HomeViestejäSteve RotherToukokuu 2016 - 90 päivän muistaminen - jälleenyhdistyminen itsen kanssa

Toukokuu 2016 - 90 päivän muistaminen - jälleenyhdistyminen itsen kanssa

90 PÄIVÄN MUISTAMINEN – JÄLLEENYHDISTYMINEN ITSEN KANSSA
 
Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Toukokuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys Kotoa teille kaikille.
 
Energianne on pannut liikkeelle kokonaan uuden maailman. Maailman johon vasta alatte laajentua ja jota alatte tutkia täysin uudella tavalla. Tervetuloa uudelle maaplaneetalle. Kerromme teille tämän, koska katselemme kaukaa, katselemme etäältä ja voimme nähdä suuremman kuvan kuin useimmat teistä, ja se on ehdottomasti kaunis.
 
Kerromme teille, että kuten olemme maininneet aiemmin, monet lähtevät näinä aikoina. Se on luonnollinen prosessi, sillä on monia, jotka ovat saaneet työnsä tehtyä. He ovat valmiita sen osalta, mitä tulivat tekemään, ja heitä tarvitaan muualla. He voivat pysyä maisemissa, jos haluavat, mutta usein he eivät kykene maadoittumaan samalla tavalla ja monet heistä palaavat Kotiin. Teidän pitäisi muistaa nyt, että ihmiset juhlivat syntymää ja surevat kuolemaa. Me teemme päinvastoin. Kyllä, teillä on kaikki ystävänne Kotona. Sitä hyvin harvat muistavat ollessaan tällä planeetalla. Kun palaatte Kotiin, muistot palaavat.
 
Sanokaamme, että siihen saakka ikään kuin kuljette katua pitkin keskittyen siihen, mihin menette tai mitä teette, kunnes yhtäkkiä joku tulee luoksenne ja saatte katsekontaktin. Aivonne eivät löydä tiedostoa tästä ihmisestä etsiessään muistipankeista, mutta kuitenkin sielunne tuntevat toisensa hyvin ja näette itsenne hänen rakastavien silmiensä kautta. Tuolla hetkellä muistatte.
 
Kun tämä henkilö puhuu, sydämenne täyttyy uskomattomista muistoista, jotka koskevat yhteisistä elämistänne ja siitä, miten olette työskennelleet hänen kanssaan monissa elämissä. Olette ehkä hypänneet jälleentapaamisen yli tässä inkarnaatiossa, mutta tämä on itse asiassa erittäin rakas ystävä, jota ette tienneet kaivanneenne hyvin paljon ennen tätä. Teillä on hyvin monia näitä suhteita Kotona. Verho estää teiltä tuon muiston. Ette voi olla vuorovaikutuksessa kaikkien näiden olentojen kanssa, joita tunnette kaikista inkarnaatioista, joten valitsette vain muutaman, joiden kanssa teette sopimuksia ja luotte yhteyksiä, ja sitten tulette sisään ja alatte herätä unesta. Ehdottomasti hämmästyttävää katsottavaa meille.
 
Yhteydet joita olette muodostaneet, rakkaat ystävät, ylittävät kovasti ymmärryksenne ja kaiken tämän, ja nyt alatte nähdä sen. Tämä on kaunis osa. Jokaiselle ihmiselle tulee tilaisuus muodostaa syvempi yhteys verhon toiselle puolelle, ja se tulee seuraavien kolmen kuukauden kuluessa. Tuota kolmen kuukauden ikkunaa eivät määrittele kellot tai kalenterit, vaan jokainen yksilö, kun hän on valmis astumaan siihen.
 
Kolme kuukautta tilaisuuksia nähdä henkenne todellisuus
 
Elämänne seuraavien kolmen kuukauden aikana teillä kaikilla on tilaisuuksia, jolloin verho vedetään sivuun riittävän pitkäksi aikaa saadaksenne tämän kokemuksen. Tätä kolmen kuukauden jaksoa eivät laske kellot tai kalenterit, vaan te jokainen, kun annatte merkin, että olette valmis.
 
Nämä ovat muistoja, sillä alatte muistaa Kodin samalla tavalla, kuin katua pitkin kulkeva ihminen tunsi teidät ja salli teidän muistaa itsensä. Teillä on monia syviä yhteyksiä, joita olette muodostaneet monissa elämissä, mutta ette tässä inkarnaatiossa, joten monet teistä huomaavat asettavansa uudelleen fyysisen ja henkisen energiansa. Tästä tulee taianomaista.
 
Tarkkailkaa näitä tilaisuuksia, rakkaat ystävät. Niiden ei lainkaan tarvitse olla traumaattisia. Niiden ei tarvitse tapahtua auto-onnettomuuden tai sairauden tai jonkin tällaisen aikana. Jos järjestätte sen niin ja ilmaisette aikomuksenne, seuraavien kolmen kuukauden aikana verho voidaan vetää sivuun useita kertoja, ja tämä on lahjamme teille monin tavoin, koska se auttaa teitä muistamaan ja tämä selkeyttää polkuanne korkeammassa harmoniassa. Teillä olisi kaikki nämä ominaisuudet ettekä olisi enää koskaan surullinen, koska olette keränneet hyvin paljon informaatiota monista elämistä.
 
Ja kuitenkin kun teeskentelette olevanne ihminen, astutte tähän energiaan ja otatte pois siipenne, verho erottaa ja teillä on inkarnaatio rajallisessa muodossa – erittäin vaikeaa, ja kuitenkin pärjäätte erittäin hyvin tässä. Pystytte levittämään valoa monipuolisesti sen vuoksi, kuka olette.
 
Vuorovaikutus ystävien kanssa Kotoa
 
Seuraavat kolme kuukautta tarjoavat teille näitä tilaisuuksia. Miltä tämä tarkkaan ottaen näyttää? Sitä on vaikea sanoa, koska jokaisella ihmisellä se saattaa olla vähän erilaista, mutta voimme myös kertoa, että tiedätte, kun se tapahtuu. Nimittäin yhtäkkiä saatatte nähdä jonkun tai muistaa jonkun hyvin selvästi ja tunnette hänen äänensä vaihtelun, hänen äänensä soinnin ja syvyyden, hänen käyttäytymisensä, hänen halauksensa ja kaiken hänestä – mutta ette ehkä löydä häntä maan päältä. Sitä tapahtuu nyt.
 
Miksi hän haluaisi tehdä tämän? Miksi olennot joka jätitte Kotiin, haluaisivat tulla sisään ja olla vuorovaikutuksessa kanssanne, kun olette fyysisessä muodossa? Koska hän tietää voivansa auttaa teitä muistamaan vain pienellä muistokosketuksella elämistä, joita hänellä on ollut kanssanne. Hän voi muuttaa energiakenttäänne hieman siihen paikkaan, missä muistot voivat tulvia takaisin omaan olemukseenne siitä, kuka olette, ja vuorovaikutuksesta jota teillä on ollut monta kertaa. Hengittäkää, rakkaat ystävät, ja sallikaa tämän integroitua täysin elämäänne.
 
Ilo jota on edessänne, on paljon syvempää, kuin voitte kuvitella, ja te kaikki astutte ihmisinä tähän tiukasti ja vapaasti. Nauttikaa sen joka osasta. Jotkut näistä ovat hetkellisiä väläyksiä. Jotain voi tapahtua, saatte ehkä muiston tai vilauksen kasvoista, joita ette tunne, ja sitten jatkatte päivittäistä elämäänne tyypillisesti. Kerromme teille, että vain pienellä itsehavainnoinnilla, vain pienellä yhdistymisellä ja heräämisellä, voitte löytää täysin uuden aspektin ja muistaa ystäviä, jotka jätitte Kotiin. Tämän jälleentapaamisen on aika tapahtua, ja kerromme teille, että on kolmen kuukauden, 90 päivän jakso, jolloin koette näitä upeita verhon avautumisia.
 
Osaamme juhlia
 
Olette aina pyytäneet tätä. Olette pyytäneet vetämään verhon sivuun, jotta voisitte muistaa Kodin, eikä se ole täysin mahdollista maan päällä, sillä jos vetäisimme verhon sivuun, menisitte kaikki Kotiin. Ketään ei olisi täällä maaplaneetalla. Oivaltaisitte jokainen, että tämä on peliä, jota pelaatte, ja astuisitte pelistä henkenne todellisuuteen. Nyt voitte pelata tätä peliä ja saada näitä pieniä hetkiä ja muistoja. Jotkut teistä pystyvät tutkimaan sitä ja pitämään tuon muistamishetken vähän pidempään. Mutta pyydämme teitä, rakkaat ystävät, maadoittamaan sen, kun tämä tapahtuu teillä ja saatte muistoja, takautumia. Yrittäkää tuoda esiin tuon ihmisen ydinolemus, joka on sen takana, koska hän on ystävänne.
 
Teillä on verhon toisella puolella hyvin monia rakkaita ystäviä, jotka olette unohtaneet. Teidän oli välttämätöntä unohtaa. Itse asiassa he sanoivat teille: "Älä muista minua tässä seuraavassa elämässä. Otamme sinut kiinni seuraavalla kierroksella. Olemme paikalla, kun tulet Kotiin. Juhlimme sinua Kotona niin, ettet enää koskaan unohda sitä – ennen kuin menet taas sisään." Kerromme teille, että sitä tapahtuu enemmän, kuin voitte kuvitella, sillä maan päällä juhlitte syntymää ja surette kuolemaa.
 
Kaikkien ominaisuuksien tuominen takaisin
 
Kun ihminen jättää kehonsa ja palaa Kotiin, tapahtuu sopeutuminen. Kutsuimme sitä aiemmin "sopeutumisjaksoksi", mutta todellisuudessa verhon toisella puolella ei ole aikaa, joten on erittäin vaikea laittaa sitä johonkin kategoriaan tai sanaksi, joka kuvaisi sitä. Kun tuo sopeutuminen on tehty – ja useimmiten se on vain herääminen, kauneuden näkeminen ja yritys laittaa se entiseen ajatteluprosessiinne. Melko pian kun on yritetty ja yritetty ja yritetty laittaa asioita yhteen ja saada tolkkua siitä, pudotaan sydämeen ja vain tiedetään. No, pyydämme teitä tekemään sen.
 
Teille tulee näitä lyhyitä hetkiä, jolloin voitte nähdä jotain, saada muiston tai ladata informaatiota Kotoa. Se tapahtuu jokaiselle teistä seuraavien kolmen kuukauden aikana, kun laitatte sen liikkeelle – ja joillekin teistä se tapahtuu monta kertaa. Verho ohenee tämän seuraavan pyörähdyksen aikana, ja se antaa teille tilaisuuden tuoda läpi ja muistaa … ei muistaa ainoastaan tuoden takaisin muistiinne, vaan myös tuoden takaisin yksittäisiä jäseniä ja laitatte ne takaisin yhteen. Tätä te olette.
 
Miten voimme auttaa teitä muistamaan ja tuomaan kaikki ominaisuutenne takaisin? Auttamalla teitä muistaman ne, jotka jätitte taakse verhon toiselle puolelle. He tekevät työtä, he odottavat ja etsivät näitä hetkellisiä taukoja energiakentässä, jolloin he voivat saada rakkautensa perille teille. Kulkekaa kolme kuukautta, 90 päivää, täysin odottaen ihmeitä suoraan edessänne ja katselkaa niitä, kun niitä alkaa ilmestyä eteenne kaikin tavoin.
 
Kolme kuukautta fyysisen energianne uudelleenasettamiseen
 
Rakkaat ystävät, teillä on hyvin paljon energiaa täällä, kun pelaatte tätä peliä, jossa teeskentelette olevanne ihminen, mutta teidän täytyy myös käsittää, että olette hyvin rakas henki. Energiaanne on kaivattu. Koti ei ole ollut entisensä siitä saakka, kun lähditte, joten siksi juhlimme niin paljon – emme ainoastaan juhli polkuanne ja valintojanne maan päällä, vaan yritämme auttaa teitä uskaltamaan ottaa nuo askeleet, vaikkette voikaan nähdä, minne jalkanne osuu. Ette tiedä lopputulosta, ja joskus olette hyvin huolissanne siitä, mutta jatkatte kuitenkin liikkumista. Tämä on yksi tärkeä asia, jota pyydämme teitä tekemään, koska useita asioita tapahtuu näinä kolmena seuraavana kuukautena.
 
Teillä ei ole ainoastaan tilaisuutta, jolloin verho ohenee ja voitte kurkistaa sen läpi, vaan teillä on myös tilaisuus asettaa uudelleen fyysinen energianne. Se riippuu kustakin teistä. Jos haluatte niin olevan, sanokaa se ääneen kolme kertaa. Kolmessa on taikaa – tosiasiassa huomaatte, että kaikki on rakennettu kolmosille. Kaikki on kolmella jaollista sitten, kun näette kaikki aika- ja paikkaulottuvuudet. Tämän ollessa järjestyksessä tietäkää, että voitte sanoa tämän kolme kertaa erittäin kovaa, ja tämä laittaa sen tunteisiin, joista se voi tunkeutua eri värähtelytasoille ja eri aika- ja paikkaulottuvuuksiin.
Näin tehdessänne annatte periaatteessa luvan niille, jotka jätitte taakse, täyttää teidät valolla. Ilmaisette aikomuksenne.
 
Rakkaat ystävät, varoitamme nyt teitä: älkää ottako tätä kevyesti tai teeskennelkö, että se on peliä, koska tehtyänne tämän tunnette muutoksen eikä ole paluuta. Se on hyvin taianomainen tilaisuus nähdä itsenne Kodin perspektiivistä vielä kehossa ollessanne. Nauttikaa tästä, ja kun se tapahtuu, yrittäkää kiittää. Ennen kaikkea tuokaa mukaan kiitollisuus. Sitten kun muistatte näitä energioita Kotoa, jotka olette tunteneet aiemmin, sen rakkauden jonka olette jakaneet näiden olentojen kanssa, mikä auttaa teitä muistamaan todellisen olemuksenne, niin kiittäkää. Kiittäkää suoraan heitä ja katsokaa, mitä tapahtuu.
 
Kolme ihmeiden kuukautta
 
Kolme seuraavaa kuukautta ovat verhon ohenemista useilla alueilla. Näette myös omien luomiskykyjenne parantuvan näiden kuukausien aikana. Jotkut teistä ovat hyvin kiinnostuneita tästä, kun katselemme teitä Kotoa. Teidän täytyy ymmärtää, ettei meillä ole egoa, jota meidän on käsiteltävä, eikä meillä ole joitain ominaisuuksia ja niitä tyypillisiä pelejä, joita te pelaatte maaplaneetalla, joten meidän on vaikea aina ymmärtää täysin, mitä tarpeenne ovat. Te määrittelette ne erityisesti joka hetki, joten sanokaa ne ääneen. Sallikaa niiden toteutuminen uudella tavalla – sallikaa ihmeiden alkaa tulla, koska seuraavien kolmen kuukauden aikana on pitkä rivi ihmeitä, jotka ovat odottaneet, että olette valmis lähtemään liikkeelle. Kun aloitatte, kun hyväksytte yhden elämäänne, kiittäkää ja maadoittakaa se, niin se avaa oven kaikille muille.
 
Oletteko koskaan elänyt synkronistisesti, jolloin kaikki mitä tarvitsitte, ilmestyi sillä hetkellä, kun tarvitsitte sitä? Oletteko valmis aloittamaan työskentelyn sen kanssa? Oletteko valmis luopumaan kamppailusta, koska tämä on yksi asia, mitä se vaatii? Rakastavat vanhempanne ovat opettaneet teille totuuden, joka toimi erittäin hyvin heillä uuden maaplaneetan alemmissa värähtelyissä. Tuota toimintamallia kutsuttiin "kovaksi työksi". Se ei toimi. Se ei itse asiassa toiminut silloinkaan, mutta se on mielenkiintoista, että kun luoja uskoo jonkin toimivan, se usein toimii. Oletteko nyt valmis ottamaan seuraavan askeleen? Oletteko valmis istumaan mukavasti ja antamaan kaiken tulla teille ja antamaan sen täyttää teidät sisältä sen sijaan, että kurkotatte ulkoa sisään? Nämä kolme kuukautta ovat teille kaikille tilaisuus kokea se.
 
Nyt jotkut teistä kysyvät: "No, voinko näiden kolmen kuukauden aikana muuttaa vaikeudet, joita on elämässäni ja joita minulla on ollut hyvin paljon? Olen hyvin väsynyt ja turhautunut kantamaan kaikkea tätä energiaa. Täytyykö minun tasapainottaa planeettaa tavalla, jolla olen tehnyt? Täytyykö minun tehdä tätä? Täytyykö minun tehdä …?" Ei mitään siitä, vaan valitsette, mitä haluatte tehdä valollanne. Kyse on valinnasta, rakkaat ystävät. Siinä ei ole oikeaa tai väärää. Teidän ei tarvitse mennä pelastamaan maailmaa. Avatkaa vain sydämenne ja sallikaa niiden koskettaa sitä, jotka ovat koskettaneet teitä aiemmin, ja he auttavat teitä muistamaan todellisen luontonne ja kuka oikeasti olette. Nämä ajat ovat hyvin taianomaisia, rakkaat ystävät. Teitä katselevat universumissa kaikki olennot, jotka voivat katsella. Kaikkien silmät ovat maaplaneetassa tällä hetkellä. Hyvin monia siirtymiä tapahtuu, joten käyttäkää tämä tilaisuus nähdä verhon yli.
 
Haluamme nyt puhua myös yhdestä asiasta, sillä teillä tapahtuu USA:ssa erittäin paljon, erityisesti kaikkiin vaaleihinne, kaikkiin hauskoihin ja hulluihin asioihin liittyen, joita tapahtuu, ja pyydämme teitä vain päästämään irti ja tietämään, että se on vähimmän vastarinnan polulla. Teille on monia asioita tulossa: saatte ominaisuuksia ja tilaisuuksia työskennellä niiden kanssa uudella tavalla. Älkää ottako mitään siitä liian vakavasti. Vetäkää henkeä, rakkaat ystävät, ja päästäkää irti pelosta. Tietäkää, että riippumatta siitä, mitä tapahtuu, teistä huolehditaan hyvin.
 
Maaplaneetan valotyöntekijät ovat taistelleet ollakseen pelin edellä ja ylläpitäneet värähtelyä, mikä on erittäin vaikeaa matalan värähtelyn planeetalla. Monet teistä ovat maksaneet hyvin kovan hinnan sen tekemisestä. Hyvin tehty, rakkaat ystävät. Löydätte itsenne nyt uudesta tilasta, uudesta tilaisuudesta ja uudesta paikasta maadoittaaksenne valoa täysin uudella tavalla. Nauttikaa tästä matkasta. Tietäkää, ettei ole vääriä käännöksiä. Tietäkää, ettei teidän tarvitse tehdä mitään. Kokekaa se vain ja rakastakaa sen joka osaa.
 
Tämä on se kauneus, ja kun näette ihmisiä lähtevän planeetaltanne suurempia määriä, juhlikaa heitä ja tietäkää, että joskus meidän juhliemme melu tulee niin kovaksi, että se saattaa herättää teidät rakkaasta unestanne – ja sanoimme tämän hyvin tarkoituksella. Kuulkaa juhlinta ja tietäkää se rakkaus, jota meillä on verhon tällä puolella, ja lupaamme, että kun tervehdimme teitä Kotona, saatte taikaa kaikin puolin. Jatkakaa mahtavaa työtä. Olette laittaneet itsenne juuri siihen ajan ja paikan hetkeen, jossa voitte vaikuttaa eniten. Kun näitä avautumisia tapahtuu nyt, sallikaa itsenne ladattavan täyteen valoa, täyteen rakkautta edessä olevaa tietä varten, ja nauttikaa matkasta.
 
Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Tietäkää, että pelaatte kaikki peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen, ja pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo, rakkaat ystävät.
 
 
Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >