HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain29.4.2012 - Pitäisikö avioliiton olla uhrautumista?

29.4.2012 - Pitäisikö avioliiton olla uhrautumista?

PITÄISIKÖ AVIOLIITON OLLA UHRAUTUMISTA?
 
Saint Germainia kanavoinut Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack (www.joyandclarity.com)
Uutiskirjeestä 29.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Rakas Saint Germain, haluaisin ymmärtää sieluni tarkoituksen tässä elämässä ja sen, pystynkö täyttämään sen pysymällä nykyavioliitossani. Haluan tietää, onko tämä avioliitto ollut mitään muuta kuin valtavaa uhrautumista minulle ja estääkö se minua oivaltamasta täyden potentiaalini.
 
"Minulla on taipumusta luottaa toisten mielipiteisiin, joten minun on vaikeaa päästä itsenäiseen johtopäätökseen tässä asiassa. Mutta tosiasia on, että olen lakannut antamasta kaikkeni tähän suhteeseen ja pidättelen. Rakastan miestäni, mutta tunnen olevani toivottoman riippuvainen ja kyvytön muuttamaan tätä tilannetta paremmaksi. Haluan olla vapaa. Voitko auttaa minua?"
 
Ystäväni, olen Saint Germain.
 
Sielusi tarkoitus tässä elämässä on muodostaa keskinäisen riippuvuuden suhteita sen sijaan, että lankeat riippuvuuteen ja sitten sinun tarvitsee murtautua vapaaksi. Tämä merkitsee, että haasteita syntyy henkilökohtaisten rajojesi vetämisessä, vastuissa itseäsi ja kumppaniasi kohtaan ja oppimisessa ilmaisemaan itseäsi huolellisesti ja rehellisesti, mutta tukahduttamatta tunteitasi.
 
Lisäksi sielusi on sitoutunut kehittämään taitosi ja luovuutesi täysimmilleen ja käyttämään niitä. Olet heräämässä haluusi antaa konkreettinen panos maailmalle sen sijaan, että pelkästään uneksit siitä tai leikit mahdollisuuksilla. Kun siirryt eteenpäin tässä, haluat kannustaa kasvavaa yksilöllisyydentunnettasi ja ilmaista upeita ideoitasi ja inspiraatiotasi. Muista vain, että kun teet tämän, teet sen tukien kaikkea olevaista etkä vain itseäsi. Tämä on keskinäisen riippuvuuden ydinolemus.
 
Sielusi tarkoitukseen harmonisoituminen
 
Silloin kun tunnet harmoniaa sielusi tarkoituksen kanssa, et sekoita vapaudenhaluasi tarpeeseen paeta vaikeita olosuhteita. Havaitset, että itseä rajoittavat uskomukset ja epäilyt eivät enää pidättele sinua ja että tunnet rohkeutta ilmaista itseäsi enemmän ja enemmän. Nautit yhteydestä toisiin - myös mieheesi - tunteellisesti rehellisellä tavalla ja näet, että vapaudestasi nauttimista täydentää halukkuutesi sitoutua ensin itseesi ja sitten ihmisiin, joilla on eniten merkitystä sinulle. Löydät suurimman vapautesi sen sitoutumisen syvyydestä, minkä teet itseesi ja rakkaisiisi.
 
Silloin kun tunnet olevasi epäharmoniassa sielusi tarkoituksen kanssa, huomaat ehkä etääntymisen, riippuvuuden tai turvattomuuden tunteita piiloutuneena sisällesi. Esimerkiksi, huomaat ehkä epäileväsi tai kritisoivasi itseäsi ja kykyjäsi tai epäileväsi ja kritisoivasi toisia elämässäsi, mukaan luettuna miehesi. Kun tunnet näin, se voi saada sinulla aikaan taipumusta suuttua ja vetäytyä tunteellisesti tärkeistä suhteistasi saadaksesi vapaudentunteesi. Toisaalta kuitenkin se voi saada sinut yrittämään enemmän toisten miellyttämistä tekemällä liikaa yhteistyötä, niin että voit saada tarvitsemaasi vahvistusta. Jos et ole selvillä itsesi osalta, mitä tapahtuu, niin heilut edestakaisin näiden kahden ääripään välillä löytämättä koskaan kestävää rauhaa.
 
Hoivaa itseäsi, anna sitten itsesi olla
 
Sinua kannustetaan nyt päästämään irti näistä negatiivisista taipumuksista ja luottamaan, että sisäinen opastuksesi tuo tämän tilanteen ratkaisuun. Avioliitossa kohtaamasi ongelma on tämä: ahdistuksesi siitä, kuka huolehtii sinusta, ajaa sinut tarpeettomasta uhrautumisesta ja liiallisesta yhteistyöstä katkeruuden tunteeseen hyväksikäytöstä ja sitten etsimään itsenäisyyttä kapinoimalla. Miksi et tällaisen edestakaisen heilumisen sijasta ottaisi eri lähestymistapaa? Miksi et katsoisi sen sijaan sitä, mikä hoivaa sinua?
 
Mitä tarkoitan tällä?
 
No, ystäväni, silloin kun sinusta tuntuu sisälläsi hoivatulta - eli kun rakastat itseäsi ja hyväksyt itsesi täysin - niin tunnet turvaa ja varmuutta syvimmässä ytimessäsi. Tämä sallii ahdistuksesi suhteissa tyyntyä ja saada lohdutusta. Ja tämän siunauksen seuraamuksena vähemmän todennäköisesti lankeat riippuvuuteen toisista, mitä seuraa vihaisuus tai katkera kapinointi.
 
On erittäin tärkeää, että koet välittävän, herkän ja hoivaavan puolesi nyt. Tämä osasi tuntee asiat syvästi, kuitenkin sillä on vaikeuksia ilmaista sitä. On tärkeää, että sallit tämän, koska siinä on avain hyvinvointiisi. Kyllä, itsesi hoivaaminen auttaa sinua useammilla tavoilla, kuin ehkä kuvittelet. Se auttaa sinua parantamaan menneisyyden haavat, se sallii sinun luottaa itseesi enemmän nykyisyydessä ja se korvaa vähitellen tulevaisuuden pelkosi syvemmällä luottamuksella siihen Jumalan lapseen, joka oikeasti olet.
 
Keskinäisestä rakkaudesta
 
Mitä tulee suhteen aviomiehesi kanssa, niin sinun on tärkeää tunnistaa, mitä arvostat siinä. Nimittäin osa sielusi tarkoitusta tässä elämässä on oppia arvostamaan erilaista rakkautta. Se on oppia, että keskinäisen rakkauden - rakkauden mitä jaetaan vapaasti kumppaneiden kesken - rauha ja kestävä mukavuus on suhteessa parempi kuin yhteentörmäävien tahtojen intohimo ja draama tai impulsiivisten halujen kiihkeys.
 
Sinun on tärkeää löytää tapoja rauhoittua, vapauttaa jännitystä ja päästää kaikenlaista harmoniaa ja kauneutta suhteeseenne. Kun kasvat keskinäisen riippuvuuden tasapainoisempaan kykyyn sen sijaan, että heilut edestakaisin uhrautumisen ja kapinoinnin välillä, löydät sen ilon, mitä syvempi sitoutuminen voi tuoda elämääsi.
 
Sinun on nyt ymmärrettävä, että luot haluamasi vapauden ensin sisällä - sitoutumalla syvemmin itsesi hoivaamiseen. Tämä sisäinen perusta antaa sinulle vapauden olla ja ilmaista kaikkea, mitä olet, myös intiimeimmissä puitteissa. Ja tästä keskinäisessä riippuvuudessa on kyse.
 
Tosiaankin, olen Saint Germain.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >