HomeViestejäMeg Blackburn Losey13.12.2010 - Viesti mestareilta

13.12.2010 - Viesti mestareilta

VIESTI MESTAREILTA

Mestareita kanavoinut Meg Blackburn Losey (www.spiritlite.com)
Uutiskirjeestä 13.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Anshallah! Haluna entui ansi Anshallah! Suuresta ja kasvavasta valosta tervehdimme teitä!

Maailmanne saavuttaa energiahuipentuman tässä nyt-hetkessä. Teillä tapahtuu valtava energianousu kuin vuorovesiaalto. Se huipentuu noin 16.12. ja aiheuttaa monia suuria muutoksia elämässänne. Nämä muutokset voivat olla dramaattisia monella tasolla, kun jotkut teistä huomaavat muuttavansa toiseen paikkaan, vaihtavan työpaikkaa, suhteita tai toisaalta tulevansa paljon varmemmaksi kaikessa, mitä parhaillaan koette.

Ymmärryksen eri tasoilla tapahtuu valtavia avautumisia ja uusia energiavoimia on ulottuvillanne. Nämä energiat tulevat kaksoiskierteen ja yhdistelmägeometrioiden muodossa, jollaisten täyteyttä ette ole vielä ihmisenä kokeneet. Kontakti korkeampaan olemuksenne on paljon helpompi ja parantuminen tulevien energioiden myötä on mahdollisuuksiltaan käytännössä rajatonta, kun uudet energiat ovat muuttuvien harmonioiden täysiä "settejä".

Nämä uudet energiat ovat yhdistelmiä niistä, joita ennen käytettiin ja ymmärrettiin. Ne voivat siirtää vuoria tai tehdä mitä hienovaraisimpia virityksiä. Nämä energiat ovat gravitaation ja rajoitusten ulkopuolella. Niiden hyödyntämiseksi teidän on käsitettävä, etteivät ne ole ulkopuolellanne - ne ovat teistä ja osa teitä ja te olette ne. Tämän ymmärtämiseksi täysin tietäkää, että teidän on tultava siksi, mitä aiotte. Nämä energiat ovat hyvin erilaisia kuin aiemmin kohtaamanne. Niiden käyttämiseksi älkää nähkö jotain mahdollisuutena. Sen sijaan nähkää se jo valmiina. Näin sitä mikä on jo tehty, ei voi kyseenalaistaa, ja se mikä on mahdollisuus, ei ole vielä tapahtunut.

Tämä on käsite, mitä looginen mieli ei tajua, mutta minkä tietoisuus jo tietää. Mieli on rajoituksenne. Astukaa "mahdollisen" ulkopuolelle ja tietäkää, että kaikki mitä voitte kuvitella, voidaan tehdä aikomuksellanne ja tiedollanne siitä, että niin on. Luomisponnistustenne aika on käsillä ja olette rajattomia - jos niin valitsette.

Haluamme puhua teille tulevista ajoista, kuten teemme tähän aikaan vuodestanne. Kohoavat energiat aiheuttavat muita kohoamisia maailmassanne. Osakemarkkinoiden suunta kääntyy ylösalaisin huhtikuussa, millä on mahdollisuus aloittaa valtava muutos maailmantaloudessanne. Maailman valuuttojen arvo muuttuu yllättävästi ja hyödykemyynti pysyy kasvussa. Asuntomarkkinat alkavat vakiintua ja sitten nousta elokuusta alkaen. Maissi-, vehnä- ja soijapapufutuurit ovat hyviä investointeja.

Sillä kiusaamisella mitä Pohjois-Korean virkamiehet tekevät toisille maailmassanne, on mahdollisuus kiihtyä erityisesti helmikuussa. Ehdotamme, että ne jotka tietävät tämän, ovat hyvin varovaisia reagoidessaan pohjoiskorealaisten esittämään houkutukseen. Tällainen tilanne on tahtojen taistelua ja on ymmärrettävä, ettei niille jotka työntävät, voi puhua järkeä, koska he ovat alun alkaen järjettömiä. Heidän tavoitesuunnitelmansa ei ole myönnytysten tekeminen - se palvelee täysin itseä, mitä ei voi tyydyttää paitsi egotasoilla. Olkaa hyvin tarkkana säilyttääksenne tasapainon tai vaaka voi kallistua ei-toivotuilla tavoilla.

Yllättävät tapahtumat vaikuttavat tänä vuonna Kanadan hallitukseen, millä on mahdollisuus muuttaa sen kasvoja ja poliittisia näkökantoja, tullen erityisesti Länsi-Kanadasta.

Meksikon huumesodassa tulee esiin resurssien yhdistämistä ja yritys edetä pidemmälle Etelä-USA:han. Vallassa tapahtuu muutoksia, mikä lopulta johtaa tiettyjen ryhmien sulautumiseen ja toisten liittoutumiseen. Mikään ei ole sitä, miltä pinnalla näyttää. Tapahtuu myös toiminnan laajentumista ihmiskauppaan. Ratkaisu tähän tilanteeseen - kuten kaikkiin luonteeltaan tällaisiin - ei ole puolustautuminen, vaan hyökkäys. Se on sota vastaan pimeyttä, mikä voidaan voittaa. Vaikka pimeys näyttää ylivoimaiselta, vaaditaan vain valonkipinä eikä sitä enää ole.

Jukatanilla ja Keski-Amerikassa tehdään arkeologisia löytöjä, mitkä johtavat valtaviin löytöihin. Tämä linkittää primitiivikulttuureihin ja niiden häviämisen syihin. Myös Perussa tapahtuu lisää massahautalöytöjä, jotka antavat informaatiota sekä kulttuurisista että ilmastollisista muutoksista. Meksikossa löydetään paikka sekakulttuurien pohjoispuolelta ja massatuhoutuminen vieraiden luonnonvoimien tultua. Uusi pyramidi löydetään Pohjois-Brasiliasta läheltä päiväntasaajaa.

Lääketieteessä tehdään lisäkeksintöjä ihon korvaamiseen. Tämä on luonteeltaan synteettistä, mutta liittyy ympäröivään ihoon luonnollisesti. Tämä keksintö yhdistää kasviaineita ihmissoluihin. Samaan "syssyyn" myös plasman korvaaminen ottaa valtavan askeleen hyödyntäen synteettistä materiaalia, mikä voi auttaa hätätapauksissa, ja se tulee yleisesti saataville noin 5-10 vuodessa. Uutta sydänvaltimoteknologiaa tulee myös käyttöön, mikä hyödyntää titaania ja silikonia "pienempään resistanssiin", tehokkaampaan toimintaan ja pidempikestoisiin istutteisiin.

Projisoituihin hologrammeihin liittyvää teknologiaa tulee seuraavina vuosina korvaamaan 3D-teknologiaa.

Tietokoneteknologiassa edistytään käyttäen valoteknologiaa datan tallentamiseen ja siirtämiseen sen ulkopuolella, mikä nyt tunnetaan "johdottomana". Massiivisia datamääriä ei tallenneta itse siruihin, vaan niistä luotuihin valokenttiin. Nämä kentät liikkuvat keskipakoisesti ja datahaku tapahtuu sen tuloksena välittömästi eikä vastausviiveellä.

Tulee lisäteknologiaa virtuaaliseen oppimiseen ja kokemiseen. Meidän on sanottava teille, että jottei teistä tule ihmisinä tunnottomia teidän on käytettävä kaikkia fyysisiä aistejanne, erityisesti luonteeltaan tuntevia. Nämä aistit sallivat teille kokemuksen ja tiedostamisen syvyyttä. Silloin kun näitä "ajetaan" ja koetaan synteettisesti, tietyn piirteenne eivät ole mukana ja järjestelmänne muuttuvat sopeutuakseen. Tällaista teknologiaa esi-isänne toisista galakseista ja ei-paikallisista todellisuuksista käyttivät historiassaan ja nyt he pyrkivät palaamaan rotujensa luo. He ovat kadottaneet kosketuksen tuntemiskykyyn sekä tuntokokemuksiin ja he käsittivät vasta liian myöhään, että oli muunnettu ruumiillista olemusta kaikkien odotusten yli ja sen tuloksena on kokemusten ja lisääntymiskyvyn yleisestä toimimattomuutta. Tästä syystä tapahtuu tiettyjä ei-paikallisten olentojen sieppauskokemuksia ja siksi myös lajinne tarkkailemisesta on tullut välttämätöntä. He opettelevat uudelleen omaa olemustaan ja yrittävät saada takaisin sen, mitä on kadotettu teknologisilla jaksoilla.

Ja ei-paikallisista olennoista puheen ollen, kuten olemme sanoneet aiemmin, tulee lisätodisteita siitä, että näitä on ja myös vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa. Kaikki vuorovaikutus ei tapahdu itsekkäistä syistä, koska monet rodut pääsevät kolmannen ulottuvuuden todellisuuteen. Heitä on ollut maailmassanne aiemmin eri aikoina ja aikakausina ja tulevan harmonisoitumisen myötä maailmaanne ei ole vain helpompi päästä, vaan myös kommunikointi on helpompaa. Useimmat maailmaanne tulevista etsivät liittolaisia tai pyrkivät auttamaan teitä. Monia kulkee nyt keskuudessanne ja opettaa teille teknologioita, parannusta ja myös sitä, miten käyttää luonnon mineraaleja ja kaasuja. Tämän vuoksi tapahtuu kehitystä polttoaineissa, erityisesti tähtien välisessä matkailussa ja kommunikointimenetelmissä.

Medianne on tasapainottomuusjaksossa, koska ne ohjelmoinnit jotka levittävät turtumista ja älyn puutetta, ovat vallitsevia - kuitenkin samaan aikaan luonteeltaan tietoisempia ja tiedostavampia alkaa tulla pintaan. Seuraavien viiden vuoden kuluessa näette puhdistavan muutoksen siinä, mitä media antaa teille. Tämän nopeuttamiseksi teidän on puhuttava suoraan tai oltava päästämättä niitä kokemuksiinne, jotka levittävät piittaamattomuutta. Sanokaa medialle, mitä haluatte, ja pyytäkää, että sitä annetaan teille säännöllisesti.

El Nino -talvi jatkuu kovien lumisateiden, kovien tuulien ja äärimmäisen kylmyyden kera tietyillä alueilla, kuten Tyynenmeren koillisosissa, USA:n keskitasangoilla ja Euroopassa. Mutavyöryt ja kovat sateet jatkuvat Keski- ja Etelä-Amerikassa ja jonkin verran tulvimista tapahtuu Intian rannikolla.

Maajäristysaktiivisuudessa on useita kuukausia tyynempi hetki ja sitten tapahtuu suuria järistyksiä huhtikuussa, kesäkuussa ja elokuussa. Monet eivät käsitä, että aina kun tapahtuu jonkin suuruinen järistys, vastajäristyksiä tapahtuu muilla alueilla, tavallisesti mantereen toisella puolella. Usein on useita vastajäristyksiä. Näemme useita suuria tapahtumia Etelä-Tyynellämerellä sekä yhden tai pari Etelä-Amerikassa. On myös yksi tapahtuma Kalifornian ulkorannikolla, mikä voi aiheuttaa lisätapahtuman rantaviivalla vaikuttaen Oregoniin tai Washingtoniin. Uusi Seelanti kokee yhden suuren järistyksen, mutta se ei ole yhtä tuhoisa kuin äskettäin Christ Churchissa tapahtunut, koska se tapahtuu merellä. Atlantissa tapahtuu yllätysjäristys USA:n itärannikolla lähellä Georgiaa tai Etelä-Carolinaa.

Tulevan vuoden kesänä hurrikaanikausi voi alkaa varhain voimakkaasta myrskystä, joka syntyy Afrikan ulkorannikolla. Tämä myrsky voi vaikuttaa Itä-USA:han sekä Atlantin pohjoisille alueille. On vähintään kaksi muuta myrskyä, jotka seuraavat samaa reittiä. Myöhemmin, noin syyskuun loppupuolella, on mahdollisuus myrskyyn, mikä ulottuu Teksasin länsipuolelle ja Pohjois-Meksikoon ja siinä on mahdollisuus erittäin koviin tuuliin ja vaihtelevaan ilmanpaineeseen. Se voi heiketä jossain kohtaa ja sitten kerätä voimaa, kun se kulkee pohjoiseen kohti maata. Jos näin tapahtuu, tämä myrsky aiheuttaa suuria tulvia kummankin alueen alaville maille.

Haluaisimme teidän tiedostavan maailmanne kokonaisuudessaan. Se mitä ette ole kokeneet, ei ole todellista teille, ja kuitenkin se on todellisuutta monille muille planeetallanne. Käsitätte sitä tai ette, kaikki mitä tapahtuu, vaikuttaa teihin. Se mikä on positiivista, vaikuttaa teihin, kuten sekin, mikä ei ole. On välttämätöntä syleillä myötätuntoisesti kaikkea, mitä tapahtuu teistä kaukana olevissa maissa, ja tietää, että luomakunnan jokaisessa todellisuudessa, jokaisessa maailmassa on epävakauden, tuskan, tuhon, uudestisyntymän, luomisen ja laajentumisen jaksoja. Tietää, että kun tällaisia tapahtumia on missä tahansa maailmassanne, ne tunnetaan kollektiivipsyykessä. Tämän vuoksi joka maailmassa käynnistyneet tapahtumat vaikuttavat kokonaisuuteen. Myötätuntoa on ensin koettava itseä kohtaan. Sitten kun näin tehdään, sama myötätunto voidaan jakaa sekä maailmanlaajuisesti että universaalisti. Emme toivo teille tässä nyt-hetkessä ja aina vain rauhaa maan päälle, vaan sen tuloksena myös universaalia rauhaa.

Siunausta, armoa ja rauhaa jokaiselle teistä tässä nyt-hetkessä ja äärettömästi.

Lähetyksen loppu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >