HomeViestejäMeg Blackburn Losey21.7.2016 - Viesti Megiltä ja Mestareilta

21.7.2016 - Viesti Megiltä ja Mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
21.7.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Viesti Megiltä:
 
Tervehdys teille kaikille! Siitä on pitkä aika, kun olen lähettänyt viestin. Olen tänä vuonna ottanut aikaa uudistua, työstää henkilökohtaista kasvua, virkistää yhteyksiäni luomiseen ja olla hiljaa. Hyvin pitkään näytän juosseen, matkustaneen, opettaneen, puhuneen ja pysytelleen massiivisen aikataulun mukana. Ihmispuoleni on tarvinnut aikaa, joten kunnioitan sitä. Jos emme pidä tasapainoamme, alamme horjua. Tasapaino sisällämme sallii meidän säilyttää ihmis- ja jumalaluonteemme avioliiton, ja siinä tilassa on kaunista olla.
 
Olen pannut merkille monia muutoksia maailmassamme ja äärettömyydessä. Osa niistä on kummastuttanut minua jonkin aikaa, joten olen tehnyt sen, mitä aina teen – olen sen kanssa ja annan sen kertoa, mitä tapahtuu. Kun katselin, en osannut ensin kertoa, missä olin tai mitä näin. Se tuntui kuin kuumalta tuulelta väriaaltoina. Joka kerta kun etsin vastauksia, tämä oli kokemukseni. Niinpä odotin.
 
Odottaessani olen katsellut rakenteemme paljastavan enemmän ja enemmän muutosalueita, ja verhoja on nostettu, jotta voimme nähdä paljon pidemmälle sielun menneisyyteen. Olen saanut uusia visioita asiakkaideni kentästä, kun jokainen on omassa evoluutiotilassaan, ja olen tullut siihen johtopäätökseen, että olemme äärimmäisessä evoluutiotilassa – paljon suuremmassa mistä olen koskaan kirjoittanut. Meitä rakennetaan kirjaimellisesti uudestaan energeettisesti ja fyysisesti, joksikin uudeksi ja erilaiseksi. Uudeksi ihmislajiksi, joka reagoi/vastaa luomiseen paljon enemmän kuin ennen.
 
Muinaisartefakteja äärettömästä historiastamme paljastuu vapautettavaksi. Menneisyytemme tiedostoja paljastuu, että ne voidaan purkaa yhdeksi tiedostoksi. Harmoniakerrokset jotka peittävät solurakennettamme ja vaikuttavat tumaan, DNA:han, solurakenteeseemme, muuttuvat nopealla tahdilla.
 
Maailmassamme on selviä otsikoita tuhoavasta käyttäytymisestä ja vihasta, jonkun tarpeesta tehdä niin katalia tekoja, että päätin olla antamatta niille voimaa sanoillani. Olen myös huomannut, että monilta ihmisiltä menee järki, he näyttävät yhtäkkiä olevan pois kontrollista tai kärsivän henkisestä sairaudesta. Toiset näyttävät vain eksyneen tai hämmentyneen matkallaan.
 
Samaan aikaan huomaan myös, että tapahtuu kauniita asioita. Ihmiset auttavat toisiaan. Kristalli- ja tähtilapset kasvavat aikuiseksi ja tekevät hämmästyttäviä asioita maailman auttamiseksi (kuten ennustin).
 
Eläimet käyttäytyvät kiistämättä tunneperäisesti ja suurella rakkaudella ja ottavat hoitaakseen toisten lajien vauvoja tai ystävystyvät luontaisten vihollistensa kanssa välttääkseen yksinäisyyden tai voidakseen selviytyä. Eläimetkin surevat meidän laillamme rakkaiden menetystä. Ne tulevat myös hakemaan ihmisiltä apua, kuten hiljattain elefantti otsikoissa, joka oli ammuttu sen hakiessa apua ihmisiltä toisten elefanttien sijasta.
 
Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä koko kuvasta. Mutta mitä tämä kaikki merkitsee? Kun olin rennosti ja vain katselin viime kuukausina, mieleeni juolahti, että todistamme jotain valtavaa. Jotain massiivista tapahtuu universaalisti ja se muuttaa meitä myriadein tavoin.
 
Pari asiaa tapahtuu samanaikaisesti. Minä puhun ensimmäisestä ja Mestarit selittävät toista, koska vain he pystyvät siihen.
 
Muutos jonka loimme, on täydessä vauhdissa. Se minkä loimme rakkaudella, seremonioilla, pitkäaikaisilla perinteillä ja suoraan sanottuna aikomuksillamme, puhkeaa suurenmoiseksi ilmiöksi maailmassamme kokonaisuutena.
 
Voitaisiin kysyä, miten se on kaunista, kun näemme hyvin sykkiä asioita tapahtuvan. Miten se on täydellistä, kun hyvin monet asiat luovat sen vaikutelman, että maailmamme on hallitsematon?
 
Helposti. Joka kerta kun valo alkaa kasvaa pimeyden yli, tarvitaan tasapainoa. Todistamme sitä. Sen tasapainottumista, minkä olemme luoneet. Joskus kun näemme ja tunnemme maailmamme ja elämämme olevan ikään kuin hallitsematonta, saatamme tuntea hävinneemme äärettömän taistelun jostain kauniimmasta. Se ei ole totta.
 
Kokonaisuuden tekemiseen vaaditaan kaikenlaisia energioita. Luomakunnan järjestyksessä on ulkoisia alueita, jotka ovat puhdasta valoa. Kun siirrymme syvemmälle ja syvemmälle sisäänpäin, valokerrosten tiivistyminen muodostaa ensimmäisen massan, jossa elämme. Sitten sen ulko- ja alapuolella tiivistymisestä tulee niin raskasta ja suurta, että löydämme pimeitä alueita. Niin on ollut aina. Se miten näemme, elämme ja koemme elämässämme, perustuu tunteeseen olemisesta nykytodellisuudessamme. Siinä on usein valtava ero, mitä opimme, mitä luulemme tietävämme ja mitä todella tiedämme.
 
Luulemme tietävämme sen, mihin uskomme. Olemme oppineet tai meille on opetettu se, mihin uskomme. Uskomukset ovat mielen asioita. Ajatuksia ja ihanteita, jotka muodostavat logiikan, ja tunnemme sen turvalliseksi ja se voimaannuttaa meitä. Uskomuksia jotka vievät jotkut meistä paikkoihin, joihin emme olisi menneet, jos olisimme ottaneet aikaa oivaltaa eron siinä, mihin uskomme ja mitä tiedämme. Kun aivot toimivat täydellä teholla ja yrittävät käsitellä näitä uusia ja erilaisia muutoksia meissä ja meitä ympäröivässä maailmassa, ne eivät suoraan sanottuna saa tolkkua siitä. Tästä syystä monet horjuvat henkisesti.
 
Tuo sähköinen toiminta puuttuu myös informaatiovastaanottoomme luomakunnasta/luomisesta, ja viestimme eivät joko pääse sisään, ne hidastuvat tai toisinaan ne myös tulkitaan väärin joksikin muuksi keskeyttävien energioiden vuoksi. Luominen toimii nestemäisesti. Tämän vuoksi kaikki energia liikkuu vapaassa muodossa luomakunnan auloissa ja kommunikoi tarpeitamme, toiveitamme, halujamme jne. Kun mielemme toimii liikaa ja yrittää saada tolkkua asioista, joita se ei pysty käsittämään, pään ympärille luodaan energiakenttä ja energiaa jota tulee luomisesta/luomakunnasta ja menee takaisin sinne, häiritään tai tulkitaan väärin.
 
Se minkä tiedämme sisällämme, älymme ulkopuolella, on totta. Se minkä tiedämme, on totta, kunnes teemme siitä uskomuksen. Silloin tuo tietäminen lakkaa kasvamasta ja siitä tulee jotain muuta. Ja jatkamme tuon jonkin muun kanssa, kuljemme harhateitä ja ihmettelemme, miksi elämämme ei ole, mitä haluamme.
 
Silloin kun sallimme itsemme jäädä siihen, minkä tiedämme, ei siihen mihin uskomme, alamme tuntea turvaa. Alamme tuntea olevamme sen valtavan informaatiomuurin yläpuolella, joka peittää totuutemme jatkuvan tsunamin voimalla. Missä me olemme kaikessa siinä? Miten sovimme mukaan? Miten löydämme itsemme ja miten meillä on merkitystä?
 
Monet etsivät ulkoa jotakuta, ketä tahansa, jolla on oikealta tuntuvia sanoja tai prosesseja. Kirjoja, kursseja, uskomusjärjestelmiä, mitä tahansa joka tuo lohtua hämmentävinä aikoina. Meistä on tullut niin kiireisiä ja niiden reaaliaikaisten tapahtumien kohteita, joita tulee meille jatkuvasti, ettemme edes tiedä, miten tai mitä tuntea, mikä on totta ja mikä ei. Haluamme elämämme merkitsevän jotain, ja niin etsimme tarkoitustamme. Etsimme intohimoamme, ikään kuin se olisi saavutus, koska meistä on tullut saavutusorientoituneita. Miksi? Koska sitä meille jatkuvasti heitetään – ikään kuin meille täytyisi kertoa, miltä se näyttää, mikä on meille arvokasta ja mikä jonkun ajatus täydellisyydestä on.
 
Totuus, rehellinen totuus, on sisällämme. Emme huomaa sen lempeästi tönivän sisäistä olemustamme, koska ulkoinen maailma on kenties pakahduttanut ja turruttanut meidät.
 
Jos haluamme tietää asioiden todellisuuden, totuuden olemuksestamme, intohimostamme, äärettömästä yhteydestämme, meidän täytyy vain päästää irti suojamuureistamme, tutustua itseemme intiimisti ja sallia omien arvojemme alkaa perustua sille, mitä löydämme itsestämme – ei sille, mitä kaikki sanovat, että arvojemme pitäisi olla.
 
Itseemme tutustuminen merkitsee pelkästään olemista julman rehellinen itsellemme. Sen tekeminen voi olla kauhistuttavaa ensin, mutta kun olemme päässeet siitä jyvälle, totuutemme eläminen tekee erään kauniin asian. Se vetää puoleensa lisää samaa. Olemme alkaneet pelätä kertoa toiselle, mitä tunnemme tai ajattelemme, koska pelkäämme, että meidät tuomitaan, torjutaan, meitä ei rakasteta tai emme tunne kuuluvamme joukkoon. Jos olemme jotain, mitä emme ole, jotta voimme saada harhakuvan sopimisesta joukkoon, emme elä totuutta, vaan elämme jatkuvaa valhetta, joka voimaannutettuna heikentää meidät täysin.
 
Siis takaisin perusasioihin. Kun opimme, kuka olemme ja mitä puolustamme, emme tarvitse enää tuota puolustusta. Kun puolustusta ei enää tarvita, meistä tulee aito, todellinen, todenmukainen ja niin myös elämästämme.
 
Tarkoitus ei ole jotain etsittävää, ikään kuin se olisi jotain, mikä meidän on tehtävä saadaksemme elämämme merkitsemään jotain. Tarkoituksemme on jokainen hetki, jonka elämme ja hengitämme. Miten niin voi olla? Tarkoituksemme on, mitä on, koska joka hetki jaamme ja vaihdamme itseämme kaiken ja kaikkien kanssa ympärillämme. Kun olemme vuorovaikutuksessa toisen kanssa, kosketamme lähtemättömästi häntä ja hän meitä. Kun menemme johonkin paikkaan, kannamme sen energeettisesti kotiin kanssamme ja jätämme osan itsestämme tuohon paikkaan. Tämän kauneus on siinä, ettemme koskaan tiedä, miten kosketamme toista tai hän meitä. Niitä hienovaraisia nyansseja jotka yllyttävät ääretöntä rakennettamme muuttumaan, tulee sisältämme ja kaikkialta muualta.
 
Niinpä näin tullaan tarkoituksella elämiseen. Kuvittele, että jokainen ajatus, käsitys, sana, hengenveto, jokainen energiailmaisu, menee luomakuntaan kera viestin: "Haluan lisää tätä!" Niinpä luominen velvoittaa meitä tuomalla täsmälleen sitä, mitä pyysimme ilmaisujemme voimalla. Voimme kuvitella kaikki energiailmaisumme investointeina tulevaisuuteen. Mitä haluamme laittaa tulevaisuutemme investointitilille? Kuka tarkoitamme olla? Mikä on aikomuksemme? Sitten kun tunnemme itsemme täydemmin, oivallamme, että suuri osa siitä, mitä olemme lähettäneet ulos mielikuvassa itsestämme, ei ole ollut lainkaan totta. Arvomme muuttuvat ja oivallamme, että se mistä luulimme, että tarvitsimme, mitä meidän tarvitsi saada ja mitä halusimme kovasti, oli enimmäkseen osa sitä harhaa, minkä mielemme oli rakentanut yrityksenä mukautua havaittuihin tarpeisiimme.
 
Sitten kun meistä tulee aito itsemme, todellinen luontomme alkaa paljastua – ei ainoastaan siinä, miten elämme, vaan myös fyysisesti. Kehomme alkaa näyttää olemuksemme todellisen luonteen. Alamme säteillä, meistä tulee terveempi, onnellisempi ja opimme myötätuntoa sekä sen, mitä oikeasti merkitsee olla ehdoton rakkaus. Ehdottomuudesta puuttuu tarve ja se on täynnä sydäntä.
 
Sitten kun oivallamme tämän, seuraava askel on oivaltaa, ettei intohimomme ole koskaan lähtenyt. Intohimo on rakkautta toiminnassa. Se on kaikkea, mikä antaa meille lämpimän tunteen sydämeen ja ajaa meitä tavoitteeseen, jota lietsoo rakkaus ensin itseämme ja sitten aikomuksemme lopputulosta kohtaan. Intohimo voi olla niin yksinkertaista kuin nauttiminen luonnossa kävelystä, eläimen koskettaminen, tunne auringon puhdistavasta voimasta kun se koskettaa vettä, yhdistyminen sydämestä sydämeen toisen ihmisen, paikan tai asian kanssa. Intohimoa ei saavuteta – se on me, kun elämme sydämestä, emmekä pelosta, joka on luotu ajatteleviin aivoihimme, joilla ei ole hajuakaan, mitä rakkaus oikeasti on.
 
Kun katselemme ajankohtaista tasapainottumista ja osallistumme siihen, muistakaamme, että totuus ei ole "tuolla jossain", se on "täällä sisällä" meissä kaikissa. Se voi näyttää erilaiselta sinulla ja minulla tai jollain toisella, ja tämä on ihmisenä olemisen kauneus. Jokainen meistä on luotu samasta totuudesta. Se miten valitsemme vapaasta tahdostamme, muuttaa tuon totuuden sopimaan siihen, mitä luomme.
 
Mitä totuuksia luomme yhdessä ihmisinä, maailmana? Jos meille ei ole ok se, mitä näemme, meidän ei tarvitse hyväksyä negatiivisia tai pelkoviestejä. Ole sen sijaan elävä esimerkki siitä, mikä voi olla erilailla. Totuudessa se on jo. Tuo valosi maailmaan ja kosketa ihmisiä sillä. Olet tarttuva olemassaolosi takia. Me kaikki olemme. Valomme tulee siitä samasta lähteestä, josta meidät luotiin. Olemme se. Se on me. Miten siis mikään voi olla niin huonosti? Sanonpahan vain.
 
Tietoja matkoista yms. …
 
Kuten aina, toivon naurua päiviinne, iloa sydämiinne ja rakkautta kaikkeen, mitä teette.
 
Äärettömiä siunauksia,
 
Meg
 
Viesti Mestareilta:
 
Anshallah Asi, Asi, Asi. Tervehdys valosta, valon kera ja valossa!
 
Meidän täytyy puhua kanssanne auttaaksemme teitä siinä evoluutiossa ja muutoksessa, jota ei tapahdu ainoastaan teidän maailmassanne, vaan myös äärettömyydessä. Teissä jokaisessa on alkanut tapahtua majesteettisia muutoksia. Kehonne on alkanut muokkaantua niiden tapahtumien perusteella, joita tulee äärettömyydestä, kun sekin sopeutuu.
 
Monet teistä ovat kysyneet, mitä se on. Miksi maailmassamme tapahtuu niin monia erilaisia poikkeavuuksia? Mitä sellaisia muutoksia tapahtuu luomakunnassa, jotka tuovat näitä muutoksia meille ja vaikuttavat moniin negatiivisilta ja positiivisilta näyttävillä tavoilla?
 
Viime vuodesta saakka luomakunta on mukautunut uusiin energiamallirytmeihin, jotka vaikuttavat siihen, miten kehonne ja järjestelmänne toimivat, ja se on tuonut teille olemisen uusia ja erilasia aspekteja. Nämä aspektit harmonisoivat kenttänne uudelleen, aivan kuten olette kokeneet aiemmin, mutta tässä hetkessä nuo muutokset tulevat uusina kerroksina rakenteeseenne, uusina energiapäällyksinä jotka tuovat teille erilaisia tuntemuksia, erilaisia ajattelutapoja ja samaan aikaan avaavat ääretöntä tietoisuuttanne. Samaan aikaan verhoja on hävinnyt ja menneisyytenne vaikuttaa teihin paljon enemmän kuin koskaan.
 
Tähän sisältyy entisiä elämiä, joita olette eläneet, myös ennen inkarnoitumistanne, jolloin olitte pelkästään ykseyden energia-aspekteja. Muutokset ovat valtavia. Monet eivät voi käsittää, mitä tapahtuu. Näette ihmisiä, jotka eivät kykene säilyttämään sisäistä tasapainoaan ja tekevät maailmassanne tekoja, jotka ottavat toisilta hengen. Näette hallitusten ja valuuttojen romahtavan, itse asiassa monenlaisia tapahtumia, joita ette koskaan odottaneet, ja tuntuu siltä, ettei missään ole enää turvallista. Mutta kaikkialla on turvallista. Kuten välikappaleemme puhui kosmisten muutosten vaikutuksista mieleen, suurempia ja syvällisempiä muutoksia on tekeillä.
 
Olemme puhuneet kanssanne monta kertaa siitä, miten universaalit tapahtumat aiheuttavat aina muutosta teissä ja maailmassanne. Muutokset luomakunnassa kokonaisuutena muuttavat myös teitä. Luomakunta järjestyy jatkuvasti uudelleen säilyttääkseen sekä tasapainon että uudet todellisuudet, kun energioita ilmaistaan, ja se kommunikoi nuo muutokset vaadittuina lopputuloksina. Näin ollen luomakunta muotoutuu uudelleen ja vaikuttaa noihin muutoksiin.
 
Muutokset joita on tapahtunut viime vuodesta asti, ovat olleet tulosta astronomisista tapahtumista, jotka tieteenne on vasta äskettäin löytänyt, mutta joiden on jo todistettu olevan myös olemassa. On prosesseja, joista olemme puhuneet melkein kaksi vuosikymmentä, ja nyt on aika, että nuo keskustelut joita olemme käyneet kanssanne, tulevat totuudenmukaiseen valoon ja toteutuvat.
 
Mennäänpä kävelylle universumiinne. Osuvammin ilmaistuna, tehdään nopea lento tiettyihin tapahtumiin. Katsotaanpa ensin mustaa aukkoa, kuten tietenne kutsuu sitä. Olemme aina sanoneet, että nämä ovat kuin venttiilejä, jotka vuotavat energiaa paineena kaikesta siitä, mitä universumissa tapahtuu, ja sitten ohjaavat tuon energian rinnakkaisuniversumeihin ja kirjaimellisesti syöttävät niitä muista universumeista.
 
Mustissa aukoissa on madonreikiä, jotka yhdistävät universumit toisiinsa – aika-avaruusjatkumon äärimmäistä lyhentämistä niin, että tietyssä paikassa ei ole kirjaimellisesti aikaa tai avaruutta/paikkaa. Voidaksenne matkustaa näistä madonrei'istä, teidän täytyy ensin oivaltaa, miten "poistetaan hiukkasmuoto". Tällä tavalla monet planeettanne ulkopuoliset vierailijat tulevat ja menevät. Luomakunnassa on tietysti erityyppisiä madonreikiä, joista on paljon helpompi kulkea.
 
Näissä järjestelmissä on hyvin monia mustia aukkoja ja ne tarvitsevat valtavasti polttoainetta tehtävänsä suorittamiseen, joten ne vetävät puoleensa ja nielaisevat kaiken eteensä tulevan. Tämä voi olla eri voimakkuuksisia energioita, planeettoja, aurinkoja, tähtiä – käytännössä kaikkea mitä sattuu olemaan tuon mustan aukon polulla. Ne myös säilyttävät tasapainon universumeissa. Jotkut mustat aukot ovat valtavia ja toiset hyvin pieniä. Niitä voi löytää joka universumin keskeltä. Ne eivät ainoastaan ylläpidä yleistä tasapainoa, vaan ne ohjaavat myös gravitaatiovoimia.
 
Gravitaatiovoimat vetävät puoleensa ja voivat myös työntää sisään vastakkaista polariteettia niin, että gravitaatio pitää asiat yhdessä ja palvelee ns. liimana, tai se voi myös palauttaa minkä tahansa hiukkasmuotoon joko puhtaasta energiapotentiaalista tai lähde-energiasta. Kun ainetta tulee, gravitaatio määrittää sen tiheyden, muodon, rytmin ja tarkoituksen, samalla kun aika pitää uusia todellisuuksia kasassa. Tieteenne ei tunne hyvin gravitaatiota. Kerromme teille, että se on lukitusmekanismi, joka ylläpitää kaikki massa- ja olemistodellisuudet.
 
Gravitaatiovoimat pitävät teidät jokaisen kasassa siinä muodossa, joka teistä on tullut. Kun nämä voimat aaltoilevat, kun täysikuun aikana gravitaatiovedosta tulee voimakkaampaa, tuolla alueella oleviin (te ja maapallonne) voidaan vaikuttaa, koska muodostutte pääasiassa vedestä. Syntymiä tapahtuu kuun kierron aikana, viljaa kylvetään kuunkierron perusteella ja aikanne pidetään jollain tapaa kuun liikkeellä, kuten myös vuodenaikanne. Kuu itsessään ei ole elintärkeä, mutta se on tunnistettavissa oleva lähin taivaankappale, jota voidaan tarkkailla ja mitata suhteessa maailmanne tapahtumiin ja siihen, miten olette olentorotuna oppineet elämään noissa gravitaatiorytmeissä.
 
Joskus suuremmat asiat joita tapahtuu universaalilla tasolla, keskeyttävät nuo rytmit. Nyt on yksi sellainen aika. Joskus lähekkäin on useampia mustia aukkoja – kaksoismusta-aukko – niiden luonteen vuoksi. Kun ne imevät kaiken ympärillään ja lopulta törmäävät yhteen, tapahtuu jotain, joka vaikuttaa kaikkeen kaikissa universumeissa suhteessa tuohon tai noihin mustiin aukkoihin. Kun törmäyksiä sattuu, tapahtuu mielenkiintoinen asia: samankeskisiä gravitaatioaaltoja lähetetään aaltoina ulospäin. Kun gravitaatioaallot liikkuvat ulospäin lähes valonnopeudella, lopulta ne kohtaavat planeettanne.
 
Maatanne ympäröi plasmaputkia hyvin samalla tavalla, kuin kuoriessanne appelsiinin lohkoja. Plasmaputket säilyttävät tasapainon Maan sähkömagneettijärjestelmissä, kuten planeettanapojen sekä kehonne ja maailmanne sähkömagneettiaspektien välillä, ja kun näin tapahtuu, jotkut plasmaputket ovat väliaikaisesti voimakkaampia kuin toiset, kun niissä on suurempi määrä energiaa tai kun ne jakavat uudelleen energiatasapainon tehtäväalueellaan, eli maapallolla, kaikissa sen puolissa ja teissä, jotka elätte sen pinnalla.
 
Jos näitä asioita siis tapahtuu hyvin helposti, kun gravitaatioaaltoja kulkee koko maailmanne läpi, mitä tapahtuu silloin kehossanne, mielessänne ja hengessänne? Pitäähän gravitaatio teidät kasassa ja se on lukitusmekanismi, joka ylläpitää järjestyneen todellisuuden.
 
Massiivinen kaaos, muutos, häiriöt, muuntuminen ja lopulta evoluutio.
 
Silloin kun törmäävien mustien aukkojen gravitaatioaallot saavuttavat planeetta-alueenne, ne törmäävät plasmaputkiin, häiritsevät niitä tilapäisesti ja saavat ne kadottamaan muotonsa väliaikaisesti. Kun tämä tapahtuu, kaikki plasmaputkien sisällä häiriintyy myös. Häiriöt sähkömagneettikentissä voivat aiheuttaa sellaisia planeettamuutoksia, kuin maanjäristykset, sääpoikkeamat, kovat tuulet ja myös vulkaaninen aktiivisuus, koska tulivuoret toimivat paineventtiileinä hyvin samaan tapaan, kuin mustat aukot palvelevat universumeita. Tapahtuu poikkeamia.
 
Ensin gravitaatioaallot vaikuttavat ulottuvuuden harmonisointiin ja rakenteeseen. Tämä sai ne verhot häviämään, jotka ovat olleet paikoillaan vuosituhansia, jotta enemmän ja enemmän historiastanne tulee ulottuvillenne. Alun perin teidät luotiin sellaiseksi, että te ette voineet muistaa aiempia elämiä. Nyt niitä vuotaa tajuntaanne. Lisäksi tiedostot noista elämistä ovat nyt näkyviä ja käytettävissä, ja näkisitte, että ajan kuluessa jokainen elämä jättää kiilamaisen rakenteen, joka sisältää informaation tuosta elämästä. Nuo kiilat pinotaan sielutason alle. Kun monia elämiä eletään, tuo pino tiivistyy. Niitä voidaan lukea hyvin samaan tapaan kuin puun vuosirenkaita. Vaikutusten vähentämiseksi nykyelämään, nämä tiedostot voidaan yhdistää informaatiokirjastoksi, jota voidaan käyttää nykyelämässä.
 
Samaan aikaan kausaalikehot (niitä on kaksi) vapauttavat tällä hetkellä ikivanhoja, pilaantuneita ja mädäntyviä energioita, joita ne ovat säilyttäneet aiemmista elämistä. Sen tuloksena näiden kahden kehon keskiosa saattaa räjähtää ja vuotaa vitaalienergiaa, joka on tärkeää terveydelle ja kommunikoinnille luomakunnan kanssa nykyelämässä. Niinpä kentästä tulee sumentunut ja kehoihin toimintahäiriöitä, ja pian ne joilla on näitä häiriöitä, alkavat tuntea levottomuutta ja kadottaa selkeyden, ja heidän elämänsä näyttää kaoottiselta tai hallitsemattomalta. Tämä voidaan helposti korjata, mutta se on silti vakava toimintahäiriö.
 
Kun kausaalikehot vapauttavat muinaishistoriaa järjestelmässä, muita poikkeavuuksia alkaa ilmestyä. Ensin kaikkien aikakausien ja vitaliteettitasojen "kirjailut" ovat näkyvästi edelleen kiinni melkein koko järjestelmässä ja ne toimivat pieninä viemäreinä. Kenttäseinien repeämät kauan sitten tapahtuneista vammoista ovat nyt selviä ja korjattavissa. Galaktisten elämien artefaktit ja kummalliset energia-alueet juuttuvat kentän sisäisiin seiniin ja hidastavat tai estävät kiinnittymisaluetta.
 
Kaikkia tämäntyyppisiä asioita tapahtuu ulottuvuuksissa, joissa järjestelmänne ovat, ja se voi häiritä järjestelmänne viestimistä luomakunnan/luomisen kanssa. Jokainen energia jota ilmaisette, menisi normaalisti välittömästi luomakuntaan ja alkaisi kommunikoida muutosta, mutta ajankohtaisten häiriöiden vuoksi nuo kommunikoinnit pysähtyvät tai hidastuvat tai ne hajotetaan ja lähetetään moniin eri suuntiin järjestelmän poikkeavuuksista riippuen.
 
Kaiken tämän kauneus on, ettei mikään tästä ole paha asia – sen sijaan nämä tapahtumat ovat lajina evoluutionne käynnistäjiä. Järjestelmienne on kehityttävä säilyttääkseen tasapainon äkillisissä muutoksissa, ja ne kehittyvät. Tapahtuu muutoksia eetterianatomiassanne, joka on kaunis ja monimutkainen järjestelmä. Muodostuu kerros kerrokselta uusia kasvun energiamalleja. Pikkuruinen verkko lähellä fyysistä maailmaa on muodostunut jakamaan massiivisia energioita lempeämmin ja täydellisemmin. Kruunupyörre, jota jotkut kutsuvat chakraksi, vahingoittuu ja/tai sitä häiritään sen valtavan syötteen vuoksi, jota järjestelmänne vastaanottavat. Muiden chakra-alueiden taajuus sekoittuu omaansa sekä pyörteisiin, jotka ovat harmoniassa sen kanssa, kuten kurkku ja solar plexus.
 
Nämä ovat vain muutamia niistä monista muutoksista, joita teissä tapahtuu. Tämän tietäen voitte alkaa käsittää, että jotkut ihmiset eivät käsittele näitä muutoksia elegantisti, vaan vastustavat niitä oivaltamatta sitä, ja tuosta vastustamisesta tulee erityyppisiä tekoja. Aivot eivät pysty tajuamaan, mitä keho kokee. On tieteellinen fakta, että keho reagoi ennen aivoja. Näin ollen keho saattaa tuntua levottomalta tai yliladatulta. Se saattaa tuntua verkkaiselta tai liikkumattomalta. Muitakin aistimuksia voi olla. Kun kaikkea tätä tapahtuu, lopulta aivojen saadessa hommasta kiinni, ne yrittävät saada tolkkua asioista ja täyttävät ymmärtämättömät aukot informaatiolla, joka perustuu aiempiin kokemuksiin, ja pian aivot opastavat matkaa harhaan virheellisen informaation perusteella.
 
Lopulta nämä muutokset normalisoituvat "epigeneettisiksi" ilmaisuiksi uusista todellisuuksista, ja tämän tapahtuessa kaikki järjestelmänne ovat kehittyneet kauniiksi, suurenmoisiksi ja täydellisiksi heijastuksiksi kehittyneestä ykseydestä/yhdestä. Silloin huomaatte, että intuitiivisuus on osa normaaleja aistejanne ja kuudes intuitioaisti hyväksytään täysin paikkansapitäväksi todellisuudeksi. Seitsemäs aistinne joka on aivojen ja kruunun keskellä, käynnistyy myös ja kyvystänne tarkkailla moniulotteista todellisuutta ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa, tulee hyvin helppoa ja hyvin totta. Täydellinen kehon, mielen ja hengen evoluutio.
 
Monet teistä ovat huomanneet viime aikoina, että sähkölaitteilla ja suuremmilla esineillä näyttää olevan oma mieli. Kenties televisio avautuu ja sulkeutuu keskellä yötä, kun kuun gravitaatio lisää plasmaputkihäiriöiden vaikutusta. Elektroniikkaanne voi tulla oikosulku koska tahansa. Lamput sammuvat, puhelut katkeavat, vaikka teillä on "täydet tolpat" tai yhteytenne on selittämättömän ailahteleva. Kaikkea tätä ja muuta aiheutuu niistä häiriöistä, kun Maata ympäröivät plasmaputket murskautuvat gravitaatioaalloista, joita tulee perä perää. Tämä voi vaikuttaa myös sähköverkkoihinne ja muihin massiivisiin järjestelmiin, kuten viestintä.
 
Kun kaikkea tätä tapahtuu, se on helppoa tulkita väärin. Olitte kehittyneet maailmassanne taaksepäin ja menettäneet kosketuksen äärettömyyteen hyvin monella tavalla, joita ette pysty nyt käsittämään. Mutta tuo osanne on nousemassa taas. Teistä on tulossa muisti siitä, mitä olette aina olleet. Elävän yhden aspekteja, virtaavaa ja mukautuvaa valoa ja kuvastutte kokonaisuuden täydellisinä osina. Ja olette kauniita. Miksi vastustaa täydellisyyttä?
 
Lähetyksen loppu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >