HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain17.11.2010 - Kysy Saint Germainilta: Miksi tunteeni vaihtelevat niin paljon?

17.11.2010 - Kysy Saint Germainilta: Miksi tunteeni vaihtelevat niin paljon?

KYSY SAINT GERMAINILTA: MIKSI TUNTEENI VAIHTELEVAT NIIN PALJON?

Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack ( www.joyandclarity.com)
17.11.2010 Cluj-Napoca, Romania
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä sieluntarkoitustulkinta on julkaistu tässä asiakkaan luvalla.

Kysymys: Rakas Saint Germain, mielialani ja ajatukseni vaihtelevat koko ajan. Nousen korkeuksiin innostuksesta yhtenä hetkenä ja olen alamaissa seuraavana. Olen yksinhuoltajaäiti ja tämä tilanne vaikuttaa itsetuntooni, valintoihini, lapsiini ja onnellisuuteeni yleensä. Minun on myös vaikeaa jatkaa kovin pitkään käytännön rutiineja kotona. Voitteko auttaa minua?

Ystäväni, olet herkkä ihmisolento. Ja tämän vuoksi läpäiset hyvin toisten ajatuksia, mielialoja ja tunteita. Tämä on voimakas puumerkki energiakentässäsi. Mitä tämä sitten merkitsee sinulle? Yleisesti se merkitsee, että ailahtelevuus mikä vaikuttaa sinuun, on joskus peräisin sinusta, mutta useammin ei ole - sen aiheuttavat toiset ympärilläsi.

Tässä on esimerkki, miten tämä voi toimia. Koska havaitset toisten energiat, liian monien ihmisten lähellä oleminen liian kauan luultavasti tuntuu väsyttävältä. Myös tunteisiisi vaikutetaan. Saatat yhtäkkiä tuntea vihaa tai masennusta - ei koska ne ovat sinun oikeutettuja tunteitasi, vaan koska joku lähelläsi tuntee niin.

Tuntuuko tämä tutulta? Jos tuntuu, niin luultavasti hyötyisit sellaisten henkilökohtaisten rajojen ja rutiinien muodostamisesta, jotka auttavat sinua ylläpitämään energiaeheytesi yksilönä. Tämän tekemällä voit eliminoida paljon hämmennystä ja ailahtelevuutta elämästäsi.

Sielusi kannustaa sinua muodostamaan rajoja ja rutiineja, jotka auttavat sinua vartioimaan yksilöllisyyttäsi. Tätä voitaisiin kutsua eräänlaiseksi energeettiseksi itsepuolustukseksi.

Rajat ja henkilökohtainen eheys

Tietenkään mitään ei sinussa tarvitse perimmiltään puolustaa. Olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Piste. Tämä totuus takaa turvallisuutesi ja varmuutesi koko ikuisuuden. Mutta maaulottuvuudessa ihmiset ovat vaihtelevassa määrin tietoisia tästä tosiasiasta. Tämä merkitsee, että joskus toiset saattavat tuputtaa tahtoaan, tunteitaan ja ajatuksiaan sinulle tunteakseen maailmassa turvaa eikä uhkaa. He tekevät tätä, koska he ovat unohtaneet totuuden jumaluudestaan.

Jos olet herkkä ihminen, on erittäin todennäköistä, että henkinen tietoisuutesi on hyvin kehittynyt. Sen seurauksena sinulla on taipumusta pysyä energeettisesti avoimena ja luottaa toisiin. Mutta jos olet summittainen tämän tekemisessä, saatat havaita, että sinua tiedostamattomammat yksilöt alkavat tunkeutua energiakenttääsi ajatuksineen, tunteineen ja pelkoineen. Ellet tiedä tätä tapahtuvan, sinulla on taipumusta määritellä heidän voimakkaat tunteensa omiksesi. Et tiedä, missä sinä "loput" ja toiset "alkavat".

Ja kertauksen vuoksi … Ailahtelevat mielialasi ja huolestuneet ajatuksesi johtuvat usein herkkyydestäsi. Olet henkisesti avoin, mikä merkitsee, ettei persoonallisten energiarajojesi ylläpitäminen ole sinulle helppoa.

Sielusi tarkoituksesta

Tällä hetkellä sielusi kannustaa sinua muodostamaan ja vahvistamaan henkilökohtaisia rajoja suhteissasi. Tämä voi olla lastesi, vanhempiesi, ystäviesi ja työtovereidesi kanssa.

Mutta tämän tekemiseksi sinun täytyy astua tehokkaasti rooliisi äitinä. Tässä hämmennyksesi ja mielialavaihteluksi voivat olla suurimmillaan. Tämä voi tuntua ensin vaikealta, mutta älä lannistu. Se tulee paremmaksi.

Tästä on muitakin hyötyjä. Kun opit kommunikoimaan oman rajasi lapsille ja muodostamaan käytännön rutiineja, jotka tekevät elämästäsi yksinhuoltajaäitinä helpompaa, huomaat jotain taianomaista tapahtuvan. Jotain odottamatonta, mutta tervetullutta.

Huomaat, että voit erottaa omat ajatuksesi ja tunteesi ympärilläsi olevien häiritsevistä tunteista ja suodatat pois kaiken, mikä ei kuulu sinulle. Tämä parantaa elämääsi valtavasi. Se auttaa sinua tuntemaan enemmän turvaa lastesi kasvatuksessa ja olemaan täysin läsnä myös muissa suhteissasi. Se auttaa sinua tunnistamaan, mikä on sinun ja mikä ei ole, ja lisäämään yleistä onnellisuuttasi maailmassa, kuten olet halunnut.

Huomaat myös ottavasi vahvemman roolin kotona vanhempana ja kommunikoijana. Huomaat, että voit puhua lapsillesi rakastavana vanhempana, mutta selkeämmästä auktoriteettiasemasta. Kommunikoit rakkauttasi ja lempeyttäsi heille, mutta rajatuimmista puitteista, mikä sallii sinun olla myös tehokas äiti.

Tähän olet matkalla.

Tiedän, että sinulla on luultavasti tällä hetkellä taakkanasi yksinhuoltajan vastuut ja että tunnet jonkinlaista pakkoa tehdä sen täydellisesti. Mutta voit alkaa rentoutua tämän osalta. Vaikka maailmasi saattaa tuntua epäselvältä toisinaan, voit korjata tämän … ja teet sen. On käytännön asioita, joita voit tehdä tämän parantamiseksi nyt.

Anna rutiinien auttaa sinua

Olet sanonut, että sinun on vaikeaa jatkaa kotona kovin pitkään käytännön rutiineja. Kuitenkin rutiinit ja rajat voivat toimia yhdessä tehokkaasti. Miksi näin on? Koska rutiinisi auttavat määrittelemään, kuka olet, näyttämällä sinulle ja toisille täsmällisesti, mikä on tärkeää sinulle säännöllisesti.

Silloin kun ihmiset lähellesi, kuten lapset, pystyvät tarkkaileman päivittäisiä rutiinejasi, he näkevät rajat, joita olet muodostanut elämäsi tärkeysjärjestystä varten. Tekemällä tietyistä rutiineista tärkeitä lähetät heille viestin, että nämä ovat oikeita heijastuksia siitä, kuka olet, mitä teet ja mitä arvostat. Toisin sanoen, asetat rajoja toimillasi, et vain puhumalla niistä. Ihmiset kunnioittavat usein toimintaa enemmän kuin sanoja.

Muista siis, että rajasi ja rutiinisi voivat tukea toisiaan erittäin hyvin, erityisesti jos olet herkkä ihminen. Ne antavat sinulle työkaluja, joita tarvitset pysyäksesi avoimena ja rakastavana, ilman että tulet niiden tallomaksi, jotka ovat unohtaneet itse, miten tämä tehdään - tai lastesi tapauksessa - jotka ovat liian nuoria ymmärtämään tämän.

Kiitos kysymyksestäsi, rakas ystävä.

Olen Saint Germain.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >