminen loukkaa minua. Olen yrittänyt antaa anteeksi heidän puuttumisensa elämämme, mutten huomaan, etten pysty siihen. Heidän jatkuva negatiivisuutensa estää minua antamasta anteeksi heille ja parantamasta tätä haavaa. Voitko auttaa minua, kiitos?"
 
Rakas ystävä, olen Saint Germain. Sielutarkoituksesi tässä elämässä on elää tinkimättä korkeimman totuutesi mukaan. Koska tällä tavalla eläminen on erittäin tärkeää sinulle, reagoit luonnostaan erittäin voimakkaasti perheesi sopimattomaan käyttäytymiseen. He ovat tinkineet korkeammista periaatteistaan ja heidän tekonsa ovat tehneet tämän ilmiselväksi sinulle.
 
Sinun pitäisi onnitella itseäsi, kun olet tunnistanut tämän, muttet ole antanut sille enempää huomiota. Voit tehdä vain vähän nyt pahentamatta tilannetta ja iskostamatta heitä syvemmälle virheelliseen "vakaumukseensa".
 
Sen sijaan sinun pitäisi keskittyä itseesi. Erityisesti sinun pitäisi olla tarkkana, ettet kehitä yhtä vahvoja ja vakuuttuneita uskomuksia siitä, miten asiat ovat. Perheesi on tehnyt jo sen virheen. Ja vaikka he käyttävät paljon tunne-energiaa asemansa puolustamiseen, heidän sydämensä kärsii siitä.
 
Sisäiseen viisauteesi luottaminen
 
Miksi et pysyisi harmoniassa niiden korkeampien totuuksien kanssa, jotka on kirjoitettuna sydämeesi, sen sijaan että piiloudut voimakkaiden uskomustesi taakse siitä, mitä sinulle on tehty? Siihen uskominen, että nämä rikkomukset voivat loukata sinua, saavat ne vain näyttämään todellisilta mielessäsi. Jos kuuntelet sydäntäsi sen sijaan, muistat, että olette kaikki Jumalan lapsia.
 
Tehdäksesi tämän tehokkaasti sinun on luotettava sisäiseen viisauteesi. Mitä on sisäinen viisaus? Sisäinen tai intuitiivinen viisautesi on jotain, mikä paljastuu sinulle tunteissasi, ja siihen päästään sydämen kautta. Sitä ei voi koota uskomuksistasi siihen liittyen, mitä sinulle on tapahtunut, eikä loihtia mielipahasta, mitä saatat tuntea, koska vakaumustasi ja periaatteitasi on loukattu.
 
Mitä enemmän keskityt tähän, sitä vaikeampaa sinun on parantaa sitä luottamuksen pettämistä, mikä on tapahtunut sinun ja perheesi välillä, ja sitä suurempia haasteita kohtaat sydämesi avaamisessa uudestaan.
 
Olet vakuuttunut siitä, että sinä olet oikeassa ja he väärässä, ja olet päättänyt kulkea tätä linjaa perheesi kanssa katkeraan loppuun saakka. Mutta voimakas vakaumuksesi tekee myös sinulle vaikeaksi parantaa tämä tilanne myötätunnolla ja anteeksiannolla ja näin vapauttaa itsesi siirtymään eteenpäin.
 
Siunaaminen, irtipäästäminen ja anteeksiantaminen
 
Sinua kannustetaan olemaan reagoimatta vihaisesti perheenjäseniisi uskomustesi ja periaatteidesi pettämisen perusteella. Ne ovat tärkeitä, se on totta. Mutta saatat piiloutua niiden taakse älyllisesti suojellaksesi itseäsi siltä loukkaantumiselta ja pettämiseltä, mitä tunnet. Perhettä kohtaan tuntemasi viha ja katkeruus ovat toissijaisia tunteita, jotka vain naamioivat syvemmät torjumisen ja menettämisen tunteesi. Nämä tarvitsevat nyt parannustasi ja anteeksiantoasi.
 
Olisi ehkä tuottavampaa sallia itsesi tuntea ja surra syvästi tätä - ja sitten antaa näiden vaikeiden perheenjäsenten mennä sisäisen siunauksesi kera. Perheenjäsentesi siunaaminen merkitsee heistä irtipäästämistä korkeamman itsensä opastukseen ja ohjaukseen tavalla, mikä sallii sinun siirtyä eteenpäin ja elää elämääsi haluamasi armon ja arvokkuuden kera.
 
Sitten jos he saavat näkemystä tilanteesta ja haluavat muodostaa kontaktin uudestaan kanssasi, voit kokeilla sitä taas, mutta vain jos se tuntuu oikealta sinusta. Ensin ehkä haluat "kokeilla vesiä". Tämä merkitsee, että sinun pitäisi palata suhteeseen heidän kanssaan vähitellen, tunnustellen heidän muuttumisensa syvyyttä varovasti ja sulkematta sydäntäsi tunteidesi suojelemiseksi, kuten olet tehnyt aiemmin.
 
Niin kauan kun pidät kiinni vihasta ja katkeruudesta, et pysty käsittelemään syvempiä loukkaantumisen tunteitasi ja sitten antamaan heille sitä anteeksiantoa, siunausta ja irtipäästämistä, mikä parantaa sinut. Sallimalla syvempien tunteidesi saavuttaa anteeksiantopisteen parannat itsesi ja jätät myös oven avoimeksi mahdolliselle sovinnonteolle perheesi kanssa myöhemmin - olettaen, että he tekevät merkittäviä muutoksia asenteissaan ja käyttäytymisessään.
 
Tällä erää sinun on oltava tiukka ja päättäväinen valinnassasi päästää irti näistä vaikeista perheenjäsenistä. Mutta muista siunata heidät ja päästää heidät sitten sielunsa ja korkeamman itsensä rakkauteen ja opastukseen. Tämän tekeminen auttaa sinua irtautumaan tästä tilanteesta ja sallii sinun parantua koettelemuksesta.
 
Huomaat, että parantamalla itsesi tästä tunnehaavasta ja siunaamalla ja päästämällä irti perheenjäsenesi luot myös heille suurimman mahdollisuuden muuttua. Luot parantumispolun, mitä pitkin he voivat kulkea - jos niin valitsevat - mutta ilman tarvetta kohdata heidät taas vihaisesti.
 
Jos he todella kuuluvat luoksesi, niin he löytävät tiensä takaisin itse … Mutta jos eivät, niin on parempi päästää heistä irti rakkautesi ja siunaustesi kera ja parantaa oma sydämesi.
 
Tinkimätön eläminen
 
Et ole täällä taistelemassa heidän vihaansa vastaan omalla vihallasi etkä taistelemassa heidän kontrolloivaa käyttäytymistään vastaan kontrolloimalla heitä.
 
Sen sijaan olet täällä antamassa ystävällisyyttä, ymmärrystä ja tiedostamista aina, kun mahdollista - ensin itsellesi ja sitten perheenjäsenillesi, jos he ovat vastaanottavaisia. Näin tehdessäsi nostat itsesi toiseen tietoisuuspaikkaan ja kutsut hiljaa kaikkia muita tekemään samoin.
 
Teet tämän hiljaisella sinnikkyydellä, mikä on osoitus tinkimättömyydestäsi. Ja sitten astut ulos konfliktista kerta kaikkiaan.
 
Tämä on viesti, joka meillä on sinulle tänään, rakas ystävä. Kiitos, että annoit meidän jakaa sen kanssasi. Olen Saint Germain.
 

< PrevNext >