HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain21.8.2010 - Saint Germain: "Apua kaivataan - vakaa työpaikka kera sielutarkoituksen"

21.8.2010 - Saint Germain: "Apua kaivataan - vakaa työpaikka kera sielutarkoituksen"

SAINT GERMAIN: "APUA KAIVATAAN - VAKAA TYÖPAIKKA KERA SIELUTARKOITUKSEN"

Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack ( www.joyandclarity.com)
21.8.2010 Cluj-Napoca, Romania
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Seuraava on osa erään asiakkaan sielutarkoitustulkintaa. Se alkaa tärkeällä astrologisella informaatiolla asiakkaan sielutarkoituksesta ja päättyy Saint Germainin kanavoituun viestiin.

Rakas Saint Germain, rakastan terveys- ja ravitsemusalaa, mitä olen opiskellut collegessa, mutta vihaan paikkaa, missä olen töissä. Se on opetusympäristö eikä se vain tunnu oikealta. Opiskelin tätä alaa vain miellyttääkseni vanhempiani. Olisin halunnut tehdä jotain taiteellisempaa. Tarpeetonta kai sanoa, että minua pelottaa irtautua omilleni nyt eikä minulla ole tarvittavaa todistusta konsultointityön tekemiseen. Minulla ei ole ylimääräistä aikaa hankkiakseni todistuksen, koska olen yksinhuoltajaäiti. Tunnen olevan täysin jumissa. Ulkopuolisesta maailmasta näytän valtavan menestyneeltä. Mutta sisällä hajoan elämänpolkuun liittyen. Tunnen, että nämä ristiriidat ovat yhteydessä myös ylisyömiseeni. Voitteko auttaa minua? Kiitos paljon.

Sieluntarkoitus ja työtyytyväisyys astrologisella kartallasi

Hei, nimeni on Dan. Haluaisin kertoa sinulle saman tein, että luultavasti paljastavin asia sielutarkoituksesta on kuunsolmujen sijainti syntymäkartallasi. Kuunsolmut ovat astronomisia suuntia avaruudessa, joilla on tärkeä astrologinen merkitys - ne ovat sielutarkoituksen upeita indikaattoreita. Tulkintaa varten teimme syntymäkarttasi rinnalle lohikäärmekartan. Tämä toi kuunsolmut erityisesti esiin ja teki paljon helpommaksi tarkastella sielusi tarkoitusta tässä elämässä.

Ensimmäisenä kannattaa mainita, että tässä elämässä sielusi kannustaa sinua miettimään eroa epäitsekkään palvelemisen ja tarpeettoman uhrautumisen välillä. Miten tämä voisi ilmentyä? No, tässä tapauksessa sinusta saattaa tuntua, että rakkautesi terveys- ja ravitsemusasioita kohtaan on tarpeettomasti uhrattu palvelemaan toisten tarpeita tai tuntemaan, että voit miellyttää heitä. Tämä ei enää toimi sinulla, kuten jo tiedät.

Tässä elämässä sielusi muistuttaa sinulle, että sinulla on kyky palvella muita tekemällä sitä, mitä rakastat, ja se rohkaisee sinua olemaan uhrautumatta vain miellyttääksesi toisia. Sielusi ei koskaan pyydä sinua uhraamaan itseäsi tai elämäniloasi ja -intohimoasi - palvelemaan toisia vain velvollisuuden tunteesta. Sen sijaan sielusi kannustaa sinua olemaan ensin itsesi palveluksessa, rakastamaan itseäsi ensin ja sitten pelotta tekemään sitä, minkä tekemistä rakastat. Se pyytää sinua olemaan myös taipumatta tai tekemättä myönnytyksiä tässä tärkeässä kohdassa uhraamalla itsesi tai kiinnostuksenkohteesi miellyttääksesi muita … (astrologinen tulkinta jatkuu).


Saint Germainin viesti

Tervehdys, rakas ystävä. Olen Saint Germain. On täällä yhdessä henkioppaidesi ja -ystäviesi kanssa. Olemme rinnallasi - valmiina puhumaan sinulle, tervehtimään sinua, toivottamaan sinut tervetulleeksi ja rohkaisemaan sinua.

Kyllä, elämässäsi on nyt tärkeä aika. Tiedämme, että kamppailet päästäksesi sen läpi ja että pyydät vastauksia. Mutta ennen kuin näitä vastauksia voi tulla sinulle, haluaisimme kehottaa sinua pysähtymään nyt hetkeksi ja hengittämään kanssani. Hengitä syvään. Kehotan sinua hengittämään sisään elämää, hengittämään sisään elämän iloa ja toivottamaan tervetulleeksi sen, mitä sinulle on seuraavana tulossa.

Kyllä, ystäväni. Olet kertonut meille monta kertaa, että tunnet olevasi jumissa, että tunnet pelkoa ja hämmennystä tästä tilanteesta työelämässäsi. Muistutamme sinulle, että etsit lohtua ja ravintoa ammatistasi ja työsuhteistasi, koska sinulta kiellettiin tämä kotona. Tässä ei ole mitään syyttelyä tai tuomitsemista. Se on vain informaatiota, mitä voit käyttää ymmärtääksesi paremmin omaa tilannettasi ja parantaaksesi lopulta sen.

Tiedämme, että tunnet olevasi jumissa ja pelkäät, koska työsi ja urasi ei tue sinua tavalla, mitä tarvitset syvällä sisälläsi. Ja nyt käännyt sen ainoan tavan puoleen, millä osaat hoivata itseäsi, mikä on sinulla jollain lailla lohtua antavien ruokien ylisyöminen. Ja tämä on yksi pääsyy painosi nousemiseen, kuten jo epäilitkin. Kyse on eräänlaisesta tiedostamattomasta kompensoinnista. Olet lihonut, koska sinun on hoivattava itseäsi rakastavalla lempeydellä, hyväksynnällä ja tunnustuksella sitä upeaa olentoa kohtaan, joka todellisuudessa olet. Ja koska tätä ei tule keneltäkään ympärilläsi - ei perheeltäsi, työtovereiltasi tai työnantajaltasi - tämä saa sinut tyydyttämään tunnetuen tarpeesi korvikkeella. Ja tuo korvike on fyysinen ruoka.

Mutta nyt alat käsittää, että tällainen lohtu ei ole etsimääsi tukea. Tämä lohtu pitää sinut vain samassa paikassa. Se ei ole tunnetukea, mitä haluaisit saada toisilta, eikä se ole rauhaa, mitä itsensä rakastaminen ja hyväksyminen toisi sinulle. Sen sijaan se on valheellista lohtua jatkamisesta samalla polulla, jatkamisesta jollain itsellesi tutulla, mutta se ei ole todellisuudessa korkeimman intressisi mukaista. Eikä se ole sielusi intressin mukaista. Sielusi kannustaa sinua lopettamaan tämän nyt ja siirtymään johonkin parempaan.

On välttämätöntä, että hoivaat ja rakastat itseäsi sekä olet ystävällinen itsellesi nyt ja että hyväksyt itsesi sellaisena, mikä todellisuudessa olet - Jumalan lapsi ja myös Jumala. Silloin kun olet valmis hyväksymään totuuden ydinjumaluudestasi, huomaat, että merkittäviä muutoksia alkaa tapahtua olemuksesi syvyyksissä. Nämä muutokset juurtuvat ja alkavat etsiä ilmaisua myös ulkoisessa maailmassasi. Ja eräänä päivänä käsität, että olet täysin transformoitunut.

Haluaisin kannustaa sinua ottamaan tämän askel kerrallaan ja olemaan odottamatta välitöntä helpotusta tai välittömiä tuloksia. Teet työtä syvällisen sisäisen muutosprosessin kanssa. Jos keskityt tavoitteeseen tai lopputuloksiin, kuten välittömään painonpudotukseen tai läheistesi suurempaan arvostukseen, sinulta menee ohi tämän transformaation taika. Transformaatiossa on kyse prosessista, ei lopputuloksesta. Ulkoisia tuloksia tulee, koska olet sallinut itsesi kokea täysin sisäisen muutosprosessin.

Kyllä, rakas ystävä, tämä prosessi on nyt tärkeä osa sielusi tarkoitusta. Ja sitä on laiminlyöty monta vuotta niiden vaatimusten vuoksi, joita sinulle on asetettu pakosta palvella toisia, samalla kun olet uhrannut itsesi ja kiinnostuksesi.

Nyt tarvitset rakkautta ja huomiota sielultasi ja korkeammalta itseltäsi. Sisäinen lapsesi huutaa sinua antamaan sille tällaista hoivaa, rakkautta ja huomiota. Tätä se tarvitsee nyt. Kiinnitä huomiota tähän sisäiseen ääneen.

Olemme rinnallasi yötä päivää, hetkestä toiseen ja kannustamme sinua nyt erittäin paljon keskittymään itseesi ja olemaan itsesi kanssa ensin. Kun teet tämän, huomaat, miten suhteesi toisiin muuttuvat myös ja niistä tulee helpompia. Suhteesi uraasi ja ammattiasi kohtaan muuttuu myös. Sinulle tulee selvemmäksi, mikä tukee sinua siinä ja mikä ei. Ja sitten kykenet valitsemaan uudestaan. Älä pakota tai työnnä itseäsi tähän päätökseen vielä. Vain salli sisäisen transformaatioprosessin tapahtua nyt, oman sydämesi rakastavassa suojassa.

Tämä on viestimme sinulle tänään, rakas ystäväni. Voit tuntea niiden muutosten rohkaisevan itseäsi, joita tapahtuu elämässäsi. Olet jo astunut kynnyksen yli uuteen elämään. Ole rohkea ja iloinen.

Rakastamme ja kannustamme sinua ja olemme sinua varten elämäsi jokaisella hetkellä. Olemme ystäviäsi ja tuemme sinua aina.

Olen Saint Germain ja sinua rakastetaan syvästi.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >