HomeViestejäMeg Blackburn Losey30.8.2011 - Viesti Megiltä ja mestareilta

30.8.2011 - Viesti Megiltä ja mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 30.8.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys teille kaikille! Millaisessa ajassa olemmekaan! Väliaikainen energeettisesti hiljainen aika on tullut loppuunsa! Kuten ehkä muistatte, Mestarit ovat antaneet meille yksityiskohtaisen kuvauksen tähtiporttijärjestelmästä, mikä avautuu tänä aikana. Näin he sanoivat viime lähetyksessämme kesäkuussa:
 
"Seuraava tapahtuma on Renari-tähtiporttijärjestelmän avautuminen, mikä alkaa kuluvan vuotenne elokuussa. Tämä avautuminen limittyy Leioni-tähtiporttijärjestelmän avautumisen kanssa, mikä alkaa kuluvan vuotenne 9.9. Näiden järjestelmien rinnakkaisavautuminen on kuin kuuma energiatuuli, joka puhaltaa maailmaanne. Vaikutuksia on monilla tasoilla, mukaan luettuna maailmantapahtumat ja säätilan intensiivisyys. Myös planeettanne saattaa reagoida seismisen aktiivisuuden tai vulkaanisen toiminnan kautta."
 
Viime viikolla olemme nähneet maanjäristyksiä epätavallisilla alueilla, kuten Colorado ja Virginia, 7.0 Perussa ja muita ympäri planeettaa. Olemme kokeneet myös valtavan hurrikaanin. Kun energiat avautuvat ja keskittyvät virrassaan, koko luomakunta reagoi. Huomaatte ehkä, että enimmäkseen monet ihmiset reagoivat eri tavalla tilanteisiin kuin ennen. Ihmiset villiintyvät, toisinaan heidän kanssaan on vaikea tulla toimeen tai he ovat täysin järjettömiä.
 
Kehokysymykset ovat taas etualalla, erityisesti nukkumistavat (monet raportoivat hyvin vähäisestä nukkumisesta), lihasten ja rangan kivut ja toimimattomuus, erityisesti niskaongelmat, tunnevaihtelu, kuten motivaation puute tai taipumus jumiutua ylikierroksille. Monet ihmiset raportoivat myös pään sekavuudesta, kera muistiongelmien tai vaikeuden ilmaista, mitä sanoillaan tarkoittaa.
 
Näemme myös poliittisia muutoksia Lähi-idässä sekä muissa paikoissa, kuten Chilessä missä yhtäkkiä koko yhteiskunta nousee ylös sanomaan, että se on saanut tarpeekseen. Väkivaltaiset johtajat savustetaan ulos, kun taas toisilla maailman alueilla mellakoidaan totuuden puolustamisen ja vääryyksien vastustamisen nimissä.
 
Äskettäinen Merkuriuksen perääntyminen on aiheuttanut valtavasti kommunikointiongelmia ja väärinkäsityksiä, voimakkaammin kuin tavallisesti.
 
Mitä ihmettä on siis tekeillä? Aina kun on energiamuutoksia luomisen jollain tasolla, ne vaikuttavat kaikkeen muuhun. Kun tähtiporttijärjestelmä avautuu ja hioo sisäistä tasapainoaan, energiat keskitetään suoraan ja tulee tunnelivaikutus, mikä toimii kuin vesiletku, joka lähettää energiaa suoraan todellisuuteemme valtavalla vauhdilla ja voimalla. Kun nämä energiat laskeutuvat olemukseemme, meidät ravistellaan, hämmennetään ja "tulvitaan" uuteen harmoniaan. Kuten olen sanonut aiemmin, aina tämän tapahtuessa vanhaa kamaamme tulee esiin, kehomme kapinoi ja suhteemme voivat tulla haasteellisiksi, koska kommunikointi ei perustu ainoastaan sanoihin, vaan tunteisiin, motiiveihin, aikomuksiin, ongelmiin ja kaikkeen muuhun sanojen takana.
 
Mutta nämä tilanteet eivät koskaan ole pysyviä ja se meidän pitää muistaa. Kun meille tuodaan tällaisia kosmisia muutoksia, ne vaikuttavat aisteihimme ja yleiseen kykyymme vaistota seuraava liikkeemme. Joillekin meistä eteerinen ulottuvuus tulee laajemmaksi kera uusien ja erilaisten oivallusten. Toisilla tunnepilvet varjostavat tietä, kun vanhoja energioita ja tunteita joskus kirjaimellisesti revitään ulos rakenteestamme. Se mitä aiomme, ilmentyy selkeämmin ja nopeammin kuin koskaan aiemmin, ja jäämme puhdistelemaan päätämme ihmetellen. Ennen kuin pystymme tottumaan muutoksiin, niitä tapahtuu taas - ja taas. Asiat liikkuvat nopeammin ja nopeammin ja jotkut päivät näyttävät hämäriltä, kun taas toiset eivät näytä loppuvan koskaan.
 
Miten siis pysyä tasapainossa, kosketuksessa ja olla eksymättä muutoksiin? Jos koskaan on aika tuntea itsemme läheisesti, niin se on nyt. Mitä enemmän tunnemme ja ymmärrämme itseämme sisältä ulospäin, sitä enemmän tunnemme toiset ja meillä on kyky nähdä selkeästi, toimia tehokkaasti ja kommunikoida hyvin.
 
Todellisuutemme perustuu yksinomaan havaintoihimme. Silloin kun havaintomme ovat puhtaita eikä niitä rasita harha - tarinat joita luomme saadaksemme turvallisuuden ja lohdun tunnetta (mikä ei ole tietenkään totta) - todellisuudestamme tulee valoisa ja se on kaukana niistä tiheistä tavoista, joita oli kuljettaessamme tuota tarinaa. Itsemme tunteminen pienentää myös sitä mahdollisuutta, että kukaan muu voi vakuuttaa meille muuta ja saada meidät alistumaan oikuilleen ja kontrolloinnilleen. Meistä tulee myös omien kokemustemme mestari ja lakkaamme elämästä toisten tahdon perusteella. Mehän olemme, meillähän on, vapaa tahto, eikö vain?
 
Mitä tahansa kokemuksenne ovat seuraavina viikkoina, muistakaa, että olette luomakunnan eheitä ja täydellisiä lapsia. Sisällänne on luonnostaan äärettömien mahdollisuuksien perintö.
 
Vau, millaista meillä olikaan viljaympyrämatkallamme! Meillä oli ainakin yksi uusi ympyrä joka päivä ja yhtenä päivänä oli kolme! Voitte nähdä kaikki ympyrät, joissa kävimme menemällä sivulle www.cropcircleconnector.com ja klikkaamalla heinäkuun lopun muodostelmia Iso-Britanniassa.
 
Tunnuin yhdistyvän jotenkin ympyräntekijöihin. Koneessa matkalla sinne aloin saada hyvin yksityiskohtaisia kuvia tietyistä viljaympyrämuodoista. Kuvasin näkemäni yksityiskohtia Dannion Brinklleylle, joka oli upea opetuskumppanini matkalla. Dannion oli varsinainen skeptikko alusta alkaen, mutta hauskuutti minua visioideni kanssa. Lensimme yöllä. Kun saavuimme perille, pääsin nettiin ja havaitsin, ettei ainoastaan tuona yönä ollut ilmestynyt viljaympyrää, vaan se oli täsmälleen kuvaukseni mukainen! Tätä tapahtui useita kertoja matkamme aikana.
 
Lisää tietoja matkasta yms. …
 
Kuten aina, toivotan teille iloa sydämeenne, naurua päiviinne ja rakkautta kaikkeen, mitä teette. Rakkautta ja siunausta,
 
Meg
 
Viesti Mestareilta
 
Ansi, Anshallah, Asi, Asi, asi. Valtava tervehdys valosta, valon kera ja valossa.
 
Tervehdimme teitä. Kuten olemme puhuneet aiemmin, koko luomakunnassa on aika, jolloin asetelmia tulee yhteen, tähtiportteja avautuu vuosituhansien horroksen jälkeen, energiat muuttuvat nopeasti, kuten myös tietoisuus koko luomakunnassa. Kun kaikki nämä tapahtumat jatkavat prosessejaan, niin jatkuvat myös muutokset teissä ja maailmassanne.
 
Teidän on muistettava, että kaikki luomakunnassa on lähtemättömästi yhteenpunoutunutta ja suhteellista. Ei ole mitään, mikä on suljettu pois ykseyden kudelmasta. Kun muutoksia tapahtuu, kaikki asiat muuttuvat. Kun kaikki asiat muuttuvat, muutoksia tapahtuu. Voitaisiin ajatella, että kaikki syy johtaa seuraukseen. Viimeaikaisissa tapahtumissa nämä seuraukset ovat olleet hirmuisia suhteessa ihmiskokemukseen.
 
Näette näitä muutoksia säämallien muuttumisena ja voimistumisena. Myös seisminen aktiivisuus, kuten ennustimme, voimistuu ja muuttaa sijaintia sekä näkemiänne tapahtumatyyppejä. Meille annetaan, että pian sattuu seisminen tapahtuma Alaskan alueella, jolla on myös epätavallisia piirteitä. Nimittäin jokaiselle seismiselle tapahtumalle ja maankuorenne liikkeelle täytyy olla "perkussioreaktio" (iskureaktio). Perkussiorektio voi tapahtua missä tahansa, mutta tavallisesti se löytyy maanliikkeen aaltomallin lopusta. Usein tämä tapahtuu tulirenkaanne yli. Silloin kun jokin tapahtuma sattuu Tyynenmeren toisella puolella, toinen tapahtuma sattuu reaktiona valtameren toisella puolella. Nyt on erilaista se, että vastareaktiomaanjäristyksiä tapahtuu aiemmin tuntemattomilla siirros- tai puristusalueilla. Näette lisää tätä tulevina aikoina, erityisesti seuraavina yhdeksänä kuukautena.
 
Kun maa reagoi moniulotteisiin tapahtumiin, niin reagoi kehonnekin. Monet teistä ovat tunteneet muutoksia tietoisuudessanne, ikään kuin avautuisitte erityyppisille havainnoille ja energioille. Erilaista tiedostamista ja kenties myös välähdyksiä siitä, miten käyttää nykyisiä ja tulevia energioita paljon laajempina versioina kaikesta, mitä olette tienneet tähän saakka.
 
Historiallisesti tietyt geometriset mallit ovat olleet energiajoukkojen muodon ja toiminnan "ylimpiä". Nyt kun astutte nykymuutostenne laajentuneeseen puoleen, geometriset mallit yhdistyvät monimutkaisemmiksi malleiksi ja alkavat elää ns. omaa elämäänsä. Kun geometrioiden muoto ja toiminta muuttuu, niin muuttuu myös energian vaikutustapa teihin. Siitä tulee lähes konkreettista toisinaan. Energiat voivat saada aikaan suuria muutoksia ja ilmennyksiä pelkästään tiedostamalla ne. Kun teistä tulee tietoisia uusista malleista, malleista tulee osa rakennettanne - olemassaoloanne, tietoisuuttanne.
 
Silloin kun tämäntyyppisiä muutoksia tapahtuu, harmonisoidutte uudelleen yli kaiken sen, mitä olette koskaan tienneet tai kokeneet. Kun teette tämän, tietoisuutenne valpastuu ensin ja sitten tiedostaa, että jokin on eri tavalla, jokin on muuttunut. Sitten havaintojanne alkaa tapahtua ja todellisuutenne muuttuu.
 
Tietenkin kaikki tämä tapahtuu silmänräpäyksessä, mutta ihmiskokemuksessa se saattaa näyttää prosessilta, mikä on käsittämätön aluksi.
 
Teidän on tiedettävä, etteivät kokemanne muutokset ole luonteeltaan lineaarisia. Itse asiassa ne ovat hologrammin ulkopuolella, sillä kun mallinnus muuttuu, uusia ja erilaisia todellisuusulottuvuuksia ja -tasoja muodostuu. Tiedollisen kokemisen sijasta muutoksista tulee te - tulee osa energiakenttäänne ja siksi osa sitä, kuka olette. Se minkä uskotte olevan etäinen ja erillinen osanne, on kirjaimellisesti sisällänne, aivan kuin te olette sen sisällä.
 
Tietäen tämän - tietäen, että olette tietoisuus elävässä ykseydessä ja se on teidän tietoisuuttanne - teistä tulee virtaa. Ette ole sen sisällä, ette sen rinnalla, vaan virtaava osa kaikkea olevaista sen äärettömissä ja jatkuvissa muutoksissa.
 
Olemme sanoneet aiemmin: "Seuraava tapahtuma on Renari-tähtiporttijärjestelmän avautuminen, mikä alkaa kuluvan vuotenne elokuussa. Tämä avautuminen limittyy Leioni-tähtiporttijärjestelmän avautumisen kanssa, mikä alkaa kuluvan vuotenne 9.9. Näiden järjestelmien rinnakkaisavautuminen on kuin kuuma energiatuuli, joka puhaltaa maailmaanne."
 
Renari-tähtiporttijärjestelmä on aloittanut avautumisensa monien vuosituhansien nukkumisen jälkeen. Kun se alkoi, tunsitte väliaikaisen tyhjiövaikutuksen, ikään kuin kaikki olisi pysähtynyt, ikään kuin olisi ollut vähän tai ei lainkaan kommunikointia universaalisti. Tämä on tietysti kaukana totuudesta, mutta energiavaikutukset tähtiportin avautuessa ja energiaväylien muuttuessa - mikä vetää sisään voimakkaita energiavirtauksia, jotka jatkavat avautumisprosessia - muuttavat teille tulevien energioiden virtausmalleja. Kuten olemme sanoneet, tämä on väliaikaista. Energiavirtaukset ovat alkaneet leventyä kuluneella viikolla, mikä hämmentää asioita maailmassanne, kuten olette nähneet maanjäristyksissä ja myrskyissä. Tämä on vasta niiden vaikutusten alkua, mitä näillä kahdella tähtiporttijärjestelmällä on maailmassanne.
 
Kun Leioni-tähtiporttijärjestelmän avautuminen yhdistyy jo alkaviin muutoksiin 9.9., tulee kolmen kuukauden energiavaikutusten voimistuminen maailmassanne. Näette enemmän ja suurempaa kapinointia, erityisesti Lähi-idässä. Näette ainakin neljä merkittävää maanjäristystapahtumaa lisää ja äärimmäisissä säätiloissanne on kummallisuutta ja intensiteettiä. Nämä vaikutukset rauhoittuvat ensi vuoden tammikuun alussa. Näette myös tapahtumia euromaissa, jotka ovat intensiivisiä mutta lyhytaikaisia.
 
Tasapainonne ylläpitämiseksi näinä aikoina teidän on muistettava, että te ette ota näitä tapahtumia henkilökohtaisesti, vaikka ne toisinaan voivat tuntua hyvin henkilökohtaisilta. Draamalle ja järkytykselle antautumisen sijasta avatkaa sydämenne ja sielunne suuremmalle kuvalle. Se mitä tapahtuu, on siunaus ihmiskunnalle ja kaikille muille luomakunnan osille. On suuri muutos. On aika, minkä olette pyrkineet luomaan ja kokemaan. Siirtymän tapahtumiseksi on aina oltava muutoksia. Kuten olemme sanoneet, kaaos johtaa aina suurenmoisuuteen!
 
Sisäisen tasapainon ylläpitäminen missä tahansa muutoksessa voi olla haaste ihmisille. Tämä johtuu siitä, että teillä on niin syviä tunteita ja reagointia siihen, mitä tapahtuu ympärillänne. Alkakaa tuntea itsenne täydellisemmin muutoksen kokemiseksi mukavasti ja rauhallisesti. Tuntekaa itsenne läheisesti. Tietäkää, mikä on totta teille ja mikä harhaa. Harha aiheuttaa traumaa ja draamaa, ei todellisuus. Se on totta, että teillä on vapaa tahto, kyky tehdä ja ylläpitää valintoja joka hetki ja että kaikki muu - se mikä on ulkopuolellanne - on yleinen tapahtuma, kun yleinen tietoisuus heijastaa turhautumistaan todellisuuksina. Kun universaalien energioiden intensiivisyys lisääntyy, aistimukset voivat tuntua usein hyvin henkilökohtaisilta.
 
Sisäisen maailmanne tiedostaminen on tärkeintä tasapainonne säilyttämisessä. Monet teistä tuntevat, mitä yleisessä tietoisuudessa heijastetaan. Jotkut teistä tuntevat avuttomuutta tai surua, jotkut teistä tuntevat vihaa eivätkä tiedä miksi. Totuus on, että jos haluatte muuttaa sitä, mitä tunnette, muuttakaa tietoisuutta. Heijastakaa sitä, miltä teistä tuntuu, sitten kun olette saavuttaneet haluamanne todellisuuden. Jos haluatte rauhaa, niin heijastakaa itseänne tuntemassa rauhaa, myötätuntoa, ymmärrystä ja rakkautta. Jos haluatte yhtenäisyyttä, heijastakaa yhtenäisyyttä, myötätuntoa, rakkautta ja iloa kaikissa muissa sekä itsessänne. Jos haluatte kanssaihmisten rakkautta, niin heijastakaa yhtenäisyyttä, rauhaa, iloa ja ennen kaikkea rakkautta. Mutta tehkää näitä asioita yhteenkuuluvuuden tunteesta, ei yrityksestä kuulua yhteen. Se on harhaa. Olette aina kuuluneet yhteen, paitsi kenties havainnoissanne.
 
Se miten sovitte yhteen, miten kuulutte yhteen, miten olette rinnakkain ja yhdistytte suuremman ykseyden elintärkeinä osina, liittyy kaikin tavoin sen oivaltamiseen, kuka olette ja että olette voimakkaita ja täydellisiä luomakunnan olentoja, joiden on määrä elää valintojen syvää ja suurta elämää, myös pienimissä hetkissä ja yksityiskohdissa. Suuruus ei ole saavutus, se on tapa elää, kuten rakkauskin.
 
Olemme kiitollisia tilaisuudesta kokea ja auttaa teitä tässä nyt-hetkessä. Olkaa rauhassa.
 
Lähetyksen loppu.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >