HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain21.6.2013 - Kesäkuun päivänseisaus 2013 - hyvät vai huonot uutiset?

21.6.2013 - Kesäkuun päivänseisaus 2013 - hyvät vai huonot uutiset?

KESÄKUUN PÄIVÄNSEISAUS 2013 - HYVÄT VAI HUONOT UUTISET?
 
Saint Germainia kanavoinut Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack (www.joyandclarity.com)
Uutiskirjeestä 21.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä kanavointi on osa Saint Germainin sielutarkoitustulkintaa.
 
"Rakas Saint Germain, haluaisin kysyä sinulta, miten elämäni menee tällä hetkellä ja myös miten se kehittyy muutaman seuraavan vuoden aikana. Tuntuu siltä, että olen aloittanut uuden aktiivisuusvaiheen, kuitenkin kaikki jatkuu niin kuin ennen. Tällä hetkellä haluan harmonisoitua johonkin, mikä saisi oloni tuntumaan iloiselta. Johonkin luovaan! Haluan saada korkeamman tarkoituksen, mutta minulla ei ole aavistustakaan, mikä se voisi olla. Voitko auttaa minua, kiitos?"
 
Rakas ystäväni, olen Saint Germain.
 
On hyvä, että puhut inspiraatiostasi ja luovuudestasi tänään, kun kesäkuun päivänseisauksessa ja lähellä olevassa täysikuussa on kyse sitoutumisenne uudistamisesta henkilökohtaiseen luovuuteen ja inspiroituneesta oman sielutarkoituksensa palvelemisen tunteesta.
 
Tässä ajassa on kyse itsesi antamisesta nousta niin korkealle, kuin henkiset siipesi kantavat sinua, mutta sitten palaamisesta takaisin maan päälle tekemään jotain konkreettista löytämälläsi inspiraatiolla.
 
Tämä on aikaa, jolloin korkeampaa visiotasi voivat tukea optimistiset mutta realistiset tavoitteesi, jos sallit sen. Katso sitä harmonista asetelmaa, missä Neptunus on Kaloissa, aurinko Ravissa, Jupiter Kaksosten lopussa ja Saturnus Skorpionissa ja ymmärrät toteamukseni merkityksen.
 
Hyvät vai huonot uutiset?
 
Tietysti on myös todennäköistä, että et tunne tällä hetkellä oloasi lainkaan kevyeksi, vapaaksi ja rennoksi. Sen sijaan voit tuntea, että olet juuri ilmestymässä esiin pitkittyneestä häiriötekijöiden, kaaoksen tai jumiutuneisuuden jaksosta, mikä on ollut vaikea kestää.
 
Kysy itseltäsi, oletko viime aikoina tuntenut, että unelmasi ja uhrauksesi ovat olleet turhia? Oletko tuntenut, että olet kurkottanut liian korkealle olosuhteidesi tai resurssiesi kannalta ja kaikki on hajonnut ympärilläsi sen seurauksena? Kenties olet huomannut, että toiveesi ja halukkuutesi tehdä kovasti työtä ei ole sopinut yhteen käytettävissä olevan aikasi ja energiasi kanssa ja nyt tunnet uupumusta ja hämmennystä? Nämä ovat vain muutamia sen energian monista mahdollisista ilmentymistä, mikä on kiertänyt viime kuukausina.
 
No, minulla on sinulle nyt hyvä uutinen.
 
Olen täällä kertomassa sinulle, että voit luottaa itseesi ja siihen apuun, mitä on käytettävissäsi Hengestä tänä aikana. Salli itsesi nähdä "valoa tunnelin päässä" ja tiedä, että olet henkisen heräämisen partaalla.
 
Tiedä, että nyt voi yhdistyä taas niihin henkisiin ihanteisiin, jotka ovat innostaneet sinua, ja että pystyt luomaan toimivia tavoitteita ja ratkaisuja, jotka kantavat hedelmää aikanaan, jos niin valitset. Etsi merkkejä toivosta ja uudistumisesta kaikkialta ympäriltäsi ja löydät niitä varmasti.
 
Kyllä, sinun täytyy edelleen oppia elämään menetyksen tai epäonnistumisen tunteesi kanssa. Tämä on vääjäämätöntä jokaisen aktiivisuusyklin päättymisen aikana. Tämä on myös osa niitä energioita, joita koet nyt ja joista valmistaudut päästämään irti.
 
Esimerkiksi on ehkä vanhoja loukkaantumisia ja haavoittumisen tunteita menneisyydestä, jotka etsivät anteeksiantoasi. Saattaa olla myös katkeruutta ja mielipahaa, minkä kanssa kamppailet. Mutta nämä voidaan käsitellä nyt. Katso Lilithin ja Kheironin asemaa lähellä auringon, Jupiterin, Saturnuksen ja Neptunuksen asetelmaa ja ymmärrät, mitä tarkoitan.
 
Jonkin omaa intressiä suuremman palveleminen
 
No niin, tämä informaatio mitä annan, ei ole ainoastaan sinulle, vaan myös kaikille, jotka virittyvät tähän kommunikointiin tällä hetkellä tai tulevaisuudessa.
 
Tämä mielessäni haluan mainita, että yksi merkittävä tapa millä olet motivoitunut harmonisoimaan ihmishalusi ja -tarpeesi sielutarkoituksen tuntuun elämässä, on tuntea, että pystyt antamaan taitosi, lahjasi ja kiinnostuksesi suurempaan hyvään. Sinulle tämä merkitsee elämistä tavalla, mistä todella nautit, mutta mikä myös palvelee jotain suurempaa kuin vain itseäsi.
 
Sinulla on voimakas tarve tukea luovasti koko elämää soveltaen tietoasi, kokemustasi ja ainutlaatuista perspektiiviäsi. Mutta tämän tehdessäsi haluat auttaa myös muita. Tämä tulee luonnostaan sinulla ja haluat kunnioittaa sitä.
 
Siis ystäväni, tyydyttäessäsi ihmistarpeitasi tässä elämässä, samalla kunnioittaen sielusi tarkoitusta sinulle, sinun pitäisi auttaa toisia realistisilla tavoilla. Tämä merkitsee toisten palvelemista ilman heittäytymistä "orjuuteen" tai ilman syyllisyyden tai velvollisuuden tunnetta.
 
On tärkeää myös muistaa, että jos annat toisille itsekkäät tai itseä palvelevat tavoitteet mielessä, niin perimmiltään se toimii sinua vastaan. Sielutarkoituksessasi ei ole kyse itsesi asettamisesta erilleen toisista tällä tavalla. Sen sijaan siinä on kyse luovan lisäarvon antamisesta taitojesi, kiinnostustesi ja lahjojesi kera - jotain mikä on nautinto sinulle ja mikä hyödyttää myös muita.
 
Vanhasta irtipäästäminen, uuden vastaanottaminen
 
Katsotaanpa, mihin voimme keskittyä nyt, niin että tämän ajan energia ja ne muutokset ja se transformaatio, mitä käyt läpi, voidaan kanavoida niin, että olet innostunut, iloinen ja tyydyttynyt. Olet tulossa loppuunsaattamispisteeseen elämässäsi. Saatat loppuun vanhan matkan, millä olet ollut, ja pian aloitat uuden matkan, mikä tuntuu henkilökohtaisesti tyydyttävämmältä ja antaa sinulle erinomaisia tilaisuuksia antaa lahjasi ja kiinnostuksesi taas palvelemiseen.
 
Katsot nyt elämääsi ja sitä tarkastellessasi päätät, mitä pidät ja mistä päästät irti. Kun teet tätä, teet myös tilaa uusille aikomuksille, mitkä ilmentyvät tarkoituksenmukaiseen aikaansa. Tämä on luontaista kiertoa. Vuoksi ja luode. Kyllä, sinulla sulkeutuu tietysti ovia - loppuunsaattamisen ovia. Mutta sinulle avautuu myös ovi, mikä johtaa tärkeisiin uusiin haluihin sekä jonkin sellaisen uudistamiseen, mikä liittyy menneisiin tavoitteisiisi ja unelmiisi.
 
Ymmärrä siis, että on aika saattaa loppuun vanha matka ja sallia itsesi lähteä uudelle matkalle. Sinulla lähestyy aika lähteä taas lentoon, epäilemättä tai tuomitsematta itseäsi, ja sallia itsesi siirtyä suurempaan kuvaan siitä, kuka oikeasti olet. Parasta mitä voit tehdä tämän vahvistamiseksi nyt, on luotaa ja uskoa itseesi. Aika toteuttaa itseään, sitten kun on tarkoituksenmukaista.
 
Mistä tässä siirtymässä on kyse? Siinä on kyse sinusta, katsoen elämääsi eri kulmasta. Siinä on kyse sinusta, tarkkaillen itseäsi eri perspektiivistä. Siinä on ihmisitsesi harmonisoimisesta sielutarkoituksesi kanssa. Sen harmonisoimisesta, mitä olet täällä ilmentämässä ja kokemassa ja mitä olet täällä jakamassa toisten kanssa kaiken hyödyksi.
 
Ole valmis toivottamaan nyt tämä uusi kokemus tervetulleeksi elämääsi - kokemus mikä hoivaa ja ravitsee sinua syvältä ja mikä saa olosi tuntumaan kotoisalta oman sydämesi ja mielesi pyhätössä. Mutta ymmärrä, ettei tämä ole passiivisen joutilaisuuden paikka. Sen sijaan se myös stimuloi sinua uudella tavalla ja auttaa näkemään, kuka oikeasti olet - Jumalan lapsi ja myös Jumala - ja valmistelee sinua siirtymään rohkeasti eteenpäin ja näyttäytymään tällä tavalla.
 
Johtaminen toisia palvelemalla
 
Tässä ei ole kyse mahtailevasta itsensä "esittelemisestä" toisten edessä, jotta sinun tunnistettaisiin olevan joku erityinen. Tällainen henkinen turhamaisuus ei palvele ketään. Sen sijaan tulet esiin iloisesti, nöyrästi ja kera tarkoituksellisen aikomuksen jakaa lahjojasi toisten kanssa.
 
Tulet taas kerran mukaan elämään sen syvemmän ymmärryksen vuoksi, mitä sinulla nyt on. Mutta tällä kertaa teet sen uudella luottamuksella itseesi ja uskolla intohimoosi ja energiaasi. Autat toisia tunnistamaan oman, luontaisen tahtonsa hyvään. Tämä on Jumalan tahdon ilmentymistä, mikä transformoi planeettanne kaaoksesta ja kärsimyksestä yhteistyöhön ja rakastavaan ystävällisyyteen.
 
Oletko valmis nyt astumaan taas eteenpäin? Oletko valmis nyt johtamaan palvelemalla?
 
Oletko valmis astumaan eteen ja johtamaan toisia - ei niinkään kertomalla heille, mikä on oikein tai väärin, vaan elämällä elämääsi palvellen heitä nöyrästi, auttavaisesti ja vilpittömästi? Oletko valmis elämään sydämeesi kirjoitetun rakkauden mukaan, mikä on totuudenmukainen tapa elää eikä se tuomitse muita tehdäkseen oman näkökantansa oikeaksi?
 
Jos olet valmis, niin aika todella suosii sinua ja me seisomme valmiina tukeaksemme sinua tässä.
 
Tämä on viestimme sinulle tänään, hyvä ystäväni. Olen Saint Germain.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >