HomeViestejäMeg Blackburn Losey2.12.2015 - Viesti Megiltä ja Mestareilta

2.12.2015 - Viesti Megiltä ja Mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
2.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Koska lähetystemme välillä on kulunut pitkä aika, tämä on vähän pitkä teksti, kun meillä on paljon päivitettävää! Mestareilla oli hämmästyttäviä asioita sanottavana ja minusta heidän lähetyksensä oli sekä jännittävä että kiehtova. Teille jotka olette uusia listallani (tervetuloa!), heidän osuutensa seuraa omaani.
 
Kuluneina kuukausina on ollut lukuisia energiamuutoksia ja käymme läpi fyysistä ja tunnemuutosta sekä massiivista energiajohdutusta. Koko järjestelmämme muuttuu.
 
Monilla ulottuvuustasoilla tapahtuu taajuusmuutoksia ja monet meistä tuntevat ne. Näemme myös massiivisia maailmanmuutoksia, kun valtatasapaino muuttuu ja on kansannousuja, jotka tuovat pelkoa monen sydämeen. Haluaisin puhua tästä ensin ja Mestarit selittävät kaikkea muuta syvällisesti omassa osuudessaan.
 
Jokaisessa muutoksessa tapahtuu valon ja pimeyden voimien tasapainokamppailua. Tarkoitan tällä sitä, että kun muutumme tietoisesti ja nostamme värähtelyä ja tietoisuutta, tämä muuttaa koko luomakunnassa sitä, miten energia virtaa ja valo kantaa informaatiota omaan kenttäämme ja maailmaamme. Kun näitä muutoksia tapahtuu, tapahtuu myös muita asioita.
 
Viime aikoina olemme nähneet maailmamme monissa osissa tapahtumia, joita monet meistä pitäisivät ponnistelujemme epäonnistumisena. Päinvastoin! Ponnistelumme, muutokset joita olemme saaneet aikaan, rakkaus mitä olemme levittäneet sisäisesti ja ulkoisesti, on vaikuttanut niin massiivisesti kokonaisuuteen, että pimeämmät voimat pyrkivät tasapainoon toden teolla. Tämä ei merkitse minkään standardin mukaan, että ne voittavat tai ovat voittaneet. Totuus on, ettei kyse ole kilpailusta. Se merkitsee, että me menestymme! Olemme muutosvaiheessa ja kun käymme läpi sitä, näemme jinin ja jangin tekevän työtä tasapainoa kohti.
 
Mitä tämä merkitsee? Kokonaisuuden luominen vaatii kaikenlaista olemista. Kun me jotka olemme valosta, ilmaisemme tuota valoa itsestämme maailmaan, se mikä ei ole valosta, kimpaantuu väliaikaisesti ja taistelee huomiosta ja tasapainosta valon kanssa. Kumpikaan ei voita toista, kun kaikki on luonnostaan olemassa, mutta tasapaino voidaan löytää.
 
Jos ajattelet jinia ja jangia, näet valkoisen valon puolen ja mustan pimeyden puolen. Keskellä on viiva, jossa on kummankin täydellinen tasapaino ja harmonia. Meidän täytyy oppia kulkemaan keskiviivaa kaikessa, mitä teemme – tuoda tuota rakkautta ja valoa kaikkiin asioihin rakkaudella, pelotta ja ehdottomasti.
 
Jos sallii pelon tulla vallitsevaksi omassa olemuksessaan, ruokkii ns. lohikäärmettä. Pelko synnyttää pelkoa ja pian tuon pelon voima luo täysin uusia dynamiikkoja, jotka tuodaan luomiseen. Meidän täytyy ymmärtää, että luominen/luomakunta kuuntelee ja reagoi koko ajan. Se tekee sen, mitä pyydämme, mitä haluamme ja mitä lähetämme käsittämättä, miten voimakkaita olemme. Ja luominen vastaa siihen. Energia on älykästä. Riippumatta viestistä, mikä tuodaan kokonaisuuteen, siihen vastataan ja luodaan uusia todellisuuksia.
 
Pelko ei ole edes totta. Se on "mitä jos". Se on kuviteltua, spekuloitua, ajateltua ja toisinaan myös luotua toisten kustannuksella. Pelon sijasta meidän täytyy laittaa toisenlaisia viestejä luomiseen – viestejä rakkaudesta, ehdottomuudesta ja siitä, millaista maailmaa haluamme. Meillä on voima muuttaa sitä, mitä näemme ympäri planeettaamme. Meillä on voima täyttää luominen viesteillä valosta, täydellisyydestä ja ennen kaikkea rauhasta kaikille. Tämän tekemiseksi meidän täytyy tulla eläviksi esimerkeiksi siitä, millaisessa maailmassa haluamme elää.
 
Viime viikonloppuna matkustin kotiin opettamasta kurssia. Lentokentillä oli vähemmän ihmisiä ja oli korkean tason turvallisuusvaroituksia, mutta minä näin jotain kaunista. Ihmisiä auttamassa toisiaan. Ystävällisyyttä, vieraita ihmisiä puhumassa toisilleen enemmän kuin koskaan, keveyttä jota en ole koskaan ennen nähnyt lentokentän väkijoukoissa. Tavallisesti kaikki juoksevat ehtiäkseen jatkoyhteydelle tai vaikuttavat täysin eksyneeltä, mutta kaikki ovat yleensä tietämättömiä toisistaan. Kun viimeaikaiset tapahtumat ovat pakottaneet ihmiset tiedostamaan enemmän ympäristönsä, se sai ihmiset huomaamaan toisensa. Eikä vain huomaamaan, vaan myös toimimaan, reagoimaan, auttamaan, kommentoimaan, keskustelemaan ja muuta. Minua tämä kosketti kovasti. Asian ydin? Meillä on merkitystä.
 
Älä tunne, ettet ole riittävän tärkeä tai riittävän vahva tai ettet tiedä riittävästi vaikuttaaksesi. Jotkut teistä tuntevat minun laillani maailman energioita koko ajan. Tällainen herkkyys voi olla tuskallista ja se voi olla hämmästyttävää. Älä tule kovien kohtien uhriksi. Tiedä, että olet kuvitelmiasi voimakkaampi. Olemuksellasi muutat kokonaisuutta.
 
Olemme kaikki tässä yhdessä, johdotettuna rajattomasti yhteen ja jaamme tunteemme, toiveemme, unelmamme ja valomme. Olemme sanoinkuvaamattoman voimakkaita. Tuo voima kertoo erilaista viestiä luomakuntaan ja luominen tuo meille juuri sitä, mitä lähetämme kokonaisuuteen. Tuollaisten esimerkkien näkeminen ystävällisyydestä ja valosta matkoillani kuluneiden parin viikon aikana, sai minut hymyilemään sisäisesti ja oivaltamaan, että kyllä, kaikesta pinnalla näkyvästä huolimatta, rivien välissä tapahtuu upeita asioita.
 
Rivien välissä meitä täräytetään energeettisesti lukuisilla muutoksilla, kun energiatuulet kulkevat lävitsemme. Meihin vaikuttavat astronomiset tapahtumat, toisten ulottuvuuksien tapahtumat, paikalliset tapahtumat ja maailmantapahtumat. Näiden tapahtumien energiat kulkevat lävitsemme tuoden mukanaan viestejä, jotka saavat sisällämme aikaan tunteita, joihin emme ehkä ole tottuneet. Nämä energiat saattavat hämmentää meitä väliaikaisesti tai saada omia juttujamme tulemaan esiin tai niitä tulee esiin ympärillämme olevissa. Samaan aikaan nämä samat energiat tuovat meille kaiken olevaisen voimalla valoa, uusia ja erilaisia olemis-, hahmottamis-, elämis- ja suhtautumistapoja maailmassamme, yhdessä kaiken olevaisen kanssa.
 
Tarkoitan tällä sitä, että kun nämä intensiiviset energiat kulkevat lävitsemme, meidät saatetaan suurempaan tiedostamiseen, korkeampiin taajuuksiin ja korkeampaan olemiseen. Meissä herää tässä nyt-hetkessä osia, jotka ovat olleet horroksessa vuosituhansia. Osia jotka ovat valoa ja jotka ovat kosketuksessa luomiseen niin intiimisti, ettemme pysty ajattelemaan tätä mielessämme. Informaatiota tulee kenttäämme ja siitä tulee osa sitä, kuka olemme. Tarvittaessa tuo informaatio tulee esiin, jotta voimme tietoisesti tajuta, mitä viestejä näihin energioihin sisältyy. Menneitä ovat ne vanhat toimintamallit, jotka vaativat meitä venyttämään mentaalipuoltamme ja myös tunteitamme. Nyt se mitä tulee, on puhtaassa muodossa. Kyse on taas kerran evoluutiomme kiihtymisestä.
 
Kuluneet puolitoistavuotta kun olen käynyt läpi satojen ihmisten eetterianatomiaa (parannussessioiden aikana) ja olemme oppilaideni kanssa nähneet monien intuitiokehojen vaikuttavan olevan kuin levossa tai jopa unessa. Ensin sitä oli vain muutamissa, sitten lukumäärä lisääntyi kovasti. Olemme kurssilla keskustelleet syvällisesti siitä, mitä tämä merkitsee. Korkeammat aistini kertoivat minulle, että jotain valtavaa oli tapahtumassa ja että intuitiivinen luontomme oli pysähtynyt ja valmistautui johonkin, mitä oli tulossa. Nyt näemme noiden samojen kehojen heräävän, mutta heräävän tällä kertaa uusiin todellisuuksiin – ei vain niin, joista olemme puhuneet monta vuotta. Tällä kertaa ne heräävät syvällisemmässä mielessä auttamaan meitä. Seitsemäs aistimme on aktivoitunut reaaliaikaiseksi.
 
Olemme käyneet läpi massiivisia muutoksia muutaman kuluneen vuoden aikana. Olemme saaneet onnistuneesti aikaan valtavan muutoksen. Nyt olemme lisämuutos- ja tasapainottumisajassa ja heräämme mahdollisuuksille, joita emme ole koskaan käsittäneet edes mahdolliseksi. Emmehän voi ajatella todeksi sellaista, mitä emme tiedä. Emme voi toimia sen mukaan, mitä emme tiedä mahdolliseksi. Seitsemännen aistimme herätessä nuo tuntemattomat mahdollisuudet tulevat etualalle.
 
Totuus on, että kaikki ja mikä tahansa on mahdollista. Hyödyntääksemme tätä jännittävää, uutta olemistapaa, meidän täytyy laskea puolustuksemme, sillä se perustuu siihen, mitä oli, tai kuvitelmiin siitä, mitä saattaisi olla. Sen sijaan meidän täytyy päästää irti siitä, mikä ei palvele meitä ja mikä itse asiassa varastaa paljon rakentavaa energiaamme – ja sallimme itsemme jäädä tähän nyt-hetkeen, sillä rehellisesti ottaen se on kaikki, mitä koskaan on. Olen sanonut monta kertaa, että se mikä on ollut, on valmis, ja se mitä ei ole vielä ollut, on pelkästään kuvitelmaa tai spekulaatiota. On aina vain tämä nyt-hetki eikä mikään koskaan tapahdu sen ulkopuolella.
 
Puolustuksemme, nuo alitajuiset asiat, jotka ohjaavat koko elämänkokemustamme taustalta, ovat suuri osa pelkotekijää. Osa harhaa, osa sitä, miksi usein tunnemme olevamme jumissa tai kyvytön siirtymään eteenpäin. Tämä johtuu siitä, että suojelemme harhakuvia. Suojelemme sitä, mitä pelkäämme. Se ei ole totta.
 
Sitten kun tutustumme noihin asioihin, ne karistetaan pelkästään tunnistamalla ne, osoittamalla kiitollisuutta tilaisuudesta oppia (tai olla oppimatta) niiden avulla ja sitten päästämällä niistä irti. Noiden asioiden tiedostamisen jälkeen jää vain totuus. Totuus on muutosta ajava voima. Meidän ei tarvitse elää uudestaan menneisyytemme tuskaa tai kärsimystä – vain tunnistamme sen ja siirrymme sitten siihen, mitä oikeasti haluamme. Menneisyytemme ei liity mitenkään kehenkään muuhun tai tapahtumiin, joita on ehkä ollut, vaan ainoastaan siihen, mitä teimme noilla kokemuksilla sisäisesti. Kun oivallamme tämän, niin mikään ei voi pidätellä meitä. Saamme takaisin itsetuntomme ja oivallamme, että olemme uskomattoman voimakas.
 
Oivallamme myös, että se mitä suojelimme, rajoitti meitä ja ryösti meiltä todelliset toiveemme. Mahtavin tapa vapautua on hyväksyä vastuu omasta osastamme noissa tapahtumissa ja lakata syyttämästä toisia sitä, mitä teimme sisällämme. Emme voi olla vastuussa valinnoista, joita toiset ovat tehneet – ainoastaan siitä, mitä me valitsemme, miten me reagoimme ja mitä me kannamme. Kun puhdistamme itsemme siitä, mitä emme tarvitse, niin saamme paljon tilaa sille, mitä haluamme ja tarvitsemme.
 
Mitä sinä haluat? Mitä sinä tarvitset? Tee tilaa sille, mitä nämä asiat ovat, ja ole valmis hyväksymään se, mitä olet vaatinut luomista/luomakuntaa tuomaan sinulle.
 
Tietoa matkoista, tuotteista … (kääntämättä)
 
Olen työstänyt ahkerasti terveysongelmiani ja kulkenut hyvin pitkän tien takaisin voimakkaaksi itsekseni. Ilmeni, että loiset olivat vain osa ongelmaa, ja rakenneongelmien lisäksi minulla on jokin kummallinen asia, joka on vaikuttanut hermostooni. Mielenkiintoista kyllä, ylimaalliset aistini ovat täysin kunnossa. Minua opastetaan jatkuvasti hyvin ja opin, elän ja opetan sitä, minkä jumaluus ja minä voimme yhdessä tuoda ihmiskokemukseen. Sessioiden pitäminen on edelleen vaivatonta ja odotan innolla työskentelemistä kanssanne!
 
Tiedän, että käyttämällä omia työkalujani, luontaisia kykyjäni, olen parantunut dramaattisesti ja se jatkuu. Tiedän, että jatkan syvällistä työskentelyä kaikin tavoin parantumiseni jatkamiseksi. Voidakseni tehdä sen, mitä olen tarvinnut, olen ollut kohtuullinen siinä, miten paljon energiaa kulutan kaikkialle, jotta minulla on resursseja jatkaa parantumismatkaani. Minun oli priorisoitava aikani ja fokukseni omaan parantumiseeni ja sen parannustyön tekemiseen, joka on hyvin pyhää minulle ja elintärkeää toisille. Olen myös antanut kaiken, mitä on ollut, "Touching the Light" –kurssieni pitämiselle. Tämä työ, luomisen kauneus, kun se ohjataan hämmästyttäviin ja erilaisiin lopputuloksiin, on sydämeni ja sieluni polttoainetta.
 
Tiedän, että monet teistä ovat kaivanneet minua – uutiskirjeitä, päivän ajatuksia – ja teen parhaani saadakseni ne rullaamaan taas. Olen kiitollinen teille, jotka olette kirjoittaneet, lähettäneet rukouksianne huolestuneena, ja rakastan teitä takaisin. Elämässäni on kyse tietoisuuden lisäämisestä jumalaisesta luonnostamme, jumaluutemme ja ihmisyytemme avioliitosta. Työni toinen osa on huolehtia myös itsestäni, jotta voin jatkaa jakamista kanssanne. Jos emme anna itsellemme samaa arvoa kuin kaikille muille, emme pysy tasapainossa.
 
Tietoa kursseista yms. …
 
Hyvää joulua teille ja rakkaillenne. Muistakaa koskettaa jotakuta sydämellänne ja sallikaa itsenne olla avoin myös muiden kosketukselle. Olemme yhteydessä ymmärryksemme ylittävällä tavalla. Näe jokainen kohtaamasi sielu pelinä ja löydä se, mitä rakastat, määrittele se, mitä et rakasta, ja mitä tahansa löydätkin, elä se rehellisesti ja täydesti. Valitsemallemme elämälle ei ole mitään vaatimuksia. Vapaa tahtomme antaa meille loputtomasti vaihtoehtoja. Mitä valitset tästä eteenpäin? Mitä se onkin, tee se iloisesti ja täysin sitoutuen. Muista, että jos se ei mene ajattelemallasi tavalla, sinulla on aina oikeus ja kyky valita uudestaan. Et ole koskaan jumissa, yksin etkä vailla uusia mahdollisuuksia. Uneksi suuria, elä ylpeästi, valitse harkiten ja rakasta kaikella, mitä sinulla on.
 
Kuten aina, toivon iloa sydämenne, naurua päiviinne ja rakkautta kaikkeen, mitä teette. Olkaa rauhassa.
 
Meg
 
Viesti Mestareilta
 
Anshallah, antui Asi Asi Asi.
 
Tervehdys valosta ja valossa jokaiselle teistä, jotka olette valoa.
 
Ihmisolennoille on tapahtunut massiivisia muutoksia energeettisesti. Laajimmassa mielessä järjestelmänne on alkanut taas johdottua niin, että enemmän kosmista, jumalaista informaatiota on käytettävissänne ei-loogisessa muodossa.
 
Tämä on tapahtunut vaiheittain. Ensin, neljä kuukautta sitten, maailmanne läpi tuli energia-aaltoja kuin jatkuvia tuulia, jotka kulkivat järjestelmänne läpi ja ensin hämmensivät olemustanne ja myöhemmin vakauttivat järjestelmänne niin, että valmistauduitte siihen, mitä tuli seuraavaksi.
 
Toinen askel oli malleja/kuvioita. Värähtelyltään ja tempoltaan vaihtelevia malleja sekä opaalinhohtoisia taajuuksia kulki järjestelmänne läpi niin, että virityitte täysin uusin taajuus- ja informaatiosetteihin. Nämä olivat energiapaketteja, jotka sisälsivät informaatiota ja ohjeita järjestelmällenne, kuin koodausta. Tämä uusi koodaus ei ole tuonut teille ainoastaan informaatiota ja taajuusmuutoksia, vaan myös modulaation ja kirjaimellisesti uuden olemistavan. Tämä uusi olemistapa sallii teidän olla täydemmin kosketuksessa galaktisen luontonne kanssa.
 
Galaktinen luonto on siltapiste eetterianatomiassanne ja se on viimeinen askel siihen, että teillä on suora ja tietoinen pääsy lähteeseenne, joka on valoa. Informaatio tulee teille galaktisessa formaatissa energiafraktaaleina ja elävinä valosymboleina. Jokainen näistä symboleista on kerralla koko kirjasto, käsitteistä kaikkiin yksityiskohtiin. Jokainen on myös vihkimys, joka vie teidät korkeampaan taajuusviritykseen, enemmän ylösnousemuskehoanne kohti. Kun viritytte korkeammalle ja lähemmäs lähdeolemustanne, pääsette enemmän kosketukseen jumalaisen luontonne kanssa. Nämä uudet energiakuviot voimistavat ääretöntä yhteyttänne ja sallivat teidän tuoda sisään mitä tahansa informaatiota, mitä tarvitsette, sekä kulkeaksenne maan päällä tuntien olevanne. Oleminen on yhteytenne ykseyteen, joka on ruumiillistunut ihmismuotoon. Tässä tilassa kykenette mihin tahansa.
 
Tällainen yhdistyminen vaatii vain tietoisuutenne kohottamista, kunnes löydätte kaksoiskierteen, joka tulee tapaamaan teitä. Huomaatte sen alenevan teitä kohti, kun nostatte tietoisuuttanne ylöspäin. Kun kaksoiskierre ilmestyy (tai tunnette tai aistitte sen), yhdistykää siihen tarkoituksella. Kun teette tämän, huomaatte ensin tunteen liikkumisesta ja sitten täydellisestä paikallaanolemisesta. Tässä paikallaanolemisessa kaikki mitä voitte kuvitella, voi tapahtua ja tapahtuu. Se tulee, mitä haluatte ilmentää. Se tapahtuu, minkä aiotte parantaa, ja teistä tulee se, mitä teidän tarvitsee tietää. Ja sen lisäksi, että olette tarkoituksella yhdistynyt äärettömyyteen, voitte toimia sen puolesta ihmisperspektiivistä.
 
Tämä on voimakas yhteys. Se valmistelee teitä siihen, mitä tulee useana tulevana vuotena. Se on lempeä ja totuudenmukainen ja se odottaa aikomuksianne. Olkaa tarkkana siinä, mitä aiotte, kun olette yhdistynyt tällä tavalla tarkoituksellisesti, koska toimitte luomisena. Toistamme. Tässä yhteydessä te toimitte luomisena. Näin se mitä aiotaan, on jo ilmentynyt. Tämä on hyvin erilainen tapa toimia tietoisesti kuin ennen. Kenties ennen istuitte odottamassa sitä, mitä aioitte. Kenties yrititte erittäin kovasti luoda sitä, mitä aioitte. Olemismuodossa ohjaatte luomista kaikkien asioiden lähteestä sen laajentumana. Näin kaikki olevainen reagoi käskyihinne. Olkaa lempeä. Ei tarvita voimaa/väkivaltaa. Käyttäkää sydäntä varmistamaan lopputulostenne virheettömyys ja totuus. Jos aikomusta ohjataan jostain muusta kuin sydämestä, siitä voi tulla jotain, mitä ette tarkoittaneet tai halunneet.
 
Miten tässä nyt-hetkessä teillä on kyky työskennellä luomisen kanssa näin intiimisti? Se johtuu siitä, että kaikki se mistä mainitsimme aiemmin, on virittänyt ja uudelleenjohdottanut teitä. Intuitiokehonne meni lepotilaan, jotta järjestelmätasapainonne voitiin valmistella työskentelemiseen suunnattoman luomisen käsinä ja sydämenä.
 
On tulossa myös muita muutoksia. Järjestelmäänne tulee informaatiolankoja, mikä lisää uutta koodausta, joka muuttaa kykyjänne vielä lisää. Se tulee informaatiolankoina ja liikkuu tyhjissä tiloissa niiden hiukkasten välillä, joista teidät on luotu. Tällä tavalla täysiä ohje- ja informaatiosettejä omaksutaan järjestelmäänne kuin kudelma. Luominen muuttaa suhdettanne siihen.
 
Nämä informaatiolangat ovat tulevia aikoja varten. Massiivista energiaa ja muita uusia "taulukoita" tulee maailmanne käyttöön 2018. Nämä muutokset tuovat takaisin kehoonne ja tietoisuuteenne sen, mikä muinaisihmisillä oli ennen teitä. Sen mistä muinaisihmiset yrittivät muistuttaa teitä, kun he jättivät massiivisia pyhiä paikkoja niille, jotka tulivat heidän jälkeensä. Nämä muutokset tuovat teidät takaisin alkujuurillenne ja tuovat teille myös sen, minkä lemurialaiset toivat ensin energiaolentona, mitä käyttivät sitten Ka-olennot, jotka hyödynsivät kaikkia luonnollisia asioita alkemisesti ja mitä altantislaiset käyttivät myöhemmin kristalliverkon rakentamiseen ympäri planeettaa sekä maapallon planeettatasapainon pitämiseen.
 
Uusi tähtiportti avautuu 27.3.2016 klo 5.56 CST. Tämä tähtiportti kulkee suoraan Pohjoisristin keskuksen läpi Joutsenen (Cygnus) tähdistössä. Tämä tähtiportti on voimakkain ja merkittävin tähän mennessä avautunut. Se muuttaa maailmaanne käsittämättömin tavoin. Tämän tähtiportin voima virtaviivaistaa informaation ja energian nopeimmaksi ja intensiivisimmäksi energiavirraksi, jonka ihmiskunta on koskaan kohdannut. Samalla tämän tähtiportin avautuminen sallii myös sellaisten olentojen pääsyn toisista maailmoista teidän maailmaanne, joita ei ole käynyt maailmassanne lukemattomiin vuosituhansiin. He olivat edeltäjiänne, niitä jotka tulivat ennen teitä. He toivat informaatiota, jota toiset ovat myöhemmin yrittäneet matkia luomalla ja jättämällä planeetallenne pyhiä paikkoja, joissa on eri tähdistöjen ja asetelmien tarkkoja koordinaatteja. He jättivät äärimmäisiä esimerkkejä matematiikasta, geometriasta ja ennustettavien numerosarjojen kaavoja, kuten Fibonaccin lukujono, mikä kuvaa pyhää spiraalia, kun kaikki energia liikkuu tässä muodossa. Ja he jättivät myös mysteerejä, joita ihmiskunta ei ole tähän päivään mennessä pystynyt todentamaan.
 
Nämä olennot jättivät planeetallenne todisteita teknologioista, jotka ovat pysyneet tähän päivään mennessä verrattomina, kuten valtavien kappaleiden liikuttaminen ja kiven kaltaisten materiaalien leikkaaminen erehtymättömällä tarkkuudella. Nämä olennot tekivät vuosituhannesta riippumatta pääsuuntien mukaisia asetelmia, jotka perustuivat kosmiseen pohjoiseen. Kaikki rakennelmat oli ympäri planeettaa asetettu ennustettavasti niin, että kun tietty "ärsyke" aktivoi ley-linjat ympäri planeettaa, tapahtuu pyramidien spontaani virittyminen joka maantieteellisessä paikassa.
 
Tämä virittyminen saa aikaan uuden harmoniarakenteen koko maailmassanne, kaikessa sitä ympäröivässä ja siinä elävässä. Lisäksi tämä tapahtuma vaikuttaa myös teihin äärimmäisin tavoin. Kuviot joita kutsutaan nyt "pyhäksi geometriaksi", siirtyvät fraktaaleihin muotojen sijasta – kokonaisuuksien osia tulee niiden johdettavaksi, jotka pystyvät saavuttamaan tietyn tietoisuustason, jotta selkeä ymmärrys niiden käytöstä tulee ulottuville. Fraktaalit ovat energeettisesti paljon tehokkaampia kuin muodot.
 
Ne valmistelevat teitä vuoden 2018 hetkeen, jolloin planeettanne jokainen pyramidi harmonisoituu toisiinsa. Jokainen pyramidi harmonisoidaan yksilönä – jokaisessa on ainutlaatuisia kulmia, harmonioita ja taajuuksia, aivan kuten jokaisessa teissä. Niiden yksilöllinen harmonia riippuu sijaintipaikasta, jossa on erilainen resonanssi maan pinnalla ja sisässä, suhteesta taivaankappaleisiin, rakennuskulmista ja rakennusmateriaaleista ja –menetelmistä. Mutta on muutakin.
 
Kun Maa on vuoden 2012 planeettalinjauksesta alkaen, tähän vuoteen saakka vetäytynyt poispäin galaksin keskuksesta ja uudet ja erilaiset sähkömagneettivoimat alkavat vaikuttaa, myös energiat planeetallanne uudelleenharmonisoituvat. Joidenkin Maan ley-linjojen taajuus muuttuu ja ne siirtyvät kohti täysin uutta harmonista resonanssia luomisen kanssa. Toiset, kauan hiljaa olleet, käynnistyvät uudelleen. Kun tämä tapahtuu, reagoitte dramaattisesti. Teistä tuntuu kirjaimellisesti kevyemmältä eikä yhtä raskaasti maadoittuneelta, kun gravitaatiovoimat vaihtelevat vähän uuden resonanssin vahvistuessa.
 
Kun ley-linjat saavat uuden harmonisen resonanssin, hyvin hienotaajuuksiset energiat lisääntyvät. Jos voisitte nähdä tämän lisääntymisen, se näyttäisi siltä, kuin joku kääntäisi valohimmennintä kirkkaammaksi. Tässä tapauksessa valo nousee maasta. Kun valotaajuudet kirkastuvat maan päällä 27.3.2018 klo 5.56 CST, se on monumentaalinen tapahtuma.
 
Tämä tapahtuma merkitsee 11:11-harmonioiden tulemista, mitä hyvin monet teistä ovat nähneet useita vuosia kellossa, tietokoneessa ja merkeissä kaikkialla ympärillä. 11:11 on ollut teille vuosia symboli siitä, että valmistaudutte suurempaan olemiseen. 11:11 osoittaa teille täydellisen tasapainon ylhäällä ja alhaalla, sisällä ja ulkona, menneisyydessä ja nykyisyydessä, ja enemmän. Niin ylhäällä kuin alhaalla: hyvin merkittävä asia tapahtuu taivaassa ja maan päällä. Oleminen olemistapana.
 
Tuolla hetkellä planeetan kaikki pyramidit asettuvat harmoniseen linjaan, joka saa aikaan kaikkien pyramidien yhtenäisen värähtelyn. Tämä värähtely lähettää galaktisen viestin aurinkokuntaanne, galaksinne halki ja myös rinnakkaistodellisuuksiin. Hyvin etäältä se näyttää siltä, että tähti on syntynyt ja tuo tähti on maaplaneetta. Tämä pyramidien harmoninen värähtely toimii portaalina tuleville energioille, jotka rikkovat älyllisyytenne pähkinän ja luovat lisäheräämistilaisuuden, joka ylittää paljon vuoden 2012 energiat.
 
Tämä astelema toimii myös majakkana niille, jotka ovat muita kuin maan asukkaita, jotta he voivat tulla taas kerran maapallolle. Tämä pyramidien harmoninen asettuminen ja värähtely tapahtuu kolmessa vaiheessa noin yhdeksän kuukauden kuluessa.
 
Harmonisen virittymisen huipussa, kun pyramidiharmonisoitumisen energiat asettuvat linjaan universaalisti, tapahtuu vielä uuden tähtiporttisarjan spontaani avautuminen. Nämä tähtiportit venyvät kuin kauttakulkujärjestelmä universumien läpi, mikä ulottuu kauas luomakuntaan ja avaa tietoisuus- ja matkustusovia, joita käyttivät ne kolme juurirotua, jotka antoivat panoksensa ihmiskunnan kehitykseen vieraillessaan planeetallanne. Tämän tähtiporttijärjestelmän hämmästyttävin piirre on, että se on muodoltaan kuin elämänpuu, joka tunnetaan myös kabbalana.
 
Elämänpuu tai kabbala on kätkettynä elämänkukan geometriaan. Se on taajuusjoukko, joka on hyvin lähellä lähteenne harmonioita ja liittyy monisyisesti sen jokaiseen aspektiin, kuka ja mitä olemme. Kabbala on yksi suurista muinaisista mysteereistä, joita ihmiset tutkivat uutterasti löytääkseen elämän syvällisemmän merkityksen. Sen merkitykset ovat holograafisia ja monitasoisia. Mitä enemmän sen merkityksiä ymmärretään, sitä enemmän täytyy esittää kysymyksiä. Maya-kalenteri viittasi tähän pyhään puuhun.
 
Kun nämä tähtiportit ovat avautuneet, ihmiskunnan arvot, kyvyt ja havaintotavat käyvät läpi äärimmäisiä muutoksia. Fyysisellä tasolla teistä tulee vähemmän tiheitä. Teistä tulee enemmän kuin edeltäjänne entisaikoina – kykeneviä kulkemaan maailmojen läpi tahdonalaisesti ja tuomaan maailmasta toiseen sen, mitä tarvitaan kaikkien maailmojen suuremmaksi hyväksi.
 
Näette jo merkkejä tämän alkamisesta, kun planeettanne tietyt tapahtumat joihin liittyy tiettynä yksilöjä ja uskomuksia, pakottavat toisia yhdistymään ja muodostamaan liittoutumia, mitä ei ehkä muuten olisi tapahtunut. Tietyt "toiset" näyttävät aiheuttaneen nämä liittoutumat, mutta todellisuudessa niitä syntyy kaikkien niiden tulevien tapahtumien ja niiden nykyisten ja tulevien muutosten vuoksi, joista olemme puhuneet aiemmin.
 
Elätte jännittävää aikaa. Aikaa jollaista ketkään muut ihmisolennot eivät ole koskaan kokeneet, mutta jota on yritetty matkia erilaisilla uskonnollisilla ja metafyysisillä harjoituksilla. Totuus siitä kaikesta on tulossa ja se on hyvin erilainen, mitä siitä tällä hetkellä kuvitellaan.
 
Se mitä tulee, tuo jokaisen teistä takaisin oivallukseen siitä valtavasta voimasta, joka teillä kaikilla on sisällänne. Muinaisten ihmisten tieto tulee esiin sisältänne ja se tukee sitä muutosta, jonka voitte vasta alkaa kuvitella. Se mitä tulee, ylittää mielikuvituksenne. Se mitä tulee, on totuus reinkarnoituneena niin, että voitte maailmassanne nähdä sen todellisuuden, mitä on, sen sijaan mitä saattaisi olla tai mitä on ollut harhan ulkopuolella valossa. Totuus olemuksestanne tulee esiin nopeasti ja se on kaunis ilmaisu mestaruudesta, joka ruumiillistuu kaikkien maaopetusten ulkopuolella.
 
Niin kuin on aina ollut, niin tulee olemaan.
 
Olemme kiitollisia olemisesta palveluksessanne tässä nyt-hetkessä. Olkaa rauhassa.
 
Lähetyksen loppu.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >