HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain23.10.2010 - Kysy Saint Germainilta: Homomiehenä olemisen haasteet

23.10.2010 - Kysy Saint Germainilta: Homomiehenä olemisen haasteet

KYSY SAINT GERMAINILTA: HOMOMIEHENÄ OLEMISEN HAASTEET

Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack ( www.joyandclarity.com)
23.10.2010 Cluj-Napoca, Romania
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava kanavointi on osa sieluntarkoitustulkintaa. Se julkaistaan tässä asiakkaan luvalla.

Kysymys: "Rakas Saint Germain, olen ammatiltani opettaja ja urheiluvalmentaja. Rakastan opettamista ja nautin toisten auttamisesta löytämään luovat energiansa. Elämäni aikana olen muuttunut monin tavoin, mm. havainnut olevani homo. Nuorena miehenä pidin tämän piilossa itseltäni, koska minun tarvitsi vahvistaa toisten odotuksia. Nyt olen eronnut vaimostani ja olen rakastamani miehen kumppani.

Entinen vaimoni ei kuitenkaan hyväksy elämäntyylivalintaani tai kumppaniani eikä hän halua minun elävän hänen ja lasteni kanssa samaan aikaan. Minulla on voimakas halu jatkaa tätä uutta suhdetta ja myös uraani. Haluan olla myös välittävä isä. Mutta lasten äiti vaatii, että tämä tapahtuu ilman kumppaniani lasten lähellä tai valintaani jakaa elämäni tämän miehen kanssa. Mitä voin tehdä? Tunnen painetta kaikilta, joten auttakaa. Odotan innolla sanojanne. Kiitos."

Hei rakas ystävä. Tässä on Saint Germain kera Alexandran. Haluaisimme toivottaa sinut tervetulleeksi tähän turvalliseen ja pyhään tilaan - paikkaan missä voit antaa totuuden jumaluudestasi tunkeutua elämääsi. Muista aina, että olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Tämä ON totuus sinusta.

Kuka olet oikeasti?

Kyllä, ystäväni, olet havainnut olevasi homo. Olet ilmaissut halusi yhdistyä rakastavasti samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa. Tämä on ollut erittäin tärkeä läpimurto elämässäsi. Kuitenkin se on vaatinut myös paljon huomiotasi viime aikoina. Itse asiassa niin paljon, että se on vaikuttanut näkökulmaasi joissain muissa asioissa, jotka ovat yhtä tärkeitä sinulle, kuten jo mainitsit meille.

En toista tätä siksi, että yritän kieltää läpimurtosi - sillä en todellakaan tee sitä. Tämä on ollut erittäin tärkeä havainto. Mutta totean tämän sen sijaan, koska sinun on tärkeää tarkastella asioita laajemmasta, tasapainoisemmasta ja eheämmästä näkökulmastasi nyt.

Vasta äskettäin sinut on saatu kiinni voimakkaasti kaksinaisesta identiteetistä liittyen seksuaaliseen suuntautumiseesi ja tämä on ollut haastavaa.

Sinä yhdessä monien muiden kanssa, jotka ovat havainneet suuntautumisensa samaan sukupuoleen ja julistaneet sen, voit yhtäkkiä tuntea, että olet siirtynyt aidan toiselta puolelta toiselle. Ja tämä voi olla melkoinen järkytys. Riemastuttavaa kyllä, mutta samalla häiritsevää normaalille elämänkululle.

Tämä johtuu siitä, että sukupuoli-identiteettinne ja seksuaaliset mieltymyksenne ovat osa tapaanne havaita itsenne maailmassa. Nämä ovat hyvin ehdollistuneilla tasoilla - myötä- ja vastoinkäymisissä - ja tätä ei voi peukaloida kevyesti eikä tietenkään jälkiseuraamuksitta. Vielä nytkään ei saman sukupuolen kumppanuutta hyväksytä suurimmassa osassa maailmaa - osallisten suureksi suruksi.

Tällä hetkellä sinun on tärkeää tarkastella tätä elämäntyylimuutostasi. Nähdä se sellaisena, mitä se on. Ei sellaisena mitä kuvittelet sen olevan. Tässä ei ole ollut kyse siirtymisestäsi heteroseksuaalista homoseksuaaliksi.

Sen sijaan siinä on ollut kyse sen muistamisesta, kuka oikeasti olet, ja jumalaisen oikeutesi vaatimisesta olla täysivaltainen auktoriteetti tämän asian osalta.

Olet nyt tässä siirtyäksesi yli ristiriidan, syyllisyyden ja identiteettihämmennyksen tunteista, jotka ovat ehkä vaivanneet sinua. Olet tässä päästäksesi takaisin alkuun - takaisin lähtöpisteeseen. Olet tällä planeetalla muistaaksesi totuuden jumaluudestasi. Muistaaksesi, että olet Jumalan lapsi ja myös Jumala.

Ei ole mitään suurempaa totuutta sinusta kuin tämä. Ja tämän muistaminen korjaa kaikki väärintulkinnat itsestäsi, mitä sinulla on ehkä ollut.

Jumaluus on identiteettisi

Sielusi ja Luojasi ei nimittäin ole huolissaan mistään näkökulmasta, mikä on ristiriidassa jumaluustodellisuutesi kanssa - on se sitten sukupuolesi, seksuaalinen mieltymyksesi, kansallisuutesi, rotusi, etninen taustasi, uskontosi tai mitä tahansa muuta. Ainoa identiteetti millä on perustavaa tai kestävää relevanssia sielullesi, on jumaluutesi. Jokainen muut tapa millä nimität tai identifioit itseäsi, on väliaikaista. Se muuttuu inkarnaatiosta toiseen.

Sielusi sen sijaan kannustaa sinua muistamaan jumalaisen identiteettisi. Olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Tämä ON totuus sinusta. Ja tämä on myös se perustavaa laatua oleva jumaluus, minkä jaat toisten kanssa.

Kun maailma alkaa muistaa tämän, niin rauhasta, suvaitsevuudesta ja rakastavasta hyväksynnästä tulee yleisempää ja tämä laittaa lopun monille epäoikeudenmukaisuuksille, joita täällä on tehty.

Niinpä kannustamme sinua siirtymään yli kaikista taipumuksista, joita sinulla ehkä on itsesi väärään identifioimiseen.

Siirry yli syyllisyydestä, ettet ollut enää vaimosi mies, kun se lakkasi sopimasta sinulle. Ja siirry yli tarpeesta julistautua nyt miehen kumppaniksi, puolustautuaksesi niitä vastaan, jotka sanovat sellaisen suhteen olevan väärä lapsille.

Lepää sen sijaan mukavasti jumaluutesi muistamisessa. Lepää siinä tiedossa, kuka oikeasti olet. Tämä totuus tuo sinulle syvemmän rauhan, rakkauden ja hyväksynnän tunteen, kuin olet koskaan ennen tuntenut.

Muista, ettei kyse ole sen kieltämisestä, kuka kerran olit tai kuka olet nyt. Sen sijaan kyse on kokonaisuutesi vilpittömästä hyväksymisestä, jotta voit ilmaista sisäisten maskuliini- ja feminiinienergioidesi ainutlaatuista sekoitusta.

Olet tullut syvempään ymmärrykseen sielusi halusta ilmaista itseään feminiinivirrassa. Ja vain se, että olet valinnut kokevasi tämän epäsovinnaisella tavalla ihmisenemmistöön verrattuna, ei merkitse, että henkisen olemuksesi ytimessä on mitään epäsovinnaista.

Ytimeltäsi olet edelleen se sama sielun innoittama yksilö, joka on inkarnoitunut moneen elämään. Sama rakastava olento. Itse asiassa olet aina kantanut elämästä toiseen tätä mahdollisuutta hoivaavan feminiinienergian upeaan virtaamiseen. Tämä aito ja herkkä energia on aina ollut tukemassa toisia, olet sitten ollut mies tai nainen, homo tai lesbo.

Olet tullut tähän elämään kera valtuutuksen sielultasi kokea hoivaavan feminiinienergian virtausta. Mutta olet tullut myös sulauttamaan sen yhteen toisen puolesi kanssa, mikä on maskuliinienergiasi. Ja olet tuomassa näitä kahta yhteen nyt oikein hyvin - omien standardiesi ja valintojesi mukaisesti, ei toisten sovinnaisuussääntöjen ja odotusten mukaisesti. Tämä on upea esimerkki elämisestä henkisen täysivaltaisuuden kera. Onnittelut!

Täysivaltaisuus ja seksuaalinen ilmaisu

Ja tämä toimii sinulla myös hyvin työssä, mitä teet urheiluopettajana. Se toimii sinulla, koska pystyt tuomaan tuon hoivaavan feminiinienergian toimintaan, mihin liittyy maskuliinienergian virtausta. Ne virtaavat hyvin yhdessä. Tämä on sinulle erittäin hyvä ilmaisutapa ammatillisesti. Sielusi rohkaisee sinua jatkamaan tässä ammatissa niin kauan, kuin nautit siitä.

Mutta sielusi kannustaa sinua myös tuomaan saman maskuliini- ja feminiinienergioiden tasapainon muille elämäsi alueille. Sinua kannustetaan tuomaan tämä tasapaino myös suhteisiin, joita sinulla on nykykumppanisi, entisen vaimosi ja lastesi kanssa.

Kun alat tuoda tätä ainutlaatuista energiatasapainoasi elämäsi muille alueille, muistaen myös jatkuvasti jumaluutesi, niin huomaat, että suuri osa syyllisyydestä ja hämmennyksestä alkaa hävitä ja se selkeys palaa, miten voit käsitellä näitä elämäsi osia.

Kumppaneillasi, sekä entisellä että nykyisellä, on paljon vaikutusvaltaa sinuun. Ja tämän vuoksi olet antanut ajaa itsesi päätöksiin, joihin et ole aina tyytyväinen. Sielusi kannustaa sinua nyt siirtymään pois tästä. Siirtymään pois sellaisten päätösten tekemisestä, jotka perustuvat toisten odotuksiin sinusta.

Itse asiassa tällä hetkellä todellisessa elämäsi haasteessa ei ole kyse seksuaalisesta suuntautumisestasi. Kyse on henkisestä täysivaltaisuudesta. Kyse on jumalaisesta oikeudestasi määrätä itse valitsemastasi rakkauspolusta.

Jos kohtelet sitä sellaisena, niin taas kerran, suuri osa hämmennyksestäsi häviää.

Muistuta itsellesi, että jumaluutesi suunnattomuudessa - mikä on todellinen identiteettisi - valitset oman rakkauspolkusi täällä maan päällä. Olet rakkaussuhteessa miehen kanssa. Kuitenkin valitset myös rakastavasi lapsiasi niin, kuin välittävä isä rakastaisi. Ja tämä on tärkeää sinulle.

Sinua ei vaadita uhraamaan kumpaakaan näistä yhteiskunnallisen sovinnaisuuden alttarille. Hyväksy sen sijaan täysivaltainen oikeutesi valita itselläsi toimiva rakkauspolku ja sitten puolusta tätä suhteissasi - nykyisen kumppanisi, entisen vaimosi, lapsiesi ja perheesi kanssa. Uskalla tuoda elämäsi yhteiskunnallisesti sovinnaiset ja epäsovinnaiset tekijät yhteen, jos tämä tuntuu oikealta sinusta, ja etsi sitten tasapaino, joka toimii sinulla.

Älä yritä miellyttää toisia, vain päästäksesi eroon syyllisyydestä, mitä tunnet elämäsi valinnoista. Anna sen nyt mennä. Vain päästä siitä irti.

Ytimessäsi tiedät, kuka olet. Ymmärrät jumaluutesi. Anna sen nyt tulla ulos maailmaan ja anna sen olla päätöstesi perusta. Sitten kun teet tämän, huomaat, että suhteet joita sinulla on lastesi, nykyisen kumppanisi ja entisen vaimosi kanssa, toimivat aivan hyvin. Ja pystyt kertomaan heille omalla ainutlaatuisella tavallasi, miten paljon rakastat heitä ja miten paljon he ovat osa elämääsi.

Tämä on siis periaatteessa viestimme sinulle tänään ja kannustamme sinua tuomaan tämän ymmärryksen päätöksiin, joita teet nyt.

Haluaisin kiittää sinua, rakas ystäväni, että rohkeasti päätät kulkea rakkauden polkua kaikista niistä haasteista huolimatta, joita olet kohdannut homomiehenä.

Olen Saint Germain ja olen aina täällä tukemassa sinua.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >