HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain20.11.2011 - Saint Germain: "Riippuvuus, tukkoinen energia ja sielutarkoitus"

20.11.2011 - Saint Germain: "Riippuvuus, tukkoinen energia ja sielutarkoitus"

SAINT GERMAIN: "RIIPPUVUUS, TUKKOINEN ENERGIA JA SIELUTARKOITUS"
 
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack (www.joyandclarity.com)
20.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä kanavointi on osa sielutarkoitustulkintaa Saint Germainin kanssa ja se julkaistaan tässä asiakkaamme luvalla.
 
"Rakas Saint Germain, muutama viikko sitten loppui suhde, jota todella halusin. Pidin tästä miehestä tavalla, mitä en koskaan ajatellut mahdolliseksi. Mutta hän ei ollut kiinnostunut minusta. Pääsen siitä läpi rakastamalla itseäni niin, kuin olin halunnut hänen rakastavan minua. Tämä on tapahtunut minulle niin monta kertaa, että varmaan sabotoin itseäni. Muutkaan alueet eivät toimi, erityisesti raha. Tällä hetkellä tunnen olevani niin jumissa, etten tiedä, mitä tehdä. Voitko auttaa minua, kiitos?"
 
Rakas ystäväni, olen Saint Germain. Yksi pääsyy miksi olet täällä tässä elämässä, on ilmaista luovuutta, spontaanisuutta ja inspiraatiota. Tämä on tärkeä osa sielutarkoitustasi. Jos kuitenkin olet liian riippuvainen kumppanista, joka tukee sinua ja saa sinut tuntemaan turvaa maailmassa, et ehkä kehitä näitä ominaisuuksia, joita sielusi kannustaa sinua nyt kokemaan.
 
Sanot, että haluat rakkaussuhteen elämääsi ja että olet valmis kestävään sitoutumiseen. Mutta silti kumppanisi eivät koskaan näytä sitoutuvan, mihin sinä olet valmistautunut. Sinun on ehkä kysyttävä itseltäsi: miksi näin tapahtuu?
 
Riippuvuus, tukkoinen energia ja sielutarkoitus
 
Haluan ehdottaa syytä, miksi ehkä tunnet olevasi estetty tai jumissa. Tässä "jumiutumisessa" on kyse sielutarkoituksestasi. Siinä on kyse oppimisesta ilmaisemaan luovaa itsenäisyyttäsi. Tämä elämänkutsumus on hyvin voimakas sinussa. Kuitenkin itse-epäily ja itseluottamuksen horjuminen pidättelee sinua, niin että tiedostamatta kompensoit tätä suhteidesi kautta.
 
Intiimissä suhteessa voi kehittyä tilanne, missä sinusta tulee tavallaan riippuvainen kumppanistasi. Riippuvuudella tarkoitan, että voi tuntua erittäin vaikealta elää tuon ihmisen kanssa, mutta voi tuntua myös yhtä vaikealta elää ilman häntä. Tiedän, että sinulla on siinä suurta uskollisuuden, velvollisuuden ja rakkaussitoumuksen tunnetta. Mutta voi olla myös taustalla pelkoa, että ilman suhdetta et ole riittävän turvassa tai varma pärjätäksesi yksin maailmassa.
 
Suhteissasi tapahtuu tätä:
 
Vedät ehkä elämääsi kumppaneita, jotka näyttävät ilmentävän sitä luovuutta ja itsenäisyyttä, mitä olet täällä kehittämässä itsellesi. Teet tätä ehkä tiedostamatta, koska pelkäät, ettet pysty kehittämään sitä itsellesi. Valitset sen sijaan kokea näitä ominaisuuksia kumppaneidesi kautta. Tällainen suhdedynamiikka missä etsitään kumppania, joka kompensoi omia havaittuja heikkouksia tai pelkoja, on yleisempi, kuin voisi luulla.
 
Mutta kuten jo tiedät, jos pidät liian tiukasti kiinni sellaisesta kumppanista ja olet riippuvainen hänen olemisestaan paikalla, niin tuo luova itsenäisyys mitä niin kovasti ihailet hänessä (ja mitä sinun tarvitsee kehittää itsellesi), saa hänet irtaantumaan sinusta. Siksi sinun on hyvin tärkeää työstää näitä ominaisuuksia itsessäsi sen sijaan, että etsit niitä jostain toisesta.
 
Minäpä toistan. Olet täällä muodostamassa riittävää määrää itsenäisyyttä, henkilökohtaista vapautta ja luovaa aloitteellisuutta, jotta voit elää elämääsi korkeamman tarkoituksen palveluksessa. Tämän tehdäksesi sinun on kehitettävä riittävästi itseluottamusta, jotta voit tuntea tämän olevan mahdollista sinulle.
 
Jos kuitenkin tunnet epävarmuutta itsestäsi ja alat etsiä jotain toista tukemaan sinua, niin sielusi tuo sen sijaan sinulle oppitunteja itsenäisyydestä kumppaneidesi kautta. Omassa tapauksessasi tunnet vetoa kumppaneihin, jotka heijastavat itsevarmaa energiaa, mutta jotka luultavasti vaativat vapautensa sinulta enemmin tai myöhemmin, koska sielusi haluaa kehittää näitä ominaisuuksia sinulle.
 
Vaihtoehtoisesti saattaisit olla tekemisissä kumppaneiden kanssa, jotka ovat epäröiviä suhteestanne, vaikka itse olet vakavissasi. Jos tätä tapahtuu, niin sielusi antaa sinulle tilaisuuden tutkia itsenäisyyden ja riippuvuuden merkitystä elämässäsi ja sitten tehdä päätöksen asiasta.
 
Ymmärrys ja transformaatio
 
Haluaisin sanoa, että elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä merkittävä transformaatio. Vaikka asiat tuntuvat olevan jumissa, erityisesti liittyen rakastavan ja sitoutuneen kumppanin saamiseen elämääsi, näin tilanne ei oikeasti ole. Sen sijaan päästät irti vanhasta tavasta olla suhteissa. Ja koska se ei enää toimi sinulla, tunnet olevasi jumissa tai estetty.
 
Todellisuudessa tapahtuu vapautumista. Päästät irti vanhasta tavasta muodostaa suhteita, mikä estää sinua ilmaisemasta niitä tärkeitä ominaisuuksia, joita olet ilmentämässä tässä elämässä. Ominaisuuksia jotka olemme jo osoittaneet sinulle. Sinulla ei ole tarvetta tuntea huonoutta tästä tai tuomita itseäsi ankarasti siitä, koska et tee mitään väärin. Mutta on tärkeää, että ymmärrät tilanteesi luonteen, jotta voit käsitellä sen tehokkaasti ja paremmin tiedostaen.
 
Minäpä selitän tilannettasi. Silloin kun toimit vanhassa suhdemallissasi, sinun on vaikeaa löytää kestävää sitoutumista tai tyytyväisyyttä kumppaneiden kanssa, mukana olevan voimakkaan tunne-energian vuoksi. Olet panostanut melkoisesti tunne-energiaa siihen odotukseen, että jaat itsesi täysin miehen kanssa, että jaat toiveesi, unelmasi ja kaikki, mitä olet - kehon, mielen ja sielun.
 
Mutta kun tällainen odotus ja voimakkaat tunteet elämäsi jakamisesta yhdistyvät myös pelkoon kyvystäsi huolehtia itsestäsi, niin sinun on helppoa eksyä. Sinun on helppoa tuntea, että onnellisuutesi ja täyttymyksesi sekä selviytymisesi ja hyvinvointisi riippuvat kumppanin saamisesta. Ja tuolloin lankeat riippuvuusansaan.
 
Riippuvuuden myötä voimakas halusi saada sitoutunut suhde sekä tarpeesi tuntea turvaa ja varmuutta maailmassa alkavat ottaa hallinnan. Alat huolehtia suhteen saamisesta tai säilyttämisestä ja sen seuraamuksena olet vähemmän kykenevä nauttimaan suhteesta. Tunteidesi voimakkuus sekä suuret odotukset, mitä sinulla on lopputuloksesta, voivat tuntua pelottavilta ja hallitsemattomilta sinulle ja myös häiritseviltä kumppanillesi.
 
Jos olet jo suhteessa, niin on luultavaa, että mieleltään itsenäinen kumppani reagoi tähän ja harkitsee suhteen lopettamista. Mutta silloinkin kun et ole suhteessa kehenkään, tällainen riippuvuus altistaa sinut kumppaneille, jotka eivät sitoudu tai jotka yrittävät ehkä hyödyntää uskollisuuttasi ja tarvitsevuuttasi.
 
Mitä voidaan tehdä?
 
Tiedä, ettet ole tässä maailmassa ollaksesi yksin. Elämänkumppanin saaminen on hyvinkin ulottuvillasi. Mutta ensin sinun on tärkeää käsitellä pelkosi liittyen itsesi elättämiseen sekä epävarmuutesi, joita sinulla on potentiaalisi kehittämisessä ja kykyjesi käyttämisessä. Tämä on elämänpolkusi energia tällä hetkellä ja se on koska tahansa käytettävissäsi.
 
Sinua kannustetaan myös päästämään irti tunnekiihkeydestä, jota olet kokenut viime aikoina, sekä odotuksistasi liittyen kestävän suhteen saamiseen - ainakin joksikin aikaa. Löydä sen sijaan tapa siirtyä suurempaan henkilökohtaiseen rauhaan. Tämä on tärkeä askel sinulle nyt.
 
Sitten kun pystyt muodostamaan rauhan elämääsi, pystyt antamaan itsesi vain olla.
 
Ja kun voit antaa itsesi olla, niin olet muodostanut tärkeän perustan suuremman itsenäisyyden kokemiselle sekä sille itseluottamukselle ja luovalle ilmaisulle, mitä olet täällä kehittämässä tässä elämässä.
 
Kiitos, rakas ystäväni, että sallit minun olla kanssasi tänään. On ilo ja nautinto palvella sinua. Tosiaankin, olen Saint Germain.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >