HomeViestejäMeg Blackburn Losey20.11.2014 - Viesti Megiltä ja Mestareilta

20.11.2014 - Viesti Megiltä ja Mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA

Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
20.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys teille kaikille! Paljon on tapahtunut viime uutiskirjeeni jälkeen. Energiat joita meille on tullut muutamana viime kuukautena ja tulee parhaillaankin, ovat vähintäänkin voimakkaita. Meillä on ollut raaka Merkuriuksen perääntyminen auringon- ja kuunpimennyksen kera, auringonpurkauksia ja ulottuvuuksien välisiä erikoisuuksia.

Kaikki nämä asiat saavat meidät energeettisesti tilaan, mikä voi tehdä useita asioita sisällämme ja ulkopuolellamme. Tämä johtuu siitä, että energioita tulee uusilla ja erilaisilla malleilla - aaltoina, "levyinä" ja sekaharmonioina, joihin emme ole tottuneet. Tämän vuoksi olet ehkä tuntenut seuraavaa.
* Et muista asioita.
* Nukkumistapasi muuttuvat. Joko et saa tarpeeksi unta tai nukut tuskin lainkaan.
* Sinulla ja ympärilläsi olevilla on raivonpuuskia. Monien ihmisten kanssa on ollut todella vaikea olla tekemisissä - järjetöntä itse asiassa.
* Monien elämänsuunta muuttuu dramaattisesti. Olen kuullut monien muuttavan maan toiselle puolelle tai hyvin erilaiseen paikkaan.
* Sisällä voi olla ahdistusta, kun energiat hämmentävät hiukkasiamme.
* Ja kuitenkin samaan aikaan tietoisuutemme laajenee. Asioita tapahtuu energeettisesti äärettömillä tasoilla. Voitaisiin sanoa, että luominen keksii uudelleen dynamiikkansa.
* Monet kertovat, ettei ole ruokahalua.

Aina kun kuljemme tällaisten intensiivisten aikojen läpi, on tärkeää muistaa tasapainottua, tasapainottua ja tasapainottua. Maadoitu tavalla, mikä toimii sinulla. Varmista pääsy ulos luontoon. Ole läsnä.

Näen, että useimmilla ihmisillä on liikaa muuta ajateltavaa tietääkseen, miltä heistä tuntuu. Häiriötekijät eivät lopu, joten meidän tehtävämme on löytää tapoja sisäisen tasapainomme säilyttämiseen. Joitain asioita on helppo tehdä. Katsele vähemmän uutisia ja lähde pois tietokoneiden, puhelinten ja muun teknologian luota, mikä kuluttaa meitä. Palaa takaisin henkilökohtaisiin suhteisiin. Vietä aikaa rakkaiden ihmisten kanssa. Soita niille, joille et ole soittanut. Ota taas yhteyttä. Vakavasti sanottuna.

Olemme ajassa, jossa hyvin paljon tapahtuu hyvin nopeasti, elämä kiitää ohitsemme ja turrumme niin, ettemme tiedä, miltä meistä tuntuu.

Voin kertoa niiden parannussessioiden perusteella, joita olen tehnyt viime aikoina, että energiat ovat kirjaimellisesti repineet eetterianatomiamme suikaleiksi, mikä saa järjestämämme vuotamaan, ja tämä vähentää sisäisiä resurssejamme.

Monilla meistä jotka työskentelemme eetteriparantamisen kanssa, on noussut monia verhoja ja voimme nähdä pidemmälle energiahistoriaamme kuin koskaan ennen. Tämän myötä näen myös valtavia taajuusmuutoksia järjestelmässämme ja eetterikehossamme. Ne vaihtavat väriä ja hiukkasjärjestystä. Tämän myötä tulee kaikki yllä mainittu.

Järjestelmämme on nyt intensiivisessä energiakehitysvaiheessa joulukuun 2012 uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Kun tätä tapahtuu, järjestelmä ja sen vanha ohjelmointi eivät pysy mukana entiseen tapaan. Kehomme ja energiakenttämme taajuuksilla on tavallisesti kiinteä ohjelmointi, mikä sallii sen ylläpitää järjestyksen, värin ja myös tehtävät. Näen järjestelmissä, että taajuudet hämmentyvät, kun on energiavuotoja ja toimimattomuutta. Kun taajuudet yrittävät harmonisoitua uudelleen, ne tekevät sen sopeutuen. Mitä tarkoitan sillä? Eetterianatomiamme järjestäytyy uudelleen ja monet sen tekemät työt muuttuvat.

Aloitimme tietoisuusevoluution, suuren heräämisemme, kuten olemme kutsuneet sitä. Se ei ole heräämistä, se on muistamista. Alamme saada vilauksia äärettömämmästä luonteestamme. Alamme kyetä nostamaan tiedostamisemme äärettömyyteen muistaaksemme monia asioita, joita meidän täytyy tietää. Meistä tulee kovasti ruumiillistuneen internetin kaltainen. Tässä on upeaa se, ettemme tarvitse kytkentöjä, paristoja, johtoja - vain itsemme. Meillä on aina ollut tämä, mutta unohdimme.

Huomiomme kurkottaminen ulospäin antaen sen etsiä informaatiota, mitä tarvitsemme, ei ole vaikeaa, kun hiljennämme mielen. Mielemme, aivomme, luovat sähkökentän, mikä tekee meille mahdottomaksi tiedostaa tietoisuutemme ja kaikki, mitä se tuo meille. Silloin kuin mieli prosessoi kiireisenä, mitä oli tai mitä voisi olla, ei ole tilaa.

Mieli on hakukone, mikä tarvitsee yksityiskohtia saadakseen sen, mitä tarvitsee. Tietoisuus on koko internet, joka on vapaa kaikista esteistä, hölynpölystä ja aina läsnä. Se ei tarvitse ohjeita, koska se on ohjeet. Näetkö, mitä tarkoitan? Olemme tehneet asiat kokoa ajan takaperin.

Jos voimme päästää irti vastustuksesta, puolustusmekanismeista, tarpeesta tietää, mieli ja tietoisuus voivat toimia yhdessä kauniilla tavalla. Ei vain kauniilla, vaan ihastuttavalla.

Tehokkain tapa päästä siihen on rentoutua, tutustua itseemme ja tulla tietoiseksi siitä, milloin olet kireä ja lakkaat hengittämästä hetkellisesti. Palaa perusasioihin. Kehomme on tieteellisesti todistettu reagoivan paljon aiemmin, kuin mieli saa asiasta kiinni. Niinpä siihen mennessä, kun hoksaamme asiat, hetki on jo ohi ja meiltä on saattanut mennä sivu suun jotain mahtavaa, mikä olisi vienyt meidät uuteen suuntaan erinomaisin lopputuloksin.

Silloin kun jännitymme ja pidätämme hengitystä, keho sanoo: jokin ei ole totta tai puolustaudumme jolla tavalla. Jos kyse on epätotuudesta, kiinnitä huomiota ja valitse sitä vastaavasti. Jos kyse on suojautumisesta, löydä, mikä on oikein silloin, tuossa hetkessä. Omista se etkä ole enää haavoittuva siinä. Jos et ole varma, mitä se on, kysy itseltäsi siinä hetkessä: "Mitä pelkään?". Tavallisesti suojelemme menneisyyden kokemusten tuskaa - se ei ole mitään läsnä olevaa. Kun saamme intiimiä tietoa itsestämme, omistamme oman maailmamme niin vapaasti, ettemme tienneet sitä mahdolliseksi.

Tietoja tapahtumista yms. ...

Ja lopuksi esittelen uuden Spiritlite.comin! Nettisivuni ovat kehittyneet ja niillä on paljon ilmaisia juttuja ja informaatiota sekä aikatauluni, matkani, päivän ajatus ja nettikauppa. Käy tsekkaamassa.

Kuten aina, olen kiitollinen jokaisesta teistä. Toivon naurua päiviinne, rauhaa sydämeenne ja rakkautta kaikkeen, mitä teette.

Meg

Viesti Mestareilta

Anshallah, entui asi, asi, asi.

Tervehdys valosta, valolla ja valossa.

Ihmisluontonne muuttuu. Teistä tulee luomus, mikä on ruumiillistunut voimallisin tavoin, joita ette ole koskaan ennen kokeneet. Koko luomismatriisi järjestäytyy uudelleen niin, että myös kehonne järjestäytyy. Uudet ja monimutkaisemmat fraktaalit järjestävät uusia todellisuuksia kehossa, mielessä ja hengessä, mistä tulee - sanoisimmeko - uuden sukupolven ihminen.

Kun energiat järjestäytyvät, uudelleenjärjestäytyvät, kehittyvät ja tasapainottuvat, myös DNA:nne muuttuu. DNA on suoraan ja häviämättömästi linkittynyt tietoisuuteen. Ne ovat samassa, DNA fyysisellä tasolla (mutta ei millään muotoa rajattuna siihen) ja tietoisuus vapaana kaikista rajoittavista rakenteista. Kun tietoisuus löytää vapaan tien tajuntaanne, DNA:nne reagoi uusilla koodauksilla, erilaisella kommunikoinnilla, suuremmilla valokentillä ja ilmaisulla. Joissain tapauksissa DNA järjestää uudelleen toimintamallinsa. Toisin sanoen, DNA:nne ilmaisee teitä epigeneettisesti eri tavalla.

Näiden uusien ilmaisujen vuoksi teistä ei ehkä tunnu aivan omalta itseltänne. Ette ole sitä. Teistä on tulossa ihmisen seuraava ilmaisuversio. Kun tämä tapahtuu, mielenne alkaa kasvattaa uusia ja erilaisia hermoratoja. Suurempaa osaa aivoistanne käytetään hyväksi. Osittain tämä aiheuttaa heräämistunteenne. Mutta on muutakin.

Jokaisessa DNA-säikeessä on varjo-DNA - DNA mikä on tai ei ole sukua pääsäikeillenne. Tieteellisesti tunnetaan, että vahaan laitettuna DNA "vakiintuu" ja se voidaan tunnistaa kuuluvaksi jollekin yksilölle. Ei ole kahta samanlaista, paitsi identtisillä kaksosilla. Mutta heidänkin DNA:ssaan on muunnelmia, joita tiede ei vielä osaa mitata.

Kun DNA:nne sisäiset suhteet muuttuvat, ilmaisunne oppii uusia ja erilaisia olemistapoja. Tai pitäisikö sanoa "vanhoja ja unohdettuja"? Samaan aikaan varjo-DNA mikä putoaa pohjaan DNA:n vakiinnuttua vahaan laboratoriossa, toimii ajan ja paikan ulkopuolella ja pitää teidät yhteydessä kaikkeen, mikä on reaaliajassa koko ajan. Tämä DNA on vihje ja kartta koko genomiinne. Se on ne alkuperäiset ohjeet, jotka luominen koodasi teihin luodessaan. Se on kartta jumaluuteenne ja kotiin. Se on myös tietokirjasto perimästänne, mikä kaikki ei ole nykyisestä olinpaikastanne. DNA on ohjemanuaalinne, emolevynne, ilmaisunne laukaisunäyttämö.

DNA on älykäs, se vaikuttaa ja siihen voidaan vaikuttaa. Olette kriittisessä ajassa maailmassanne ja ihmisevoluutiossanne, minkä aikana DNA:n saamiin ohjeisiin ei yleensä sisälly ihmisyytenne arvo. On elintärkeää, että säilytätte sisäisen suhteenne syville tasoille.  

Oli monia aikoja ennen teitä - muita alkuja, joilla ei ollut kovin armollinen loppu - jolloin teknologia kasvoi irti psyykestä. Näin oli Atlantiksella, Lemuriassa ja muissa ennen niitä. Kukin noista ajoista on estetty tiheällä seinällä, jotta kehittyessänne voitte valita vapaalla tahdollanne uudestaan. Olette tuossa paikassa. Maailmanne on tuossa paikassa.

Jokaisessa alussa on haasteita, kun älykkyys kasvaa ja teknologia laajenee. Teille on luontaista rakentaa itsenne ulkopuolelle se, mitä ette usko voivanne tehdä sisäisesti. Olette aistivia olentoja ja kykenette ilmaisemaan sisäistä jumaluuttanne jokaisella askeleellanne, jokaisella sanallanne ja ajatuksellanne, itse asiassa millä tahansa energiailmaisulla.

Ette voi edetä pelosta käsin. Se ei ole mahdollista. Pelolla on monet kasvot, monia ilmaisuja ja se on usein psyykenne taustalla niin, että te ette edes tiedä sen toimivan ja ylläpitävän malleja elämässänne. Uusi ilmaisunne tuntee tien psyyken karikkojen ympäri ja siihen pääsemiseksi vaaditaan luottamusta, uskoa ja sydämen syvyyttä.

Monissa tapauksissa maailmastanne on tullut selviytymistä, valtaa, saamista, kiinnipitämistä ja tarvitsemista. Olette jakaneet itsenne rotuihin tai maantieteellisesti. Katsokaa syvemmälle. Jokaisen ihmisen ulkokuori voi näyttää erilaiselta, mutta sisäisesti ette voi koskaan olla erilainen tai erillään ihmisyydestänne tai jumaluudestanne.

Katsokaa syvemmälle. Vielä syvemmälle. Ihmiset ovat kehittäneet uskomuksia, jotka tukevat heitä pelkojen yli. Tämä ei merkitse, että nämä uskomukset ovat totta. Jokainen teistä on suuremman yhden/ykseyden ilmaisu, kokonaisuuden osa, häviämättömästi johdotettu jumalaiseen luontoonsa. Jumalainen luontonne sanelisi, että kaikki asiat ovat tasaveroisia, joten miksi teistä tuntuu muulta? Miksi jakaa maailmanne sotiviin ryhmiin, kun keskinäisyys ratkaisisi kaikki kiistat? DNA tuo uuden maailman esiin teille. Olette ajajia. Kulkekaa rauhassa.

Viime aikoina olemme puhuneet asioista, joita tulee maailmaanne. Puhuimme jenin arvon putoamisesta, tulivuorenpurkauksista, suurista järistyksistä tietyissä paikoissa, kovista tuulista ja tuulimallien muuttumisesta. Ne kaikki ovat tapahtuneet. Olemme puhuneet monista muutoksista maailmassanne, jotta voitte valmistautua tietämään, mitä tapahtuu. Tulevina aikoina on lisää muutoksia. New Madridin siirros alkaa horjua tulevien 10 vuoden aikana. Tällä linjalla on aktiivisuutta. Se mitä näette nyt, on vaihtelua, mikä johtaa kohti tätä tapahtumasarjaa - maanjäristyksiä alueilla jotka ovat jopa satojen mailien päässä, kun tämän siirroslinjan paine alkaa työntää ja vetää viereisiä maa-alueita.

Näette järistysten nopeutuvan Atlantin halkeaman varrella, mikä vetää merenpohjaa erilleen. Kun tämä tapahtuu, on "vesitapahtumia" Atlantin valtameren kummallakin puolella. Tällaisia asioita on tapahtunut kautta planeettanne historian jo kauan ennen ihmiskunnan olemassaoloa (tällä kertaa). Tulevat ajat eivät ole erilaisia.

Näette myös suuria reikiä maassa kummallisissa paikoissa, kun kaasuja vapautuu ja maa vajoaa, kun pohjaveden pinta muuttuu. Sitä ei käsitetä, että kaikki nämä tapahtumat liittyvät toisiinsa. Maapallo vaatii oman tasapainonsa. Kun vettä nostetaan, fossiilisia polttoaineita poistetaan, tehdään vesisärötystä, ilmasto muuttuu, sulaminen ja jäätyminen muuttaa malleja ja paikkoja, planeettanne kuoren alla asiat liikkuvat ja muuttuvat niin, että maapallo tekee vapautuksia ja liikkuu sopeutuakseen muutoksiin. Samalla tavalla kuin kehonne poistaa kasaumat - on kyse sitten energiasta ahdistuksena, ruuansulatuskanavanne fyysisistä vapautuksista, kyynelistä tunteiden virratessa ja monista muista vapautustavoista - planeetta tekee samaa. Ihmisten on käsitettävä, että se mitä tapahtuu, ei ole täysin luonnollista. Se on monin tavoin ehdottomasti ihmisen aikaansaamaa ja muutettavissa. Tämän tapahtumiseksi, jokaisen teidän täytyy alkaa käsittää, että teidän on välttämätöntä välittää syvästi elinpiiristänne ja toimia vastaavasti.

Monet tulevat tapahtumat siirtävät kohti pyramidien harmonista asettumista planeetallanne syyskuussa 2018. Tämän tapahtumiseksi maailmanne ley-linjojen on harmonisoiduttava. Ne jotka rakensivat pyramidit, tiesivät tämän. Siksi jokainen on rakennettu eri harmoniaan, samalla jakaen rakenteen ja paikan samanlaisen matemaattisen koodauksen. Tämä ei ole virhe edeltäjiltänne. He tiesivät tulevista ajoista ja jättivät teille avaimet potentiaaliinne, täydellisyyteenne. Katsokaa heihin siinä, mitä etsitte. Se on kirjoitettu muotoon ja rakenteeseen kauan ennen sitä, kun mitään kieltä kirjoitettiin.

Ne jotka tulivat ennen teitä, tiesivät, miten toimitaan gravitaation ja aineellisen ilmentämisen ulkopuolella. He ymmärsivät, ettei massalla ole arvoa, kun gravitaatio ylitetään. He ymmärsivät ja käyttivät taajuuksia, ääntä ja sähkömagneettivoimia muuttaakseen ja rakentaakseen sellaista, mitä ei ollut koskaan nähty. Avaimet pysyvät, koska tuohon muodostelmaan jätettiin myös totuuden kaava. Totuus ei ole sitä, mihin tällä hetkellä uskotte, sillä se on ääretön.

Totuus on, että te olette kaikissa asioissa ja teidät on luotu kaikista asioista ja siksi kaikki asiat on luotu teistä. Miten silloin voisi koskaan olla mahdollista, että olette vähemmän täydellinen tai joku muu on suurempi kuin te? Elävässä totuudessa, minkä osa olette, kaikki asiat ovat tasaveroisia ja samanlaisia.

Kun äärettömyys kokoontuu teidän nimissänne, se ilmenee samassa muodossa kuin DNA:nne. Kaksoiskierteenä. Tietoisuutenne voi yhdistyä valtaviin kierteisiin ja tuoda maailmaanne tunteen "olemisesta", mikä voi tuoda kaikki vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja samaan aikaan ehdottaa uusia kysymyksiä harkittavaksenne.

Teidän täytyy vain kysyä.

Olemme kiitollisia palvellessamme teitä tässä nyt-hetkessä.

Olkaa rauhassa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >