HomeViestejäBeth Trutwin14.6.2012 - Viesti Sanat Kumaralta

14.6.2012 - Viesti Sanat Kumaralta

VIESTI SANAT KUMARALTA
 
Kanavoinut Beth Trutwin (organiccosmos.ning.com)
14.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, tässä on Sanat. Koette ehkä eräänlaista siirtymää - tunnutte ikään kuin kulkevanne pois vanhasta elämästänne eikä kaikki ole kuin ennen. Uudet suhteet, uudet työtilaisuudet ja muuttaminen ovat yleisteemoja nyt. Kaikkea tätä viime viikot, kun Venus-transiitti avasi olemassaolotasollanne energioita, joita ei ole ollut ulottuvilla tämän viidennen aikakauden alun jälkeen.
 
Teitä ehkä turhauttaa ja mietitte "milloin". Enkö ole tehnyt riittävästi vaatiakseni muutosta? Kun sielut kulkevat täydellisen vapautumisen polkua, heidän paikkansa polulla määrittelee tuon turhautumisen. Se tulee vastaamattomista kysymyksistä. Saavuttaessaan uuden mestaruustason sielu vaatii vastauksia uusiin kysymyksiin.
 
Monet ovat valinneet ykseyden polun, jolla he eivät katso toisiin vastauksia saadakseen, vaan kuulevat vastaukset sisältä. He eivät ole sosiaalisessa mediassa kyselemässä toisten mielipiteitä siitä, mitä on tapahtunut - he tietävät tietämällä. He ovat ansainneet tietämyksensä kulkemalla pitkiä polun jaksoja yksin ja törmäämällä salaisuuksiin sisällään. Tämä on pikaraide.
 
Valtaosa menee nettisivulta toiselle, videosta toiseen, tapahtumasta toiseen kääntäen kiviä ja etsien totuutta. Nämä sielut vertailevat ja analysoivat dataa etsien totuutta. On taipumusta välttää sisäänpäin menemistä kaikkien tekosyiden vuoksi. Nämä kuitenkin säännönmukaisesti vaihtelevat laajasti ja pitävät heidät käsivarren mitan päässä totuudesta koko ajan. Tämä on keskivertopolku. Oppaanne eivät voi tunkeutua egoajatuksiinne riittävän pitkäksi aikaa auttaakseen teitä, silloin kun pysytte tällä polulla. Jos teistä tuntuu, että te ette ole kuulleet mitään uutta pitkään aikaan, harkitkaa sisäisen kehityksenne lisäämistä ja nähkää mysteerin paljastuvan.
 
Toiset päättävät kieltää kaiken sen olemassaolon, mitä ei voi tieteellisesti todistaa tai mitä media ei ole vahvistanut. Tämä on hidas raide. Jokainen polku on kunkin karman ja halun mukainen.
 
Te määräätte sen vauhdin, millä kuljette polkua. Vaatii rohkeutta, sinnikkyyttä ja vilpitöntä omistautumista rakkauteen astuakseen pikaraiteelle. Teitä kutsutaan lisäämään tietoanne joka päivä. Teitä kutsutaan heittämään pois kuvitteellinen maailma ja astumaan ykseyden polulle. Teidän on tehtävä se yksin, luottaen vain itseenne ja niihin, jotka opastavat teitä.
 
Tästä 23.6. saakka teillä on korostunut tilaisuus valjastaa niitä kosimisia energioita, jotka nopeuttavat aikaa, muuttaaksenne elämänne täysin. Meditoikaa sitä. Seuratkaa innostustanne. Te ja yksi te tiedätte oikean vastauksen. Katsokaa mustaa kuuta muutossiementen kylvämiseksi elämäänne. Olette ehdottomassa ihmeiden ajassa niiden asioiden ilmentämiseksi, joita olette halunneet pitkään. Olemme muutoksen keskellä. Ei ole ollut virallista julistusta siitä, mutta se on silti. Teette sen. Työstäkää näitä ilmentymiä tästä elokuun loppuun saakka, jolloin työnnämme sisään täysin uuden polttopistemuutoksen.
 
DNA:hanne on juurtuneena "tietoelin", tulikieli. Tämä on violetin liekin tulta. Tämä on myös teknologiaa. Eetterimaailmassa se on luovuuden raja. Se on tietoisuusmatriisi, mallinnetun valon ja tonaalisignaalien virtapiirejä, jotka työskentelevät yhdessä luodakseen yhtenäisen liikkeen. Fyysisessä maailmassa se on viisautta ja ymmärrystä, se on tietoa ja totuutta. Se selittää kätketyn mysteerin. Menneiden maasivilisaatioiden muinaistekstit kirjoittivat koodeja, tulikirjaimia ja heräämisavaimia. Ne ovat tänä päivänä taas luettavissa. Etsikää totuutta sieltä. Kääntyminen poispäin jatkuvasta muutosten valvonnasta sähköpostissanne ja tekstinäytöllänne johtaa valaistumisenpolulle. Se vaatii vilpitöntä ajan ja sisäisen hiljaisuuden sitouttamista polullenne.
 
Universaalin olemassaolon, totuuskokonaisuuden malli on ääntä, spektriä ja geometriaa. Mysteeri virtaa tietoisuuteenne kosmisista ulottuvuuksista, ilmentymättömästä valouniversumista, maidon ja hunajan maasta, ilmentyneeksi mustaksi aineuniversumiksi nimeltään Nebadon. Suuri totuudenvirta tässä Linnunradaksi kutsutussa galaksissa virtaa kosmoksesta kosmisilla säteillä hieno- ja fyysiseen kehoomme käyttöämme varten. Se virtaa taivaalta maan suuriin jokiin. Se virtaa vedyn ja hapen aliatomisiin rakenteisiin ja leijuu ilmakehäämme ja hengitämme sitä. Hengitämme sisään totuutta. Tulemme alati herkemmäksi äänivalolle ja universaalin olemassaolon ilmentymille. Katsokaa sisään etsiessänne polkua näiden nopeasti lisääntyvien kosmisten energioiden hyödyntämiseksi, asioiden ilmentämiseksi henkilökohtaisessa maailmassanne edessä olevina taianomaisina päivinä.
 
Kun alkukantaiseen tietoon päästään käsiksi, totuus virtaa tietoisuuteenne vastaten vastaamattomaan ja ratkaisemattomaan turhautumiseen. Tämä on jatkuva prosessi, missä enkelit ja ylösnousseet mestarit ovat opastaneet teitä vuosia. Jumaluuskolminaisuus on esitetty monilla tavoilla: isä - äiti - Jumala, isä - poika - Pyhä Henki, Vishnu - Brahma - Shiva, Ra - Alycone - Äiti Sekhmet. Kaikki muodot kuvaavat samaa voimaa.
 
Voima fyysisyydessä on sydämen kolminkertainen liekki. Vaaleanpunainen liekki on tuomitsemisen pimeän aineen liekki. Koska kaksinaisessa maailmassa universaalit lait sitovat meitä, tämä luo hierarkian, mukaan luettuna karma, eikä kukan täällä elävä voi paeta tuomitsemista. Sininen säde on valkoisen aineen armoliekki. Siihen haluamme aina palata, totuuden ykseyteen - sininen oikeudenmukaisuuden miekka. Kultainen liekki sitoo nämä kaksi alkemiareagenssina. Kulta on lempeys, myötätunto ja rakkaus, mikä sitoo tuomitsemisen ja armon. Menkää pidemmälle totuuden etsinnässä ja turhautumisenne ratkeavat yksitellen. Violetti liekki on korkeampaa ulottuvuustaajuutta, kun nämä kolme yhdistyvät ykseydeksi ja se on avain kaksinaisen maailman hajottamiseen ja ajattomuuteen palaamiseen.
 
Pyytäkää ja opastan teitä muutosten läpi. Kuulostelen kutsuanne. Teitä rakastetaan sanoinkuvaamattomasti.
 
- Ikiaikainen, Sanat Kumara
 

< PrevNext >