HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain5.10.2010 - Kysy Saint Germainilta: Henkisen polun kulkeminen

5.10.2010 - Kysy Saint Germainilta: Henkisen polun kulkeminen

KYSY SAINT GERMAINILTA: HENKISEN POLUN KULKEMINEN

Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack ( www.joyandclarity.com)
5.10.2010 Cluj-Napoca, Romania
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tässä on kysymys asiakkaalta, joka kysyi Saint Germainilta, miten pysyä henkisesti keskittyneenä, samalla kun yrittää selviytyä matalasta energiatasosta ja masennuksesta.

Kysymys; Yritän kulkea henkistä polkua, mutta minulla on rankkaa masennuksen kanssa ja minusta on vaikeaa tehdä yhtään mitään. Onko lääkitys oikea ratkaisu vai onko jokin henkinen tapa kukistaa tämä?

Saint Germain: Rakkaani, haluaisin puhua masennuksestasi.

Sinä ja monet muut olette kohdanneet henkisellä polulla hyvin matalan energiatason hetkiä, erityisesti kun tunnette pakahtuvanne transformaatioprosessin intensiivisyyteen. Tämän intensiivisen prosessin käsittelemiseksi ja sen tekemiseksi tavalla, joka palauttaa luottamuksesi ja uskosi toimivaan elämään, on vain yksi ratkaisu. Sinun on käytävä se läpi. Sinun on kuljettava pelon läpi ja ohitettava se. Sinun on tartuttava tuskallisiin ja pelottaviin kysymyksiin, joita nousee sisältäsi, ja sitten mentävä niiden tuolle puolen.

Mutta miten se tehdään? Silloin kun masennut, kiinnität identiteettisi mukana oleviin monimutkaisiin kysymyksiin ja sitten tukkeudut. Sen sijaan, että välttelet näitä kysymyksiä, koska ne ovat tuskallisia ja se voi näyttää helpommalta, sinun täytyy ottaa aktiivinen rooli niiden muuttamisessa.

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että sinä ET ole yhtä kuin kokemuksesi. Pelottavat tai tuskalliset kokemukset voivat saada samaistumaan niihin vahvasti. Trauma on sellaista luonteeltaan. Mutta sinun on muistutettava itsellesi, että se kuka todellisuudessa olet, ei ole näiden kokemusten tulos. Sinun on kiillotettava jumaluutesi peili, jotta voit nähdä taas itsesi.

Aivan kuin peili joka on kerännyt pölyä ullakolla liian pitkään, niin ennen kuin voit nähdä taas heijastuksesi, ennen kuin voit nähdä itsesi taas kerran todellisena, sinun on päästettävä irti väärästä samaistumisestasi traumaan.

Tiedä, että kun päästät irti samaistumisestasi traumaan, palautat luottamuksen jumaluuteesi - siihen Jumalan lapseen, joka olet.

Jos tunnet tarvetta tutkia terapeuttista hoitoa masennukseesi, neuvoisimme sinua työskentelemään sellaisen henkilön kanssa, joka ei ole pätevä vain ammattitaidoltaan, vaan joka myös ymmärtää, että minkä tahansa vaivan ydinsyyn hoitaminen henkisellä tasolla antaa parhaan mahdollisuuden pysyvään parantumiseen.

Neuvoisimme sinua myös pitämään masennusta osanasi, mitä sinun on muistettava nyt rakastaa, ei minään kukistettavana. Muista, että rakkaus on suurin parantava voima universumissa ja että se on välittömästi käytössäsi koko ajan. Kutsu sitä itseesi nyt ja siitä tulee jatkuva kumppanisi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >