HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain15.10.2011 - Saint Germain: "Miten opetetaan korkeampia totuuksia?"

15.10.2011 - Saint Germain: "Miten opetetaan korkeampia totuuksia?"

SAINT GERMAIN: "MITEN OPETETAAN KORKEAMPIA TOTUUKSIA?"
 
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack (www.joyandclarity.com)
15.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Rakas Saint Germain, olen pappi, joka nauttii uudesta henkisyydestä. Mutta toisinaan minulla on vaikeuksia opettaa ihmisille totuutta heidän henkisestä tietoisuudestaan. Tämä tuntuu ilkeältä. Myös yrittäessäni olla ystävällinen ihmisille huomaan seuraavaksi, että he ovat riippuvaisia minusta. Haluaisin tietää elämänoppitunnistani tässä."
 
Hyvä ystäväni, olen Saint Germain. Puhut oppitunneistasi tässä, joten ensimmäisenä haluaisin puhua tästä kysymyksestä. Tässä elämässä sielusi kannustaa sinua tutkimaan, ymmärtämään ja kokemaan henkistä vapauttasi. Tämä on yksi tärkeimpiä sielutarkoitusalueitasi tässä elämässä.
 
Kuitenkin yksi suurimpia haasteita joita kohtaat tällä alueella, on kamppailusi itsenäisyyden ja riippuvuuden välillä. Vapaus on erittäin tärkeää sinulle ja tästä syystä sitoutumisen taakka voi saada sinut jatkuvasti tuntemaan, että olet jumissa tai haluat siirtyä eteenpäin. Saatat huomata olevasi kärsimätön ihmisten kanssa, jotka ovat harkitsevampia kuin sinä, ja hylkääväsi ne henkiset arvot, joilla on eniten merkitystä sinulle - arvot joita ilmaistaan sitoutumisessa ihmisiin, paikkoihin ja projekteihin, joihin ryhdyt elämässä.
 
Saatat tulla kärsimättömäksi ihmisten kanssa, jotka eivät ymmärrä henkisen tiedostamisensa merkitystä tai jotka luottavat sinun pelastavan heidät omalta tietämättömyydeltään, koska juuri tähän kysymykseen sielusi laittaa sinut tarttumaan tässä elämässä.
 
Henkinen vapaus ja itseensä luottaminen
 
Aiemmin tässä elämässä tai kenties aiemmissa elämissä olet ehkä kiinnittänyt liikaa huomiota sosiaaliseen sovinnaisuuteen tai yhteiskunnan odotuksiin. Sinulle on ehkä ollut tärkeämpää sopia mukaan tai olla pidetty, kuin puolustaa omia totuuksiasi tai halujasi. Olet tässä ehkä tehnyt myönnytyksiä joidenkin osiesi osalta miellyttääksesi toisia ja mukautuaksesi heihin.
 
Päättäväisyys ja valmius toimia epäröimättä ovat ominaisuuksia, joita sielusi pyytää sinua kehittämään nyt. Toinen ongelma voi olla rohkeus ja itseluottamus, koska et ole aina vakuuttunut itsestäsi, kun kohtaat tarpeen toimia.
 
Tässä elämässä tunnet luonnostaan sitä tarvetta, että sovinnaiset roolisi antavat tietä innostuneemmalle, totuudenmukaisemmalle ja intohimoisemmalle luonnollesi Tämä on osa sielusi tarkoitusta. Kun uskallat seurata sitä, mikä oikeasti innostaa sinua ja herättää uteliaisuutesi, jätät taakse niitä osiasi, jotka mieluummin tekisivät myönnytyksiä siihen, mitä haluat elämältä, miellyttääksesi tai ollaksesi ärsyttämättä toisia.
 
Olet täällä kehittääksesi suuremman henkisen vapauden ja itseluottamuksen tunnetta, mikä on iso osa sielusi tarkoitusta tässä elämässä. Ja juuri tämän vuoksi sinulla on luontainen taipumus etsiä turvapaikkaa ja eristäytymistä toisista ja olla haluamatta liikaa sosiaalista kanssakäymistä tai kommunikointia toisten kanssa.
 
Korkeampien totuuksien mukaan eläminen
 
Sinulla on monia menneitä elämiä, joissa olet pyrkinyt elämään korkeampien totuuksien mukaisesti, ja nyt tunnet voimakasta tarvetta tehdä saman. Kaikki henkisyysasiat synnyttävät vastakaikua syvällä sisälläsi.
 
Kuitenkin yksi epäkohtasi on, että voit joutua tilanteisiin, missä suhteista tulee joko uhri- tai pelastajasuhteita. Erityisesti pappina saat luonnostaan projektioita seurakunnan jäseniltä, jotka haluavat henkisen johtajan opastamaan tai pelastamaan. Samalla tavalla itse saatat heijastaa heihin tiedostamatonta asennetta, mikä saa heidät tuntemaan tarvetta tähän, ja sinulla on velvollisuus antaa se heille.
 
Tämä törmää yhteen sielutarkoitustehtävääsi tässä elämässä, mikä on juhlia henkistä vapauttasi ja olla jäämättä kiinni tällaisiin pelastusyrityksiin. Tällaisten ihmisten vetäminen puoleesi saa sinut tuntemaan taakkaa ja rajoittuneisuutta elämässä. Kuitenkin julkisessa roolissasi pappina sinusta tuntuu pahalta, jos et ole niiden ihmisten käytettävissä, jotka haluavat sinun opastavan tai pelastavan - riippumatta siitä, tekevätkö he tätä tietoisesti vai tiedostamatta.
 
Asenteesi muuttaminen
 
Sielutason ratkaisu pulmaasi liittyy enemmänkin sisäisen asenteen kuin ulkoisen ammatin muuttamiseen. Tietysti voi päättää irtisanoutua asemastasi eikä siinä ole mitään väärää tai oikeaa. Aivan kuin ei ole perimmiltään mitään oikeaa tai väärää siihen jäämisessäkään. Mutta todellinen avain tässä näyttää olevan asenteesi pappeutta kohtaan - riippumatta valitsemastasi roolista.
 
Ehdottaisin, että saattaisi olla hyvin hyödyllistä suunnata pappeutesi toisten palvelemista kohti, ei heidän pelastamiseensa. Palvelusuuntautuneisuudessa olisi vähemmän kyse korkeampiin totuuksiin innostamisesta tai niiden kommunikoinnista ja enemmän ihmisten auttamisesta löytämään käytännön tapoja yhdistää näitä totuuksia elämäänsä. Sen mahdollistaminen, että ihmiset auttavat itse itseään, ei ole sama asia kuin olla sijaispelastaja. Ymmärrettävästi viimeksi mainittu tekisi olostasi epämukavan.
 
Tässä on jotain, mikä saattaa auttaa sinua löytämään paremman ratkaisun tilanteeseesi. Silloin kun tullaan itsellesi tärkeiden korkeampien totuuksien kommunikoimiseen, paras tapa opettaa näitä totuuksia toisille on sitoutua itse ilmentämään niitä. Opettaa toisia oman elämäsi esimerkillä.
 
Näin Jeesus, Gandhi ja monet muut ovat ohjanneet teitä. He eivät antaneet toisten käyttää tai uuvuttaa itseään, edes huolehtiessaan näiden tarpeista. Sen sijaan he olivat toisille upeita havaintoesimerkkejä sielun vapaudesta, myös eläessään ihmiselämän ilojen ja rajoitusten kanssa, ja he tulivat tänne näyttämään toisille, miten tehdä sama.
 
Ja haluaisin ehdottaa, että tätä polkua myös sielusi tarjoaa sinulle. Pappisroolisi voi olla pieni tai suuri. Mutta pääasia sinun on muistaa, että sisäisellä asenteellasi henkistä vapautta kohtaan on eniten merkitystä.
 
Sinua rakastetaan kovasti, ystäväni. Olen Saint Germain.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >