HomeViestejäMeg Blackburn Losey28.10.2011 - Viesti Megiltä ja mestareilta

28.10.2011 - Viesti Megiltä ja mestareilta

VIESTI MEGILTÄ JA MESTAREILTA
 
Kirjoittanut ja kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 28.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys kaikille teille! Millaista aikaa koemmekaan! Kosmisten energioiden suuren tyvenen jälkeen ovet ovat heilahtaneet täysin auki ja moniulotteisten energioiden laajentuminen jatkuu kevääseen. Koemme eräänlaista lumipalloefektiä, koska kun aikomuksemme ja eteenpäin laittamamme energia menee universaaliin prosessiin, siitä tulee suurempaa, vahvempaa ja tehokkaampaa, mikä aiheuttaa odottamatonta muutosta ja palkkioita ponnisteluistamme! Kerron teille lisää tästä hetken päästä, mutta ensin pari erityisilmoitusta!
 
Juttua kirjoista ja kursseista …
 
Olin Chicagossa viime viikonloppuna vuosittaisessa Keskilännen valotyöntekijäkonferenssissa ja se oli fantastista. Joanne Macko teki upeaa työtä ja toi huoneellisen valotyöntekijöitä yhteen, joiden kanssa me puhujat saatoimme todella saada yhteyden. Se oli mahtava elämys. Minulla oli kunnia olla esiintyjälistalla Semir (Sam) Osmanagicin kanssa, tiedemiehen joka on löytänyt valtavan pyramidin Bosniasta ja hän myös tutkii ja tekee kaivauksia siellä. Tämä pyramidi on kaksi kertaa niin suuri kuin Gizan pyramidi Egyptissä ja on elävä ja planeetan vanhin ja se lähettää valtavaa sähkömagneettienergiakenttää, mikä haastaa tunnetut fyysikkomme. Tämän pyramidin energiakentät on mitattu ja filmattu, mukaan luettuna se melkoinen valonsäde, joka tulee tämän pyramidin huipusta! Tämän valonsäteen energia tulee sitä voimakkaammaksi, mitä kauemmas se pääsee pyramidista, ja se näyttää olevan majakka galaktisille sisarillemme ja veljillemme. Se on 13 metriä leveä ja vakaa 28 megahertsissä.
 
Tähän liittyy paljon muutakin, joten ehdotan, että kaikki pysyvät virittyneenä tai tarkkailevat lisätietoa uutisissa ja internetissä tästä löydöstä. Mestarit puhuivat siitä vuosia sitten ja nyt se on paljastettu! Sam on myös tallentanut pyramidin valosäteilypuhetta ja hän työskentelee uutterasti ymmärtääkseen, miten tulkita ääniä, joita tulee pyramidin energiasta. Ei mikään vitsi. Aion mennä Bosniaan ensi kesänä viljaympyräseikkailumme jälkeen, kiertämään paikkaa Samin ja hänen kauniin vaimonsa Sabinen kanssa. (Toivottavasti kirjoitin sen oikein, kultaseni!) Pysykää virittyneenä lisätietoon tästä uutisesta!
 
Kuten lupasin, lisää energioista nyt ja siitä, mitä on tulossa. Useita kuukausia energiat olivat ensin erittäin intensiivisiä, mikä sai aikaan paljon muutoksia elämässä ja keho-ongelmia. Monet ihmiset eivät käsitelleet näitä energioita hyvin (ainakaan pinnalla!) ja jotkut näyttivät järjettömiltä ja myös vihaisilta, kun vanhoja energioita vapautui heidän järjestelmästään. Sitten meillä oli tyventä pari kuukautta, jolloin kaikki joiden kanssa puhuin, sanoivat, että heistä tuntui ikään kuin kosmiselta tauolta eikä ollut mitään ohjeita tai opastusta auttamassa, mitä on seuraavaksi. Tämä on ehdottomasti muuttunut.
 
Kun koemme viimeistä kahdeksan tähtiporttijärjestelmän avautumista, energiat ovat jalostuneet kauniisti selkeäksi ja suoraksi väyläksi ilmentämiseen, intuitiivisuuteen ja yleisesti viemään meidät elämämme matkalle. Näiden energioiden voiman ja intensiivisyyden lisääntyminen jatkuu ensi vuoden huhtikuuhun ja ne kantavat meidät tietoisuuteen ja kykyihin, joita voimme vain kuvitella. Parantuminen ja kehon ulkopuoliset kokemukset saavat täysin uuden käänteen, kun energiat muuttuvat pyhistä geometrisista muodoista fraktaaleihin. Mitä se merkitsee jokapäiväisessä elämässä? Vähemmän ponnistelua, suurempia lopputuloksia. En laske leikkiä.
 
Mestarit ovat näyttäneet minulle uusia fraktaalienergioita, joita on komennettavaksi. Ne ilmentävät melkein fyysisesti ja ovat voimakkaimpia eetterityökaluja, joita olen koskaan kokenut. Energiat ovat käytössämme myös kaksois- ja kolmoiskierteinä, paljolti samaan tapaan kuin oma DNA:mme ja galaktisten esi-isiemme DNA. Ollessamme hiiliperustaisia meillä on kaksoiskierre, kaksipuolinen DNA-säie, kun taas edeltäjämme, osa juuriroduistamme oli seleeniperustaisia olentoja, joilla oli kolmisäikeinen DNA. Energiat joita meille tulee, ottavat tuon luonnollisen muodon, kommunikoivat ajattelevien aivojemme ylittävällä tavalla ja niistä tulee osa energiakenttäämme. Tämä tapahtuma on hyvin oleellinen tuleville ajoille ja sille, miten sopeudumme uusiin energioihin ja 26000 vuoden planeettasyklin loppumisen 2012. Kun aloitamme uuden syklin (ja kyllä, teemme sen), teemme sen uusia kykyjä käytettävissämme, jos olemme avoin niille. En tiedä teistä, mutta nämä tulevat ajat näyttävät minusta jokseenkin hämmästyttäviltä!
 
Tietoa ensi vuoden tapahtumista …
 
Toivoen teille iloa sydämeenne, naurua päiviinne ja rakkautta kaikkeen, mitä teette. Olkaa rauhassa.
 
Meg
 
Viesti Mestareilta
 
Anshallah! Entui asi, asi, asi. Tervehdys valosta, valon kera ja valossa.
 
Aiemmin olemme sanoneet teille:
 
"Seuraava tapahtuma on Renari-tähtiporttijärjestelmän avautuminen, mikä alkaa kuluvan vuotenne elokuussa. Tämä avautuminen limittyy Leioni-tähtiporttijärjestelmän avautumisen kanssa, mikä alkaa kuluvan vuotenne 9.9. Näiden järjestelmien rinnakkaisavautuminen on kuin kuuma energiatuuli, joka puhaltaa maailmaanne. Vaikutuksia on monilla tasoilla, mukaan luettuna maailmantapahtumat ja säätilan intensiivisyys. Myös planeettanne saattaa reagoida seismisen aktiivisuuden tai vulkaanisen toiminnan kautta."
 
Renari-järjestelmän avautuminen on valmis. Tämän massiivisen tähtiporttijärjestelmän viimeisetkin rippeet ovat napsahtaneet paikoilleen ja järjestelmä on alkanut elää. Leioni-tähtijärjestelmä aloitti avautumisensa 9.9., kuten luvattiin. Tämä on viimeinen niistä monimutkaisista tähtiporttijärjestelmistä, jotka avautuvat taas monien, monien tuhansien vuosien horroksen jälkeen. Näitä käytäviä pitkin edeltäjänne matkustivat ajan ja avaruuden läpi maanulkopuolisesta, galaktisesta alkuperästään - he jotka asuttivat planeettanne jo ennen, kuin teitä edes pidettiin ihmisrotuna.
 
Useita portteja planeetallenne on jo toiminnassa ja toisia avautuu tulevina aikoina. Tämä sallii energioiden tulla luoksenne kommunikointivaltavirtoina ja toisinaan myös matkustajana alueellenne, joka tuo upeaa informaatiota historiastanne ja mahdollisuuksistanne tulevaisuudessa ihmisinä sekä teknologiaehdotuksia ja -ohjeita, jotka ovat kaukaa nyky-ymmärryksenne ja -mielikuvituksenne tuolta puolen. Leioni-tähtijärjestelmän avautuminen huipentuu 9.11.2012, kun viimeiset käytävät selkeytyvät täysin. Tämä järjestelmä pysyy kokonaan avoinna vuoteenne 2019 saakka, jolloin se järjestää käytävänsä uudelleen. Joitain sulkeutuu ja samalla toisia avautuu tai ne ohjaavat fokuksensa todellisuuden ja geografian eri aspekteihin, joista kaikki eivät ole teidän planeetallanne.
 
Näiden käytävien kautta toiset ennen teitä ovat kulkeneet ja jakaneet informaatiota ja teknologioita sekä kylväneet monia planeettoja rinnakkaisuniversumeissa, myös omassanne. Ihmettelette, miksi kaikkea DNA:tanne ja koko aivojanne ei tällä hetkellä hyödynnetä. Tämä johtuu siitä, että olette ajan kuluessa kehittyneet ulos tarpeesta tehdä niin, kun opitte kommunikoimaan ja huijaamaan itseänne. Tällä tarkoitamme, että egollanne ja loogisilla asteillanne on taipumusta naamioida aidot kykynne ja sekaantua, sanoisimmeko puhtaampiin kykyihinne.
 
Maailmassanne on ollut jotain, jotka ovat löytäneet taas näitä kykyjä ja heitä on pidetty epätavallisina tai erilaisina, kun he itse asiassa ovat olleet normaalimpia, kuin käsitättekään. Kyky olla täysin läsnä, kommunikoida moniulotteisesti ja ulottuvuuksien yli, suuri intuitio, kyky hallita ja ohjata energiaa eri tarkoituksia varten ja kyky ajatella vaikutusta kokonaisuuteen, ilman tarvetta yksittäisyyden tunteeseen. Kaikki nämä kyvyt ovat osa todellista luonnettanne ja tulevat esiin suurena ihmiskunnan heräämisenä. Kuten olette kehittyneet, jatkatte täyden ympyrän, kunnes olette löytäneet taas valon ja miten sitä käytetään. Kun teette sen, näette enemmän ja enemmän "löytöjä" liittyen tieteeseen ja itseenne. Se mitä olette pitäneet ihmisen suurina älykkyyshyppäyksinä, ovat todellisuudessa evoluution täysi ympyrä.
 
Kun tämä tapahtuu, huomaatte kenties fyysisen puolenne kokevan haasteita, kun mineraalit ja elektrolyytit sisällänne tulevat eri suhteeseen kehossanne ja myös sisäeritysjärjestelmänne muuttaa kemiallisia suhteitaan. Teidän on muistettava, että luonnossa pieninkin muutos voi aikaansaada valtavan lopputuloksen. Tämä on totta fyysisessä olemuksessanne, kun DNA:nne reagoi tuttuihin universaaleihin olosuhteisiin ja ohjaa kehoanne ja tietoisuuttanne sopeutumaan sen luonteeseen.
 
Ruokavalionne muuttuu, koska kehonne ei enää vaadi samaa mitä ennen ja uusia ja erilaisia haluja ilmenee. Voitte huomata kallonne muodon muuttuvan, erityisesti pään takana, kun se levenee sallimaan lisää aivotoimintaa. Kehonne hermojärjestelmä ja nivelet voivat valittaa, kun suuria gravitaatiovaikutuksia tapahtuu seuraavat kaksi vuotta.
 
Olemme puhuneet aiemmin seismisen aktiivisuuden tapahtumisesta näinä aikoina, kuten maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset ja sääpoikkeavuudet. Näette tätä tällä hetkellä. Puhuimme teille aiemmassa lähetyksessämme suuresta järistyksestä Alaskassa ja se tapahtui ennusteemme mukaisesti. Olette nähneet viime päivinä suuren maanjäristyksen Turkissa ja tulevina aikoina tulee toinen järistys Boliviassa ja sitä ympäröivillä alueilla.
 
Teidän on ymmärrettävä, että tämä kaikki on prosessia, mitä on tapahtunut aikanne alusta saakka, eikä se lopu vain siksi, että maapallonne on nyt asutettu. Teidän on myös tiedettävä, että elinaikananne ei tule laajamittaista suurta mullistavaa tapahtumasarjaa. Kannatte huolta tästä. Tämä on teidän luonteenne, koska entisinä aikoina tällaisia tapahtumia on sattunut ja ne ovat jättäneet tuhonsa solumuistiinne. Teillä ei ole mitään pelättävää tässä nyt.
 
Teidän on myös muistettava, että olette tietoisuus elävässä olennossa ja sanelette ja ohjaatte todellisuutta komennollanne. Teidän on käsitettävä, että olette luonnostaan voimakkaita olentoja, jotka on luotu rotujen sekoituksesta, mitkä ovat kantaneet historiaa lukemattomien päivien läpi. Sisällänne on valo, joka kantaa kirjastoa kaikesta tiedosta ja intoa etsiä jumaluuttanne. Olette alkaneet tehdä tätä nykyaikana. Joskus olentorodun on koettava tyhjyytensä käsittääkseen, että sillä on ollut muita mahdollisuuksia. Silloin kun keksitte tyydyttävänne itsenne aineellisuudella, huomasitte, ettei siinä kaikessa ollut oikeasti tyydytystä, ja nyt etsitte, mikä todella tyydyttää teitä - ikään kuin se olisi jotain löydettävää tai keksittävää. Sanomme, että oikeasti kyse on jumalaisen luonteenne muistamisesta ja tuon jumaluuden käyttämisestä jokapäiväisessä elämässä ruumiillistamalla aikomuksenne ja tietämällä, että se mitä olette etsineet, on luontaisesti osa teitä.
 
Tulevien aikojen pelkäämisen sijasta tarkoitus on juhlia jumaluutta jokaisessa teissä ja teitä ihmiskokonaisuutena. Tulee aika alkaa kurkottaa pidemmälle hyvien aikomustenne kera ja toimia niiden mukaan siellä, missä voitte vaikuttaa eniten - nähdä toisenne sisäisellä valollanne, aidoilla silmillänne, peiliksi siitä, mitä sisällänne on, ja sitten löytää myötätuntoa itseänne ja kaikkia toisia kohtaan. Ehdottomuus on olemistapa. Jos voitte löytää tämän sisältänne, se tarttuu, kuten tarttuu rakkautenne ja aina valonne.
 
Valonne on alkanut ottaa uuden mallin. Se mikä perustui ennen täysin pyhään geometriaanne, tulee nyt fraktaaleina. Fraktaalit ovat kokonaisuuden osia ja seisovat kuitenkin yksin kauneudessaan, kuten tekin. Fraktaalit kantavat kokonaisia informaatiokirjastoja, joista tulee osa energiakenttäänne. Aiemmin olitte riippuvaisia lineaarisesta logiikastanne informaatiossa ja myös niiden päätösten tekemisessä, jotka kantavat teitä läpi elämänne. Ei, olette "monitehtäväisiä" kosmisella tavalla ja niin paljon vuorovaikutusta tapahtuu energiakentässänne, ettei teknologianne pysty laskemaan niitä.
 
Energiakenttänne syttyy kosmisella tasolla reaktiona universaaleihin muutoksiin, joita tapahtuu. Teette tätä enemmän ja enemmän ja havaintotapanne alkaa kehittyä enemmän seitsemännestä aististanne käsin kuin niistä kuudesta, joihin olette tottuneet. Näette enemmän, tiedätte enemmän, arvioitte helpommin ja opitte päästämään irti puolustuksestanne ja astumaan aitouteenne tavoilla, joita voitte nyt vain kuvitella. Lapsilla joita nyt tulee maailmaanne, on täysin jalostunut energiakenttä, mikä heijastaa enemmänkin lähteenne energiaa kuin värikokoelmaa. Nämä lapset näyttävät tietä uuteen ja erilaiseen maailmaan ja heidän lapsensa syntyvät violeteista säteistä, energiasta mitä nimitätte Jumalaksi.
 
Jokainen teistä kantaa jo näitä energioita. Nämä energiat heräävät sisällänne, kun kuvaamamme muutokset etenevät. Pyytäkää itseänne tunnistamaan se, mikä on pyhää sisällänne. Pyytäkää itseänne ruumiillistamaan pyhyytenne tavalla, millä ruumiillistatte ja heijastatte kaikkea, minkä tiedätte todeksi. Olette valon lapsia. Olette personoitua rakkautta. Olkaa rauhassa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >