HomeViestejäAlexandra Mahlimay ja Dan Bennack - Saint Germain15.9.2010 - Kysymyksiä Saint Germainille

15.9.2010 - Kysymyksiä Saint Germainille

KYSYMYKSIÄ SAINT GERMAINILLE

Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack ( www.joyandclarity.com)
15.9.2010 Cluj-Napoca, Romania
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Vastauksia lukijoiden ja kurssilaisten kysymyksiin.

Olen peloissani ja levoton, koska olen lopettamassa intiimin suhteen, rakkaussuhteen. Voisinko saada opastusta Saint Germainilta? Kiitos.

Saint Germain: Kyllä, ihmiskokemuksessa on hyvin yleistä tuntea levottomuutta aina, kun merkittävä loppuminen tapahtuu rakkaussuhteessa. Tämänhetkiset tunteesi ovat täysin ok. Elämässäsi tapahtuu tärkeä irtipäästäminen ja sinun pitäisi kunnioittaa sitä.

Sinä ja monet kaltaisesi kohtaatte syvimmät pelkonne aina, kun rakkaudelle rakennettu suhde loppuu. Vaikka se on palvellut tarkoituksensa, on kätkettyä pelkoa siitä, että rakastavan suhteen loppuminen on merkki rakkauden epäonnistumisesta.

Tämä ei tietenkään ole totta. Se on puhdasta egon puhetta eikä mitään muuta.

Tunnistat tämän pelon puhumasta kielestä. Ego vastaa aina rakkauteen pelolla. Ja tätä tunnet nyt. Pelkoa ja huolta.

Totuus on, että kaikki suhteet palvelevat rakkauden tarkoitusta, vaikkei sitä aina tunnisteta. Ei voi olla toisin, sillä rakkaus on kaikki mitä on.

Silloin kun sinun on aika kasvaa rakkauden arvostamisessa, päästät hyvin luonnostaan irti niistä suhteista, jotka eivät enää palvele kapasiteettiasi kokea rakkautta. Mutta tämä ei merkitse, että rakkaus on pettänyt sinut tai että olet epäonnistunut rakastamaan täysin. Se merkitsee vain, että kasvat ja kehityt kapasiteetiltasi kokea rakkautta.

Salli näin olla päästämällä irti suhteistasi rakastaen, kunnioittaen, arvostaen ja kiitollisuutta tuntien ja sitten odottamalla kärsivällisesti seuraavan, korkeamman rakkausmuodon tulemista elämääsi - ilmaistaan se sitten suurempana aikana ja tilaisuutena rakastaa itseäsi tai muuten uutena tilaisuutena rakastaa toista ihmistä ja saada rakkautta myös tuolta ihmiseltä.

Ja tämä on aikaa, jolloin voit katsoa pelkoja, mutta olla joutumatta niiden pauloihin. Pelkojen tarkasteleminen, uskomatta niiden todenperäisyyteen, sallii sinun tehdä muutoksia ja korjauksia siihen tapaan, miten näet suhteen ja mitä se voi tuoda sinulle.

Kannustan sinua siirtymään pelkojen läpi luottavaisena sen sijaan, että juokset niitä karkuun. Näin voit nähdä upean rakkauskapasiteetin, joka sinulla on ja jonka pelkosi kätkevät sinulta. Kannustan sinua myös vastustamaan houkutusta langeta draamaan tämän tilanteen osalta, koska se ei palvele sinua.

Muista, että loppumiset ja alkamiset ovat erottamattomia kosmisissa ja inhimillisissä kierroissa. Kun olet aulis päästämään irti jostain, mikä ei enää palvele korkeinta hyvääsi, luot mahdollisuuden täyttyä jostain vieläkin paremmasta. Tämä on henkinen laki.

Etsi tapoja käsitellä levottomuuttasi, jottet lankea ajattelemaan tai tuntemaan, että sinä tai kumppanisi olette tehneet jotain väärin. Vältä syyttelyä. Se ei palvele sinua.

Sen sijaan yritä löytää hiljaisia hetkiä itsesi arvostamiseksi ja sen tunnistamiseksi, että olet täysin rakastettu, täydellinen ja kokonainen - juuri sellaisena kuin olet. Mikään ei ole muuttunut eikä muutu jumalaisen olemuksesi ytimessä.

Olen Saint Germain ja sinua rakastetaan syvästi.

Rakas Saint Germain, puhuisitko myötätunnosta itseä kohtaan? Tarvitsen sitä hyvin paljon.

Saint Germain: Rakkaani, tämä on tosiaan hyvin tärkeä osa ihmiskokemusta. Myötätunto on todella perusoppitunti, joka teidän kaikkien on opittava ollessanne täällä maan päällä. Ketään ei vapauteta siitä - ei edes mestareita.

Kuten ehkä muistat tämän päivän nettilähetyksestä, myötätunto auttaa sinua korvaamaan pelkosi sillä, mitä syvästi rakastat itsessäsi. Miksi et siis aloita tästä? Tiedän, että olet pyytänyt tätä jonkin aikaa. Kutsun sinua siis astumaan sydäntilaasi ja viettämään hetken siellä hiljaisuudessa.

Sydäntilassasi voit tarkastella kaikkia pelkojasi, joita ehkä tulee esiin. Tarkkaile niitä. Älä kuitenkaan määrittele itseäsi niillä. Pysy keskittyneenä rakkauteen, mikä virtaa sydämestäsi, ja sitten tunne, mitä sinulle tapahtuu, kun et tuomitse mitenkään itseäsi mistään elämäntilanteesta, missä olet parhaillaan tai mitä olet kokenut aiemmin. Vain katsele näitä tapahtumia sydämesi myötätuntoisin silmin ja salli itsesi kokea se, mitä tulee esiin.

Nimittäin päästäessäsi irti kaikesta tuomitsemisesta, mitä sinulla on ehkä itseäsi kohtaan, elämästäsi tulee avoin tila sen rakkauden vastaanottamiseen, mitä virtaa jumaluudestasi ihmiskokemukseesi.

Kehostasi tullee pyhä astia, mikä vastaanottaa rakkautta Jumalalta, mikä olet. Kehosta tulee alkemistinen sulatusastia, mistä olet ehkä kuullut, ja sitten mitä taianomaisimpia transformaatioita voi tapahtua sisälläsi. Alkemia on - suositun uskomuksen vastaisesti - ennen kaikkea tietoisuuden muuttumista.

Silloin kun et tuomitse itseäsi tai elämänkokemuksiasi mitenkään, niin kehosi, mielesi ja sydämesi voivat vastaanottaa esteettä ääretöntä rakkautta, mitä virtaa suoraan sinuun ja voitelee sinua kaikkein pyhimmällä siunauksella.

Tunne kannustus jatkaa sitä, mitä olet tekemässä, ja luota, että asiat liikkuvat kohti suuremman rakkauden ja ilon kokemista elämässäsi. Sinua rakastetaan syvästi.

Olen Saint Germain.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >