HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain1.12.2010 - Kysy Saint Germainilta: Miten voin ilmaista enemmän itseluottamusta?

1.12.2010 - Kysy Saint Germainilta: Miten voin ilmaista enemmän itseluottamusta?

KYSY SAINT GERMAINILTA: MITEN VOIN ILMAISTA ENEMMÄN ITSELUOTTAMUSTA?

Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack ( www.joyandclarity.com)
1.12.2010 Cluj-Napoca, Romania
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hiljattain saimme kysymyksen asiakkaalta, joka kysyi Saint Germainilta itseluottamuksesta. Hänen tavallaan monet meistä ovat innostuneita sisäisesti, mutta kun tulee aika toimia, jähmetymme emmekä pysty tekemään mitään. Miksi näin on? Tämä Saint Germainilla oli sanottavana asiasta.

Kysymys: Miksi luotan itseeni sisäisesti, kuitenkin pelkään kovasti päästää sitä ulos ja jakaa maailman kanssa?

Saint Germain: Olen iloinen, että esitit tämän kysymyksen, koska et ole ainoa, joka tuntee näin.

Nimittäin monet herkät ja intuitiiviset ihmiset kuten sinä, olette oppineet kehittämään sisäistä maailmaanne niin laajasti, että teistä on nyt vaikeaa päästää ulkoinen maailma osaksi elämäänne.

Tämä on eräänlainen selviytymismekanismi, joka kehitettiin tunneympäristössä, missä ette pystyneet olemaan oma itsenne, koska toiset tulkitsivat väärin herkkyytenne ja kenties eivät arvostaneet sitä. Tämä selviytymismekanismi piti teidät toimivana, kun toiset eivät ymmärtäneet teitä. Se teki tämän rakentamalla muurit sisäisen maailmanne ympärille estääkseen ulkoista maailmaa satuttamasta teitä. Mutta kuten jo tiedät, joka kerta kun rakennetaan muureja pitämään ulkoinen maailma poissa, se estää myös sisäisen maailmasi kauneutta pääsemästä ulos. Tämä on pulmasi.

Saattaa siis olla niin, että sinua on pidetty monta kertaa ujona, herkkänä tai hiljaisena ihmisenä, kun todellisuudessa kuplit sisällä yli energioita, jotka etsivät aktiivista vapautumista ja ilmaisemista.

Kuten tiedät, tuo selviytymismekanismi on palvellut sinua hyvin.

Mutta muuttaaksesi sitä nyt ja antaaksesi sisäisen ilmaisusi opastaa ulkoisia toimiasi, sinun täytyy tarkastella tilanteen juurta. Sinun täytyy löytää se kohta tunne-elämästäsi, jolloin aloit tuntea olosi turvallisemmaksi sisäisessä maailmassasi kuin ulkoisessa suhdemaailmassa.

Herkkä ihminen on haavoittuva, koska toisten ajatukset ja tunteet voivat tunkeutua häneen. Mutta kuten olen sanonut toisilla kerroilla, tämä on todella voimavara ja vahvuus, sillä se tekee sydänyhteyden mahdolliseksi ulkoisen maailman kanssa, mikä on aito ja väärentämätön - ei teennäinen tai vilpillinen.

Tätä et ymmärtänyt menneisyydessä, kun alussa yritit paeta sisääsi. Mutta jos katsot nyt sitä itseluottamusta, vahvuutta ja inspiraatiota, mitä pyrit ilmaisemaan, tiedät, että ne lähtevät vahvasta intuitiosta ja henkisestä herkkyydestä, mikä on sallinut sinun pysyä yhteydessä sydämeesi kaikki nämä vuodet.

Luota tämän opastavan sinua, kun astut enemmän ja enemmän maailmaan. Jos teet tämän, niin levottomuus alkaa hävitä. Huomaat, että alat ilmaista itseäsi tavoilla, joita et ole aiemmin sallinut itsellesi, ja se tuntuu lopultakin aidolta sinulle - se tuntuu enemmän ja enemmän siltä ihmiseltä, joka olet aina havainnut itsesi olevan. Anna ensin itsesi tulla ulos lempeästi ja vähitellen, kunnes tunnet riittävän turvalliseksi tehdä tätä säännöllisemmin.

Kiitos kysymyksestäsi, rakas ystävä.

Olen Saint Germain.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >