HomeViestejäMeg Blackburn Losey14.6.2011 - Viesti Megiltä ja mestareilta

14.6.2011 - Viesti Megiltä ja mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA

Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 14.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys teille kaikille! Anteeksi suuri väli lähetysten välillä! Olen matkustanut paljon ja nyt olen lopultakin kotona riittävän pitkään tehdäkseni tämän. Viimeaikaiset energiat ovat tuntuneet hyvin erilaisilta. Tuntuu kuin maanalaiselta joelta, että energiat ovat menneet matalampaan taajuuteen (tämä ei ole huono asia), mikä maadoittaa kaikki viimeaikaiset muutoksemme niistä tähtiporttivaikutuksista, joista olemme puhuneet.

Energiat virtavat yhtä ulottuvuuksien välistä väylää pitkin ja ne virtaviivaistetaan ja keskitetään tavalla, mitä emme ole koskaan nähneet. Sen vuoksi olemme tällä erää eräänlaisessa status quossa. Elokuussa energiat murtautuvat irti nykypolultaan ja tuovat meille valtavia muutoksia kuin kuuma tuuli, joka polttaa olemuksemme läpi. Taas kerran, tämä ei ole huono asia. Asiat alkavat avautua meille tavoilla, joita emme ole koskaan nähneet. Paras tapa hyödyntää nykyisiä energiapiirteitä on ilmentää. Tarkoitan todella - luoda, luoda, luoda! Koska energiat ovat niin keskittyneitä, ne kantavat viestit luomisen läpi polttopisteen ja voiman kera. Se mitä laitamme ulos nyt, tulee räjähtäen pois tämän energiatunnelin toisesta päästä elokuussa ja syyskuussa ja sitten taas joulukuussa.

Miten nämä energiat vaikuttavat meihin nyt? No, oletteko tunteneet energiasyöksyn vain kokeaksenne myöhemmin niin suurta väsymystä, että teidän täytyy ottaa aikalisä? Onko ruokavalionne tai se mitä haluatte syödä, ollut erilainen viime aikoina? Joillakin näkö samenee, kun taas toiset raportoivat epäsäännöllisestä unesta (eli heräten usein tai tarviten vain muutaman tunnin unta tai päinvastoin tarviten paljon enemmän unta kuin tavallisesti). Toisilla on ohimeneviä nivelvaivoja, missä nivelkipu siirtyy paikasta toiseen kehossa. Olen myös pannut merkille tiettyä selkeyttä siinä, että paikallinen todellisuutemme on paljon "raikkaampi" kuin tavallisesti. Myös hopeanvalkoisia energia-aaltoja on liikkunut todellisuutemme läpi. Ne voivat olla hyvin häiritseviä - ikään kuin joku tai jokin olisi juuri kulkenut huoneen läpi tai ikkunan ohi, mutta kun katsoo, siellä ei ole mitään. Nämä ovat energia-aaltoja, jotka kirjaimellisesti selvittävät verhoja meidän ja kaiken muun todellisuuden väliltä.

Tunnen, että yhteytemme tulevat voimakkaammiksi ja laajemmiksi joka hetki. Kun harmonisoidumme omassa nousevassa värähtelyssämme ja tietoisuudessamme, harmonisoidumme myös toistemme kanssa. Tämä on käsite, minkä todella toivoisin jokaisen tällä planeetalla tajuavan. Me kollektiivina olemme mittaamaton luova voima!

(Tietoja matkoista yms. …)

Viesti Mestareilta

Ansi! Anshallah! Asi, Asi, Asi.

Kuten se on, tervehdimme teitä valosta, valon kera ja valossa.

Olette astuneet sopeutumisaikaan, väliaikaisen kosmisen tauon aikaan, kun energiat jotka ovat kiihdyttäneet kokemuksianne, ovat vaihtaneet eri alueelle ja parhaillaan kulkevat kirjaimellisesti allanne. Tämän vuoksi saatatte tuntea, että jotain on kohta tapahtumassa, jotain on tulossa, mutta teillä ei ole vielä näkemystä tai ohjeita siitä, mitä se ehkä on tai milloin.

Tämä on teille aikaa sopeutua muutoksiin energiajärjestelmissänne sekä maailmassanne ja sen ulkopuolella. Teillä on ollut nyt useita vuosia intensiivisiä jaksoja, jotka ovat ravistaneet monia teistä ytimeen saakka ja muuttaneet havaintotapojanne, valintojanne ja joissain tapauksissa myös elämänne suuntaa.

Nyt on aika sopeutua. Uudistua. Nyt teidän on aika olla hiljaa. Olla kaiken sen kanssa, mitä on tullut teille. Kuten olemme sanoneet aiemmin, tapa jolla opitte tästä kaikesta, on se, että informaatio, symbolit ja tieto imetään energiakenttäänne osmoosin kaltaisessa prosessissa. Tällöin aivonne eivät tiedä, mitä tapahtuu - eivät tiedä siitä kosmisesta koulutuksesta, mitä saatte puhtaasti energeettisesti. Tavallaan teistä tulee muistamista - sen mitä on ollut, sen mitä on ja sen mitä tulee olemaan.

Mitään tästä informaatiosta ei voi ymmärtää lineaarisesti. Mitään tästä informaatiosta ei voi toistaa yksinkertaisiksi informaatiofaktoideiksi tai -hiukkasiksi. Kun teistä tulee muistamista, se on te ja te olette se. Täydellisessä nyt-hetkessä se mitä teidän täytyy tietää, mikä on tarpeellista hetkessä, tulee teille puhtaasti, täysin ja kokonaan.

Syynä muutoksiin energiavirrassa ja sopeutumisjaksoonne on neljännen tähtiporttijärjestelmän avautuminen - Urnallumin avautuminen, mikä aloitti prosessinsa viime elokuussa selkeyttäen teitä intensiivisyydellään ja antaen todellisuuteenne muutosta ja eri havaintotapoja.

(Megiltä: Tässä on kertausta siitä, mitä Mestarit ovat sanoneet näistä tähtiporttijärjestelmistä aiemmin, jos olet uusi lukija:

"On monia tapahtumia, jotka nopeutuvat tulevina aikoina. Nyt kun kolmioasetelmat ovat kulminoituneet ja hiukkassuhteet järjestetty ja harmonisoitu uudelleen, tulee monien tähtiporttijärjestelmien valtava avautuminen. Tämä on monitasoinen järjestelmä eli se ylittää aika-avaruusjatkumon ja ulottuvuuskynnyksiä ja sen yhdistää valtava sarja madonreikäjärjestelmiä. Näitä järjestelmiä säätelee venttiilijärjestelmä, mikä sallii - paremman kuvauksen puuttuessa kielestänne - alipainejärjestelmätyyppisen toiminnan, mikä vuorostaan sallii aineen tarkoituksenmukaisen siirtämisen tietyssä muodossa. Samaan aikaan nämä venttiilit ylläpitävät positiivista ja negatiivista painekynnystä siirtoasemien ja kulmamuutosten välillä järjestelmässä.

Tätä tähtiporttijärjestelmäsarjaa hyödynsivät atlantislaisten edeltäjät, luonteeltaan monigalaktiset olennot. Nämä järjestelmät ovat Um, Lenhe, Aetnalin, Urnallum, Renari, Leioni ja Dendor. Seitsemän on totuuden luku, seitsemän on avautuvien tähtiporttijärjestelmien lukumäärä. Tämä alkaa 3.10.2009."

Seuraava tapahtuma on Renari-tähtiporttijärjestelmän avautuminen, mikä alkaa kuluvan vuotenne elokuussa. Tämä avautuminen limittyy Leioni-tähtiporttijärjestelmän avautumisen kanssa, mikä alkaa kuluvan vuotenne 9.9. Näiden järjestelmien rinnakkaisavautuminen on kuin kuuma energiatuuli, joka puhaltaa maailmaanne. Vaikutuksia on monilla tasoilla, mukaan luettuna maailmantapahtumat ja säätilan intensiivisyys. Myös planeettanne saattaa reagoida seismisen aktiivisuuden tai vulkaanisen toiminnan kautta.

Harmoniat joita tapahtuu tänä voimallisena tulevana aikana, ovat erilaisia taajuussuhteita kuin ne, joihin olette tottuneet. Tämän vuoksi saatatte havaita useamman viikon jakson elokuun kahdesta viimeisestä viikosta syyskuun ensimmäiseen viikkoon, jolloin paljossakaan ei näytä olevan tolkkua. Käsittäkää tämä: ei tarvitsekaan olla. Aivonne eivät pysty mittaamaan energeettisiä muutoksia, joita tapahtuu seuraavina kuukausina. Informaatiovirta, energioiden intensiivisyys ja massiiviset muutokset moniulotteisilla tasoilla tapahtuvat niin nopeasti, että on mahdotonta tajuta yksittäistä tapahtumaa tai havaintoa tapahtumista. Paras tapa säilyttää tasapainonne on olla mahdollisimman läsnä joka hetki. Sieltä löydätte kaiken, mitä tarvitaan elämänne ja kokemustenne kaikkiin puoliin.

Monet voivat huomata tulevina aikoina, että kallonne muoto tai asento muuttuu. Jos tämä on kokemuksenne, saatatte huomata myös, että noiden muutosten kera tulee pientä päänsärkyä tai niskakipua. Tämä menee ohi, kunhan ette tule tunteelliseksi kokemuksen osalta. Tunteenne toimivat kirjaimellisesti lukitusmekanismina, joka vangitsee energian kehoonne. Jos tätä tapahtuu, tuloksena on kipua, mistä voi tulla kroonista - kaikki sen vuoksi, että "panitte kuriin" itsenne. Jos sitä tapahtuu seuraavina kuukausina ja tunnette tasapainottomuutta tai irrallisuutta (mitä voi tapahtua tiettyjen päivien aikana tähtiporttijärjestelmien avautuessa), pysähtykää ja hengittäkää. Hengitys kantaa energiaa kehonne läpi ja pitää sen puhtaana ja ravittuna.

Toinen oire tähtiporttimuutoksesta on, että saatatte huomata matkustelevanne paljon laajemmin yöaikaan, kun nukutte. Saatatte huomata, että nämä kokemukset ovat jo alkaneet ja että heräätte tietäen, että olette kokeneet valtavia matkoja ja oppineet kokemuksia, mutta ette oikein tajua niiden merkitystä tai sisältöä.

Yöllä monet teistä jättävät kehonsa ja tapaavat kanssakulkijoita, oppilaita ja mestareita, jotka opettavat teille syvällisen ajattomia oppitunteja, joita on tuotu maailmaanne vasta äskettäin. Saatatte tunnistaa joitain ohjaajistanne kanssaihmisiksenne. Katsokaa uudestaan. He ovat kulkeneet elämien ajan ja tulleet sellaiseksi, kuin te olette nyt.

Viimeinen seitsemästä tähtiporttijärjestelmästä, Dendor, alkaa avautua 12.11.2012 ja jatkaa prosessiaan 13.1.2013 saakka. Muinaiset egyptiläiset rakensivat Dendoran temppelin vielä muinaisemman temppelin päälle, minkä tullaan havaitsemaan täsmällisesti esittävän tähtiporttijärjestelmien avautumista. On myös kaksi muuta, jotka ovat avautuneet aiemmin ja joita havaitaan myös kuvatun maanalaisessa tuossa temppelissä. Temppelissä puhutaan yöajasta, jolloin auringon peitti vulkaaninen tuhka ja maa työnsi laavaa ja karvasta savua. Mutta ihmiskunta selviytyi.

Menneet ajat eivät ole ajankohtainen kokemuksenne tai mikään tuleva kokemuksenne teidän tai lastenne elämässä. Ei ole mitään syytä tai tarvetta pelätä mullistavia tapahtumia Maya-kalenterin huipentumassa. Muutos jota ennustettiin, alkoi useita vuosia sitten ja jatkuu pitkälle yli joulukuun 2012.

Asetelma mikä silloin tapahtuu, vahvistaa vain kaikkea, mitä olette aikoneet ja mitä olette lähettäneet maailmaanne tulevaisuuden ilmentämisen piirteinä. Nyt on aika luoda tulevaisuuttanne ja maailmanne tulevaisuutta. Nyt on aika lähettää matkaan kaikki, mitä kuvittelette. Koska te ihmiskollektiivina, sielukokoelmana, olette kurkottaneet ulospäin syvältä sisältänne "minä olen" -olemuksenne, lähdevalonne kera, on saavutettu sieluja, jotka laajentavat valomäärää eksponentiaalisesti, kun jokainen teistä on aloittanut heräämisensä. Olette saavuttaneet kriittisen massan, mikä on muuttanut kaikkia mahdollisia lopputuloksia erilaiseksi. Te - ihmisen vapaan tahdon voima, ihmisen valon voima, rakkauden voima sydämessänne - olette muuttaneet lähes 26000 vuoden mahdollista lopputulosta yhdeksi mahdollisuudeksi ja paljon upeammaksi tulevaisuudeksi.

Älkää pelätkö sitä, mitä olette luoneet. Teette sitä edelleen. Jokaisella ajatuksella, jokaisella hengityksellä, jokaisella liikkeellä, aikomuksella, idealla, itse asiassa jokaisella energiailmaisulla, minkä luotte, kommunikoitte äärettömästi yhteen massiiviseen olemukseen ja komennatte sitä järjestäytymään uudelleen sen todellisuuden synnyttämiseksi, mitä olette aikoneet suoraan tai epäsuorasti. Olkaa tietoinen tästä voimasta jokaisessa teissä, sillä kun yhdistytte, luovasta voimastanne tulee rajatonta voimassaan ja tehokkuudessaan. Jokainen teistä on Jumalan osa.

Kollektiivisesti ja yhdessä luomakunnan kaikkien muiden puolien kanssa tahtonne valita määrää paljon enemmän, kuin voitte koskaan ajatella.

Olemme kiitollisena palveluksessa tässä nyt-hetkessä. Olkaa rauhassa.

Lähetyksen loppu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >